Hos farfar


är hos farfar på kalas :)



Mamma & Jag

Johanna is in the house


SÅHÄR SNYGGA ÄR VI IDAG! YOU BETTAH LIKE IT!


Lady Gaga & Elton John

 

Lady Gaga och Sir Elton John's uppträde på Grammy galan.. Kan fortfarande inte komma över hur bra det är! Helt klockrent och så fint att de mixar låtar från de båda, man får rysningar!

 

 

 


(sigh)



Anyone?




Och ett riktigt dåligt skämt för att jag är så trött..

 





America


Hittade denna flaggan idag på jobbet ;) Så nu sitter den på min vägg här i mitt "rum" på jobbet, najs najs najs. PÅ MÅNDAG ÄR DET TH! AH! Shit så kul det ska bli! Och sedan är det snart frankrike med! :D Woho. Good times.


Hey Du


6 DAYS TO GO

(Tokio Hotel Dortmund sommaren 2008. Hoppas denna gången blir lika underbart som då)






It's a party in Helsingborg.

 

Här kommer lite bilder från Mirres 22 års Party! :D Vi hade så himla roligt, Thanks for an Awesome Weekend Girls!


Cheesecake Factory

 

Mums, åt denna i sommras på The Cheesecake Factory.. Vill ha den nu! Snälla så god den är! :D MUMS


GG S04


Yey! Nu vart det bestämt att det blir en fjärde säsong av Gossip Girl - I'm so excited! Helt underbart ju! Min favorit serie.. Var inte helt klart innan om det skulle bli en fjärde säsong eller inte, för i år har den fått lite dåliga tittarsiffror.. Men jag tror starkt på att det är för att Chuck & Blair inte har visats lika mycket som de föregående säsongerna. Hehe. Men enlgit de som skriver serien ska det bli ändring på detta nu! Wo! Me like.



XOXO


It's snowing



Jaha, så snöar det IGEN! Ska det aldrig ta slut!? Jag är faktiskt trött på snö nu.. Vill bara åka iväg och SOLA! :) så skönt en liten semester till solen hade varit nu. Jaja.. Mindre än 2 veckor till TH nu! Ahh I can't belive it! Ska bli så sjukligt kul! Något av det bästa som finns att va på deras konserter! Sån UNDERBAR stämmning, musik och underbart band så klart! Sitter och lyssnar på GaGa och är excited. I helgen ska jag till Mirre som ska ha födelsedagsmiddag och en massa TH-vänner ska komma. Åh ska bli så kul! :) Hoppas allt är bra med er.

XOXO




Priscilla Ahn - Dream

 

Mysig låt : )


Sunday



Hallo! Så vart det söndag igen.. Vart tog helgen vägen? Ingen som vet, haha. Igår så gjorde jag en de saker.. Började med att åka in till stan med mamma.. Hon klippte sig och jag kollade ut en ring som jag vill önska mig tills jag fyller 20. Sedan stack vi hem och någon timme senare åkte jag in till stan och mötte upp Ida.. Vi gick till en italiensk restaurang och åt god mat! Pasta med oxfilé, mumsigt! Kollade lite på OS när jag kom hem, la mig tidigt, skönt.. Idag så ska jag bara slappa.. Håller på med att städa mitt rum och ska tvätta lite så ungefär det som händer!

Glad Alla Hjärtans Dag
XOXOX






This is me



Blir det lite sånna här EGO-pics med kameran haha, alltid trevligt? Eller?
Har på mig svarta glansiga byxor från H&M, Svart kavaj från H&M, skjorta från Tommy Hilfiger och har ett par svarta höga stövlar i svart läder till, syns inte på bilderna men ändån! :)





FREDAG



Äntligen fredag! YES! Ska bli så skönt med helg! Underbart. Ikväll efter jobbet ska jag klippa mig, men bara precis topparna, vill inte klippa av allt för mycket nu när mitt hår precis har fått lite längd :( Imorgon ska jag nog in till stan med mamma och fixa lite sedan ska jag ut och äta middag med Ida på kvällen. Mumsigt. Ikväll ska jag inte göra nått alls efter klippningen, bara slappa och göra absolut ingenting! Känns skönt med vila! :) Hoppas allt är bra med er. Ha en bra fredag!

XOXO




Thursday



Snart är det fredag! YES! Haha. Denna veckan har gått jättefort so far.. Känns som det nyss var måndag, men jag klagar inte! Skönt när veckorna går snabbt, vill mest ha helg hela tiden :) Nu ska jag iväg på möte så hinner inte skriva mycket mer.. Får skriva mer sen! : ) ha en bra dag!

XOXO




Sora @ work



Såhär ser jag ut idag : ) Marinblå jeans, marinblå Abercombie & Fitch thsirt och en marinblå American Eagle kofta :)




xoxo



Min fina lilla Puss (Kiss) & Kram (hug) kudde (pillow) + Jag
Så fina vi är ihop! Skojja, hehe





MovieNight



God morgon! Hoppas allt är bra med er den kalla tisdag haha. Igår kväll kollade jag faktiskt på två filmer! Först kollade jag in den nya Scooby filmen, men den var lite B med nya skådisar.. Tycker de var bra när Sarah Michelle Geller var med i den :) Sedan kollade jag på Hairspray ;) Den var mycket bra! Har nog sett den innan men det var längesen. Nu ska jag återgå till jobbet och se om programet jag jobbar med funkar igen.. Hade hängt sig innan.

XOXO




Måndag, Februari 8 2010



Hallå bloggen! Har varit lite seg med att uppdatera idag, men har inte hunnit! Har varit fullt upp hela dagen på jobbet.. Men det är kul! Gjorde lite annorlunda jobb idag med - jobbade med bilder och att skapa en framsida för en sortimentsbok vi ska dela ut på en mässa! Kul kul :) Tycker säkert ni med! Hah. Idag hade jag på min svarta byxor, rosa topp och en svart kavaj - fint va? Kunde ju tagit en bild men nu har jag redan bytt om till myskläder så det orkar jag inte! hehe. Intressant vetande eller hur. Ikväll ska jag ta det lugnt och kolla film, får berätta sen vilken det blir!

XOXO




Avatar



Igår kväll kollade jag och Carl på Avatar - Det var den bästa filmen jag sett. Fy fan vad bra den var om man nu kan säga så heh. Riktigt super grym! 3D effekten var så hima cool med, inte alls som någon annan 3D som finns. Wow. Kan egentigen ite säga mer än att handlingen var super, skådisarna var grymma och allt var bara så perfekt! Om du inte har sett den, SE DEN!












Me right now

 

Ska snart iväg och kolla på Avatar i 3D!

 








I WANT SUMMER NOW PLEASE



(Maldiverna)



Någon annan som känner att detta är väldigt lockande just nu?



Werther's Original


Lite nyheter från Werther's ;) Fick detta najsiga choklad idag på jobbet! Det finns 3 olika smaker! Jag tog smaken Noisette, fanns även milk och någon mörk med! Mumsigt ju! Vet inte riktigt när de ska börja säljas i affär eller om det redan har börjat säljas! Men fick det i alla fall som prov från leverantör här på jobbet! :)








"Loving care using the finest ingredients have been the hallmark of werther's Original for generations. Now, this tradition continues with a one-of-a-kind Werther's Original Chocolate - a deliciously creamy, melt-in-your-mouth chocolate with a touch of Werther's Original caramel, for a unique taste experience"

Sounds yummy right!?



I've been up all night, I might sleep all day...



.... I wish! Känns som jag har varit uppe en hel natt och jag skulle vilja sova ut en hel dag! Men imorgon är det fredag och det är sista jobb-dagen denna vecka! Sedan är det helg, dah, och det ska bli så himla skönt! Jag och Carl ska kolla på Avatar i 3D på lördag vilket jag verkligen ser fram emot! Alla säger att den är så himla bra ju! Igår fixade jag även boende i köpenhamn! Ihk! :D Längtar så till MARS! :) - har sagt det 1000 gånger men så är det! hehe. Ska gå och lägga mig alldeles strax! Skönt med mycket sömn! GODNATT!

XOXO

The Princess and the Frog


Igår kväll så kolllade jag på Disneys nya film: The Princess and the Frog. Den var verkligen jätte mysig! Hade verkligen allt som en disney film ska ha!  Rekomenderar verkligen er att se den! En lite annorlund historia för en gångs skull :)





It's Indie rock'n'roll for me


Godmorgon! Jag är trött på snö. Det bara kommer så sjukligt trött på snön! Det har snöat i en månad nu och det är kallt och ruttet.. Meh. Så negativ jag känner mig, men man bor ju typ i Skåne för att slippa all snö haha! Fick sova lite längre idag i alla fall.. Vi körde lite senare till jobbet så att alla vägar skulle vara skottade.. Tänk nu är det mindre än 1 månad till Köpenhamn och Tokio Hotel! Eek! Jag är så himla excited! Vill att det ska vara den 1 mars nu! Och efter det så kommer allt gå så snabbt till både Frankrike, Canada & USA! Vilken underbar månad mars kommer bli, oh plus att jag fyller 20! Haha, så perfekt!

XOXO


Quotes by Coco Chanel



“In order to be irreplaceable one must always be different.”


“As long as you know men are like children, you know everything!"


“Fashion fades, only style remains the same.”






DUBAI



Har alltid viljat åka till Dubai.. Mest för att få se alla de coola byggnaderna och låtsas öarna de bygger! Verkar så sjukt coolt! Tror dock man ska vänta några år med att resa dit så de hinner bygga klart allt! Kolla bara dessa bilder













Är det inte coolt !?
Tänk att bara komma på ideérna till alla dessa helt sjuka byggnader!



LILY LOLO - again



Fick förresten mitt mineralsmink i helgen med! Älskar det! Är verkligen jättebra för ett superbra pris! stora burkar och allt med! I love it! Burkarna är med så himla fina så man blir ju helt kär i bara dom! En grej som jag tycker med mineralsmink är att huden blir alldeles silkeslen när man har det på sig! Så fint :) Kan verkligen rekomendera det! Tog 3 dagar att komma till sverige och frakten rörde sig inte om många kronor! www.lilylolo.co.uk

XOXO



Katy om Gaga





(bilder från Grammys 2010)

“Really, I think that she just knew what she was doing, and she’s just playing the game on a totally different level,” Katy told MTV. “And people are now just playing catch-up with her. When I saw her on the AMAs, I was like, whatever. She was just in the Bowie/Prince kind of level.”




A Dustland Fairytale

 

The Dustland Fairytale beginning
With just another white trash county kiss in '61.
Long brown hair, and foolish eyes.
He'd look just like you'd want him to
Some kind of slick chrome American prince.





Now Cinderella don't you go to sleep, it's such a bitter form of refuge.
Why don't you know the kingdoms under siege and everybody needs you
Is there still magic in the midnight sun, or did you leave it back in '61?
In the cadence of a young man's eyes.
Out where the dreams all hide


Måndag igen



Jaha.. Då vart det måndag igen.. Men det har varit en rolig helg! I fredes gjorde jag inte så himla mycket, kollade på film och liste så! I lördes åkte jag inte till stan och träffade Johanna och hennes mamma.. Så vi shoppade en massa och fikade lite.. Jag köpte en hel del saker! köpte 3 kjolar, 2 tshirts, 2 par örhängen, en kavaj och 2 st halsband! Dock så blev det bara runt 500-lappen för det är så himla mycket rea nu! Rikitgt najs! På kvällen va vi hos Johanna och åt tacos och kollae på Ocean's Eleven och på Obsessed, två mycket bra filmer man blir väldigt engagerad i! Haha. Hm sedan igår så städade jag och tvättade.. Kul Kul.. NOT! :D

XOXO


RSS 2.0