Jake och Sara

Jag och en nyklippt Jake myser lite :)







Visst har vi det mysigt :)

Sara Idag



Såhär ser jag ut idag!

Sweet Caroline



Från Fenway där alla Baseboll matcher i Boston hålls! Denna sången, som heter "Sweet Caroline" sjungs alltid! :D Det var roligt att vara där och få uppleva det får ett tag sen :)
(Inte min video, bara någon random haha )

Söndag igen

Jaha, då var ännu en vecka över, har inte bloggat så mycket denna veckan, men jag har itne direkt gjort något som är värt att blogga om haha. Har jobbat en massa nu i helgen också, så inte så mycket att bogga om där heller.. Så ja det var ju roligt haha. Igår kväll så såg jag på "Bride Wars" och den var faktiskt jätte rolig! Så om ni är sugen på en rolig komedi så rekomenderar jag verkligen er att se den! Lagom lång på sådär 90 minuter och hade en rolig handling! Åt lite Ben&Jerrys cinnamonbun glass till filmen och det var mycket gott, mums. Bara ett litet tag kvar till barnen får sommarlov, de är lediga på måndag sen denna veckan och nästa, sen är de lediga! Sen åker vi på en veckas semster! Ska bli härligt! Nu ska jag släpa mig ner och äta frulle haha.

/SORA


Dit vi ska på semester:)

Chuck&Blair





THEY ARE SO CUTE! :B
Chuck&Blair from Gossip Girl!

Twilight



Lyssna och läs :) Bella's lullaby och delen i boken där Edward spelar den för henne.. Så sjukt fint!

SORA



I brist på annat får ni se en bild på mig.. Ooh imorgon släpps Katy Perry biljetterna, hon ska spela här i Boston igen i sommar! Någon från Sverige som vill komma hit då? haha. Ingen av mina kompisar kan den dagen, så ruttet, kommer få se henne själv, men men!

Lasse har en ny mysig låt!


Angels and Demons

                                 


Kom nyss hem från att ha kollat på Angels&Demons (eller Änglar&Demoner som den heter på svenska) Det är den andra filmen om Robert Langdon, den första var Da Vinci Koden. Dock utspelar sig denna filme före Da Vinic, men så kan det vara. I alla fall, jag tycker att denna filmen var mycket bra! Sjukligt spännande även om jag redan har läst boken och visste vad som skulle hända.. Tycker även att den var bättre än Da Vinci Koden, tror dom har fått mer grepp på hur de ska få in alla förklaringar på ett bättre sätt till denna filmen. Tom Hanks spelar verkligen jättebra också och trots att filmen är den Thriller så fanns det en del roliga repliker, haha. Så jag skulle verkligen rekomendera att se denna, blir inte avskräck av att den är 2.20 h, det känns mycket mindre! Riktigt bra!

Boston + Musik

Jag har kommit fram till att ALLA kända artister band verkligen kommer hit till Boston.. Som sagt har ja ju varit på en del konserter här redan.. Utöver så har tex Katy Perry, Fall Out Boy, Kelly Clarkson, The Fray, 3 Doors Down, Gavin DeGraw och Lady Gaga spelat här.. Den kommande tiden så spelar Coldplay, Panic! At the Disco, Paramore, Il Divo, Elton John, Depeche Mode, Counting Crows, All American Rejects, No Doubt, Jason Mraz, Pink, Taylor Swift.. Ska man ens fortstätta liksom? Det är ganksa grym när man tänker på det.. Massa härlig musik! I sommar så är det 100% att jag ska see Coldplay, men skulle även vilja se Counting Crowsm Jason Mraz, Jonas Brothers, Taylow Swift, Depeche Mode haha En massa konserter! Men det är ju roligt! ;) Får se vilka jag går på i slut ändan.. Men Counting Crows har jag viljat se himla länge så dom MÅSTE jag se.. Den enda som inte spealt är Avril Lavigne.. Vill se henne SÅ gärna! Hon hade dock konsert i Boston cirka 1 vecka innan jag kom hit förrå året :/ Ruttet.. Och hennes turne slutate även i höstas.. Hoppas på en ny kankse 2010.. :) Sedan är det sålart TH, dom har inte varit i Boston, dock skulle dom spelat här förra våren, men då blev ju ALLA konserten inställa pga Bill's operation.. Men hoppas dom kommer hit på deras näste turne, vet att L jätte gärna vill se dom! Men i alla fall, det finns musik för ALLA! :D Riktigt najs ju!

/SORA

Demi Lovato - Don't Forget


Katy Perry on American Idol

Igår så uppträdde Katy Perry på America Idol!! Här är "Waking Up in Vegas" Tycker den var jättebra nu när hon gjort om den lite och coolt uppträdande!





Samma bild, olika färger





(klicka för större)


Söndag

Idag har jag inte gjort alls mycket, mest bara suttit vid datan! haha. Men igårkväll så åkte jag och Izza med hennes värdson och hans två kompisar till mallet, v var där en liten stund sen släppte I av dem på bion och sen tog vi en liten bit mat och shoppade! Jag köpte en del sommarkläder som jag är mycket nöjd över och även en cool lila klänning! Just nu sitter jag och äter lita patsa med ost & kryddor, mycket gott faktiskt, dricker lite fanta till med :) annars så har jag skypat med famlijen och med Mimi idag ^^ Trevligt trevligt. Vädret är fortfarande fint, åskade igår kväll dock.. Läskig åska! Nu ska jag återgå till min mat! Godnatt på er hemma i Sverige!

/SORA

Ibland undrar man..

Sakerna som goggle föreslår är minst sagt konstiga.. Det konstigaste är att det är baserat på att folk faktiskt söker på detta, mycket skrämmade. (Syftar på det blåmarkerade)


Helg!

Hejsan allihopa! Då vart det helg igen och denna fredagen påbörjades med sovmorgon! Riktigt najs! Barnens farmor och farfar är här så de tog B och L till skolan idag så jag fick sova! Så najs! I helgen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men får se om vad det blir! Igår pratade jag med Mirre och det var roligt, haha. Ska bli så kul att träffa all igen när jag kommer hem! Det går så snabbt, om ett par veckor är det baar 3 månader kvar och det käns så overkligt.. Tiden går så snabbt! men som jag och Mirre kom fram till så är det nog för att jag trivs så bra och känner mig som hemma som den går fort! Om man inte skulle trivas och så, så skulle tiden nog gått mycket saktare.. Jaja, ha en bra fredag allihop!

/SORA

Harry Potter and the Half-Blood Prince

Det är inte så lång tid kvar tills den nya Potter filmen kommer ut nu! Är väldigt spänd på den! Här i USA kommer den ha premiär den 15 juli! Ska blir så himla roligt att se den. Jag tycker i alla fall den verkar mycket bra av vad man ser på dessa trailers!




Melissa Horn & Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut


lady gaga vids

Vi stog en bit ifrån som sagt, men det gjorde inte så mycket, super bra ändå!

Intro!
"I am Lady Gaga and this is my house"


Paparazzi


Love Game

lady gaga pics

Hon hade en sån där stor "kjol" på sig..


Men sedan började den röra på sig och den delade sig!

Och hon hade på sig detta! Coolt!

Sedan började "kjolen" gå tillbaks ihop

:D

Tillslut så försvann hon under detta :D

Six Flags and Lady Gaga


Igår så åkte jag, Dessan hennes kompis Katrina och henns kompisar som hälsar på till six flags! Det tog ingeför 1.5 att köra dit och när vi kom fram började vi med lunch på donkan och sen gick vi in! Vi började med att åka alla berg&dalbanor som var öppna och dom var så himla coola! Massa lopar och twistar och backar och allt! Så himla kul är det! Kommer definitivt att åka dit igen!! Det enda negativa var att det regnade lite, men sånt får man ta! Sedan begav vi oss mot "festival området" inne på nöjesfältet för att se Lady Gaga!! Hon var SÅ grym! Det var verkligen super roligt att se henne och jag vill absolut gå på en konsert med henne igen!! Det var andra artister som spealde men, men vi kollade bara på Gaga! Postar ett nytt inlägg om en liten stund med lite bilder och vids från Lady Gaga!

/SORA

Six Flags in New Engand!






Lördag

Idag så är det lördag, dah. Haha. Har inte så mycket att skriva om. Igår var det Au Pair möte och vi hade någon slags självförsvars kurs på en karate skola och det var ganska roligt, vi fick lära oss en massa moves man kan göra ICE. Dock tror jag inte att jag hade kommit ihåg något av det vi lärde oss om jag nu skulle bli attackerd, men det är en annan femma haha. Har huvudvärk så jag tror jag ska vila mest idag, får se :) Men hoppas allt är bra med er!

/SORA

Sum 41

Vi såg som sagt på konsert igår och det var mycket roligt får jag säga! Det var två band som öppnade och det första var riktigt bra faktiskt, heter American Taxi = Den sången är riktigt bra tycker jag :) Gillade den verkligen. Sedan det andra bandet kommer jag inte ihåg vad den heter, men det var inte alls bra, hahah. Men sedan Sum 41 var med mycket bra! Det var roligt att see dom och B och hans kompis tyckte det var jätte roligt så det var kul! :) Lägger in några bilder! Vi stog ganska långt fram, typ 3-4 raden så det var bra tycker jag!












RSS 2.0