TGIF (Thank God it's Friday)


Hejsan allihopa! Nu är det äntligen fredag! Ska blir jätteskönt med helg! Är riktigt trött! Vill att jobbet ska vara över så jag kan komma hem :) mitt paket jag beställde men smink hade med kommit så ska direkt och hämta ut det :) kul! hihi. Just nu ska vi på fika och jag har en chokladbulle från lunchen :) Mums.

Hmm TGIF - skulle gärna åka och äta där nu, men har vi det här? NEJ! Det har vi inte! Vill äta på TGIF, Cheesecake, shoppa på forever 21. Längtar tills April då vi ska till Canada/USA!

Just ny lyssnar jag på Humanoid (låter) med Tokio Hotel - Me like



CopyCat

 

Bara färgen som är lite ändrad annars ser väll skorna exakt lika dana ut..




UP


Igår kollade jag och mamma på "UP" har inte sett den förrän nu.. Illa. haha! Den var i alla fall väldigt bra! Gillade den verkligen.. Är från PIXAR studios och alla PIXAR filmer är ju verkligen himla bra tycker jag. En störig grej dock är - Vi kollade på filmen på engelska och hade svensk text.. Och de hade översatt lite störigt.. En av figurerna heter t ex Russel men på den svenska översättnignen heter han "Oskar" liksom varför? haha. Lika dant en annan figur i filmen heter Kevin men är översatt till "Kenneth"... Frågan är varför man ändrar namn, haha. Så ströigt. jaja! Filmen var i alla fall jättebra! Men riktigt sorlig för att vara en Disney film, men som alla andra Disney filmer hade den såklart ett lyckligt slut :) Se den om ni inte redan har gjort det!




Avril + Alice



Avril's nya singe för Alice in Wonderland - Jättefin tycket jag!! :)




LV


Om man vill ha ett lyxigt fodral till sin iphone/touch varför inte köpa ett fodral från Louis Vuitton?
Priserna varierar från $225 för modellen med den vanliga LV designen till $1,120 för den med krokodilskin
Som hittat eller vad säger ni? heheh ;)




LILY LOLO

 



Beställde lite smink från Lily Lolo! Det är mineralsmink, har börjat gilla minrealsmink väldigt mycket sedan jag fick mitt ID smink i julas! Men nu börjar den ena foundation av ID sminket ta slut och den andra nyansen är en aning mörk för mig.. Så jag beställde en ny foundation från Lily Lolo, köpte även en ny concealer och en ny rouge! Concealern och Rougen kostade £7 stycket och foundationen kostade £12 sedan plus frakt blev det £30 vilket är ett riktigt bra pris!! Undefär 350 kr! Kostar ju hur mycket som helst i Sverige, beställde detta från UK.


Jag undrar..

 

Känns väll ganska påkommet vart scorett har fått sin inspiration ifrån.. ?


The Time Traveller's Wife



Ni som gillar filmer så som "Titanic"  "The Notebook" osv MÅSTE se denna filmen. Den är RIKTIGT bra, men så himla sorlig! Men jag kan verkligen rekomendera den.. Så himla fin. ♥




Good Morning



Hejsan! Idag är jag tillbaka på jobbet igen.. Skönt att komma igång! Väldigt skönt att vara hemma och vila när man inte mår bra, men man blir ju så rastlös! Ellerhur!? :D Jobbet hade dock varit perfekt om man brjade kl 10 men ändå fick gå hem vid halv 5 :) Hade varit jättenajs! Hah. Det snöar ute igen.. Hm, vet inte vad jag ska tycka om det, tycker det kunde vara slut med allt snö nu! Dock ska jag ju åka skidor om 1.5 månad, men det är inte samma grej, då är ju snön rolig! Nu suger den bara hah.

För övrigt så fins det gratis choklad på jobbet..
Choklad > nästan allt

XOXO

Monday



Hejsan! Idag fick jag va hemma från jobbet.. Vaknade upp med sån sjukt huvudvärk :S :/ Inte så himla kul.. Har precis tagit ett långt bad, tänkte det kunde vara avslappnande, men jag har fortfarande ont i huvudet :( Oh well. Ibland så har man ju det.. Igår fyllde mamma år så släkten var här :) Vi åt god mat och god tråta! :D mumsigt. Ikväll ska vi nog kolla på Wallander.. :) Hm har inte så mycket mer att säga! haha.

XOXO

This is Sora





Chanel Pre-Fall 2010


Chanel Pre-Fall
Lite dystra bilder tycker ni inte? Känns lite som en gammal skräckfilm.. Men de är samtidgt väldigt väckra och stilrena precis som Chanel ska vara. Om man bara hade haft råd att köpa Chanel..kanske någongång i livet :)



Funny Signs



Sånt här är ju bara FÖR roligt

Location:  Subway restaurant, Alamogordo, New Mexico





Location:  Santa Rosa, CA




Location:  Devore California USA




Location:  Tanzania
 

 

Location:  pampanga, philippines




Location:  Holkham Beach, Norfolk, England



It's Complicated


I förrgår kollade jag på denna filmen! It's complicated heter den.. Meryl Steep är bland annat med i den! Hon som var med i The Devil Wears Prada. Den var mycket rolig och lite annorlunda! Verkligen sevärd! Så om ni inte har något annat för er så se den! Ikväll kommer Julia och vi ska se någon film då med.. Blir kankse The Time Travellers wife.. Många säger att den är så bra! Så hoppas!





Wet Seal Inspiration



Vill till USA och shoppa nu :) Inte om tre månader! Men det kommer gå snabbt!



Rihanna for Vouge Italy 2009






Om ni vill se fler heta bilder från denna shooten med Rihanna kolla in länken nedan
http://www.thefashioncult.com/2009/09/rihanna-by-steven-klein-vogue-italia-extreme-couture/


Dragon


Ritade min första drake innan :)
Blev väll rätt bra.. Eller vad tycker ni?


Good Morning Sweden..and the rest of the world



Idag är jag MYCKET piggare än vad jag var igår! Känns riktigt skönt, sov dock mindre timmar i natt än vad jag gjorde igår natt.. Dock tycker jag att jag blir piggare av att sova 6h än 7h, konstigt? Måste ha nått att göra med när man går in i de olika sömnstadierna! Skulle jag tro i alla fall.. Sitter på jobbet nu och det är dags för förmiddagsfika.. Jobbdagarna brukar faktiskt gå ganska snabbt för först ser jag fram emot fika kl 9, lunch kl 12 sedan fika igen kl 14.30 sedan så går vi hem kl 16.30! Blir rätt bra uppdelning på dagen tycker jag! Skönt ändå! Snart ska Mirre på äventyr! Så SPÄNNADE! Är så glad för henns skull!! Men kommer såklart att sakna henne :) hehe. Idag är det btw 2 månader tills jag ska till Frankrike och åka skidor med min Amerikanska familj, även 2 månader tills jag fyller 20 :O aah! Ha en bra dag!

XOXO



Karen Kooper


Riktigt cool sminkning av Karen Kooper!
Vad tycker ni?


Home Sweet Home



Äntligen hemma efter jobbet! Kändes som jag inte vaknade under hela dagen, har varit helt Zombie aktig haha! Inte roligt det, men så är det vissa dagar.. Inget man kan göra åt, bara att försöka genomlida dagen ;) Nu tror jag att jag ska ta ett litet snack och sedan ska jag kolla på "It's complicated" Någon som har sett den? Den verkar rolig i alla fall! Får berätta sen vad jag tyckte!

XOXO


Fashion baby



Tror faktiskt jag ska börja skriva lite mer om mode här på bloggen! Tycker det är så himla roligt och jag har inte så mycket annat att skriva om för att vara ärlig haha.. Så det får faktiskt bli det ;) Så får vi se hur det går med den saken.. Kankse inte går så bra det heller, men man vet aldrig! :) hihi




Fashion - Lady Gaga


Forever 21 Inspiration


Gillar denna romantiska stilen som är populär nu till våren.. Just dessa kläder påminner mig lite om Blair i Gossip Girl. Höga skor, söta klänning, fina mössar, halsband, den Chanel-inspirerade plånboken och såklart diademet.


Post Grad

 

Kollade precis på denna :) Så himla bra var den! Rolig och romantisk :) Perfekt!! Rekomenderar det verkligen! :)



Chuck & Blair


My Favourite Couple




RICEBALL


Hittade denna videon precis :) haha. Min "avskedsmiddag" i USA.. Jag försöker fånga några riceballs som kocken kastade.. Ni kan ju själva se hur bra det går med den saken. ;)


2009 blir 2010



Lite bilder från nyår kommer här äntligen ;) haha


Make Up Store

 

Mirre visade mig en jättefin sminkning i helgen och jag behöve en vitskugga för att kunna göra den, så jag köpte, med hjälp av Mirre, denna vita skuggan som heter "Satin" :) Mycket fint! Sedan blev det en eyeliner med för det hade jag inte heller :)



Sara & Mirre



Nu ska vi in till stan!



JANUARI


Nu är det nytt år.. 2010! så coolt! Kommer ihåg när det blev 2000 och nu är det 10 år senare! Så sjukt! Känns som den tiden gick super snabbt.. om ytterligare 10 år är jag 30 ... :/ Känns ju lite sådär haha! Men skit samma! Det är lång tid kvar tills dess! På nyår va jag med Johanna och hennes kompisar och det var super trevlgit :) hihi. Hoppas ni alla (alla och alla ingen läser typ min blogg! XD ) hade det bra på nyår :)

I helgen tror jag att jag ska till Mirre! För nästa vecka händer en spänande sak i hennes liv så måste hinna träffa henne innan! Eeeiik! Nej, nu är det förmiddagsfika :)

XOXO

UGGS



Fick mitt första par Uggs igår hem på posten! Fick det i julklapp från min familj i USA :) Och lita andra fina saker fick jag med :) Underbara dom är! ♥ Lizzy som hade valt ut dom, mycket fina ochså sjukt sköna!


RSS 2.0