Måndag

Godmorgon! Hoppas allt är bra med er :) Igår åkte jag till Mirre i HBG så är där nu! Vi vakande för en stund sedan.. Vi ska iväg till väla och kolla lite sommarkläder och så! Åt precis frukost och håller nu på och göra oss klara! Lyssnar på Xtina's nya album, så bra det är! Ni måste lyssna på det!

Igår kollade vi på Sex and the City 2 - Den har tydligen fått dålig kritik osv men vi tyckte den var jättebra! Satt och skrattade hela tiden! Riktigt roliga skämt.. Mirres kompis jobbade även på bion igår så vi fick våra snacks och drickor för 35:- ist för 99:- skit najs! Extra Extra Pris! :)

Ha en bra dag!
XOXO

Abercrombie & Fitch Inspiration


The Look of Today




Shopping at 5th Ave

5th Ave är mina favorit gata i NYC. Jag älskar mixen bland dyra märkesbutiker och "vanliga" affärer såsom H&M. Har såklart inte råd att handla på Gucci, Prada osv men det är ganska coolt att gå förbi eller kika in i några av de affärerna och se alla fina saker där inne. Eller gå förbi Cartier och se ett litet örhänge i skyltfönstret som kostar mer än vad jag någson kommer tjäna. Nästan alla affärer på 5th här en dörrvakt och vakter inne i affärerna med vilket är ganska cool. Man får i stort sätt även en "Personlig shopper" i alla butiker som ligger här (det får man iofs på alla märkesbutiker i USA, men cool att nämna ändå).


Cartier - Klockor, smycken, diamanter och väldens dyraste förlovnings/bröllopsringar


FAO Schwartz - Den "bästa" leksaksaffären i USA. Här hittar du ALLT.


Tiffany & CO - Silver, guld & diamanter.


Bergdorf Goodman - Här hittar du en samling av alla märkesprodukter. Litte som Englands Harrods.


Louis Vuitton - Kläder, skor, väskor mm för den som har för mycket pengar..


Prada - Kläder, skor, väskor osv för den som är RIK.


Abercrombie & Fitch - Kläder i "normalt" pris


Hugo Boss - Märkeskläder


Disney Store - Namnet säger sig själv


Gucci - Dyra märkes kläder/skor/väskor/solglasögon


H&M - Behövs väl ingen förklaring till H&M



Christina Aguilera

Sitter här och lyssnar på Xtina's nya album. I'm loving it! Så himla bra album! Balladerna är helt klart bäst tycker jag, så himla fina, man blir lite tårögd. Tyvärr läckte ju albumet.. Ska länka några låtar jag gillar sen när de är uppe på youtube efter dom släpps! Men jättebra låtar. Finns ett jättegulligt track på 30 sekunder där hennes man och barn pratar! Wonderful♥
http://www.culturebully.com/wp-content/uploads/2010/05/christina-aguilera-bionic-cd-cover-album-art.jpg

Picutres in Photoshop

Lite bilder fixade i PS. Rätt coola.



Jason Mraz - You and I Both

Så duktig han är


onsdag mitt i veckan

Jaha, onsdag igen.. Har väl inte så mycket att säga egentligen har inte gjort någonting alls i veckan! skönt ju! Rätt slapp. haha. Har i alla fall börjat leta lite lägenheter i London tillsammans med en annan svensk tjej i min ålder som med ska plugga i London i höst! Lite svårt att hitta bara.. Man vill ju bo i centrum men det är ju så dyrt! Men vi ska nog hitta nått bra!

Just nu skiner solen för fullt och man sitter inne på ett kontor. Sometimes life is just wonderful.

XOXO


Picspam from 2006 & 2007 part 1




no more rain, please



Rain rain go away,
Come again another day,
All the world is waiting for the sun.


Snap!Snap!


Coney Island, New York

Coney Island är en halvö i södra Brooklyn i New York, USA (nära New York City)- Är känd för sitt nöjesfält och badstrand. Den finns med i en massa filmer som till exempel Uptown Girls med Brittany Murphy och He's Got Game med Dentzel Washington. Även Fantomen på Operan II utspelar sig här. Måste även vara väldigt najs att ha en strand så nära NYC för de flesta som bor där som faktiskt inte har råd till ett sommarhus i The Hamptons eller liknande.




How to Train Your Dragon

Kollade precis på denna filmen. JÄTTE SÖT var det. En ny tecknad film från Dreamworks och om ni gillar tecknade filmer så ska ni verkligen se den! Himla bra :)


Dagens look

Såhär ser jag ut idag


Kick-Ass

Kollade precis på denna filmen! Mycket bra får jag säga.. Många skådisar man känner igen. Den var rolig och annorlund.. Handlar om vanliga människor som vill bli superhjältar :)




Årets först dopp

Jag och pappa tog precis årets första dopp i sjön. Det var riktigt kallt, kanske 14-15 grader. Kunde ju varit värre.. Men nu var det gjort!


Katy Perry - California Gurls" ft. Snoop Dogg


Wet Seal Inspiration


Hela outfiten går på ca 300 kr inte helt fel va?


Apple Store 5th Avenue

Apple Store som ligger på 5th Avenue and 59th Street framför General Motors Building och bervid Bergdorf Goodman måste vara den coolaste Apple butiken ever! Först bara att den ligger på 5th Ave gör den supercool. Sedan är det den fina designen som gör den så unik. Inte nog med detta, för det är den enda Apple butiken i världen som är öppen 24/7 - Bara i fall att någon skulle få för sig att gå och köpa en IPOD eller IMAC kl 2 på natten. Varför inte liksom?

Det enda man ser från gatan är denna glaskub och en trappa som leder ner..



..Denna trappar leder sedan ned till själva butiken som ligger under marken.
Är det inte coolt?



Cherry Blossom Festival in Washington D.C.

När jag besöker Washington D.C. någongång så ska det vara på våren när alla de vackra Cherry Blossom-träden blommar. Så vackert, tycker ni inte?


So life is kind of like summer for you

Igår så var det tisdag vilket betyder att det var Gossip Girl - och igår var det säsongsavslutning. Sjukaste säsongsavslutningen ever. Har fortfarande blandade känslor över den. Den var bra, men det var för mycket. Kändes som de ville få med så mycket som möjligt på 1 timme och det blev lite overkill. Men jag ser fram emot S.4 (detta var S.3 som avslutades) ska bli bli spännande och se och dom som skriver showen ska få allt skit att gå ihop. Haha. Men kommer sakna det. Dröjer ända tills september för nya avsnitt..


Mina favoriter från Gossip Girl

Mycket tv igår var det för på kvällen var det över Desperate Housewives - asså gud vad rolig den serien är. Skrattar så man gråter.

Idag är det i alla fall onsdag, mitten av veckan, och vi ska snart ha fika på jobbet. Gott. Har lite ont i huvuet så det kanske går om man jag fikat lite. Tänkte på det, synd att inte ordet "fika" finns på engelska. Det är ju sånt bra ord! De borde kommas på på engelska med. Oh well, gotta go. Ha en bra dag!

XOXO


Ny Data?

Min nuvarande data är allt annat än bra. Den gör massa konstiga ljud - låter som den ska sprängas vilken sekund som helst. Misstänker att fläkten har gått sönder inne i den. Så jag behöver en ny data. Frågar är bara om jag ska köpa den i Sverige eller i UK? Skulle ju vara nice med ett "riktigt" svenskt tangentbord och sladd.. Men det har funkat så bra så som jag har det ny. Dvs med ett amerikansk tangetbord där man bara ställer och så tex åäö hamnar på andra knappar och en amerikansk sladd.


Detta är den data jag har nu. En SONY Vaio från deras CW collection med fint "krokodilskin" som skal.


Vill byta till en av dessa (Den svarta) Från deras nya collection Sony Vaio E.

Fult eller fint?



Jag diggar dom första bruna och de sista gladiatorsandalerna med nitar på.


Måndag

17 maj. Woho. Snart är det Juni och då händer det roliga saker.
Är på jobbet, är fika nu, sitter och äter nån Chocolate Chip cookie, mycket gott. Dom hade flyttat en mobil-byggnad på tomten här på jobbet så nu har jag helt plötsligt utsikt och kan se himlen, woho! Inte illa det. Riktigt trött är jag dock idag, men har ju varit ledig nu några dagar så man har blivit lite lat. Nu ska jag joina dom andra vid fika bordet.

XOXO


Cool town

Kollade på bilder från staden Setenil de Las Bodegas i Spanien.. Ser skit coolt ut! Ligger typ mitt i ett berg på nått konstigt sett.. Haha, ja ni ser ju sjävla på bilderna.

http://blog.hotelclub.com/wp-content/uploads/2009/01/setenil-de-las-bodegas1.jpg

 

http://zoohaus.net/WP/wp-content/uploads/2009/06/setenil-de-las-bodegas-calle-336x300.jpg


http://www.setenil.com/images/setenil/setenil%20(85)%20md.jpg


http://imagenes.foro-ciudad.com/fotos/369-setenil-de-las-bodegas-bajo-la-tierra.jpg


End of the week.

Sista dagen på veckan igen. Tiden går så jädrans fort.. Har sagt det många gånger, men tåls att sägas igen. Mitten av mig borde vara sommar snart tycker man, men här är det lika kallt som i februai/mars. Inte så possitivt kanske. Igår var jag hos Johanna och vi började med att käka pizza, sedan sjöng vi Sing Star i ett antal timmar - tills i blev så hesa att vi inte kunde sjunga mer.. Då satte vi på 1 av 2 filmer vi hade hyrt. Det var nån skräckis, den var lite konstigt, men läskig, kommer inte ihåg namnet. Vi kom inte i säng förrän runt 3 och nu imorse sov vi till halv 12 sedan kollade vi på film nr 2 som var en komedi - Riktig rolig var den! Kommer dock inte ihåg vad heller hette! haha. Idag ska jag ta det lugnt och kankse kolla på nån film.. Känns som det enda att göra på en regnig söndag.



Vi sjöng Britney ;)


XOXO


Jag just nu

Nu ska jag med mamma och handla - här är två lite flummiga bilder på mig just nu! :)
Har på mig en tröja, vest, kjol med nitar och leggings. Allt svart? Check.

 


Godmorgon

Hej Bloggen! Vaknade precis :) Skönt att sova länge tycker jag. Har redan varit ledig i två dagar nu så det känns som om att det skulle vara måndag idag, men lyckligtvis är det bara lördag så hela helgen kvar! Riktigt nice. Ikväll ska jag till Johanna! Vi har inte träffats nus på ett tag för J var på träningsläger i Portugal i lite över en vecka. Avundsjuk på att hon kommer vara jättebrun? Nej då. Jag fick ju vara hemma i kalla Sverige. Känner ni med sarkasmen? Hehe. Vi ska nog kolla på film och käka pizza, tror jag i alla fall. Ska bli mysigt :)


Johanna & Jag

XOXO


Chocolate Pudding Pie

Idag så har jag varit duktig och bakat en Chocolate Pudding Pie. Mums säger jag bara. Hittade recpetet på en Amerikansk sida och ville genast baka den. Det tog rätt så lång tid att göra, men det vr det värt. Super blev det! Pajen är kall och man gör pajskalet av digestive och smör. Sedan kokar man chokladpuddingen själv, från grunden. Sedan håller man chokladen i pajskalet och låter svalna i x antal timmar. Man avslutar med vispgrädde och riven chocklad på topp. MUMS. Låter inte helt fel va? Om ni vill baka själva så finns receptet här - Dock är det med amerikanska mått så om man inte har sånna mått själv kan det ju blir problem.





Mmm ser gott ut eller hur ?






New Design by Sofia

Den bästaste Sofia har gjort denna nya JÄTTEFINA designen till mig. Den är somrigt och fin och perfekt för denna årstiden. I love it! Tack så jättemycket Sofia! ♥
Vad tycker ni? Fin va?! Lite nykommet är ju att arkiv och kategorier ligger högst upp ovanför headern. I love it!





2 kg tuggummi

Idag fick jag hem min vinst från hundratusen.nu :D En MASSA tuggummi! Fick två smaker, Pear&Licorice och Salmiak - Gillade båda kan inte bestämma mig vilken min favorit är haha. Men riktigt najs. Ser kankse inte så mycket ut på bilden, men rikigt mycket tuggummi är det - Det ska ju vara en årsförbrukning.

 

 


Rain, Rain Go Away

Jaha, så kollar man ut och tror att det är oktober just nu, inte maj i alla fall. Det är kallt, monligt, regnigt, ryskigt, kallt. usch Riktigt bus väder - som det brukar vara på hösten. Gillas inte alls. Men för att va possitiv kan jag avslöja att Sofia håller på att göra en ny bloggdesign till mig och än så länge ser det underbart fin ut! Det är somrig och man blir glad av den ;) Snart är det lunch och jag ska äta thai. Snart (?) är dagen slut och sen är jag ledig i 4 dagar, haha.

XOXO



Jason Mraz - I'll do anything



So step on up to the plate get a date with mraz
See you better act fast because supplies they never last
Now did you know this is limited time offer


You know I would, and I can prove it. I'll do anything spontaneously




London, England

Good Morning

Hoppas ni har haft en bra helg! :) Jag va i stan med mamma och klippte mig (mamma med) - jag klippte av kanske 2-3 CM så nu är allt mitt hår jämnlång, var uppklippt innan. Sedan shoppade vi lite på H&M, bra budget saker där, gillas. Sedan har vi kollar på massa film, vi har hunnit med att se Julie&Julia, The Curious Case of Benjamin Button och The Notebook (har sett The Notebook innan, men mamma hade inte och den är ju så bra så den ser jag gärna igen.)

Men nu är det måndag igen nu då! Längte faktiskt lite till idag hela helgen bara för att jag bara jobbar tre dagar denna veckan och är ledig 4 - vill bara jobba 3 dagar nu och sen va ledig! Ska blir riktigt najs!

Igår kväll så beställde jag flyg till London, riktigt billigt ca 650:- ToR (!) ska bo hemma hos PeyPey när jag är där! Ska bli jättekul! Stannar några dagar, 5 tror jag närmare bestämt. Vi ska kolla på min skola som jag vill gå på, kul att besöka den innan man börjar, kolla Gossip Girl (!!!!!!!!!!!!!), True Blood (första avsnitter her premiär den 13/6 och då är jag där, wie!), shoppa, göra massa turist saker.. Ja och ha kul! :) Ser jag fram emot.

Nu blev det ett långt inlägg haha. Men ha en bra dag :)

XOXO





Ryan Seacrest's middle school picture

LOL

 

 


New Songs I Love

Orianthi - According To You

I don't feel like stopping it,
so baby tell me what I got to lose.
He's into me for everything I'm not,
according to you.

 

Lady Antebellum - Need You Now

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now.
Said I wouldn't call but I lost all control and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.


 


 

 

 

 


Epic Win

HAHAHA




Bienvenue from Hell, Mon Amour

Love it
Shakira - Mon Amour



Hope you'll miss me
And someday you're gonna see
That I put my trust in you
But you turned you back to me.

'Cause I'm fragile and you broke my heart in two
But you just smile
Like it's all the same to you, to you

Passengers with destination to Hell
Please proceed to your gate, we are ready to board now.



Ehm wait what?

Tik Tok + Simpsons = WHAT!?




New York: 365 Days

Fick hem en bok idag som jag har beställt -

New York: 365 Days

Helt UNDERBAR är boken, I love it! Och jag är helt förälskad i NYC. Jag måste tillbaka dit SNART, känner mest att jag vill åka typ NU - Särskillt efter att ha kollat och läst i denna boken. Underbar. Alla bilder är tagna från New York Times foto arkiv och de börjar med bilder från Januari och tills slutet av December. Tar med roliga/viktiga/sorliga -osv- händelser i staden under de senaste 100 åren. Boken är tjock på hela 744 sidor, och I love every single page of it! Beskrivningen av boken kan ni se nedan.


Spanning more than 100 years, New York: 365 Days is a spectacular collection of then-and-now photographs that capture the rhythms and moods of the greatest city in the world. Selected from the vast archive of The New York Times, the extraordinary images in this book include many rarely-seen moments, with stops at famous landmarks and memorable events as well as a dizzying array of evocative everyday New York scenes. Featuring an introduction by bestselling New York writer Gay Talese, New York: 365 Days offers a portrait of Gotham that natives and visitors alike will find riveting.





Maj 5

En fråga - Det är den 5:e maj, VARFÖR var det endast 2 grader imorse? Det är ju onormalt.. Det är värsta vinterna när det ska vara sommar! Förra året i USA var det jättevarmt och soligt vid det här laget, säkert i alla fall 25 grader. Gillar inte det svenska vädret just nu.. Suger! Sommar tack, NU!

Lyssnar på Shakira's nya skiva, eller ja, ny och ny, men hennes senaste. Gillar den verkligen, måste säga att She Wolf är den svagaste låten på skivan enlight mig, de andra låtarna är mycket bättre. Gillar verligen Gypsy, Mon Amour, Did it Again och Men in This Town.


XOXO



Taylor Swift - Today was a Fairytale



But can you feel this magic in the air?
It must have been the way you kissed me
Fell in love when I saw you standing there
It must have been the way
Today was a fairytale






Thomas Sabo




Idag så var mormor här och jag fic 2 stycker Thomas Sabo Charms av henne! Har så många fina charms till mitt Armband/Halsband nu!

Dessa fick jag:



Fina va? :)

XOXO




nyc

Some pictures I took of my fav city


The Empire State Building


NYC SKYLINE
Click to make bigger








Time is nothing but a line





Saturday


Vi kollade precis på Avatar! Så bra den filmen är! Den här gången blev det inte 3D sm på bion, det fick räcka med på blu-ray men riktigt bra var den nu med! Så fint den är gjord..Fattar att det tog så lång tid får James Cameron att skapa Avatar. Säkert en del som vill bo på Pandora ;) Om ni inte sett den se den NU! :D Love it. Nu ska jag sätta på nån random film och bara ta det lugnt!

XOXO


RSS 2.0