Tiden går snabbt


En bild från nyår. (Sara&Izza)

Var ett halvår sedan det var nyår! 6 månader på det nya året har redan gått!! Wtf?! Hur flög all den tiden förbi! Det sjukaste.

Söndag

Tjena! Hoppas allt är bra med er! Tiden går så snabbt! Snart är det juli! För ett år sedan var vi i Bulgarien nu :) Så skönt det var! Älskar semster, så härligt är det! Älskar värmen.. Dock så kommer sommaren här i USA vara minst lika varm som det var i Bulgarien! :) Yum. Har varit lite dåligt väder nu i juni, men det verkar börja bli lite bättre nu! Så kan man bada och sola varje dag, så skönt :) Och bli brun såklart! Igår så var det fest här oc det avslutades med fyrverkerier och dom var verkligen superfina! Kändes på något sätt som att det skulle vara nyår. för det är den ändå gågnen jag sett dom innan eller så, så det var roligt! Så idag åker vi hem till Boston igen :) Ha det bra!

/SORA

Izzy and Sara



:)

Godnatt!

Imorgon åker vi till D's föräldrar i Pennsylvaina över helgen, ska vara en stor fest där och en massa av deras släkt kommer att vara där! Intressant! Så imorgonbitti väntar en lång bilresa hem.. Izza kom förövrigt hem bra, flyget hade varit smidigt och så.. Samma som jag kommer flyga sen, dock kommer jag flyga till Köpenhamn och inte Stockholm som hon gjorde.. Så i alla fall har jag spenderat kvällen med att packa och lite sånt, kommer va där fre-sön så det är ju ändå några dagar, så lite kläder får man ha med sig haha. Hoppas även att allt är bra med er där hemma! Nu ska jag sova! Godnatt!!

/SORA

Bio

Förra söndagen kollade jag och Izza på två stycken bio filmer!


Först såg vi "Year one" och den var ganska så rolig, men hade nog förväntat mig lite mer ;)



Efter det såg vi "The Proposal" och den var mycket roligare, riktigt rolig! Den rekomenderar jag verkligen er att se! Så himla roliga skämt!!

Förra helgen..

Hejsan! Har inte varit så duktig med att blogga senaste veckan, sorry! haha. Har inte haft tid/lust eller något haha. Men jag har i alla fall hunnit med att göra en hel del! Förra helgen så firade vi Veronica för hon fyllde 21!!



Först var vi ute och åt och V fick en fin hatt för hon fyllde år ;)



Sedan sjöng vi kareoke! :D Var en mycket trevlig kväll!

Cheesecake

Dessa åt vi! Ser gott ut va ;) ?




Torsdag

Hejsan! Har inte bloggat denna veckan direkt, men det har väll inte hänt så speciellt mycket.. Lina åkte hem i onsdas och det var väll börjar på dessa två veckor då typ alla ska åka hem till Sverige igen haha. Izza åker hem nästa onsdag och hon kom till mig igår och ska stanna tills dess. Idag så har vi varit och köpt lite sakor, väskor, Red Sox handukar och lite sånt mysigt! Ikväll ska jag, Izza och L till The Cheesecake Factory och äta middag :) Ska bli mysigt, vi håller alla på att göra oss klara nu! Får passa på att göra en massa saker med Izza nu innan hon åker.. I helgen ska vi på en middag inne i Boston med en av de svenska tjejerna här, söndag vet vi inte riktgt än och sedan nästa vecka ska vi försöka ta oss till Six Flags någon dag, med B och L.  Sedan blir det väll att bara göra de saker Izza har kvar att göra. Vet att hon vill äta glass på mallet och lite sånt! Men nu ska jag föna håret!

/SORA

Newport, Rhode Island


Igår var vi som sagt i Newport och det var verkligen jättefint där! Helt underbara hus ligger där! De är inspirerade efter europeiska slott, fast bygga i en liten mindre skala, cool va!? Men i alla fall så hade vi en guidad tur i ett av de stora mansions som ligger där, det tillhörde han som började med järnvägen här i USA och hans familj, riktigt stort och sjukt fint hus! Tyvärr fick man inte ta bilder inne i huset, men har några utanför! Sedan gick vi en stranpromenad och tillsist åt jag och Therese på en mysig restaurang, jag hade lax, och sedan starbucks!

Bild från bror som leder in till Newport


Fin utsikt från stranden


Det fina huset jag skrev om, från framsidan



Från baksidan


Här sitter jag på balkongen i det!


Denna bilden jag la upp igår är förövrigt detta huset vi besökte!


Ett annat fint hus vi såg :)


Ser väll mysigt ut haha. Ha en bra dag!
/SORA


Newport, RI


Imorgon bitti, TIDIGT, (07.00 går jag upp) bär det av till Newport, Rhode Island för att vårt Au Pair möte där! Kommer blogga på kvällen när jag kommer hem efter mötet. Verkar bara vara fattiga människor som bor där..





Och här kan ni se mitt sommar hus.................



Eller vad säger ni? Googla på "Newport Rhode Island Mansions" om ni vill se några riktigt fina "slott"
/SORA


Twilight parodi


Dinner, MV





Igår så var N, mamman och jag här och åt (på stället på bilden) Var precis vid hamnen och var ett jättemysigt ställe! Riktigt najs! Jag åt lax såklart! Mycket gott får jag säga, sedan tll efterrätt beställde både N och jag varisin chokladbakelese/tårta och de var båda så himlans goda! Hade viljat äta en massa, men det var så himla mättande haha. Mycet choklad och gott så det blir ju så ;) Men mums, det var mycket got och trevligt :)

/SORA


Jag just nu, MV


Sitter och äter frulle i den mysiga hooden jag köpte igår! :D







Raining..


Idag var det KALLT ute haha. Vi vakande rätt sent och begav oss sedan ut för att äta lunch.. Vi hittade ett mysigt litt cafe där vi åt panini med pesto och sånt gott :) Mums. Dock regande det en massa ute och vi frös skit mycket haha. Så vi gick in i en Black Dog affär, det är en affär som säljer saker med The Black Dog logon på.. Det är ett känt märke för Martha's Vineyard och om man har varit här ska man typ ha något klädesplagg från där.. Både L, N och jag köpte varsin stor mysig hood tröja och vi tog grnast på oss den! Riktigt gosig, men fleece och allt inuti ^^ Så efter det kände vi oss genast mycket bätte :) Sedan gick vi i massa små affärer nere vid hamnen, och även fast det var lite kallt var det ändå mysigt :)

Läste även nyss at den sista Potter filmen kommer vara i två delar.. Den ena 2010 och nästa 2011.. Så segt, haha.

/SORA





Martha's Vineyard, The Beach


Hejsan! Allt bra med er? Har precis kommit hem från en heldag på stranden! Riktigt härligt var det! Jag och L cycklade ner i förmiddags och åt lunch och sånt där, sedan runt 4 tiden kom N och D och vi flög drake i en timme! Det var mycket roligt! haha. Hittade några fina stenar och snäckor och sånt med som jag plockade med mig :) Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra, men kanske kolla på bio eller nått, får se :) Jag ska i alla fall laga thai mat som vi ska äta, mums! Imorgon skulle nog vädret bli lite sämre så då ska vi nog shoppa!

/SORA




Vacation to Martha's Vineyard





Här sitter vi på båten till Martha's Vineyard!!


Barack Obama..

http://barackobamaisyournewbicycle.com/

Kolla in denna sidan Peyton visade mig, haha! Så rolig är den! Klicka på texten så kommer en ny text upp.. Roligt att någon ens har kommit på detta

1 year

Idag är det ett år sedan vi tog studenten! Wow, så snabbt tiden går! Helt sjukt faktiskt! Men för ett år sedan just nu tror jag faktiskt att vi stof på flaket och sjöng för fullt! :D Härlig dag det var!
















Skola

Äntligen har jag och Izza tagit tag i det här med att gå i skolan, haha. Dock så gjorde vi det enkelt för oss och tog en engelska kurs inne i Boston. Man är tvugna att ta 6 credits (1 credit = 12 h) när man är här och oftast så måste man ta två kurser för det.. Och även åka på klassen två gånger i veckan, men denna kurser får man 6 credits av och man är där 8 lördagar mellan 9.30-12.30 så det är helt okay! Vi vill bara få det överstökat! Me i måndes kväll var vi i alla fall inne i Boston för att göra ett "placement test" så att dom ska veta vilken grupp dom ska sätta oss i och såklart kom jag och Izza i den mest avancerade, haha. Kanske lite tråkigt att göra en engelska kurs, men skit samma. Snabbaste sättet och tar upp minst tid. Plus att det även är det billigaste alternativet så vi sparar pengar! Skit bra! Första klassen är på lördag så vi får se hur det kommer gå! Säkert bra. Ha en bra dag alla!

/SORA

Sora by Peyton

Peyton gjorde en jättefin vector/illustration på mig i Photoshop! Kolla så duktig hon är! :D


New Moon

Uppföljaren till Twilight! New Moon heter den och komme ut den 20/11 jag längtar redan!! Ska bli SÅ spännade att se den! Verkar riktigt bra! Denna boken var den jag gillade minst av alla fyra, men den är ju ändå bra! Men ska bli roligt att se filmen!


RSS 2.0