Bloggpaus

See you later people!

Talking To Lizzy

Yesterday night I skyped with Lizzy for several hours and now we're talking again.. She's going away to camp today so I wont get to talk to her for 4 weeks! So gotta make the most of it! :)  Right now she's being a mean host-child.. She's taking ugly pictures of me and posting somewhere.. hehe. Oh well!!! :D That's life. Don't have much else to blog about, cus my life is boring atm :) But that's okay! Seeing Mirre tomorrow so that'll be fun!
Love you!

On my way

Hejsan! Nu har jag inte bloggat på 1 vecka! Stabilt! Men så kan det gå på sommaren.. Hm får se, den senaste veckan har jag inte gjort så värst mycket. Men i helgen var jag hos Johanna.. Vi åt god mat, jordgubbar och kollade på film. Jag har även åkt wakeboard och fått en massa träningsverk som suttit i en massa dagar, men det är äntligen borta. Andra roliga saker är att jag betalt deposit på min lägenhet i London, betalt skolan och nu återstår det bara att boka flyg sedan är allt klart! Skit nice. Bara 1.5 månad kvar nu!

För övrigt slutar jag på mitt jobb imorgon.. Har jobbat här sedan 1 vecka efter jag kom hem från USA förra september så det ska bli skönt med lite sommarlov nu innan skolan börjar! En annan rolig grej var att det va exakt 2 år sedan idag som jag tackade ja till min familj i USA! Coolt. Have a good day!

XOXO


^_^

Har nada att blogga om. Roligt? heh. Hm let's see. I helgen var Julia och sedan Mirre hos mig.. Nu i veckan har jag varit iväg. Det var roligt, vi besökte två stycken leverantörer. Båda var möbelleverantörer och det var faktiskt himla rolig. Fick se alla ny möbler för 2011 :) Vi fick lax till lunch och vi stannade på ett godisställe där hela huset är fullt med godis! YUM! Käpte 1KG godis! Inte fel det :)


Sara today


Hello Everybody

Idag är det söndag :) hehe. Igår kom Mirre hit och vi spenderade kvällen med att äta grillat, baka äppelpaj och kolla på två filmer. Vi såg Josef Farez nya film "Farsan" den var så sjukt rolig, kan verkligen rekommendera! Sedan såg vi en gammal favorit - Confessions of a Shopaholic som alltid är klockren! Idag hade vi tänkt sticka ner till Åhus och äta nån god mat och kanske käka en glass på glassbåten, mumsigt! Super fint väder är det ute med. Gillar sommaren. Idag ska Miir åka hem igen så vi får ta vara på dagen! Men har planerat att jag ska till henne snart ändå :) Och då ska hon nog sminka mig och ta lite kort! KUL!
XOXO

Eclipse

Igår så såg jag, Julia och Anneli på den tredje delen i Twilight-sagan - Nämligen Eclipse. Jag gillade inte riktigt den förra filmen, New Moon, så jag hoppades att denna filmen skulle bli bättre. Det är även min favoritbok i serien och som tur var va Eclipse (filmen) super bra! Gillade den verkligen. Ser fram emot nästa film! Läste att dom ska göra Breaking Dawn (som är 4:e filmen) i två delar precis som den sista Harry Potter filmen. Första delen av Breaking Dawn kommer i November 2011 och den andra delen på sommaren 2012.

Vid sjön med Julia


Brandon Flowers - Crossfire

Sångaren i The Killers ska släppa en Solo-platta och detta är hans första singel. I love it!

RSS 2.0