USA

Idag så kom våra flygbiljetter till USA! Omg säger jag bara, jag fattar inte att vi snart ska åka! Tiden går så himla snabbt! Men i alla fall, måndagen den 25 augusti flyger vi fån Köpenhamn kl 14.00, vi mellan landar på Island för att sedan åka vidare till New York! Sedan kommer vi spendera 5 dagar där, för att sedan på fredagen åka vidare till våra familjer!! Jag ska flyga till Washington och sedan vidare till Portland..Så jag kommer flyga direkt till deras somarställe och inte komma till deras vanliga hus förrän den 1 september..Det ska bli så kul! Längtar tills vi åker, men lite nervöst är det allt..

Idag så tror jag att Ida och Emelie kommer hit! Vi ska nog bada, åka skidor och lite så tror jag:) Mycket längesen jag träffade Emelie nu..Typ 2.5 veckor..Hon har varit på Kreta nu i 2..Så hon kommer vara brun och jag vit.. haha. ackak. Ajaa. Det är i alla fall fint väder ute så jag tror jag ska gå ut och sola en stund nu..Får se om jag hittar en bra bok jag kan läsa med :)

/SORA

Run

Denna veckan har jag varit mycket duktig enligt mig själv, hoho. Började i måndes med att jag åkte wakeboard som faktiskt är riktigt jobbigt, sen igår sprang jag 5.3 km och idag sprang jag 4.5 km plus ett styrkepass! Så jag känner mig riktigt nöjd faktiskt! Skönt att komma igång och börja träna ordentligt nu igen! Har varit lite si och så med det under sommaren..Dels för att jag varit iväg mycket, men även för att jag har varit sjukt...

Johanna var som sagt här idag, men den KLANTEN hade sträkt jumsken (stavning?) så vi kunde inte åkta vattenskidor ackak. Men nästa fredag är den sista dagen hon jobbar så sen ska hon typ bo här, nej skojja, men vi ska träffas MYCKET innan jag åker till USA och så, så då blir det tid för åkning. Istället kollade vi på Morden i Midsommar och käkade glass :) Vi bestämde även att nästa år,  när jag kommer hem från USA ska vi till London! Vi har pratat om det i några år nu, så nästa år får det bli av! Så ska vi se alla sevärdigheter och shoppa ordentligt! Jag har varit i London en gång, men detta kommer bli Jojjz första :) Även om det är 1 år kvar längtar jag! Jag älskar verkligen London! Helt underbar stad!

/SORA



Johanna och jag

Bonjour

Idag är det banne maj sol igen! Och vädret är helt underbart här, det gillar jag! Har precis stigit upp, vakande vid 10 egentligen, men låg kvar lite för det var så skönt hoho. Idag ska Johanna komma hit som jag nämnde igår! Ska bli SÅ ROLIGT! Och det ser ju ut som att vi har tur med vädret så ltie vattenskido och wakeboard blir det nog allt! Jag lå och tänkte lite på TH innan, haha. Det finns så många saker man vet om dom att det nästan är sjukt! Om tex jag och Mirre pratar om dem så behöver vi typ säga ett ord sen fattar den andra vad man menar..Typ som när vi va i Malmö Mirre bara Nee jag bara aa det är på det stället han säger det..Eller, ja du vet tex trabendo session, vad han sa där? Man bara aaa. Haha, så kul egentligen, men vafan :) Lika dant med alla konserter..På 1000 hotels turnen har Billi alltid samma klädr på sig, men nu på alla OA konserter har han haft olika kläder och det är kul när man säger "Kläderna i Genéve var så fina" så vet den andra vad man menar! :D Det är bra med TH kompisar..Så känner man sig inte så dum heller ^^

/SORA

BILL UND TOM KAULITZ

DOWN

Bloggen kommer vara lite off idag för jag har tänkt göra om designen lite grann..Därför kan det i mellan åt säkert komma att se konstig ut :)

/SORA

Clouds

Hej hej bloggen.
Idag är det inte lika soligt som det har varit de senaste dagarna, men aja. Jag och Pappa har precis varit inne i stan och fixat med lite grejjer till TV:n.. Var nån kabel vi var tvunga att byta för det var nått fel med den..ackak dagens teknik prylar..hoho. Just nu sitter jag och sorterar allt på min externa hårddisk allt ligger i huller om buller..Tänkte det kan va smart att ha någon ordning på grejjerna nu när jag ska till USA..Imorgon kommer Johanna hit! Ska bli så kul var så läge sen vi träffades sist! Tråkigt när alla mina kompisar jobbar, men inte jag gör det.För man hinner knappt träffas då..Men nu har Johanna bara en vecka kavr cirka att jobba sedan kan vi träffas varje dag om vi vill det! :D Nu ska jag jobba vidare med hårddisken.. Hörs senare!

/SORA



Malmö mit Miir

Idag har jag och Mirre varit i Malmö, sjukt varmt var det, men det var ändå mycket trevligt! Miir handlade faktiskt en hel del,men jag köpte inget ackak Måste spara till usa.. Men vi tog en god lunch på beefhouse eller vad det nu heter, vitlöksbaguette och jag hade kyklngfile och Mirre hade oxkött :) Och en stor god cola till det haha. Vi övade öven vår tyska hoho M har köpt en cool liten tyska bok med typ allt man behöver veta, mycekt smart..jag ska nog med köpa en sån! Sen idag hade jag även fått hem ett inbetalningskort från Au Pair saker, så när det är inbetalt är det inget mer och betala till resan :) Gud om 28 dagar åker vi! Känns sjukt, tiden går så snabbt! Smsade även Pat idag, saknar henne:( Jaja. Pappa hade vatt och köpt en ny TV med hemmabio och grejjer med idag..Fint det, ny data köpte han med häromdan så sånt är lite kul :)

/SORA

Båtliv

Har precis varit nere vid sjön med mamma och pappa! Riktigy mys var det, vi åkte lite vattenskidor och wakeboard :) Förståa gången för mig iår. Försökte mig på lite nya trix haha, det gick väl hyfsat ;) Ska åka mer imrogon tror jag! haha, dagens i-landsproblem: Vi hittade ett ankar i sjön och inom 5 sekunder vet hela kvarteret om det hoho. OMG DET LIGGER ETT ANKARE I SJÖN! HUR DET KUNDE GÅTT! GUD!. Jaa, mkt roligt.

/SORA

Soligt!

Hej hej.
Idag är et verkligen bra sommarväder! Riktigt skönt, men riktigt varmt med! haha. Jag och Dessan itter vid varsin data, skulle visa hene bilder från min värdfamilj, men det gick inte så bra.. haha. Ajaa.. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. haha orkar inte tänka när det är varmt ute..Men jag längtar till USA iaf! Bara 29 dagar kvar nu! Helt sjukt.

/SORA

Hemma från STHLM

Nu är jag hemma från sthlm. Det har varit mycket trevligt får jag säga,men jag är så himla trött just så så jag orkar inte skriva, men aa det ser i alla fall ut som att jag och Ida får våra VISA till USA :) Amerikanska ambassaden är rolig.

/SORA

TOM

Mirre här, bjuder på en HÄRLIG bild!


sunshine

Äntligen skiner solen lite, men det gör inte mig mycket nytta för imrogon ska jag till sthlm och då kommer jag inte hinna sola nått. Ack. Jag och pappa har betalt in pengar till A.ambassaden nu, sjukt krångligt..men ajaa! Usch idag åker Pat, käns sorligt..sen kommer vi inte prata förrän jag är i USA. Sjukt.

Jag håller på att kolla igenom alla papper till au pair saket, så många papper! Helt sjukt. Jaja. Jag kommer inte kunna blogga förrän lördag natt heller, ackak, kommer inte ha tillgång till internet, fett segt.

/SORA

hands


på g

Idag har jag och pappa varit hos Tomas och fått resväskor av honom till jag ska till USA :D Två stycken, som är svarta och har fyra hjul så man kan rulla dom hur som helst och dra dem efter sig! Skit coola! Sedan körde vi och gjorde lite andra ärenden och sist hämtade vi vår nya data..Riktigt fin är den! Just nu pratar jag med Pat..Hon åker imorgon och nästa gång vi kan prata är jag i USA! :O Helt sjukt käns det..Och jaa, jag ska ju träffa Anneli i övermorgon, ska bli najs, har inte sett henne på så länge! Nu ska jag fixa det sista med papprerna till Ambasad shitet.

/SORA

men snälla

Idag fick jag mina papper från ambassaden, GUD! Ska till stockholm på torsdag. Så nu kan jag inte jobba och jag får inga pengar. Gud. Jag ska bo hos Anneli, har min tid hos Amerikanska Am. på fredag så jag är hos Anneli från tors-lör. Skulle ju egentligen varit hos Mirre från ons-sön, men icke. Så fattigt allt blev. Jaja. Men sjukt mycket papper jag ska fylla i nu, känner mig jätte mega stressad! Mirre är fortf här, vi ska snart äta lite sen åker hon hem vid 6..Sen får jag väl göra klart alla papper, dock har jag redan kommit ganska långt på dom, skönt det i alla fall! Vi som länge idag med, men det är skönt tycker jag. Bara en månad kvar nu tills jag åker till USA, så jag får passa på att slappa nu så mycket jag kan..hoho. Nej nu får jag återgå till mina papper.

GRATTIS MIMI ! MEINE LIEBLING FYLLER 19 ÅR IDAG!

/SORA



bio

Nu har jag och Mirre latat oss hela dagen, ackak. Vi har bara suttit i min säng vid våra laptops och gjort nada. Vi har båda skrivit lite på våra one-shots och det är väl det mest meningsfulla vi gjort..hoho. Men nu ska vi faktiskt dra in till stan för vi ska se sex and the city, hoppas den är bra! Gud, nej nu ska jag snabba mig!

/SORA

Nacht

Nu sitter jag och Miir framför varsin data på mitt rum..Vi var i Åhus ett tag och hälsade på Cici :) Aww, så kul att träffa henne igen! Och Mirre för den delen! vi stannade dock inte såläng..Det regnade och grejjer.. så vi körde in till hemmakväll och hyrde film, Morgon Pålsson, och köpte godis! Så vi hade väl mest tänkt att ta det lugnt nu och kolla på lite film =)

/SORA


cocktail


Mimi ville se min klänning. Detta är det bästa kortet.




En annan bild med, inte jättebra, men aa. Det var en knälång svart klänning :)

hola amigos

HALLO ! Nu är det en ny dag! Och på denna nya dagen kommer Miir hit och vi ska träffa Cirre! :D Ganz kul! Igår var det mycket trevligt får jag säga, varade hela natten hoho. Lagom trött är jag idag. Får börja med att stiga upp ur sängen så jag kan göra nått vettigt med mitt liv XD Så lat man blir när man har laptop, man bara tar den från sängbordet sen blir man fast nån timme ack. Jag måste käka frulle och fixa till mig lite innan jag ska hämta Mirre vid fyra, men det är 3 timmar till så jag tror jag ska hinna det! När jag hämtat henne åker vi hem här igen, käkar lite middag senare sedan sticker vi till Åhus där vi ska träffa Cirre :) Vi kanske ska skriva lite på vår roll/fic ikväll med. Himla bra är den måste jag säga!! Nej nu ska jag faktiskt gå up..

/SORA

b.k


Så himmla fin är denna bilden.

smoking

Nu är cocktail-partyt i full gång..Serveras drinkar och grejjer..Det är mycket trevligt måste jag säga! Alla är så himmla roliga..De "vuxna" satt precis och berättade historier från när vi "barn" växte upp, haha, riktigt roligt får jag säga..Man får sig ett par goda skratt under dessa kvällarna..Det är en tradtion vår familj och en annan har haft nu i 5 år tror jag, första året som jag "lagligt" "får" drika drinkarna, haha. Såklart är alla upklädda med, smoking och svarta cocktail-klänningar ska det vara!! Så är det. Pappa och Tomas har en massa skit för sig..Alla deras uttryck är så roliga..Allt från "E-off" till "Överklassen skyr inga medel". Sjuka i huvudet är dom XD Nu tror jag det är efterrätt..

/SORA


it's raining ja.

Usche kan det inte vara sommarväder? Nu typ?

Idag är min röst sjukt mycket bättre och det känns mycket bra! Med tanke på att vi ska ha gäster idag och att Miir kommer imorgon käns det trevligt att vära relativt frisk. hoho. Igår så fyllde flickan i min Au Pair familj år så jag skickade ett ltiet grattis mail, hihhi, det upskattade familjen .. De skulle ha poolparty för henne, aw!

Hm ja, jag längtar i alla fall efter det fina vädret för jag vill åka wakeborad! Är riktigt sugen på att göra det måste jag säga, men aldrig att jag tänker hoppa i sjön är det typ är minus grader i den XD OKey, inte riktigt, men kankse 16? Det var 20 häromdan och det kan man stå ut med, men 16 är ju bara sjukligt kallt.

Hoppas alla får en bra dag!

/SORA

heute abend

Mirre tipsade mig om att det är SAW I på tv om 15 min, ska kolla på den, ska gå och göra ltie popcorn och så, sen sitta med datan i sängen och kolla på TV, mysa lite :) Idag var jag på Maxi och handlade MASSA saker, vi ska nämligen ha cocktail praty här hemma imrgon..Tre rätters (?) tror jag, uppklädd ska man vara, sen cocktails. Vi har sån tradtion med våra (familjens) kompisar, varje år har en av oss familjen partyt hemme hos sig, burkar vara mycket trevligt! Nu ska jag gå så jag hinner med popcornen..hoh.

/SORA

Jay-z hardknock life



En bra låt med Jay-z :)

Guten Tag

MIN DATA FUNGERAR! ! ! Gud, så glad jag är nu! <3

Jag gick upp för en liten stund sedan, ska köra och hämta Ida nu är det tänkt, får käkä frulle väl när hon är här :) Jag ska hjälpa henne med lite papper til ambassaden och sånt. Sjuk invecklade är de papprerna måste jag säga..urgh. Ajja, min förkylning är kanske lite bättre idag hmm svårt at bestämma XD hoho. Igår natt kunde jag faktiskt se THTV så hela dan var inte jobbig i alla fall! Det var väl et helt okej avsnitt, men jag lovar, Bill är sjukt i huvvet XD.

/SORA

Bill från THTV, a ni ser ju självaXD

irri

Idag har varit en högst irriterande dag. Typ allting har varit irriterande. Först var jag sjukt trött när jag gick upp hade mer ont i halsen och var med hes än vanligt. Sedan var vädret trist, helt grått och äckligt kvavt. blä. Sedan fick man lite hopp när jag fick veta att min data var klar(!) hämtade den och satte på den, fungerar internet? NEJ! Elgiganten hade min data i FYRA veckor, de sa det skulle ta två, och när jag får tillbaka den fungerar inte ens internet! GUD! Jag ville spy. Sedan satt jag och Pappa ett antal timmar och försökte fixa det, men icke. Sedan pratade jag med miir, det är förståss kul, dock hade hon lika dan dag som jag och var lika irriterad på allt. Sedan såg vi att TH släppt ny video, 1000 Oceans, dock blev vi irri på det med. Ackak. Pallar inte förklara varför vi var irriterade på det, men skit samma. Gud ! om någon timme kommer TH TV, dock kan man av någon anledning inte kolla på föregående episoder så jag hoppas verkligen man kan kolla på detta..Men med tanke på hur min dag har varit blir jag INTE förvånad om man INTE kan kolla på den. GUD! Jaja, sånna här dagar har väl alla ibland. men fattiga är dom. Mimi är på kryssning, skönt.

/SORA

min data är tillbaka

Min egen älskade laptop är nu tilbaka efter lagningen! Den har fått en ny skärm..Känner inte riktigt igen den XD haha. Gud så mycket man är beroende av sin data egentligen, jag har verkligen saknat min egen.Såklart har vi andra datorer hemma, men sin egen data är ändå speciell haha XD Jag låter så nerdig, men ajaa. Sitter här nere i vardagsrummet framför TVn, SvampBob är på TV haha lol. Nått Carl kollar på..Ackak. Till helgen kommer Miir hit!! Saknar henne. Det käns lite bättre i halsen nu är i morse får jag säga..Dock tog jag en milkshake på vägen hem från stan på mcdonalds..Banan..Det är så skönt att dricka milkshake när man har ont i halsen, så som sagt, käns det bättre nu! :)

/SORA


YO



haha denna bilden är riktigt roligt. Tom och Gus asså, så kul.

HELLO LEUTE! Idag ska jag ta det lugnt för ja har fortfarande ont i halsen och hostar så jag pallar inte att det ska bli värre..Ska dricka massa honungvatten. Sitter här nu med en tallrik cornfalkes och kollar igenom lite sider. Det är roligt med internet...Man har alla sina sidor som man måste kolla igenom varje dag haha. Inatt var jag uppe alldeles för länge med Pat, men men. Jag kunde ändå inte somna för jag hostade så mycket och jag kände inte för det heller XD haha. Ställde först klockan på 11, men då var jag så trött att jag höll på att dö så ställde om den till 12.30..Lite mer lagom i alla fall.. (:


/SORA

Sova ?

Jag kunde inte somna igår natt låg bara och hostade ackak. Så det slutade med att jag somnade alldeles för sent, eller tidigt, hur man nu ser på saken och vankade 15.08. Usche sova bort hela dan tack vare hostan. Nicht kul. Jeffla väder är det med, bara grått på himlen inte alls kul och kallt är det med! BLÄ! Nej nu ska jag, jag vet inte vad jag ska göra XD Hörs sen.


/SORA

1 månad.

För en månad sen var allt med TH över nu.. Tänkte lägga in bilder från konserterna..har ju inte lagt in så många innan, så här kommer bilder från Dortmund och Nijmegen! (Bilderna är såklar förminskade) <3


DORTMUND



























NIJMEGEN
















ICH BIN DA!

Gud, för en månad sen hade vi sett TH en gång och stog och väntade i GoffnetPark för att se dom en gång till. Wow, jag inte fatta att tiden går såhär snabbt! Det är helt sjukt! Det är 4 veckor..De har bara flygit förbi..om 6 veckor åker jag och Ida till USA, det kommer gå så snabbt..

Har pratat med Miir idag :) Ouuf hon kom hem från Geneve igår, såg TH, hade varit så underbart! :D =) Lala.

Nu ska jag kolla lite på TH SCHREI live dvd. Meew.

/SORA

*host*

Eeew har fått värsta hosta och har ont i halsen :( Men hoppas det bara är en sån där morgonsak precis när man vaknat som går över sen.. Oouuf idag fick jag mina TH saker ja beställde ^^ Najs najs!

Idag ska jag TA DET LUGNT.

/SORA



Ojojoj.

Nu börjar det hända grejjer.. hoho.

Idag har jag tagit det lugnt sedan varit inne och lämnat en film jag och Dessie kollade på, sen stack jag till Ida. Vi kollade lite på alla Au Pair papper..shit det är så mycket!! Men det ska nog gå bra. Sedan var vi nere på klubben och satt och pratade och fikade lite, mkt mysigt :) Nu ska jag rolla med Pat hihi.

/SORA


Tomi är en rockstar.

ich brech aus



Bill, Rom. **



Ackak.

Åkte till Julia igår kväll efter jag hade tränar :) Det var mycket trevligt..Jag visade bilder från studenten/Bal, men mest från TH-Resan. Gud, sånna minnen man fick asså..Jag vill tillbaka så himmla mycket! Det var underbart..Åkte hem tidigare imorse..Julia skulle till stan och jag har riktigt ont i huvudet :/ hade ont igår med, men värre idag..Hade mest tänk sitta vid datan och kolla lite på film och äta godis hela dagen..Orkar inte gör något..Jaja. Ikväll ser Miir och Kenza TH.. Åhhw. Så underbart! Saknar Miir gör jag med, har inte träffat henne sen TH-resan och det var typ längesen,  ajaa hon kommer iaf hit nästa vecka :)

/SORA


BOOORRING.

Jag tror jag DÖR av tristess snart, seriöst! Helt sjukligt tråkigt har jag, jag vet inte vart jag ska ta vägen! Jag ska ut och springa senare..Det är väl det mest intressanta. Hur kan ALLA jag känner inte kunna träffas ._. Fan stört asså, jag lovar. Ussch så sitter Miir det äcklet i Geneve nu, säkert i kön, vem vet ackak. Jaja, det är ju kul när det går bra för andra XD haha, nejmen serri, sjukt kul kommer dom ha imorgon. Dock kommer jag fortf ha lika tråkigt XD Usssch. Vafan asså, jag får googla på roliga saker man kan göra när man dör av tristess. hoho. Ajaa, jag får ta tag i mitt liv nu.

/SORA

wir wollen tokio hotel

Igår kollade jag på videosar från Dorran ;/ Ouuf. VIll tillbaka dit typ NU! Sån känsla där var. Och lika dant Nijmegen sen. Det går inte beskriva den känslan man får. Helt UNDERBART! <3

Idag åkte Miir till Genevaaaaa! IMORGON SKA HON SE TH LIVE! Open Air. GUD! Så underbart! <3

/SORA

Billi.




Bill Kaulitz


Ny dag,

Då är det torsdag tror jag? HAha. Jag håller inte alls kolla på dagarna, men ser här på datan att det minsann är torsdag. Jag vaknade för en liten stund sen, sitter och äter frulle nu och ska snart in till stan och träffa emelie lite, vi ska äta lunch. Därför dricker jag mest lite jucie nu som frulle. Sen ska jag mest ta det lugnt ikväll :)

Ha en bra dag!
/SORA

Lalalalalalalala

Imorgon ska jag och E äta lunch på stan :) Kankse blir lite kinesikst :D Länge sen jag åt det faktiskt...
Just nu sitter jag och tar de lugnt bara :) Har lite kul med Mirre och Pat på msn haha :D

Hmm vad har jag gjort idag ? haha, inte mycket typ pratat med Miir i telen ett antal timmar XD Det var nog det mest intressant tror jag, hihi.

/SORA

AnOtEr DaY

JAJA.

Fortfarande dåligt väder ute ackak. Är lite irrtierad på AuPair och lite andra saker just nu!. Eeew. Ouuf denna veckan ska Miir kolla på TH igen! :D så WOW.

Idag ska jag nog ta det lugnt, kankse träna lite :)

/SORA


.Words.

Miir och jag är bäst på at smsa. XD . Ja , men så är det. Ville bara säga det.

Rolig dag jag haft? Nej. Kvällen är iaf lite bättre.

/SORA

Åska..

Igår var Ida här, som sagt, vi var ute och gick, åt tacos sen körde vi till stan och hyrde en film, Hostel. Vi kollade på den och aa den var bra, men riktigt sjuk, mådde illa av den fan :S Dock så fick Ida hög feber trots att hon tagit typ tre tabletter oc jag fick köra hem henne mitt i natten..Det var läskigt..Det öste ner och åskade och hade sig. Uscch. Sen kom jag vart jag värsta rädd ackak så jag fick ringa Miir, sätta på Disney film och rolla med Pat så blev det bättre ^^


Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men mest ta det lugnt tror jag :) Sitter just nu och äter frulle och kollar lite på tv haha.

/SORA


Happiiee

Idag fick jag min Billtröja som jag beställde förra veckan ! Den är mkt fin måste jag säga ^^ Jag och Carl var precis och fixade lite med data på Elgiganten sen handlade vi lite grejjer på maxi...Ida kommer hit snart och vi ska ha lite tacokväll och sedan film och lite så! Ganz najs! Vi ska även gå ut och gå en runda, vara lite aktiva så att säga hoho.

/SORA

TILL VALLE!



HÄR HAR DU DITT EGET INLÄGG VALLE OCH EN EGEN BILD OVAN PÅ ALLT! SOM JAG HAR GJORT I RUTTNA PAINT! HAHAAHAAHHAHAHAHAAHAHAHAH BAGGE

Sonntag

Hej och hå. Vaknade för en liten stund sen, var uppe så länge igår ackak. Jag och Mirre snacke i telen från typ 3-5 haha ackak. Ajaa vi ville inte sova.. Hmm idag så ska jag bara ta det lugnt sen åker mami och papi upp till lägenheten i Skövde och ska vara där i några dagar så jag och Carl för vara själva hemma, skönt det. Så Adi kommer nog hit imorgon så ska vi ha myskväll hoho.

/SORA

k-dagarna

Så har Kristianstadsdagarna med börjat..hoho. Lite senare kommer Ida hit sen ska vi käka lite sen åker vi ner till Åhus till Emelies stuga där vi träffa henne+kompis(ar?). Senare ikväll beger vi oss in till stan för att jag vet inte, göra nått, haha, sedan vill jag och Emelie kolla på ett band som spelar, Artmade, så det får dom andra bannemaj med göra!

Har precis ätit frukost, så ska nog hoppa in i dushen nu

/SORA

Bäckaskogslott

Jag och mamma var precis på slottet och tog lite kort på mig i mina studentsaker, skulle ha nån bild till tackkort och så, dom blir faktiskt mycket bra :D

Bjuder på två bilder ;)





Känns som sommar

Hej och hopp.
Soligt idag med! :D Riktigt skönt att det är fint väder !! Var uppe rätt länge igår hoho, pratade lite med cici i telen, vi snackade lite om beachHANDBOLLEN haha, hon ska ju komma ner då :) Najs najs, sedan så kom MIIR hem, så skönt att ha henne hemma igen får jag allt säga! Ackak, men inte många dagar det blir för sen ska hon ju se TH :D Woho.

Idag ska vi till farfmor och äta middag sedan ska jag vara chaffis haha till Carl och hans kompis, dock ska jag inte köra dom så lång så det är skönt i alla fall :)

Mamma, pappa och jag har nyss gjort en liten lunch, lax i tortialla bröd med mango och chilli, ser mycket gott ut får jag säga :)

/SORA

Stan.

Idag har jag och Ida varit på stan och rännt lite :)  hoho. Ida hittade en massa kul, jeans, solglasögon, hm vad var det mer...Ehm typ hmm kommer inte ihåg haha XD Själv hittade jag ingeting, hade verkligen ingen shoppinglust idag :/ Konstigt. Men det va trevlig och träffa Adi :) Sen handlade jag lite på Maxi och nu är jag hemme igen, rollar med Pat haha. Så kul är det! Idag kommer Miir hem ! WOHO! Finally.

/SORA

WASSUP!?

Nu har det äntligen kommit lite sol hit! Ganska lagom till när vi kom hem från Bulgairen, så perfekt! : ) hihi. Idag ska jag träffa Dessan lite sen i eftermiddag och fram tills dess ska jag mest vara ute i solen ! LYCKA TILL IDAG DESSIE!

Jag och Adi kom på att vi typ är dom ändå som inte jobbar i sommar, ackak, så seg.. Ajaa. Imorgon kommer Miir hem ! Woho, har saknat den lilla nissen ;)

Nu är det två veckor sen min data togs in på lagning..De sa att den skulle bli klar på 2 veckor, men det ser inte ut så :( Ushe, vill ha min egen data tillbaka!

/SORA


Bjuder på en bild av mig ;)

Var är sommaren?

Det kan man undra för det är inte direkt varmt om man säger så. Regn och kallt i Juli? Ofta, vad är det för fel på vädret.

Jaja, igår å vi jordgubbar haha det är så himla gott! Är deffinitivt min favorit frukt :D

Jag var även en runda hos Adi igår, vi hade röj turnering på datan. HAHA sen åkte jag förbi Dessan och gick bilder från studenten (fick även det från Adi) sedan var jag och Dessie ute och gick en ganksa lång runda :) Mkt trevligt!

Idag ska jag mest ta det lugnt tror jag :)

/SORA

RSS 2.0