Vi är pågång!

Sitter hemma hos Izza just nu och väntar på att hon ska bli klar med att samla ihop alla sina saker.. Vi har nyss kommit hem från mallet.. Har shoppat lite! najs najs. Vi ska strax hem till mig för att göra oss klara för kvällen! Vi ska till en av Izzas kompisar sen förmodligen in till Boston! Hela veckan har det varit hyfsat fint väder, men idag så ska det såklart bli superkallt och det snöar en massa ackak. Men vi får tänka på att vi inte bor i Alaska för där ska det bli -55 :S Sjukligt kallt.. Ringde nyss hem till Sverige och pratade lite med mamma och pappa och även Dessans mamma för det är hos Dessans föräldrar mina är! hoho. Snart är klockan 12 för er i Sverige och jag hoppas att ni har ett bra nyår!!


Vi hörs 2009!


/SORA


USA/SWEDEN

Vad finns det att säga ? USA är större i alla aveseended förrutom när det gäller popcorn på bio då är faktiskt den största popcornen i Sverige är större. Dock hämtar USA upp det hela genom att de ger fri påfyllning på ALLA stora storlekar på bion, inklusive popcorn, dricka med mera. Då vill jag även nämna att stor dricka är som 5 stora i sverige då den lilla är som stor i Sverige. Hm.Men i alla fall, allt man hör om usa innan man kommer hit om att allt är störr osv är sant! Dock är det inte lika många "tjocka männiksor" som alla säger, men jag har hört att det beror på vilken del av landet man bor i och även om man bor i ett rikt eller fattigt område.. I Boston är alla välutbildade, det är verkligen en universitetsstad, bland annat Hardvard ligger här! Och bara det säger ju en del.. Livsstilen här är helt annorlunda med. Alla här är så himla trevliga! När man går in i en affär så frågar de alltid hur man mår, de förklara vad som är på rea osv och i de lite finare affärerna får man alltid en person som hjälper en med shopping och så! Det är faktiskt himla trevligt, det skulle aldrig hänt i Sverige! Sen har man all mat! Man skulle kankse tro att alla äter jätte onyttigt här! Dock har jag haft turen att komma till en familj som tänker på vad de äter så det är jättebra! Men visst finns det en massa skitmat här som inte finns hemma..Det är för det mesta rätt coolt för man kan testa roliga saker.. Som de har Ben&Jerrys ställen som ser ut som ett vanligt ställe med menyer och sånt! Sjukt coolt! Men sen måste man bara sakna Sveriges lösgodis! De har något som ska likna det här, men det är inte alls samma och det är ruskigt dyrt.. I svenska pengar kasnke 15 kr/hg.. Känns inte så najs och betala så mycket för fattigt lösgodis! haha. Hm vad finns det mer att säga.. Jo allt är billigare här! Allt utom mat som är ungefär samma pris som i Sverige.. Jag vet redan nu att jag kommer störa mig på hur dyrt allt är när jag kommer hem till Sverige igen! haha, men det får man ta ;)

Jag och Izza åt nyss lax och det var gott..

/SORA

Izza und ich

Jag och Izza var och kollade på Yes man! Den var sjukt rolig! Med Jim Carrey! Se den!
Vi tog bilder med.




Måndag

Idag är det måndag den 29 december! Snart är det nytt år! Igår fyllade Johanna 18 år och jag rginde hem till henne och gratulerade! Men Grattis igen älskling! Igår kväll var jag och familjen på ett "Japanese steakhouse!" Det var riktigt coolt! Man satt liksom som runt in bardisk ooch mitt framför var det typ en stor stekplatta.. Sen kom kocken in och han tillage maten mitt framför en! Gjorde trix med sina knivar och gjorde en brinnande vulkan av grönsaker! haha det var riktigt coolt! Verkligen en upplevelse! Idag ska jag och Izza kolla på bio är det tänk! Vi får se vilken det blir! Spännade!

/SORA

Julpyssel

Igår så gjorde vi alla här hemma små tomtar av äpplen och marshmallows! hihi. Det var farmorn som visade oss! :)


Dessa gjorde jag och Izza. Vi gjorde även "lammet" och "grisen". Izzas tomte är den till vänster och min till höger..Sedan gjorde Izza "lammet" och jag "grisen".. Min tomte ät tjock så han lutar sig back och han vinkar ;)



Min lilla gris!



Allas tomtar! Från vänster : L's väns tomte, Izzas, min, N's och L's!


Marley and Me



Hela familjen, jag och Izza blev bjudna på bio av familjens farmor och farfar. Vi var och kollade på Marley and Me som är baserad på denna boken ni kan se på bilden här.. Det var en jättebra film! Handlade om "The world's worst dog" Han gjorde en massa roliga saker, men han var ändå älskad av hela familjen! haha. Aww den var jätterolig, men sen i slutet blev den så HIMMLA sorlig. Aw. Men jag kan rekommendera denna filmen!

Lördag

Hallå! Så seg jag har varit på att blogga XD Jag skyller det på allt man gör under julen.. hehe. Kolla på bio, öppna paket, shoppa, baka osv! Hihi. Mycket trevligt. Som sagt startade rean igår och vi var och shoppade. På juldagen kollade vi på bio och vi ska alldeles strax iväg på en annan film! Ska bli kul faktiskt! :D Innan såg vi Bedtime stories och nu ska vi se Marely and me .. Får skriva om dem senare! Ikväll ska vi äta rabarber paj och det ska blit gott ;) Nu måste jag sticka för vi ska åka!

/SORA


Tänker på dig Cici ♥

Confessions of a Shopaholic movie trailer



Längtar till denna filmen kommer! Den kommer vara så rolig! Idag har vi shoppat, jag köpte nya jeans! Jag behövde det, min andra gick sönder.

Christmas Day

Idag är det Christmas Day och här i USA betyder det att man får sina presenter haha. Så vi vaknade tidigt, runt 7.45 och vi samlades i vardagsrummet..Vi började med att öppna paketen som låg i våra strumpor som hänge över den öppna spisen, hoho. Sedan fortsatte man med all andra presenter..Man öppnade en i taget och alla kollade på när man öppnade haha. Det var mysigt! Jag fick en massa fint av min värdfamilj, bland annat Marc Jacobs parfymen som heter "Daisy" som jag velat ha jättelänge! Sedan åt vi en jättegod frukost! Mums! Barnen blev jätteglada för mina presenter och så så det var riktigt kul! :D Hoppas alla där hemma har det bra! Här är det fortfarande en massa snö även fast det är plusgrader nu i alla fall! Haha. Ha en fortsatt bra Juldag!

/SORA


Dagens Outfit



Detta hade jag på mig idag på julafton! Vi har haft en lugnt kväll, ätit god mat och kollat på "The Grinch" :) Mycket mysigt. Nu ska jag snart sova, kommer bli en tidigt morgon imorgon för barnen vill ha sina julklappar så snabbt som möjligt ;)

MERRY CHRISTMAS

GOD JUL! Hoppas all får en underbar dag och får en massa fina presenter ;) Vi kommer fira det den 25 här i USA så då får jag kanske några presenter om jag varit snäll, hehe. Bjuder på en bild av vår 3meter höga julgran!

GOD JUL ♥




Lilla julafton

Idag gjorde jag mitt sista julklapps inköp som var till Izza! Jag kan säga vad jag köpte för vi har redan gett varandra våra julklappar! Vi väntade tills efter 12-slaget och sen var det julafton! Så ni alla kommer snart vakna upp till julafton! Men i alla fall, on fick öronhängen. 5 olika faktiskt! Sedan fick hon godis och ett svartglittrigt nagellack som hon förövrigt håller på att sätta på just nu! haha. Fint fint! Vi såg även Arn-filmen, jag måste säga att jag inte trodde den skulle sluta som den gjorde men ja.. Jag tyckte att ettans film var bättre med, för denna var lite hoppigt, typ 10 år senare haha. Just nu lyssnar vi på musik och Izza slår in sina julklappar till hennes familj! Vi lyssnar på The Killers för det är typ en månad kvar tills vi ska se dem LIVE! Ska bli så kul!! Av Izza fick jag en datamus som byter färg! wohoo. Sen ett läppsyl med melonlukt och godis! Yummie!

/SORA

BKAY

Denna fina bilden har Tobias ritat till mig! Fin va!? Det är Bill Kaulitz så klart! Älskar den!!




Julklapp

Min julklapp jag köpte till mig själv för de pengarna jag fått av släkten! Sen reste av pengarna ska jag spara! Funkar jättebra gör den och snygg är den med! Bra att ha här när man inte har någon cdspelare. Visst har jag min laptop, men ljudet är inte på långa vägar lika bra!


Winter

Lite fina vinterbilder från vårt uppfart och så som jag var ute och tog innan idag!




MUMS!

Hejsan! Idag gick jag upp tidigt för vi skulle köra och lämna den ena bilen i verkstaden så vi var tvugna att köra båda bilarna dit så vi kunde komma hem igen, haha. Sedan kom vi hem och jag gick och la mig igen. Sedan vakande jag lite senare av att Mirre berättade en JÄTTEROLIG sak! Är så glad för henne. Hon åker hem ikväll till Sverige.. Det kommer kännas jättetomt utan henne, men ändån! Izza ska följa med till flygplatsen ikväll, känns bättre och inte köra hem själv sen.. :) OCH idag fick jag ett paket av mamma, pappa och Carl! En MASSA goda saker!! Blev så himla glad! Ska spara detta nu så länge jag kan.. :D helt jättegott. Tack så mycket!!

/SORA

SNOWBALL FIGHT

Jag, Izza, N och B hade snöbollskrig! haha, vi körde Jag och Izza mot N och B..

Här ser ni mitt och Izzas fort..Vi gömmer oss..


Här är en bild av omgivningen..Detta är vad vi var ute i.. mohaha



Jag och Izza gör oss redo för fight..



Här börjar det..



In the fight ..Vi är i KRIG.



Här med..



Det slutade med att jag och Izza vann.. Vi mulade N och B flest gånger ! HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHA.
Sen gick vi in och D gjorde soppa åt oss. Gott. Nu ska vi iväg och shoppa.

SNÖ

...och det fortsätter att snöa! Woho, hehe. Eller ja..hade ju varit roligare om det inte snöat..för det är riktigt mycket snö nu XD Izza är i alla fall påväg hit och vi ska ha snöbollskrig mohaha. Får se hur det ska gå..Jag ska vinna i alla fall! muwhah. Lite senare ska vi nog åka till köpcentret! hihih. SKa försöka ta lite bilder på all snö! För det är verkligen JÄTTEMYCKET snö! Har verkligen inte sett såhär mycket snö innan, lite coolt ändån.Nu ska vi äta frulle sen ska jag klä på mig för snöbollskrig!

/SORA

Britney Spears - Amnesia


Godmorgon ?

Nu har jag och Mirre precis vaknat! Så skönt att sova ut. Det behöve jag verkligen!! Och här fortsätter det att snöa, är minst 20 cm snö och cirka -10. SÅ KALLT! Har aldrig sett så här mycket snö innan.. Och det bara fortsätter att snöa..Ackak. Idag tror jag faktiskt att vi kommer sitta inne i stort sett hela dagen..Det känns inte så lockande att ut och köra i detta vädret :S  och inte så lockande att gå ut över huvudtaget..Men vi får se! Vi kanske går ut och känner på snön senare.. hihi. Idag fyller Pappa år! GRATTIS!! ♥ Hoppas du får en fortsatt bra dag! :D :) Nu ska vi kanske gå och äta frukost! haha. Hörs senare!

/SORA

TH - Caught On Camera Part 2

Idag fick jag hela dvdn med TH på posten! WII! Vi kollade såklart på den direkt! och gud så bra den var! Jag längtar så himla mycket till det tredje albumet nu!!

Idag hade barnen halvdag och tur var det för nu har det börjat snöa och det har kommit 3 cm på en timme :S Sjukt snabbt snöar det och det kommer bara mer..Scary..

Så idag ska vi spendera dagen inomhus! Framför datorerna! För det finns inte så mycket annat att gör här.. Ackak. Jaja, vi skyller på snön! Med det är mysigt att kolla på den när man är inomhus! ^^

/SORA

If I Could Turn Back Time

DORTMUND, DEUTSCHLAND 13.06.08 ♥

Twinsen




Tom, Bill och Gustav



Bill Kaulitz
In die Nacht


SNOWSTORM

Idag har vi inte gjort mycket alls! Izza var här och hälsade på med haha. Hon ville ha våra lussekatter jag lovar haha. Det är fortfarande snö här och imrogon ska det tydligen bli snöstorm.. De har varnat för det och allt ska typ stängas ner.. Känns ju spännade.. Hoppas bara internet funkar för man lär ju inte lämna huset..Och det kan ju bli lite långtråkigt om man ska sitta inne en hel dag utan sin data.. haha. Jaja om inte så kommer vi väl på nått spännade att göra..Igår så la jag in helt nya låtar på in IPOD, så jag "Poddade" som man säger, haha. Jag har nämligen köpt en kasett till bilen för 2 dollar som gör att man kan spela sin ipod i bilen! Hur bra är inte det!? Och för 2 dollar med! Värsta kapet! Riktigt najs är det! Just nu sitter både jag och Mirre och bloggar och vi snaskar lite popcorn haha. Gott. Jake, hunden, springer omkring som en galning med. Roligt, innan så kom han inspringades med en macka i munnen XD helt stelfrusen var den med, ackak. Dagens hundar.. Ha en bra natt!

/SORA

TKAY






Schnee

Idag har det kommit snö. MYCKET snö. De här tycker säkert inte det är mkt men jag tycker haha. Jag och Mirre funderar på att göra lite lussekatter med vaniljgrej i! Vi har nyss fått receptet av mamma, men det är lite grejjer vi inte har som man behöver så vi får improvisera lite..Så vi hoppas att det blir bra ändån! haha. Jaja vi får se! Vi måste ta oss ner till affären med hoho. Men det ska vi nog klara av! Woho. Snart är det jul med! En vecka kvar till julafton! Dock så firar man inte jul här förrän den 25! Så man får sina presenter på morgonen den 25, koolt. haha. Ska bli spännade ;)

/SORA

Four Seasons, Boston

Mirre och jag innan vi åkte



Jag innan vi åkte



Mirre och jag vid vårt bord



Maten vi hade!



Maten barnen hade!



Vi tar kort med "The Teddybear"



Jag ute i Boston



Mirre ute i Boston



Miir och Sora i Bilen


Dagens

Dagens I-lands problem: Att ha en massa awards att rösta till och ens tid bara rinner iväg..Man kan ägna alldeles för mycket tid åt det.. Men när ens favo artist vinner är det ändå värt det!

Teddybear tea

Hejsan! Vi vaknade precis och så får man reda på att det var varit jordbävning i Skåne! Allt händer när an åker..Att an ska behöva åka till andra sidan gjorden för att det ska häna nått ;) Det var tydligen 4.7 på skalan så det var ju riktigt mycket.. Jaja. Jag och Mirre gick nyss upp och nu sitter vi vid varsin data och grejjar lite! Jag pratar med Mimi med, förklarar hur skåne ser ut ;) haha. Dagens Stockholmare ;) Snart ska vi nog börja göra oss klara för vi har mycket att göra innan vi ska åka! Vi ska försöka ta massa bilder så ni kan få se sen! Nu ska jag hoppa in i duschen!

/SORA

GODNATT


Izza i nyc



Izza var i NYC i helgen och hon gjorde denna fina bilden till mig! Hon sa att "Det var ju nästan som att vi var där tillsammans!" Så fin den är ellerhur?! Liknar ju mig..Fin tröja med ;)

Pepparkaks bak!

Igårkväll bakade jag, Mirre och L pepparkakor!! Dom blev jättefin och jättegoda! Mums!! När vi hade bakat dom gjorde vi glögg och drack det med pepparkakorna! Det kändes så himla juligt och alla i familjen gillade det jättemycket med! :D Så då kom man verkligen in i julstämmningen! Idag har jag gjort vid mina naglar och så! Imorgon ska jag och Mirre följa med familjen till ett jättefint hotell inne i Boston och gå på typ julmiddag! Det är en jätte populär sak att göra, biljetterna har varit slutsålda sen i Augusti..Och i och med att det är ett sånt fint hotell så måste man vara värsta uppklädd! Ska bli mycket kul!


Innan de sätts in i ugnen!

Inne i ugnen


TH-pepparkaka och krans!


Mirre blandar glöggen


Jag skär degen

Kaulitz Twins


TH - Caught On Camera Part 1



Just nu sitter jag och Mirre och kollar på denna dvd (dock baar disc 1, då vi inte fått deluxe version än) IGEN! Den var så himla bra! haha. De bjuder verkligen på sig själva och det är så kul att se! De har en massa roliga skämt och man bara skrattar åt dem!! De visar avsnitt från TH TV på denna discen och killarna kommenterar till varje avsnitt. Riktigt roligt! En av mina favo klipp är helt klart när de pratar om att Bill blev tjock i ansiktet för han åt så mycket korv! HAHA. Så kul. Tom är så rolig med, han ÄLSKAR verkligen sig själv!! Det är så roligt att kolla på! Tvillingarna är typ störda i huvudet och bara retar the G's hela tiden, men det är så kul! Verkligen en härig dvd och vi längtar båda så mycket tills vi får se Disc 2!!


Coldplay - The Scientist (Live)


Julshopping

Idag var som sagt Mirre och jag och shoppade! Jag handlade en massa och nu har jag köpt alla min julklappar till folk! :D Blev faktiskt mycket nöjd med allt jag köpte får jag säga! Jag köpte även en jacka, kofta och ett par stövlar till mig själv! Så det var en rolig dag! Dock kändes det som om att ALLA var och shoppade idag vi fick leta parkerng i 500 år! Men tillslut fann vi en..Hela dagen avslutades med en tripp till Ben&Jerrys och det var jättegott, men så mäktigt! Vi kollade även på disc 1 på den nya Tokio Hotel dvdn!! Iiik!! Så kul! Jag längtar tills vi kan se disc 2! wiiee!! Jag beställde dvdn men den ha inte kommit än så jag köpte den amerikanska dvdn här idag, den har dock bara ena discen. Men jag köpte en julklapp till L och då fick jag dvdn för 5 dollar så jag köpte det! haha bara 40 kr ju! Måste stödja TH här i USA! :D Just nu har vi ätit lite knäck och sitter vid datan! ^^ hihi.

/SORA

Julbak!

Hejsan! Nu är det helg och den började med att jag och Mirre sov ut! Jag vakande lite tidigare än henne så jag gick ner och jag och L gjorde pepparkaks deg! hihi. Vi var först rädda att det blev fel för den verkade torr, men sedan blandade vi på och det blev en jättefin deg! Så imorgon blir det pepparkaks bak! :D Efter det var klart gjorde vi två satser knäck! Mamma hade skickat knäckformar för de har inte dem här haha. Men det är roligt för de har aldrig haft "riktigt" pepparkakor eller knäck innan så alla ser fram emot att smaka dom! Vi gjorde även annat julgodis. Så när man smälter choklad och blandar det med rispuffar! Gott gott. Nu ska jag och Mirre göra oss klara och sedan åka och shoppa! :D

Ha en bra dag!
/SORA

Madagascar 2: Escape 2 Africa



Jag, Mirre och L kom nyss hem från bion! Vi kollade Madagscar två! haha. Faktiskt riktigt rolig var den! Det fanns inte direkt någon handling i den, men det gör inte så mycket för det är så många skämt och man skrattar hela tiden! Haha. Men den är verkligen värd att kolla på!!

Fredag

Igår natt hämtade jag Mirre på flygplatsen! Det var så himla kul att se henne igen! Har verkligen saknat henne. Vi kom hem rätt sent, men vi pratade en del ändån, men sedan somnade vi. Jag körde kidsen till skolan imorse, men se åkte ja hem och la mig igen och vi sov till tolv tiden. Annars har vi inte gjort mycket idag, bara tagit det lugnt.. Vi ska nog på bio ikväll med B och L, har tänkt att vi ska se Madagascar 2! Izza sa att den var mycket roligt så får lita på henne haha! Nu ska vi snart åka iväg och hämta B och L i skolan! Ha en bra fredag!

/SORA

Torsdag kväll

Dagen började med att jag körde barnen till skolan som vanligt sen kom Lina och Izza över. Vi hade pannkakor, jordgubbar o nutella till frukost! Gott var det får jag säga!! Så vi satt här och pratade!! Sedan ringer Mirre..Och efter ett bra tag kommer vi fram till att hon ska komma hit idag så hon är faktiskt påväg hit just nu! Jag vet inte hur mkt jag får säga men ja. I alla fall kommer hon hit med flyg som är framme 10.35. Sedan var jag på äventyr i den stade Dessan bor haha. Jag var då tvungen att fickparkera med den feta bilen jag kör mitt på en trafikerad gata med två feta bilar framför och och bakom mig. Jag tyckte det var något jobbigt, men det gick bra !! *tummen upp* så duktigt är jag! haha. Sedan hämtade jag L och B och i skolan och vi gjorde lite ärenden sen åkte vi hem.. Jag och B har spenderat en del tid med att slå in julklappar, hehe, riktigt kul faktiskt. Jag imponerade med mina skills att göra en "smällkaramell-paket" haha. Yey! Just nu passar L en 3-åring så jag sitter här och kollar lite bara, haha. Senare ska jag hämta Mirre, fick nyss ett sms, hennes flyg var lite försenat, men jag! Ska bli jättekul att träffa henne igen, även om omständighetenra kunder varit bättre..Hmm jaja. Nu ska jag gå! Ha det bra!

/SORA

Dagens

Dagens I-lands problem: Man tänker ta och lägga sig tidigt, men så kommer en julgran som är 3 meter hög och så ska man klä den! Och då går man inte alls och lägger sig tidigt! haha. Dock så gör det ju inte så mkt för det är ju kul att klä granen. Jag ska lägga upp bild på den senare

Midnatt råder..



Jag och Lina om: Om man inte skule gilla sin värdfamilj.

Regn eller snö ?

Vädret här är verkligen jättekonstigt. Igår morse var det 15 minusgrader och idag var det 15 plusgrader, så man blir lite förvirrad.. Det är svårt att veta vad man ska klä sig för man vet inte alls hur vädret kommer vara. Idag har det ösregnat hela dagen, så det ar varit riktigt trist väder, men så är det ju ibland. Så det kan lika gärna snöa som att regna..

 Annars har jag inte gjort alls mycket idag bara tagit det lugnt och städat undan lite. Imorgon ska Izza, Lina och Tina komma hit och vi ska äta frukost tillsammans. Vi ska försöka göra det som en liten torsdags-tradition..Att äta pannkakor på torsdagsmorrnar efter Drop-offs. Så de kommer hit runt 9-tiden! Jag ska gå och lägga mig tidigt idag för jag kan inte sova en timme på morgonen imorgon, som jag brukar göra, för de kommer ju hit! Just nu håller jag på att laga middag, det blir pasta med bacon och ost sås typ och någon grönsak, är faktiskt ganska hungrig så det ska bli gott! Hoppas alla har haft en bra dag!

/SORA

TISDAG

Hola! Idag är det tisdag den 9 December! Tiden går så ruskigt snabbt att man blir lite rädd ibland hoho. Idag har barnen tidigt dag så jag ska snart hämta L sen ska vi hämta B lite senare och åka till tandläkaren med honom. Får se vad jag och L ska göra fram tills dess.. :) Kanske börja göra pepparkakssmeten! För det börjar bli hög tid med att börja göra julgodis och annat.. Vi har köpt en massa ingridienser till julgodis och vi väntar på knäckformar mamma har skcikat med posten! Ska bli kul och göra julpyssek ^^ Nu måste jag rusa så jag inte blir för sen! Ha en bra dag!

/SORA

Britney Spears - Circus




Goddag

Tjoho! Nu på morgonen har jag mest sovit! Just nu pratar jag med Mirre i telen hoho. Men nu skulle hon gå och hämta sina barn så vi fick lägga på! Som sagt så snöade det igår, men idag är all snön borta igen..Det är nog bäst så även om barnen blev lite besvikna haha. Just nu mumsar jag på en cookie med vitt choklad and cranberries i! Riktigt god är den! L bakade dem i helgen :) Jag har inte så mycket att säga för jag har inte gjort något direkt sen igår haha. Men min TH DVD kommer i alla fall någon gång denna veckan! Och jag ska börja ed julklapss inhandling med nu.. Hmm, den är svår. Jaja. Ha en fortsatt bra dag!

/SORA

Klockan är 12



Detta är sånt man pratar om kl 12 på natten. (Izza och jag ÄLSKAR våra laptops..)

Beading

Har precis kommit hem från ett Au Pair möte! Vi var i Lexington då ett Beading ställe..Vi skulle göra våra egna smycken! Det var faktiskt kul! Jag gjorde ett armband och betalde 5 dollar för det, bra pris!


Detta gjorde jag! Fint va!?

Pics



Sara och Izza



Sara, Izza och Dessan

Andra Advent



Idag är det andra advent och den första snön har kommit.

Cheesecake factory

Godmorgon!

Igår var jag med Izza under stort sett hela dagen. Vi var och handlade lax på eftermiddagen och en sås och så klart potatis. Vi kom hem och insåg att vi var väldigt hungriga så vi kom fram till att laga mat hehe. Vi gjorde stekt lax, koktpotatis och hade en dill/citron sås. Och det blev JÄTTE gott. Har verkligen saknat att äta lax och det hade Izza med gjort, så vi kom fram till att vi ska laga det oftare..Sedan så kom Dessan och hennes kompis Lisa, vi hade tänkt att gå ut och bowla. Så efter ett bra tag här hemma, jag och izza är sega, och jag färgade håret!! En bra färg nu, rätt/brunt, så begav vi oss mt bowlinghallen. Dock visade det sig att det var 1.5-2 h vänte tid så vi körde hem..Så klart ville v i göra nått annat, men med tanke på att klockan började närma sig tio så fanns det kanske inte jätte mycket att göra.. MEN så kom Izza på den underbara iden att åka till Cheesecake factory! Och det gjorde vi! VI beställde in en cheesecake och en "tårta" sen delade vi. Det var så klart bitar och inte hela kakor. Men det var i alla fall super gott och vi hade jättetrevligt! När vi kom hit igen satt vi och snackade en stund sedan åkte Izza hem och Dessan sov här.. Jag vaknade nyss och det hörs som Dessan är o pratar i telefon..Ska klä på mig nu och sen käka frulle!!



Här var vi!



/SORA


Bolt




En av Disneys nya filmer! Bolt! Vi var och kollade på denna när vi var i Penn och den var faktiskt mycket bra! Som ni ser på postern så hade John Travolta och Miley Cyrus rösterna till de två huvudkaraktären i filmen. Den handlade om en hund som var "skådis" men han visste inte det Han tror allt som händer när de spelar in är verklighet..Sedan av ett misstag kommer han ut i den stora världen och han måste finna sig väg tillbaka till Hollywood från NYC! Till hjälp har en en Katt, Mittens, och en hamster, Rhino. Det är verkligen en rolig film så den kan jag rekommendera att se!

Lady Gaga - Brown Eyes


5 December

Hola! Hur är läget? Idag är jag trött. Har sovit ungefär hela dagen och jag har precis ätit lunch/frukost. Det blev sånt tunt knäckebröd och jucie. Ja de har knäckis här med! Till och med från Wasa, inte illa det va ;) ? Jag önskar bara att de hade tunnbröd för det saknar jag faktiskt lite. Det är mitt favvo bröd dessutom! Men jag får se om de kanske har de på ikea så får jag köpa det nästa gång vi åker dit! Jag och Izza planerar att åka dit ganska snart, nu innan jul och handla lite julmust osv. Gott gott. I helgen ska jag va med Izza och vi ska äta lax som sagt och vi håller på att kolla upp om ma kan bowla runt omkring här. På söndag är det Au Pair möte och vi ska göra smycken tror jag..

Pratade med Mirre en liten stund innan med och hon är framme hos sin familj nu och allt har gått bra för henne! Hon sa att familjen var jättetrevlig och allt och hon verkar trivas! Så kul! Nu är det inte alls länge heller tills vi träffas, ser fram emot det! :D

Nu tror jag att jag ska klä på mig nått annat än pyjamas. Ha en bra Fredag!

/SORA

The Clique



Såg denna filmen häromdagen. Den är underhållande och ganska lik "Mean Girls" så det är en rolig film och se om man inte har så mycket att göra haha. Den handlar mest om ett gäng tjejer och deras klub "the clique". Fyra tjejer som "styr" skolan de går på. De har olika dresscodes varje dag osv. Sedan kommer det såklart en ny tjej och så börjar en massa intriger om huruvida hon ska vara med i deras lilla klubb eller inte. Filmen beskrivs som "The only thing harder then getting in is staying in".

Torsdag

Hmm denna veckan har faktiskt gott ruskigt snabbt.. Det känns som att det är onsdag, men kan bero på att vi alla var lediga i måndes..Men ändå haha. Snart är det helg (!) och då ska jag och Izza äta LAX! Mums så gott! Längtar tills dess! Just nu sitter jag och lyssnar på lite svenska julsånger och äter en kaka haha. Ska antagligen åkå och köpa apelsiner och nejlikor senare. Vi ska göra sånna nejlika apelsiner och hänga upp dem :) Det luktat så gott när man har dom uppe! Till helgen ska vi köpa gran och sätta upp den med hoho. Spännande. Jag håller just nu på att försöka lista ut vad jag ska köpa i julklapp till alla..Det är ganska svårt faktiskt men jag har 2 av 5 helt säkra, sen listar jag på 1 och måste komma på något för de två reserande..Mycket svårt detta ackak.

Idag så åker Mirre till hennes familj! Hoppas att dom är snälla och allt, men hon hade fått present på Au Pair skolan i alla fall, så lite trevliga verkar dom ju allt ;) Får se om hon ringer lite senare ikväll! Nu ska jag ta en dusch!

/SORA

Adventsljusstake



Denna fina ljusstake gjorde jag och L i Pennsylvania ^^

BRITNEY LIVE



Jag och Izza köpte nyss biljetter till Britney! Coolt. PCD kommer med vara där hehe. Dock är vi inte 100% om vi kan gå eller inte för det är mitt på Spring Break, men vi har i alla fall biljetterna nu! Annars säljer vi dom bara..

HMM

Bloggen har varit helt konstig hela dagen.. Det har inte gått att uppa så det inlägger här under skrev jag när jag vakande.. Hmm konstigt. Jaja Mirre skrev innan på MSN så hon är framme och allt! Yey! Idag har varit en seg dag, har mest bara vilat och det har varit riktigt skönt! Kom nyss ut ur duschen så nu ska jag torka håret sen får jag se vad jag gör.. Kollar på TV kankse. hehe. Massa julsaker har kommit upp idag med! Så det är mysigt :)

/SORA

Hunting

Hej och hå! Igår natt kom vi hem och imorse var alla sjukligt trötta. Tur för mig so fick åka he och sova vidare, hehe. Dock har jag jätte ont i halsen så jag behövde vila. :)

I alla fall igår började dagen kl 04.30 och vi klädde på oss 7832727 lager kläder och åkte för att äta frulle. Efter det begav vi oss mot stället vi skulle jaga. Det var ungeför 0 gradigt så vi hade tur med vädret och det varken snöade eller regnade. I alla fall så var det massa grejjer man skulle göra, och det första 2 timmarna satt jag och D någonstans och kollade haha. Inget hände. Nästa pass satt vi på samma ställe, men denna gången en bit ifrån varandra. Sen hörde jag honom skjuta på något, men missade, sen ser jag en fin hjort med horn ställa sig mitt framför mig! Men jag hade valt att inte ha något vapen så jag kunde inte göra nått hehe :D Och när vi kom tillbaka och berättade om detta störde alla sig sjukt mycket på att jag inte hade ett gevär, men även om jag hade haft hade jag inte kunnat skjuta den.. Den var så fin! ^^ Det sista "passet" jag var med på var komiskt. N fattade det hela lite fel och sen hamnade vi på nått jeffla spår med massa taggar så jag tog en pinne och slog ner dom sen fick an i stort sett krypa igenom. Haha. Det var lite fattigt just då, men såhär i efterhand komsikt. Sen var det lunch och jag åkte hem, men de andra var kvar en lång stund..Men det var en spännande upplevelse.

Sen åkte vi hem, var hemma vid midnatt. Jag och L kollade Harry Potter 1 sen sov vi i stort sett hela resan. Det var skönt och sova :) haha. Nu ska jag äta frukost!

/SORA

Första advent

Idag har jag och L suttit inne ungeför hela dagen och gjort ingenting haha. Men sedan kom vi på, för mamma påminde oss, att det var första advent och då kom vi på att vi skulle göra en adventsljusstake! Så det gjorde vi! Wiie! Så vi tog oasis och gran, tall, sån där med röda bär i haha. och gjorde en!! Den blev jättefin och mysig! haha. Sen var vi och kollade på bio. Vi kollade på Bolt, en ny film från Pixar! Mycket bra får jag säga! Sen åt vi pumpa paj och ska snart sova. VI ska upp 4.30 am imorgon! Roligt ellerhur? :D Sen åker vi hem imrgon med och kommer väl hem vid midnatt eller så.. Jag pratade med Mirre en stund idag med! Imorgon åker hon och det är bara 20 dagar kavr tills jag träffar henne!! Ska bli så kul!

GODNATT!
/SORA

RSS 2.0