Rainbow Connection - Jason Mraz

 

Whats so amazing
That it keeps us star gazing
And what do they think we might see
Oh, someday we'll find it
The Rainbow Connection


Old London..

Photo by Me


.Photo and edit by Sofia

Tour Eiffel

 

Photo by Me

Blair

I brist på annat lägger jag upp lite fler bilder på Blair.. hehe :D

 

 

 

 

XOXO


3 from the weekend

 

 

 

XOXO


Baby

 

Vet att jag är seg med att uppdatera, men har haft Izza här och nu är Anneli här så det är mycket på gång.. Så jag är aldeles för lat för att blogga! haha, men allt är bra med mig och med Blair! Som sagt är Anneli här och idag ska vi nog in till London för hon vill China Town!

 

XOXO


BlairBooIdag så hade Blair sin första vaccinering, det gick bra! Hon var så duktig så, men nu är hon riktigt sömnig och ligger bara i mitt knä och relaxar :) Efter vi var klara hos vetrinären stack jag och Peyton in till centrala London och kollade litel på primark, jag köpte ett nytt bed-set! På onsdag kommer Anneli, ska bli så kul! Godnatt!

XOXO

From the other week..

http://peytonvegas.blogg.se/images/2011/sara-and-peytona_146227766.jpghttp://amieewhitney.blogg.se/images/2011/039-2_147494804.jpg

 

XOXO


Camden


(Glad jag ser ut..men solen var i ögonen hahah)

 

XOXO


My Baby

I lördags kväll fick jag en kattunge :) En liten flicka som jag döpte till Blair :) Visst är hon fin? Och är både busig och kelig haha.. Inatt väckte hon mig 03.30! hehe, hon var lek-sugen, men det var inte jag :/ haha. Så kan det gå ;) Idag är jag i skolan och det är första gången hon är hemma själv en längre tid, men det går nog bra!

XOXO


Paris Paris

Bjuder på lite bilder från Paris! Dom är helt oredigerade, tyckte inte att det behövdes då dom redan är så fina!

 

 

 

 

 

XOXO


RSS 2.0