Nöjespark!


Hejsan! Idag har vi varit pa en nöjespak hela dagen!! Lanar den nya au paires data sa jag har öä men inte den sista men ringen över, haha.. Hm men i alla fall vi har akt berg och dalbanor, flumrides varit i vatten parken och akt massa roliga saker! Sa det har varit en jättebra dag tycker jag!! wiee! Det var väll i stort sett det vi gjorde idag, nu ska vi äta middag sa jag maste ga! Vet inte när jag ska hem till Boston igen, men blir nagan dag denna veckan, hehe. Oh well, ska ga nu! Ha det bra!!

/SORA


Hi!


Hejsan! Allt bra med er idag ? Jag lanar D's data just nu, han har mobilt bredband pa den.. Men i alla fall haha, vi sitter inne just nu for det ar en tropisk storm, men vi ska snart in till "Old Port" ett mysigt stalle vid en hamn med massa mysigt sma affarer! Jag ska INTE kopa natt, haha. Ikvall ska vi som sagt ut och ata och det ska bli jattemysigt! Imorgon ska vadret bli battre och da ska vi forhoppningsvis till en nojespark! uhm, nu ska vi aka in till "Old Port", vet inte nar jag kommer hem till Boston igen, men nagon gang nasta vecka, far se om jag kan blogga igen innan jag aker hem, vet inte hur mkt internet vi kommer ha har, haha. Oh well, ha en bra dag sa hors vi nar jag kommer hem igen!

/SORA


Maine


Idag åker vi upp till Maine igen, med den nya Au Pairen Tina med :) Hämtade henne nyss och hon verkar hur trevlig som helst! Ska bli trevligt! För övrigt är detta min sista helg i USA och det känns helt sjukt, fattar det verkligen inte. Vi ska i alla fall gå ut och äta.. Det finns en restaurang här i Boston som är vår favvo, the Japanese Steakhouse och vi ska på ett sådant i Maine nu i helgen.. Ska bli kul, de har så himla god mat! Vi skulle åka till ett vatten/nöjespark, men vet inte om vi kommer göra det för ett tropiskt oväder ska dra in så det kommer vara DÅLIGT väder, regn, storm hela kittet. Men det gör inte så mycket :)

Stranden där vi är (har till och med tagit bilderna själv)








USA/SWEDEN

Ja, det var ju ett bra tag sedan jag körde ett sånt här inlägg.. Tänkte jag får ta ett sista nu innan jag åker hem till Sverige igen :) Tänkte snacka om lite allt möjligt..

Tänkte börja med att bara nämna en rolig liten grej jag har tänkt på.. Ni vet om man köper en cola burk i Sverige? Så innehåller den 33cl läsk, behöver inte vara en cola, utan vad som helst som kommer i en sån liten burk. Här finns såklart samma burkar, men de innehåller mer dricka! Cirka 1 DL mer, jättekonstig egentligen, haha. Varför inte bara göra en burk som man kan ha överallt i världen?

En annan grej som handlar om dricka är även varje gång man går till en restaurang är det ALLTID, i 99% av fallen, gratis påfyllning, så länge som det inte är alkohol i drickan. Så servitrisen byter bara ut din cola och eftersom den står där så dricker du ju den! Så slutar det med att du dricker 3 glas.. Inte särskillt bra tycker jag.. Oftast frågar servitrisen om man vill ha påfyllning och då är det ju smart att ta vatten, men ibland frågar de inte och vips så står där en nu cola på bordet.

Och nu när vi ändå är inne på burk dricka and refills kan jag passa på att berätta and på läskflaskorna, sånna pet i plast, man köper i affärerna står det "NO REFILLS!" med STORA bokstäver, haha. Jag tycker det är jätteroligt, är det någon som skulle tro att man kan gå in i affären och ta en anna flaska såfort man har druckit upp den andra!? Klockrent.

Nej, nu får detta inlägget vara slut.. Får se om jag skriver nått mer sånt här.. Kommer säkert komma på en massa saker väl när jag är hemma i Sverige, så i så fall får det väll bli sånna här inlägg även fast jag inte är kvar i USA!

/SORA

Utah

Som jag nog har skrivit om i några av mina USA/SWEDEN inlägg så har ju alla delstater olika så "meningar" på sina nummerplåt - Som Mass har "The Spirit of America". Denna bilden tog jag i Utah på hyrbilen vi hade och som sagt, där finns några av världens bästa skidanläggningar (som vi åkte på!!!) och på deras nummerplåtar står det "Greatest Snow on Earth" och ja, jag kan ju inte säga att jag åkt mycket skidor, men jag vet faktiskt inte om något skulle kunna slå Salt Lake, klippiga bergen, vädret.. Det är helt underbart, ord kan inte beskriva det.


Blend in

Jag och B såg denna lilla flaska på järnvägen, haha. Så roligt det kan bli.. En liten flaska som passar in i färgerna till järvägen..Undrar hur länge den legat där? Sedan hade vi ett skämt om hur någon tar ett kort på den, skriver någon konstnärlig förklaring till bilden i stil med "Den ensamma vattneflaskan som blablabla..osv" och kommer sedan in på någon Art School, haha. Sånna skumma skämt har jag och B, roligt om man är med, vet inte om det är så rolig att bara läsa, hehe. Nej, nu ska jag sova!



YUMMIE

Igår kväll så var Dessan, Lisa och Lovisa här! Vi lagade mat, vi åt Phad Thai och det var riktigt mumsigt får jag säga, även om det var jag som gjorde det, haha. Men alla andra verkade älska det med! Så tar det som ett bra tecken ;) Sedan till efterrätt åt vi fruksallad och glass! Så himla gott och somrigt! Hade en massa goda saker i, hallon, blåbär, äpple, banan, apelsin, vattenmelon, jordgubbar - säkert nått mer mumsigt! Men vi hade jätte trevligt och pratade och skrattade en massa! Vi bestämde även att vi ska ha en sista shopping dag på mitt älskade outlet center innan jag åker hem nästa vecka haha. Har lite plats över och jag har en grej jag måste köpa innan jag åker hem.

Bilder på fruksalladen, visst ser den god ut !?





Pics from the train

Det var jättefin utsikt!




Jag fanns med med på tåget!





1 år

Hejsan! Har nyss kommit hem till Boston igen! Tog tåget ner från Maine så är hemma nu! Ska dock åka upp igen till heglen och vara där över helgen och troligtvis någon mer dag nästa vecka..

Idag är det EXAKT ett år sedan jag åkte till USA! den 25 augusti åkte jag och det är det idag.. Så himla sjukt! Fattar inte vart tiden har tagit vägen! Snälla ett helt år! Tiden har bara flygigt iväg! Så nu återstår det inte mycket tid kvar här.. Kommer hem om mindre än två veckor, sjukaste! haha

Nej, nu ska jag gå och duscha!  Godnatt!
/SORA

Hey!


Hejsan! Har internet har nu lite.. Ar fortfarande i Maine! Ska aka hem imorgon och sedan aka tillbaka upp pa fredag eftermiddag! Igar var vi och shoppade..! Det var en massa outlet stores sa det var alla bra markes saker, men med jatte mycket nedsatt pris! De hade Body Shop, Abercombie, Tommy H, Burberry, Coach, Oakley osv Massa bra affarer som oftast har riktigt dyra saker, men det var helt okay priser dar igar! Super najs! Sa det var roligt :)

Uhm det har varit nan Hurricane Bill har pa denna sidan sa vagorna har gatt up till 8 meter om inte mer!! Helt sjukt! Det var inte har som hurricane Bill slog, men vagorna orsakes av den sa det var coolt att se! Sa ddet har varit lite daligt vader de senaste dagarna, men idag ser det ut att vara battre och ska snart ga ner till stranden lite tror jag :)

Sa imorgon ar det bara jag som aker hem sen pa fredag kommer den nya Au Pairer och da ska vi aka upp igen, med D ocksa. Sa i helgen ska vi nog till ett nojes/vattenpark, vi var dar forra aret med och det var mycket roligt sa ska bli roligt att aka dit igen!

Under veckan har har jag aven last en massa! Laste en bok som hon som skrev Confessions of a Shopaholic och den hetter The undomestic godess och den var verkligen jattebra och jatteroligt! Den var pa ungefar 400 sidor, engelksa, och laste den pa en eftermiddag, haha, sa den var verkligen mycket bra!

Ha det bra sa hors vi imorgon!
/SORA


Vildsvin

Mami här!
Inget nytt från Sara idag, men jag tänkte dela med mig av mina tankar om Vildsvin.
Jag är jätterädd för dem, detta trots att jag aldrig sett ett, tror inte ens att jag sett ett på någon djurpark. Men man får ju kalla kårar bara genom att tänka på dem.
Tänk dig själv, en hanne, eller galt som ju pojkgrisar kallas, kan bli uppemot 180cm långa och 1m höga, och kan väga en sisårdär 225kg....det är STORA djur det. Suggan kan bli nästan lika stor hon, de ser inte jättebra men kan känna lukten av en människa på 1km avstånd. Det är detta sista som jag är lite fundersam till,,,
Vi brukar åka till en skog, Balsberget, där finns vildsvin. Detta vet jag för jag har sett spår efter dem, idag var en del av vägen vi joggar på nästan helt borta. Då undrar jag... VAR finns de när jag kommer? Står de bakom en buske och väntar på att jag ska jogga förbi så de sen kan fortsätta fördärva eller har de känt min lukt och sprungit långt iväg eller är de inte rädda för mig?
Fatta att jag blir nervös... och fatta att jag springer väldigt fort ... i nedförsbackarna iallafall... för VEM vill möta ett vildsvin?
Vad gör jag om jag, som ju springer så fort... springer rakt på ett vildsvin för de har inte hunnit flytta sig än... ska jag springa tillbaka då... det ORKAR jag ju inte,,,, då blir det ju uppförsbacke,,,
Idag såg jag dock att de satt upp ett, ja ETT bara, jakttorn, så nu kanske de ska skjuta av lite av dessa skadedjur så man vågar sig dit igen, för Vildsvin tycker jag inte om,,, Bara om de legat på grillen först!
♥Mami♥


Sara hälsar till er alla från Portland,Maine

Mami här!
Stackars Sara, hon måste uthärda långa dagar på stranden, solen steker på henne och temperaturen ligger runt 35 grader,,,,, ja ni fattar att hon lider.... NOT!
Nu ligger hon och vilar sig lite efter dagens vedermödor....
- gå till kiosken och köpa glass....
- släpa sig ner till vattnet och svalka sig.....
- smörja in sig med solskyddskräm spf45 för brun vill hon ju verkligen undvika att bli.....
- gå till kiosken igen, köpa dricka.....
- Dricka.. tar på krafterna att lyfta på armen...
- så ner till vattner igen ....
- den vita sanden som hela tiden bländar henne, tur att hon hittade ett par Dolce&Gabana-brillor så hon inte utsätter sina solkänsliga ögon för solen .... ja ni förstår att hon måste vila lite nu.

Skämt åt sidor! Är bara avundsjuk för att jag måste jobba och för att solen skiner vackert när man måste sitta inne hela dagarna!
Sara kommer förmodligen att stanna kvar i Maine fram tills nästa lördag, sen ska hon tillbaka till Boston och lämna plats för den nya Au-Pairen som kommer då, och hon ska också få några sköna dagar i Maine!
Sen går det fort tills Sara kommer hem, vi har nedräkning nu och det är 15 dagar kvar nu! 
Hon kan inte blogga när hon är i Maine, så ni inte tror att hon gått under jorden eller nåt, hon har isåfall bara fastnat i sanden! Hör vi mer från henne innan hon är tillbaka igen ska vi skriva lite här och berätta om vad hon gör!

♥Mami♥

Hello!


Nu har jag besökt NYC för sista gången på länge.. I love it so much! Vi tog inte alls många bilder haha, var för upptagna med att göra allt annat! (shoppa) Imorgon åker jag till Maine och kommer inte blogg på över en vecka.. Så vi hörs när jag kommer hem igen, då det i stort sett bara är 1 vecka kvar tills jag åker, SJUKT!!!! Oh well, ska sova snart, ska upp tidigt imorgon igen.  Bjuder på et par bilder av mig och Dessan med våra Starbucks Frapps i handen! Mums!






Live from New York City


Hesjan! Nu sitter jag och Dessan vid varsin data pa stallet vi sover! Vi har varit och shoppat hela dagen och har bada tva spenderat lite mer pengar an vad vi skulle, hehe.. Men snalla! sista gangen i NYC pa jag vet inte hur lange!! Det ar det vart! Helt klart! har shoppat en klanning, nagra koftar, halsband, smink, en fin troja och ett par skinstovlar!! HELT KAR I DOM! Sa imrogon drar vi hem till Boston igen.. Far se vilken tid det blir vi kommer hem! haha. Dock ar en sak saker, vi ska INTE shoppa mer imorgon! haha, oh well! Talk to you guys later!

/SORA


NYC


Nu ska vi åka för att komma till bussen som ska ta oss till NYC! Ska bli FINT väder både idag och imorgon så det är riktigt najs! Kommer blogga när jag kommer hem imrogon kväll.. Hinner inte skriva så mycket för måste snabba mig!

/SORA


städ

Hejsan! Idag är det söndag igen, värst vad veckorna går snabbt, ackak. Idag ska jag ägna dagen med att städa och grejja, måste fixa rummet så det är rent och så! Sedan övertalade Izza mig att jag behöver baka en paj idag, så det ska jag med göra! Tror bara det finns äpplen så det blr en sån paj! Men vaniljsås, mums ;) Imorgon väntar NYC och I can't wait! Ska bli så rolilgt!!

/SORA

Sun sun sun

Hejsan! Idag har det var 32 grader med strolande solsken! RIKTIGT härligt måste jag säga! Jag spendare hela dagen på stranden och läste lite, lyssnade på musik och badade, mycket trevligt :) Just nu har jag precis ätit och druckit lite fanta, yum. Ikväll ska jag nog kolla på en film, finns ingen bil här så kan inte åka någonstans, men det är lugnt. Längtar till NYC så mycket! ÄLSKAR den staden, sedan ska jag upp till Maine direkt som också ska bli jätte roligt!

/SORA

Fredag

Tjabba tjena hallå. Hur är det med alla? Med mig är det bara bra! Idag är både B och N hemma, men de åker till sommarhuset imorgon.. Ska åka upp där nästa vecka efter jag kommer hem från NYC :) Får träffa L då med! Ska beställa en grej nu som jag ska ge till familjen när jag åker hem :) Skriver inte vad det är i fall någon av dom läser haha.. Ska laga litle middag nu, blir Phad Thai! Mumsigt!

/SORA

Torsdag

Tjabba! Idag har det varit en mycket seg dag, har inte gjort ett skit haha! men det är ju najs ;) Dock ska vi snart ut och äta på nått ställe, så det är ju en grej, haha. Hm i helgen tror jag att jag ska packa klart det mesta och städa mitt rum NOGA! Tror nämligen inte jag kommer ha jätte mcyket tid kvar sen efter NYC att vara här och städa innan den nya Au Pairen kommer så lika bra att få det gjort!

/SORA

(500) days of Summer



Kom nyss hem från bion! Jag och Emelie kollade in denna filmen! (500) days of Summer. Den var jättebra! och mycket roligt! Man skulle nog kunna tro att det var en sån där romantisk film med ett lyckligt slut, men så var det inte riktigt ;) haha. Dom sa en replik svenska i den! Coolt! Något i stil med "din jävel" eller nått sånt, rolig nog översatte de inte just den delen... Undrar varför? haha, så roliga amerikanare är.. Nu ska jag snart kolla på en film på datan! Godnatt!

WTF

Ullevi, Göteborg
Folk anländer till Ullevi för den stundande U2-konserten och två tjejer ~20 sitter och pratar om hur många som befinner sig på arenan.

Tjej 1: Jag har så himla svårt för att uppskatta antalet människor i folkmassor. Jag menar, hur ska man veta om detta är tusen eller tiotusen personer. Det kan ju vara hur många som helst…
Tjej 2: Ja. Men det är fler än tusen i alla fall. Och färre än sex miljarder. Det är jag helt säker på för jag känner folk som inte är här. Tjej 1 nickar instämmande.

Biografen Filmstaden, Malmö
En man ~25 kommer fram till kassan.

Mannen: Är de varma chipsen gjorda av potatis?
Kassörskan (Kvinna ~50): Nej, majs.
Mannen: Fan vad synd. Jag är allergisk mot majs.
Kassörskan: Vill du ha popcorn istället?

Forever 21

Hejsan! Idag har jag varit på mallet, var mest inne på Forever 21! Köpte ett par jeans och en topp.. Ville ha ett par mörka jeans innan jag åkte hem och de var inte alls dyra så det var perfekt! Sedan bakade jag en Cheesecake igår så den åt vi av ikväll, mycket gott får jag säga! Yum! Just nu håller jag på att packa lite och testa hur jag ska lägga saker osv, allt kommer få plats, men det kommer inte finnas rum för några presenter här inte haha, synd om er! ;) Nejmen, skulle gärna köpte några presenter, men det får helt enkelt inte plats :S Ni får nöja er med att jag kommer hem till Sverige igen!! Jag tror jag ska köpa Gossip Girl season 2 innan jag åker hem med, den kommer ut den 18 Augusti.. Köpte första säsongen här med och vill gärna ha den 2:a.. Så det får det nog med bli! Annars har jag inte direkt något mer jag ska köpa innan jag åker.. Kommer väll bli nått bio och restaurang besök och säkert nått platt i NYC. Nu ska jag återgå till packning..

/SORA

Teen Choice Awards

Har kollar på Teen Choice Awards och alla kändisar var där!! Allt från Miley Cyrus - Twilight gänger - Britney - Sean Kingston



Gossip Girl vann en del priser, bla för Best Actress (Leighton meester/Blair) , Best Actor (Chace Crawford/Nate), Best Villain (Ed Westwick).



Robert Pattinson och Megan Fox vann pris för årets "Hotties". Twiligt vann sammanlagt 11 priser!! Sjukt!

Sailing in Buzzards Bay


Hejsan!! Har varit borta helda dagen och varit ute på havet och seglat!! :) Var mycket roligt, vill jag absolut göra om en vacker dag ;) Det var en mycket solig och fin dag, blåste lite på slutet, men det var okay, var runt 5-6 tiden så inte så konstigt att det blir lite kyligare på kvällen.. Bjuder på ett par bilder på mig, har några till senare!




Godmorgon/ Godeftermiddag

Hejsan allihopa! Idag är jag uppe tidigt!! Gick upp innan 8, haha, tidigt för mig nu när jag har "lov". Idag ska vi iväg och segla! Det är den första gången för mig så det ska bli intressant! haha. Får se hur det kommer gå, men det ska nog gå bra! Vi ska neråt en timme eller så i Mass och segla vid kusten nere där Martha's Vineyard ligger.. Det skulle bli regn senare i eftermiddag, men vi ska inte så långt ut så om vädret blir dåligt så är det bara att åka in igen. Vi hörs när jag kommer hem igen!

/SORA


Toronto

BIlder jag tog från flyget när vi var påväg att landa i Toronto, ÄLSKAR själv dessa bilder!







Merrowvista

Hallå! Klockan är 11 här och jag är uppe ;) Haha, nej det är inte så tidigt. Idag ska jag upp till L's camp som ligger i delstaten brevid oss, New Hampshire. Ska hälsa på henne och lite så! Så jag kommer inte vara hemma förrän runt 9 ikväll så tänkte jag får blogga nu! Håller på att äta frulle sen ska jag sticka direkt när jag är klar! Ha en bra dag all!

/SORA

Thursday Night

Hejsan!! Allt bra med er?? Med mig är det bara bra! Idag har jag köpt en ny resväska.. Ska ha tre stycken när jag reser hem, köpte även en liten rullväska som carry on på flyget.. Så proppa den med saker med.. Så det ska räcka! Så får jag hem allt och jag tror även jag har mer plats så jag kan shoppa i NYC! Perfekt ju! Efter det åkte jag till Emelie, en Au Pair från en annan orginisation och spenderade eftermiddagen där! Trevligt! Just nu tog jag precis ut en kladdkaka från ugnen så ska ta en bit och sedan sätta mig i soffan och kolla på något :)

/SORA

NYC!

Jag och Dessan bokade nyss resa till NYC!! Vi ska vara där 17-18 denna månaden!! Så kul!! Jag ville åka till NYC en gång till innan jag åkte hem, men trodde ingen kunde åka med mig, men Dessan kunde! Så nu är jag jätte glad!! I ♥ NYC !



Coldplay

Igår var det Coldplay! Helt underbar konsert! RIKTIGT bra live är dom! Och när 20 000 människor sjöng med till "Fix you" så kunde man inte annat än att rysa! De bjöd även på en MJ låt! De sjöng Billie Jean, även då så sjöng alla med.. Coolt. Det var verkligen en av de bästa konserter jag sett! Bara TH slår dom ;)






















We have a winner!

Grattis Desirée till ett väl genomfört Sora Quizz!
Desirées svar mynnade ut i 9 rätt samt att hon var närmast rätt svar i antalet hängmedaljer

Det var hårt och jämnt i toppen och utslagsfrågan blev utslagsgivande!
Ett stort tack till alla er andra som tävlade!

Här följer rätt svar:

1.   Sara vägde 3165gr när hon föddes
2.   Sara har blå ögon
3.   Sara har rest 4 gånger till Canada
4.   Den bästa tid Sara gjort på 80m häck är : 12,66
5.   Kiaby är namnet på byn där Sara växt upp
6.   Självklart är det pappa som lagar Saras favoritmat
7.   N, L & B har ni läst om på Saras blogg, vilket gör 3 barn i hennes familj i USA
8.   Det är utan tvivel 5th Ave ( the shoppingstreet of  NYC) som är Saras favoritgata!
9.   TH = Tokio Hotel, behöver vi säga mer?
10. För finsmakaren Sara, är givetvis Creme Brühle favoriten.

Utlagsfrågan:
Vi har hittat 56 hängmedaljer i Saras gömmor, vilket innebär att Dessans gissning på 62st var närmast rätt svar!

Grattis Dessan, priset kommer på posten, som utlovat! 

♥ Mami&Papi♥

Wasaga Beach, Toronto, Canada


Här var vi i lördags! Så himla skönt! Kändes som man var i Spanien! Det är den största sötvattenssjön i världen!








Hemma!


Är nu hemma i Boston igen! Kom hem för några timmar sen.. Allt gick väldigt bra, hade inga problem alls! Planet var ltie sent pga dåligt väder i Boston, men det var inte mycket försenat.. Hade inga som hels problem med mitt VISA så allt gick hur bra som helst! Idag innan jag åkte kollade jag på en av Eriks många Lacrosse matcher denna helg.. De är på en turnering och de vann denna matchen! Riktigt kul! Hade det verkligen jättetrevligt! O igår kväll hade vå sån god mat! Grillad stek, råstekta potatisar och bearniesås! man kan köpa det i affärer i Canada.. Så fuskigt! oh well! Ska kankse kolla nån film nu!

/SORA


Sweden



Jag undrar vad det ar for stenar i vattnet dar pa 0.26 .. Ser coolt ut! haha, fin film om Sverige, tycker ni inte? Blir sa sugen pa att aka skidor nar jag ser alla berg!! Godnatt!

/SORA

Margaritas- gott, överskattat eller bara en myt?

Ska på Coctailparty i morgon, nice! Tänkte att vi fick öva lite på att dricka coctails, så jag plockade fram receptboken, letade efter något som såg gott ut, så kom jag att tänka på 2½ Men... naturligtvis skulle vi ju smaka en MARGARITA!
Sagt och gjort, ingredienser fanns hemma och jag pressade lime så det stod härliga till.. massor gick det åt för det är inte mycket saft i en lime. Kanterna på glasen saltades ( är ju tequila i en Margarita, så då ska man ha salt,,,) Blev så fint! Hela köket såg ut som ett åsknedslag ( brukar göra det när jag varit där, men eftersom Saras pappa är den bästa mannen hela världen så fixade han upp röran efter mig!) Så skulle vi då smaka på denna härligt gula lite skummande dryck... SKÅL! Irk,,,,, yissses vad surt,,,, och ja, tequila kan jag ju säga .... är inte världens godaste sprit precis,,, just nu tycker jag nog precis tvärtom.... så IMORGON när vi ska till ett riktigt drinkproffs, ska vi INTE be om en Margarita, vi låter Charlie Harper ha dem ifred, så kan vi dricka något annat.

fotnot: för er som inte känner Charlie Harper... han har huvudrollen i 2½ Men och han dricker BARA Margaritas!!!!

Bjuder på en bild, för drinken är fin att titta på iallafall!!!!!

♥Mami♥

                                          Fin att titta på, men inte mer !

Toronto


Heeyy Sora here!! I'm in Toronto and I'm having a GREAT time, wont bother writing in Swedish, easier to write in English without the 3 extra keys. We've been up to a bunch of different stuff.. Today for example I went shopping - Big surprise? lol no. Later this evening we went out for dinner at this really cool place called the Madarin - It's like a Chinese buffet place and we had SOO much to eat and the deserts are like wooowww so yummy!! I could eat soo much, but unfortunatley I got so full I had room for no more lol. Tomorrow we r going to this beach, called Wasaga Beach, it's the biggest fresh water lake in the world, I think it's fresh water, I dunno, but I guess so.. Oh well, anyways, ima go to bed in a little bit, we r getting up early! and on Sunday I'm going home.. After my cousins Lacrosse game, so I'll b home around 5pm US time. Lacrosse is a great sport btw, 2 bad we don't have it in Sweden. Anyways, Goodnight y'all!

/SORA


RSS 2.0