Central London

Hejsan! Allt bra med er idag? Idag åkte jag och Peyton in till Central London.. Det är Amiee's födelsedag idag och hon kom till London, så vi stack in för är käka lite mat och gå runt i det fina vädret och ta lite bilder =) Var mycket trevligt! Har varit rätt kasst väder ända sen jag kom hit, men idag var det superfint och soligt - Varmt med! Riktigt najs. Men man känner att hösten är påväg, tyvärr. Oh well, hösten kan med vara mysig! Flyttar in i min lägenhet på måndag btw! Sweet! Funderar på om jag vill köpa en TV eller inte.. Hm. Slänger upp lite bilder från dagen imorgon! Internet är lite segt nu så det fungerar inte som jag vill.. haha. Godnatt!!

XOXO

Webcam

Slänger upp lite bilder jag nyss tog i brist på annat att skriva.. haha




XOXO

London by Sara








Gym

Hejsan allihopa! Hoppas allt är bra med er idag, med mig är det bara bra. Har varit och kollat in ett gym som jag kankse vill börja på! Fick en liten rundtur av en tjej som jobbar där så jag fick se hur allt ser ut! Dom har ett fint gym, massa klasser och pool så man kan simma med! Ser jättefint ut och det bästa är att det ligger mitt över gatan from min lägenhet! :) Woho. Dock måste jag flytta in och få adress så jag kan öppna bankkonto osv innan jag kan bli medlem på gymet. Med det blir nog bra! Ha en bra dag!


Ingången till gymet

XOXO

Gossip Girl Season 4


New Shoes


Idag så följde jag med Peyton till hennes jobb - som är på ett mall - och spenderade 4h medans hon jobbade och gick runt och kollade i affärer. Köpte lite saker som bollumspads och sånt man alltid behöver, som jag inte hade med mig. Men så köpte jag skorna på bilden ovan med! Perfekta höstskor! Love them!


XOXOX

London times

Hejsan! Har det varit regnigt, men det är ju London så vad förväntar man sig! hehe. Idag har vi kollat på min lägenhet jag ska bo i! Det verkar superbra! Ska bli kul att flytta in och komma i ordning där :) Just nu bara slappar vi och det är skitnajs! :D hehe. Inte så mycket mer att säga om idag, men käns bra med lägenheten! Eller ja, jag lagade mat idag till oss. Fixade lite Thai-Chicken med rice noodles. Det blev super gott! mums!



XOXO

Inception


Vi kollade på INCEPTION ikväll! Den var superbra! Massa bra skådisar med i den.. Leonardo Dicaprio framför allt! Den allra första minuterna var lite svåra att förstå, men sedan förklarade dom allt. Supderbra var den och kan verkligen rekomendera den till alla! Amazing!

XOXO

2010-08-25

Hejsan! Hoppas allt är bra med er idag! Allt är bra med mig :) Sitter hemma hos Peyton och vi har precis varot på affären.. Jag har köpt lite shampo, balsam och deo! Tog inte med det hit, väger ju så mycket! Sjukt bra deal på shamp och balsam iaf - Fick 2 för £6 - Tresmemme shampot och balsamet - kostar ju typ 89:- flaskan hemma och här fick jag båda för £6! Skitbra ju! Värsta nöjd. Ikväll ska vi kolla på Inception , hoppas den är bra! Alla säger ju att den ska vara superbra så..Hoppas på det! Ha det bra!

XOXO

In London, finally

Hej alla! Nu är jag äntligen i London! Efter många om och men.. Tappade bort mitt pass och 30min innan vi skulle åka hemifrån hade jag fortfarande inte hittat det... Letade i två timmar, hittade det ingenstans.. Som tur var kom mamma, räddare i nöden, hem och hittade det! Trodde helt seriöst jag skulle missa planet :( Men det löste sig..

Sedan tog jag mamma och mormor tåget till Köpenhamn! Och för att göra allt ÄNNU mer "exciting" så visade det sig att även om jag köpt 3 väskor att ta med mig till London så var det tydligen så att man bara fick ha 20KG sammanlagt i ALLA dom tre väskorna.. Jag hade 39 KG övervikt. Killer säger att jag måste betala ca 4500:- .. Jag dog. Gick till nån helpdesk och grät lite och tillslut var det en UNDERBAR kvinna som gav mig en stämpel som gjorde det OK för mig att ta alla väskor med mig och betala 0:-  SJUKASTE. Underbaraste människan i världen.

Efter detta gick allt super! Planet var i tid, kom tom iväg tidigare och landade i London efter bara 1.5 h! Stog i en tull kö och sedan det första jag ser på bandet är mina 3 väskor! Var så lättad!! Sedan mötte Peyton upp mig och vi tog bussen hem till henne och nu har vi käkat och är klara för sängen :)


Godnatt!! XOXOXO (ursäkta eventuella stavfel, I'm too tired!)

Leaving today!

Hej bloggen! Sitter just nu i mitt rum med Johanna - vi sitter vid varsin data haha :D Ikväll kl 21:55 lyfter mitt flyg från Köpenhamn och ett par timmar senare landar mitt flyg i London! woho! Uppdaterar när jag kan :) Väl i London möter PeyPey mig på flygplatsen sedan sticket vi hem till henne, där ska jag även bo tills min lägenhet är klar runt den 7-8 september :) Nice! Nu ska jag packa klart!! Ha det bra!

XOXO

Monday 08.24.10

Hej allihop! Eller ja, alla ni 3 personer som läser min blogg.. haha! :D Idag har jag fixat det sista jag behöve göra innan jag sticker till London imorgon (!!) Skulle ta lite prover och köpa tågbiljett & Medicin. Men nu är allt fixat. Annars idag ska jag inte göra mycket, bara slappa och försöka packa det sista. Nu ska jag kolla på nån tv-serie. Kanske "Friends" :) Ha det bra!
XOXO

Sunday Morning


Hejsan!
I skrivande stund sitter jag i Paris.. haha skojja. Har städat mitt hus & väntar på att få äta lax! Mums. Ska ha avskedsmiddag med mormor och farmor som sagt.
Hittade den coola vykorts-funktionen i mitt Web-Cam program..Blir ju rätt coolt faktiskt :) Men bara för jag är så snäll bjuder jag på en till bild.
-
-
Nej nu ska jag sticka till affären och handla lite coca cola. Den tog visst slut igår, not good. Ska även lämna tillbaka filmen vi såg igår. Ha det bra!

XOXO

Boring times

Hejsan! Hoppas allt är bra med er idag! Med mig är det bara bra. Idag har jag inte gjort alls mycket, sovit länge och mest bara slappat. Vi hyrde film och såg på nu ikväll, men den var inte sådär våldsamt bra (kommer inte ens ihåg namnet).. Men det var mysigt att kolla film med familjen ändå! Imrogon kommer släkten hit på middag.. Eller jag farmor och mormor kommer tror jag.. Så sån stor släkt har jag! Aveskedsmiddag är det, bjuds såklart på min favorit mat - Varmrökt Lax, yummy. Ska försöka komma i säng lite tidigare idag än igår. Oh well, cheerio.
XOXO

Katy Perry - "Not Like the Movies"


It's me, Sora - Remember?

Did you Miss me?!

Nu är jag tillbaka igen och med mig har jag en ny design! Har gjort i stort sett hela själv, men har fått lite hjläp från PeyPey. Som många säkert vet flyttar jag till London på tisdag (därav i min beskrivning på bloggen står det att jag redan bor i London - pallar inte ändra det sen hehe. ) I alla fall, ska börja blogga nu igen!
-
XOXO

RSS 2.0