Update

HEJ I'M ALIVE! hahaa

Är så seg med att uppdatera... Denna vecka får jag skylla på att jag har så mycket att göra i skolan. Vi har nämligen ett jättestort arbete som ska in på måndag, är lite stressad, men det går bra! Vill få det klart bara så man kan ta det lugnt igen. I helgen är det Halloween, som säkert all redan vet, vet inte om vi ska göra nått, men vå får se. Även vintertid som börjar på lördag natt??

Nu ska jag plugga vidare :)

XOXO

Mirre & jag i lördes. Miss her already.

Pictures from today


Sunday Morning

Hejsan! Nu är vi uppe och igång hehe. Idag ska vi kolla på några sights i London och lite shopping idag med! Imorgon ska vi kolla på bio!

Igår så stack jag och Mirre in till London och vi gick på Oxford st och Carnaby st. Det blev såklart ett besök på primark där vi hittade en massa bra! Vi kollade även in MAC och MUS! Vi år lunch på en söt liten italiesk restaurang, riktigt mysigt! På kvällen gick vi ut till nån klubb! =) Så nu är vi lite trötta.. hahah

XOXO


YAY

Idag har jag städat och varit och köpt lite saker så som en uppblåsbar madrass! wo! På vägen tillbaka så hittade jag ESTRELLA CHIPS!!! - sour cream & onion i en polsk affär, jag blev så glad! har saknat mina chips!! aahh!! Om ca 1h så sitter jag på busse påväg till Stanstead Airport där jag ska hämta MIRRE!! Hon ska stänna ända tills på tisdag! Ska bli så roligt!! :D Nu ska jag äta lite sen sticker jag!

XOXO

Off to the gym


Katy Perry Live London April 9


YAY! Katy Perry la till en till konsert i London för att alla andra sålde ut, och vi köpte precis pre-sale tickets! En av Pey's kompisar har en inloggning till det ställe där man kunde köpa biljetterna innan dom släpps för alla! Perfekt ju! So exciting!

xoxo

Sunday

Hejsan! Hoppas allt är bra med er idag! Har haft en lugnt dag idag, har varit hemma och pluggat lite. Hann också med att gå till gymmet, sprang lite på löpbandet och tränade magen. Dom har typ en challenge där de första 2 månaderna man är med på gymet. Man ska besöka gymet ett visst antal gången och så får man saker! Som vattenflaska, handduk, pass med en personlig tränare - ja det ä rätt bra tycker jag! Roligt att få saker när man tränar ju! Nu är det dags för sleep! Godnatt xoxo

FML

Vi skulle köpa biljetter för att see Katy Perry i Mars, och dom skulle släppas kl 9 idag och dom släppte dom kl 8.55 iställer så när vi skulle köpa fanns det inga kvar :( 3 dagar ska hon spela i London och ALLA är slutsålda.. Vilket skämt.. Oh well, vi får fixa biljetter på nått sätt! xoxo

Friday

 

Har precis varit på gymet, signade upp till det igår och idag så var jag där och pratade med en av tränarna om vad jag vill göra där osv och sedan visade hon några övningar! Nu är det kykling-klubbor i ugnen och snart blir det mat! Yummy!

XOXO


China Town

(China Town London)


Idag efter skolan firade vi helg med att sticka till China Town och äta på en kina-restaurang (dah) mycket gott var det och nu är jag redo för allt plugg som måste göras i helgen.

XOXO

Restaurant show



Varje år hålls en Restaurang Show här i London och igår var vi där med skolan! DOm ställer ut olika sorters köksredskap, porslin, mat, efterrätter, vin, champange, choklad osv. VI gick runt till en massa olika stånd och fick smaka en massa gott, och en del konstiga saker.. Vi åt bland annat Parmesan-Glass - Låter sjukt äckligt, men det smakde ungefär som kokos-glass. Sedan gick vi på vinprovning och fick testa en massa dyra röda/vita/rose viner. Vi testade även riktigt dyra champanger, var lite så att man inte ville stå för nära deras stånd för man ville inte välta ner dom fina flaskorna, hehe. Dom hade även finalister från "world chocolate masters" där och dom gjorde GRYMMA choklad-skulpturer! Var riktigt coolt! Var en roligt dag! :) Fick inte ta några bilder där inne, men det var allt jättefint! xoxo

Madame Tussauds









MAC

Mac (cosmetics - inte dator företaget) har precis släppt en ny Limited Edition smink serie som heter "venomous villains" - Olika Disney bovar. var där idag och inhandlade på saker! Ett läppstift och ett rouge - Båda från Häxan i Törnrosas-serie. Finns även smink med Cruella och skurken från The Princess & The Frog :) jag gillade dock dessa två saker bäst!




Dinner times

Idag lagade jag denna goda måltid - Fin servering huh? :D
Looks yummy huh?!


Hard Work

Hejsan! Det har inte blivit nått bloggande alls denna veckan.. Skyller på att jag fortfarande inte har internet.. Jag ska få min router inom de kommande dagarna och efter det ska det fungera! Woho. Men jag har varit lite stressad i veckan med, vi har haft vår första stora grej i skolan. Var en grupppresentation om 9 olika hotell och en massa fakta osv om dom, skulle hålla föredrag med powerpoint i 30-40 mintuer, så det har varit mycket att fixa. Igår så gjorde vi vår presentation och det gick väldigt bra! Högsta betyg! Kändes riktigt bra i och med att detta var första saken vi gjort som betygstätts. Nu ska jag städa min lägenhet.

XOXO

Marc by MJ

Igår besökte jag March by Marc Jacobs affären som ligger här i London. Dom hade så himla många fina saker! De hade många fina halsband som kostar mellan £3-13 vilket är sjukt billigt. Jag köpte halsbandet ovan, tycker det är jättefint. Står "VITA" på ena sidan och "Marc Jacobs" på andra. - Kostade £13

RSS 2.0