Blogg Paus

Är hemma igen i Sverige nu och allt är bra! Dock så ska jag ta en blogg paus, kommer tillbaka när jag tycker det är roligt att blogga igen :)

/SORA

Hejdå USA

Om ett par timmar åker vi till flygplatsen och sedan börjar den 10 timmars långa resan hem till Sverige igen, känns väldigt konstigt att jag kommer vara i Sverige imorgon om man tänker på det, haha. Men detta har varit ett super bra år och jag är jätteglad att jag åkte! Har så många fina minnen från året här :) Kommer klart tillbaka och hälsar på! Nu ska jag fixa det sista, ses snart!

/SORA


Nu så.....

...... Nu får Mami ta tag i det här bloggandet! Verkar som Sara helt glömt bort hur man gör! Haha!!!
Jag räknar timmar nu tills min lilla( nåja, hon är ju ganska stor, och mycket längre än vad jag är,,, men ändå) prinsessa kommer hem till mig! Hon ska få en god stek som Papi ska fixa och vi har köpt hem gelé till henne för det är ett MÅSTE till pappas stek!
Det är även beställt lösviktsgodis, måste vara det hon saknat mest av allt "over there" så det ska inhandlas i morgon!
Allt är bara bra med Sara annars, hon är lite sorgsen över att resa från sin nya familj, det har verkligen stämt hela vägen för henne. Alla älskar henne och hon älskar dem, de gråter och skrattar omvartannat, och hon har fått så mycket beröm av dem.
Nu får ni ha det så bra allihop så får vi se när hon har en minut över att meddela sig mer er!!
Kramzzzzzz
Mami

RSS 2.0