Wonderful - Lady GaGa





Time is nothing but a line
We leave everything behind
It'd be so wonderful


Mellandagarna

Halloj, Allt bra? Så var julen över även detta året.. Riktigt sjukt. Och snart är det 2010! Men det ska bli kul med ett nytt åt, många roliga saker att se fram emot! Först är det TH konserten, sedan skidåkning i Frankrike och sedan en resa till Canada/USA. Sedan ska jag förhoppningsvis börja plugga.. Massa saker som ska hända! Ska bli roligt :) Bara två månader till TH och kan inte fatta att tiden bara gått så snabbt! I'm so excited!

XOXO

2 Days til Xmas!

Snart är det jul!!!! Ska bli jättemysigt! och JÄTTEKUL att vara hemma detta året! Julen är aldrig lika dan utan sin egen familj :) Sen plus att man får ju faktiskt sina klappar på julafton och inte juldagen här i Sverige ;) haha. Så det ska bli mysigt!! Har köpt alla julklappar så känner mig stolt!

Ikväll ska jag till Johanna och vi ska byta julklappar! Vi ska dock vänta med att öppna dem till julafton mohaha! Får se hur det går dock! Vem vet, vi kanske öppnar dem ikväll! haha.. nej man får försöka hålla sig! :D

Hoppas på att vädret blir bra i helgen så jag och Carl kan åka skidor!


xxxx

EGO


Whats up everybody? Watch the girls all curtsy, For the paparazzi!



Oj vad det snöar.. Helt sjukt faktiskt.. Men vi kanske får en vit jul det här året? Vem vet.. Jag vet i alla fall att förra året så hade jag -25 grader och 2 meter snö på julafton, haha. Tror inte det kommer bli såhär illa detta året.. Eller tja, jag HOPPAS verkligen det! Det var en aning kallt och en aning för mycket snö för min smak.. Men det kan ju vara roligt 1 år! Men inte för många.. Ikväll ska jag och Carl göra pepparkaksdeg och sedan imorgon kväll ska vi baka pepparkakor! Mums! Ska bli gott! :)

Har förresten lyssnat jätte mycket på Gaga's nya album och det är verkligen superbra! Om ni inte har lyssnat på det MÅSTE ni göra det! haha, just nu är min favorit "Speechless" den är så himla fin tycker jag :)

XOXO

Hands up




Visste du att...?



Den medicinska benämningen på rädsla för långa ord är 'hippopotomonstrosesquippedaliophobia'
- Ganska komiskt faktiskt, tycker ni inte? haha

Det är fler, per år, som träffas av blixten, än som åker fast för fildelning.
- Hur riskfullt kan fildelning vara då..?

Coca Cola var från början tänkt till att vara medicin.
- Mmmm vilken god medicin!

En sköldpaddas sköld består bland annat av djurets revben vilket betyder att sköldpaddan har revben sittande utanpå kroppen.
- GROSS!?

En struts öga är större än dess hjärna.
- haha så kul!



Monday Morning..


Godmorgon.. Så är det måndag igen, *gäsp* , veckorna går väldigt snabbt och snart är det jul! Är klar med alla klappar förrutom en, till Carl, vet dock ungefär vad jag ska köpa så det är ingen fara! Igår kväll efter att jag kommit hem från mirre kollade familjen på Harry Potter 6.. Har inte sett den sen jag såg den i somras! Så längesen det var nu, men tiden har gått så fort, ackak. Innan mna vet ordet av kommer det typ vara nytt år! Igår var det Lucia med, dock såg jag inge Luciatåg, det det har jag inte gjort på några år nu så det var ju inget nytt haha. Nej ju ska jag jobba!

XOXO


Welcome To Humanoid City




Nu ska vi gå ut, ha en bra kväll!

 

 

 

 


Julfest och annat skoj



ÄNTLIGEN FREDAG IGEN!! Veckorna bara flyger förbi! Riktigt najs i och för sig... Mindre än 2 veckor till julafton nu.. Rätt sjukt egentligen är det inte ? Tycker det var inte längesen det var jul sists.. Man blir ju lite rädd! haha. Ikväll är det julfest på mitt jobb och det blir julbord och lite så.. Har redan fått en julmust och så.. Mumsigt! Imorgon ska jag till Helsinborg och träffa Mirre!! Ska blir SÅÅÅ roligt! Var jätte längesen vi sågs sist! Precis när jag kommit hem från USA ju! Sjukaste.. Så det ska bli jättekul! Hoppas ni ska göra nått trevligt i helgen :)

Ohh vi fick förresten vårt PS3 igår! Det är så coolt! Jag var som ett litet barn på julafton! haha.. Det coolaste är nog nästan att den kopplar upp sig mot min laptop.. I och med att min laptop med är av märket Sony så synkar dom ihop! Så all min musik, alla filmer och bilder kommer direkt upp på playstationet! Så najs! Så satt och fibblade med det.. Testade även att ladda hem ett spel som jag spelade! Wiee!!


Bild jag tog av slänggungan på Tivoli :)


The All-American Rejects


One More Sad Song


One boy, one girl, two hearts, their world
Time goes by, secrets rise

Don't Leave Me


Leave me once and i'll be fine
Leave me twice i'll make you mine
Just one more chance to make it once again


Gossip Girl

Hejsan! Idag jobbar jag igen, är lite bättre nu! Känner mig fortfarande lite seg, men det är inget allvarligt! Igår så var det en jeffla dag asså! Först kollade jag på Gossip Girl och avsnittet var så grymt bra! DOCK kommer det fram nu att nästa episode inte kommer förrän den 8 MARS! MARS!? Det är typ jättelänge till mars! Vill se nästa avsnitt nu! Och som om att det inte skulle räcka med detta så är det säsongsavslutning på Desperate Housewives med igår! Helt sjukt! Och det som det avsnittet slutade med skojjar man inte om! Gaah! Kan man inte bara se alla avsnitt på en gång!? HATAR uppehåll! Haha, känner att jag blev lite aggresiv nu, men så är det!

XOXO

New Shoes

Älskar skor!
Här är mina senaste par jag köpt! Båda är lite tuffare vilket jag älskar!




A secret underground movie theater in France..

För några år sedan gjorde den franska polisen en ganska cool upptäck i Paris.. De hittade nämligen en gammal övergiven "biograf" under jorden i Paris.. Nere i katakomberna som ligger under Paris var det någon som hade skapat en biosalong.. De vet ännu inte vilken som har skapat den och när den var i använding.. De hittade även en restaurand som låg dörr-mot-dörr till bion och en polis berättade följande: A smaller cave next door had been turned into an informal restaurant and bar. "There were bottles of whisky and other spirits behind a bar, tables and chairs, a pressure-cooker for making couscous," the spokesman said

Det låter ju väldigt cool såhär när man läser om det..Man blir typ sugen på att åka dit och utforska! haha



Ett par bilder från katakomberna..

XOXO

sjuk

Godmorgon! Är hemma idag från jobbet, mamma med, vi är båda sjuka : ( Så tråkigt, vi kanske har fått Swine ? hahah nej skojja bara, då skulle man varit betydligt sjukare! Sitter just nu och ska skriva ner en lista på vad jag önskar mig i julklapp.. Riktigt svårt egentligen. haha, jag skulle vilka ha en mini PC men kanske lite för dyrt. Funderar lite på att önska mig bare minerals startkit.. Verkar så himla bra, alla säger det är riktigt bra med! Kan ju hoppas det! :) Men vi får se.. Annars har jag kollat på lite andra saker med.. Vet i alla fall att jag ska få ett playstation3 spel! Längtar tills vi har det, ska vi nog beställa ivkäll! Jag är en sån spelnörd :D




XOXO


Style by Blair Waldorf

Blair Waldorf


*sneezes*

Hej bloggen!
Kolla jag bloggar igen! haha. Nej nu när sofia lagt ner massa tid på en design får jag se till och blogga :) Sitter nu på jobbet.. Är helt förskyld och bara nyser hela tiden, ackak. Sån otur man har! oh well, har inte feber i alla fall så det är nog inte så farligt :) Igår kväll kollade på vi Flickan som Lekte med Elden, riktigt bra var den! Längtar tills jag ska se Luftslottet som sprängdes. Ska bli spännade.. Måste även ta mig i kragen och läsa böckerna!! En anna rolig sak är ju att Dessan är hemma från USA nu! Säkert inte så roligt för henne för Sverige är ju rätt så tråkigt haha. Ska träffa henne nån dag nu, ska bli så kul! Nu ska jag återgå till jobbet!

xoxo



Johanna and I


I'M BACK

Hejsa! Allt bra med er? Har varit ett tag sedan jag skrev nu..Så det var bannemaj på tiden! Sofia har varit så snäll och designat min nya design, visst är den snygg!? Hon är så himla duktig! TACK SOFIA! Ska bli roligt att börja blogga nu..Var ju ett tag sen som sagt, så nu blir det att ta nya tag! Är i alla fall i Sverige nu och jobbar för fullt! Har heltids jobb fram till sommaren och sedan ska jag förhoppningsvis börja plugga i Schweiz! Längtar verkligen! Nu ska jag ta och fixa lite med de sista detaljerna här på bloggen såsom min personliga text! Ha det bra! ♥

RSS 2.0