My New Pillow

Igår köpte jag denna kudde med NYC-motiv! Samlar på NYC saker, ska inreda min lägenhet i London i NYC anda! Can't wait!

We're (almost) stars

När vi kollade på Tokio Hotel i Köpenhman i våras så öppnade ett band som heter "The Dreams" för dom. Och nu visade det sig att dom har gjort en musikvideo till deras nya låt & de har andvänt sig av en video dom spelade in under TH konserten. Lite roligt för det ser ut som de har 1 miljon fans. Men i alla fall, Sofia & Jag är med i Ca 3 sekunder av videon, vilket är lite random. Fast eftersom jag inte har nått mer intressant att blogga om får det bli detta. Ganska coolt ändå, kan ju säga att jag varit med i en musikvideo nu..




Här är vi :) Front row! Woho. Take me back!


Middag på stan

Nu ska jag in till stan och käka med några vänner!
Ha en bra kväll :)

New computer

Igår köpte jag en ny data, eller jag beställde en, så har den inte än. Me det är en HP mini PC. Ville ha en lite data som är enkel att bära med sig, med tanke på att jag kommer behöva en data i skolan och så i höst är det skönt med en liten som inte väger så mycket! Kommer ha min vanliga laptop hemma bara så jag slipper asa runt med den! Perfekt ju. Såhär ser den ut:

Midsommar osv

Hej bloggen!
Igår var det ju som sagt midsommar! Anneli var hos mig och vi åt en massa god mat och efterrätter! Mumsigt ju. Vi kollade även på två filmer - Vi kollade på "The Good Guy" och sedan på "2012" båda två var väl OK men inte mer än det.. Men det var lite underhållig. :D Idag så kollar jag och Anneli på lite Anime "Fruits Basket" kollar vi på - Så bra den är! Ska återgå till det nu.
XOXO

Hello World

Hejsan allihopa! Har ju inte bloggat på år och dar, hehe. Har väl inte hänt så mycket direkt, men jag har inte orkat att blogga. but now i'm back! Förra veckan kom både Anneli och Dessan hem, woohoo, finally så komer några av mina kompisar hem igen!! :D Roligt! Till helgen är det midsommar och jag ska va ledig fredag-måndag.- Så himla skönt. På tisdag nästa vecka ska jag till Växjö med jobbet för att jobba 2 dagar på CityGross Växjö - Ska bli roligt! Blir en massa arbete, men roligt med lite omväxling. har dock räkant ut att jag bara har 9 dagar kvar på kontoret innan jag slutar, inte alls mycket! Sjukt. Sedan blir det sommar love i 1.5 månader & Sedan blir det skola i London!

XOXO


Phantom of the Opera - Think of Me

Kollar på denna filmen nu :) Den är så himla fin. Om ni inte har sett den måste ni se!
En av mina favoritlåtar från filmen.

Pictures of Sara


xoxo


New Day

Torsdag! Imorgon är det fredag, längtar. Måste sova, är så trött.
Har inte direkt något att blogga om.. Tråkigt. Anneli kommer hem till byn nu i alla fall. Dessan kommer med nästa vecka typ, tror jag. Har inte riktigt koll på veckorna. Izza kommer med snart om ca 1 månad. Roligt!
Oh well, hade a good day.

XOXO



Godmorgon!

img00203-2010061 (MMS)

Godmorgon! Sitter just nu och väntar på mamma som e inne hos tandläkaren.. Blev en liten sovmorgon idag, fick sova till kl 7 !! Sjukt najs haha. Finns en sjukt störig klocka här..Den tickar så stört högt haha.. Efter detta blir det jobb och ikväll ska jag bara slappa och äta godis som jag köpte på tax-free i London! Mumsigt! Är förresten sjukt fint väder idag!! Riktigt nice, synd bara att man ska va jobba, kan inte njuta av det fina vädret :( oh well. Have a good one! Xoxo


Last night in London

Hejsan! Sista kvällen i London nu! Dagarna har gått så himla snabbt! Helt sjukt haha, skulle vilja stanna lite längre, men jag ska ju ändå flytta hit snart så det är väl okay.
Idag så besökte vi den skolan som jag ska gå på - Den ligger i Kensington Olympia. Det var en liten och mysig skola och verkar mycket trevlig! DOm ska kanske flytta lokal nu innan jag börjar till ett bättre läge, hoppas dom gör det! woho.
Vi kollade precis på True Blood - började ju igår i USA efter ett LÅNGT uppehåll. Så bra det är! Nu så slappar vi bara.. Jag måste även packa för imorgon :(
Talk to you when I'm back home!!
XOXO

Pictures from around London


Today I looked like this


London, Oxford Street

Hejsan allihopa! Kom hit igåt till Peyton ganska sent på natten, typ runt 3!?! Jättesent, var så trött haha. Men vi låg uppe och pratade en massa..Mysigt! Idag så skulle vi besöka min skola, men vi var så lata och trötta att vi bestämde att det var bäst att göra det på måndag när vi är pigga och utvilade! Så idag blev det shopping inne i London - på Oxford Street. Vi spenderade ca 2 timmar innen på Primark. Jag köpte en klänning, ett par jeans, två klänning/toppar, 3 ringar, två par tights, ett body butter, ett par gladiators, Två stycker BH:ar och en jättefin väska - Allt detta för 700:- asså, WHOT!? Hur kan det vara så billigt! I die! Sedan köpte jag ett jättefint läppstift från YSL med! Lite ljusrosa och jättefint! Love it!


Oxford Street! Busy Busy.


S&P


Våra shoppingbags från Primark


Såhär såg jag ut idag :)


Peyton & jag

 

XOXO


Torsdag 10.06.2010

Hejsan! Hoppas allt är bra med er idag. Med mig är det jättebra, åker till London idag ju :) Har precis kommit tillbaka från lunchen. Lunchade på stan med mamma, mysigt! Vi käkade på en Asiatisk bufe, nomnom. Fanns allt mellan nudlar, biff till sushi! Gillars :) Sedan kollade vi lite i några butiker och shoppade lite. Mamma hittade en jättesöt klänning & ett par vita leggings och jag köpte en cool väst och en vit sommar skjorta, perkeft nu när det SKA bli varmt. hehe. Nu ska jag jobba några sista timmar innan jag tar tåger till Köpenhamn & Kastrup för att ta mig till London.

XOXO


Summer Kind of Wonderful

 



The Abercrombie & Fitch chain

Abercrombie & Fitch (A&F) är ett jätte populärt amerikanskt klädmärke. Deras största butik ligger på Fifth Avenue i New York, med tre våningar(!) både dam- och herrkläder. A&F har även fyra andra varumärken: Hollister, RUEHL No.925, Gilly Hicks & Abercrombie Kids. Den första affären i Europa ligger i London och det sägs att en butik ska öppnas i Köpenhamn under 2010. Om vi har tur får vi en A&F butik i Stockholm med, men då måste de hitta rätt lokal!

Abercrombie
Såhär kan det se ut om man går in i en A&F butik.

Ofta står det en "snygg" kille i bar överkropp och välkomnar en när man går in i butiken.



Hollister
Ser alltid mysigt och inbjudande ut när man går in på Hollister!

Mysga fotöljer väntar alltid på en precis vid entren ifall man känner för en liten paus.

Hollister är en surfing&beach inspirerad butik och de har Tv-screens som visar LIVE film från beachen i LA, sänds via en WEBCAM. Coolt!



Ruehl
Det ser nästan ut som att man går in i ett hus när man ska in på Ruehl


Både A&F och Hollister spelar hög musik inne i butiken, men på Ruehl är det mer chill. Det är lite Urban New York City inspirerat.




Gilly Hicks
Ser lyxigt ut att gå in i en Gilly Hicks Affär. Här köper man i stort sett underkläder. Hur fint som helst.

Hela väggarna och täckta med underkläder.

Lyxigt är det inne i butiken med.


Reklamen för butiken när den skulle öppnas i det mallet jag brukade shoppa på i USA


Jay-Z ft Alicia Keys – Empire State of Mind

Underbar musikvideo. Kan ju inte bli bättre ;)



since i made it here,
i can make it anywhere


My man


Ed Westwick


Ny vecka

Så var det ny vecka igen.. Måste säga igen hur snabbt jag tycker veckorna går.. Nu har jag 5.5 vecka kvar att jobbba tills jag slutar, men jag kommer inte jobba en ända hel vecka tills dess. Har ledig antingen måndag eller fredag (eller båda) fram till jag slutar den 15/7. Är lite stressigt på jobbet så jag undrar hur jag ska hinna med allt.. Men det ska nog bli bra! Halva förra veckan och helgen bjöd ju på underbart väder, men nu är det tillbaks till regn och tråk :( Gillar jag inte. Vill ha mer sol nu! Kollade dock vädret för London och det ska bli 25 grader sol alla dagar utan en när jag är där! Det gillas verkligen. Kanske ska börja packa lite idag, får se.. Käns som det kommer bli på onsdag kväll oavsett.

XOXO


Muse - Neutron Star Collision (Love Is Forever)


Sången Muse fick äran att göra som ledsång får den 3:e filmen Eclipse i Twilight -sagan. Love it.
Our love would be forever
And if we die, we die together


My New New York T-shirt

Mina nya tröja jag köpte idag! Som alla kanske vet är jag lite "besatt" i NYC. Så I ♥ this t-shirt.
"New York New York so nice they named it twice"

På Ven

Hejsan! Sitter här i solen på ven! Så skönt att sommaren äntligen har kommit! Väntat länge på den har man.. Hehe. Igår kom vi hit på eftermiddagen och vi cyklade runt på ön - körde nån tipsrunda! Sedan blev det tre-rätters på kvällen! Mums! Har precis käkat frulle och väntar på att vi ska åka hem igen..snart är det helg och nästa vecka är det London som gäller! Bloggar från mobilen btw i fall inlägget ser konstigt ut haha... XOXO

Ven

Imorgon ska vi till Ven med jobbet. Det är en liten ö som ligger utanför Skåne. Ska bli mysigt, har aldrig varit där innan! Hoppas bara vädret fortfarande är fint! Men de säger ju att det ska vara fint imorgon med!

 



Sweaters from Hollister


Christina Aguilera - You Lost Me

Så fin ♥


Tuesday

Hejsan! Nu är det tisdag, bara några dagar kvar tills det är helg igen haha. Idag åker jag hem från Miir :( På torsdsag ska vi till Ven med jobbet, så det ska bli kul! Har aldrig varit där! Ska bli spännande.. Vi har precis kollat på en film och nu är det bara nån random TV-show på.. Tror vi ska fixa nått käk sedan tar jag tåget hem vid halv 4. Mamma hämtar mig i Hässleholm, skönt - för det är banarbete på tågvägen till kristianstad - vilket betyder att man måste åka buss mellan k-stad och h-holm så riktigt skönt att mamma hämtar mig i h-holm! Intressant för er att veta, hehe.

XOXO

RSS 2.0