Cape

Dag tva nu med familjen! Idag har vi forst varit pa ett kopcenter, jag, B, N och D var dar, jag korde! hoho. Det ar en automatare jag ska kora sa det gick mkt bra med korningen! Sen fick jag en ny telefon, mkt najs ar den! Far smsa och ringa gratis precis som hemma sa det ar mycket bra! :) Efter det var vi pa stranden, spenderade mest tid med L da, vi badade och hade mycket kul tycker jag allt! Trivs mycket bra med denna familjen, sa det kanns jatteskont! Det ar en annan Au Pair har med, for deras slakt ar med har. Hon ar fran Tyskland och verkar vara trevlig.

Sitter med en lada Donuts brevid mig, men har inte taigt nagon hoho, far allt vara lite nyttig nu! Ha en bra dag!

/SORA

Nyc & Maine

Nu sitter jag i vardfamiljens sommar hus vid stranden, riktigt mysigt ar har! Har traffa B och N nu och saklart pappan. De ar jattetrevliga, snart kommer E hem med sa far jag traffa henne med! Idag har varit en sjukt lang dag! Vi gick upp riktigt tidigt och gjorde oss redo for dagen och vid tio tiden kom bussarna och hamtade oss pa skolan! Sen var det en SJUKLIGT lang bussresa, som tur var kunde jag faktsikt lasa pa bussen, brukar ma illa annars, men inte idag! Ar sa tacksam! Jag laser Breaking Dawn och den ar sa himla bra, alskar den!

Igar var vi i NYC och det var helt AMAZING! Allt ar sa stort och det ar sa coolt och man vill typ bara kopa en massa saker! Vi kollade pa en massa saker. Frihetsgudinnan, Ground Zero, Empire State, Top of the rock osv. Riktigt kul var det! Och jag och Ida hittade till och med ett stalle dar vi kunde ata sallad! Vi fick gora den sjavla. eller ja vi sa vad vi ville ha i! En god kyklingsallad som vi at vid en jattefin fontan i mitten av NYC. Allt kandes ratt overkligt faktiskt, och det gick sa snabbt! Vi har tagit en MASSA kort och filmen, far lagga upp sen nar vi kommer tillbaka till huset pa mandag!

HA DET BRA!

/SORA

Guten Morgen

Hej och ha! Nu har det morgon har i USA och vi sitter och vantar pa att vi ska ata frukost! Idag ska vi in till New York City! DET SKA BLI SA KUL! Ar sa excited! Forst ar det nagra lektioner vi maste ga pa, sen aker vi in till NYC vid lunch! Igar efter alla aktiviteter hade slutat gick jag och Ida mot Target (det ar ungefar som Wallmart - alltsa en cp stor affar). Dock gick vi inom Dollar Tree forst, gillar det, sa kul att allt kostar 1 $ hihi. Sen bar det vidare mot target - sa ar det och alla saker ar sa billiga! Man vill typ kopa allt, hoho. Imorgon far vi traffa vardfamiljerna! Jag ser fram emot det valdigt mycket, ska bli spannande! Nej, nu ska vi kaka frulle, ha en bra dag!

/SORA

Morgon i NYC

Nu ar det morgon och vi sitter och vantar pa att frukost buffen ska oppnas..Den oppnar kl 7.00 sen borjar lektionerna vid 8.15. Igar fick nagra av oss Au Pairer presenter fran vara vardfamiljen!! Riktigt coolt, vartsa "gifts-basket" med en massa saker bla fick jag den klassiska I (L) NY haha, sa cool, sen fick man aven NYC turen gratis och lite sant smatt och gott! Jag langtar verkligen tills fredag da jag far traffa min vardfamilj! Och jag saknar alla dar hemma, dock har jag fortfarande inte fattat att det ar 13 manader vi ska vara borta, men familjen kans sa himla kul tror jag! Nej, nu ska vi kaka frulle!

OCH MIRRE DIN JEFFEL! DU VAR INTE HEMMA NAR JAG RINGDE hAhA. Pratade med din mami ^^ hihihihihihiihihihhiih.

/SORA

New York

HALLO!
Sitter vid en data pa Au Pair skolan nu..Klockan ar 20.25 har och jag ar sa trott att jag typ vill do haha. Maten har ar god, men sjalva skolan ar SA rutten!

HAHA IDAG! MIRRRREEEEE LAAASS DETTTA!
Typ ALL har ar tyska kanns det som och jag har blivit van med manga fran min Au Pair klass. Saklart kom TOKIO HOTEL pa tal och en av tjejerna sa "I don't like them beacuse they're involved with so much drugs and alcohol"

LIKSOM WHAT!? DRUGS??????

haha

Idag fick jag present korg av min vardfamilj, alla far det inte. Trevligt var det. Turen i NYC ar betalt av dom ossa! Sa najs! Nej nu ska jag sova innan jag ramlar av stolen.


HA DET BRA ALLIHOPA!


/SORA


Mirre här!

Heeej söta läsare.. Jag bloggar lite för Sora tills fredag då hon antagligen får tillgång till en dator, sitter just nu och kollar på the voice, Rihannas Disturbia är SÅ bra. Här är videon! Så jäkla grym.. Ja, jag vet ärligt talat inte hur det har gått för Sora, hon är framme nu iallafall, vid 5 i natt svensk tid var hon framme i NY! Nu är hon antagligen nyvaken och ska till Au Pair skolan. Jag ska ju också åka som Au Pair, men det visste ni kanske? :) Jag åker antagligen i November/December, min värdfamilj hittade ett nytt datum för mig igår och jag pratade väldigt mycket med den nuvarande Au Pairen, vi cammade också lite.. det var kul :p hihi! Nu ska vi bege oss.. Hörs i morgon! Kram på er /Mirre

En HET Georg!

NU ÅKER JAG!

Om ca 40 min åker jag och börjar min resa. Vi flyger på Köpenhman 14.00, mellanlandar på Island och sedan vidare till JFK i New York. Sedan är det buss till Au Pair skolan och där kommer jag vara frams till Fredag morgon, då åker jag och ska träffa min familj! HA DET SÅ BRA! Och jag saknar redan mina kompisar ♥

/SORA

Tschüss

Nu är det kväll, sjukt snabbt denna dagen har gått!! Men det är bara bra, för jag vill bara komma iväg och komma igång med allt! Har packat idag och gått igenom allt i handbagaet osv. Sen har Dessan varit här en liten stund och sa hejdå och lite sånt. Sen har jag varit hos Tomas&Åsa sen hos Ljungbergs med! Jag tror inte att jag fattar riktigt att jag ska åka, men ja, det ska bli så kul som jag redan sagt! :D Nu ska jag faktiskt packa det sista. Mirre kommer antaligen att blogga åt mig när jag är på Au Pair skolan i New York! Om jag inte hinner blogga förrän jag åker så ha det så himla bra allihopa och vi hörs om inte tidigare nästa helg!!

/SORA



Söndag

Idag är det söndag och den sista dagen hemma i Sverige, EK! Jag längtar så himlans mycket måste jag säga! Idag ska jag mest ta det lugnt, ska köra och handla om en liten stund..Finns lite saker som jag vill ha till resan imorgon som tugummi tex. Sen frå jag se om det är något annat jag hittar! Åh, Idag ska vi äta varmrökt lax! Det är min absoluta favorit mat, älskar det! Undrar om dom har det i USA med? Hm. Det lär jag väll upptäcka ganska snart..

Det käns verkligen som om jag kommer glömma något viktigt imorgon, men bara jag har med pengar, pass och visumpapperna så kommer allt ordna sig tror jag! Och såklart presenterna med till familjen, skulle vara lite snopet om jag glömde dom här hemma haha.

Nej, nu måste jag gå! Ha en bra dag!

/SORA


Der letzte tag



wenn dieser tag der letzte ist
bitte sag es mir noch nicht
wenn das das ende für uns ist
sag´s nich´ noch nich´


Resefeber?

Jag vet inte riktigt, många brukar få resefeber när de ska åka någonstans, men jag har aldrig fått det, även fast jag har rest väldigt mycket i mitt liv. Det kanske just är därför..För att jag har rest så mycket? Idag var min släkt här och alla frågade om jag var nervös eller hade resefeber. Så klart är jag nervös, men någon resefeber har jag inte! Jag vill absolut åka till USA, jag tycker det ska bli så himla roligt! Man måste ut i världen och uppleva saker nu medans man är ung tycker jag.

Jag kommer säkert att få hemlängtan och allt under årets gång, men jag tror även jag kommer ha det mega roligt och träffa massa nya folk och få uppleva grymt mycket nya saker! Det får man tänka på, det finns så mycket positivt så varför få resefeber? Man kommer komma tillbaka till ett likadant Sverige om ett år, men skillnaden kommer vara att man har vuxit så mycket som person och jag tror jag kommer vara väldigt stolt över mig själv.

/SORA

Bilder från igår


Här är lite bilder från igår, dock mest på mig och Johanna, hihi.

Johanna & Jag


Igen


En gång till


Emelie och Jag

Söndag

Jag har precis varit och lämnat Johanna och Mirre på Stationen, lite sorligt får jag säga! Igår hade jag avskedsmiddag. Johanna, Mirre, Dessan och Emelie var här. Det var jättetrevligt tycker jag allt, vi åt tacos och sen kollade vi på den nya Arkiv-X filmen. Miir och Jojjz siv här sen så vi låg mest och pratade halva natten, dock stannade Emelie också en bra stund! Riktigt sorligt att säga hejdå till Emelie med! Men jag kommer träffa Miir i November eller December så det är inte så farligt och sedan kommer Johanna i Februari, men nästa gång jag träffar Emelie kommer bli 2009 på hennes 20-års dag i September! SJUKT! Dessan ska jag träffa snabbt imrogon med och säga hejdå till.

Om 40 minuter kommer min släkt, vi ska också ha en liten avskedsfika eller vad det nu är. Sedan kommer det typ vara Söndag och sen på måndag åker vi! EK! Fattar det INTE.

Haha, pratade med Mimi igår i telen, så roligt asså, älskar och prata med henne! Vi har alltid sånna roliga samtal.

/SORA

Dagens Bild

 

Bill Kaulitz

Freitag

Die Sterne ; Du kannst sie nicht immer sehen,aber du weißt daß sie immer da sind



3 dagar.

Mirre und Sora in Action

Mirre kommer till mig imorgon..Här är vår ytterst intressanta konversation på msn om att hon inte pallar ta med sin data..


Klipp dig INTE på Pink i Kristianstad

Idag skulle min vän Ida klippa sig på Pink i K-stad. Allt gick som vanligt hon satte sig i stolen och skulle klippa topparna. Frisören, vid namn Zelda, frågade henne hur hon ville klippa sig, Ida svarade "Ta topparna och klipp upp det bara lite i topparna" - Ida är så rädd om sitt LÅNGA hår att hon egentligen inte vill klippa det alls. En stund senare visar det sig att frisören klipp upp hela hennes hår och och det var axelkort! För ja, innan hon fick håret avklippt var det LÅNGT och nu går det knappt att sätta upp i en knut! Shit, om det varit jag hade jag dött!! Klipp er INTE där om ni inte vill ha hela håret avklippt, sjukt tycker jag, hon borde inte få vara frisör!!!!!!!!!

/SORA

Torsdag

Nu har jag varit uppe ett antal timmar och snart ska jag in till stan för att träffa Heidi! Blir sista gången jag träffar henne idag för hon kunde inte komma på min middag imorgon. Just nu sitter jag med ett glas colazero, har zimmer live i bakgrunden och kollar lite vad det går för filmer på bio..Arkiv X och the Mummy 3 vill jag väldigt gärna se! Någon som sett dom?

Nu ska jag gå och göra mig klar och sen ta bussen (fattigt, men inga av våra bilar är hemma. suck. hatar bussar)

/SORA

HAHA!

Jag TROR jag dör av skratt. Detta är typ den fulaste videon med TH jag sett. HAHA. Asså SÅ KUL! Tom ser ut som ringaren i nottredam där han spelar gitarr och sen när Gustav går fram och slår killen. HAHHAHAHHAHA.



ERKÄNN ROLIGT!?


Dagens Bild


Onsdag

Hmm, idag har jag itne gjort alls mycket. Har mest suttit vid datan och segat. Varje gång man sitter vid datan är man inne på samma sidor så sitter man där och kollar även om man läst sakerna flera gågner om redan haha. Så är jag i alla fall! men jag och Mirre har i alla fall rollat och det är ju roligt i alla fall! Riktigt spännande har det varit idag hoho.

Nu är det bara fyra hela dagar kvar hemma i Sverige.

När mamma kommer hem ska jag nog in och handla lite på maxi tror jag, lovade henne det igår så det är lika bra att göra så! Nu ska jag gå och träna.

/SORA

Dagens Bild


Tisdag

Hej och hå.

Idag är det tidag och alla här i K-stad börjar skolan MOHAHA. Men INTE jag, för jag har tagit studenten! Wie! Idag är vädret fortsatt dåligt..Det har ju varit en bra Svensksommar - NOT! Jaja, så är det..

Idag har jag tänkt att färga mitt hår, det börjar bli lite blekt så jag tyckte det var dags för en omfärgning så i alla fall håret är snyggt när jag ska till USA, haha, kan ju kännas fräscht. Annars ska jag nog mest ta det lugnt idag, ska läsa vidare i en av mina böcker. Läser för tillfället två böcker, den ena är "En shoppaholics bekännelser" - riktigt rolig är den och väldigt rolig! Den andra heter "Breaking Dawn" - det är fjärde boken (och sista?) i "The Twiligt-Saga". Dessa är ett av mina favvo böcker, endast Harry Potter kan mäta sig med dom, ÄLSKAR dom. Jag vill dock knappt läsa i denna fjärde boken nu, för jag vill inte att den ska ta slut, haha.

HA EN BRA DAG!

/SORA

Hemma hos Ida

Sitter hemma hos Ida i hennes säng..Jag, Ida och Emelie har umgåtts nu lite ikväll och mysigt lite typ :) Vi körde först till maxi och handlade lite gott sen spelade vi spel! När och Fjärran spealde vi, jag tycker det är ett mycket roligt spel! Men jag Utklassade verkligen E&I haha, jag är väl smartast av oss tre i alla fall haha, nej skojja. Ajaa. Det är nog sista gången jag träffar Emelie med nu på ett år..Det är ju lite hlavsorligt får jag säga..Ajaa får inte tänka så mycket på det solriga utan mer tänka på att roligt som kommer hända det kommande året! :D

Nu ska jag återgå till samtalet!

/SORA

Dortmund


Lite videosar från Dorran jag hittade..Jag längtar tillbaka så sjukt mycket!
Ps. Kolla på dom i HQ


Geh


Wir Sterben Niemals Aus



1000 Meere + Ansage


In Die Nacht + Gastmusiker


1 vecka

Wow, nu är det en vecka tills vi åker till New York! Om exakt en vecka vid den här tiden ska vi åka hemifrån för att åka till flygplatsen, fan sjukt ju! Ajaa, som jag har sagt innan ska det bli så himlans kul!

Idag ska jag träffa Emelie, eventuellt Ida med..Detta kommer vara den sista gången jag träffar E innan vi åker..Kommer nog kännas lite sorligt tror jag, men jag har ännu inte riktigt fattat att vi verkligen ska åka. Jag tror jag kommer stå där i köpenhamn och känna det som att jag baar ska på vilken semester som helst och kommer hem om en vecka igen liksom. Men det kommer jag ju inte att göra, haha.

I veckan har jag en del att göra..Jag ska träffa några personer, PACKA (det jobbigaste), köpa de sista sakerna jag behöver för resan, städa rummet, ha en middag med Dessan, Johanna och Mirre och sedan också en träff med släkten..Sen vill jag bara vara hemma och ta det lugnt och njuta av min sista vecka innan jag börjar jobba :)

Ha en bra dag!

/SORA

Trabendo session

Här skulle jag gett mycket för att ha vatt..
Trabendo Session, Frankrike sommaren -07





Kaulitz


Söndag

Tjolahopp! Idag är det söndag igen, kändes inte alls längesen det var söndag sist..Tiden går verkligen snabbt!! Jag och Mirre var uppe igår och kollade på film som sagt, den var faktiskt riktigt bra, the signal heter filmen. Den var obehaglig och läskig, men riktigt bra faktiskt! Idag har vi inte gjort alls mycket, bara gått upp, käkat frulle och kollat lite på Miami inc. Om en timme ungefär ska jag åka hem sen får vi se vad jag ska hitta på resten av dagen. hoho. Imrogon ska jag träffa Emelie i allafall tror jag.

Jag köpte även ny hårfärg igår! Mitt hår är ganska blekt nu så jag tänkte jag kunde färga om det nu innan jag åker till USA så jag har fint hår när jag kommer dit haha. Det blir svart den här gågnen med, kom på att jag gillar att ha mitt hår mörkt. Det är väldigt mörk i vanliga fall med, men med svart hårfärg blir det liksom ännu lite mörkare och det gillade jag! Har testat en massa hårfärger genom åren..Men svart är min favorit än sålänge! Dock gillar jag rött med, inte rött rött, men ja ni fattar nog.

Nu tror jag att jag ska gå och packa mina saker så jag slipper stressa med det sen och sen ska jag gå och göra vid mig.

Jättekul har det varit att träffa Miir i alla fall, kommer sakna henne så mycket sen! Men det är bara några månader sen kommer hon med till USA!

/SORA

Lördag

Hej! Idag har jag och Mirre varit istan igen! hoh. Jag köpte ingenting idag, men Mirre gjorde. Sedan åt vi på en Thai-restaurang, förövrigt den första gången jag åt på en Thai restaurang! Jag åt samma mat som igår, haha, kykling grillspett och ris. Just nu är vi hemma hos Mirres pappa, vi ska kolla lite på film och bara ta det lugnt. Vi är båda RIKTIGT sega, sjukt asså.

Haha. Idag när vi var i stan var det ett bröllop i rådhuset! Det var en massa skotska männiksor där så dom spelade säckpipa och allt! Ganska coolt faktiskt!

Det börjar närma sig USA nu..Idag fick jag ett sms av värdfamiljen med! Det stog att de var på stranden i Maine, så härligt! De önskade mig en trevlig sita vecka i Sverige! Sjukt ändå det käns, sista veckan i Sverige..

/SORA


Helsingborg&Mirre

Nu är jag hemma hos Mirre i HBG! Idag har vi varit och shoppat en massa! Först gick vi på stan och då köpte jag lite saker, flygkläder till USA resan! Bara ett par leggins och en svart tröja, så skönt att flyga i! Sen åkte vi vidare till Väla och där köpte jag en svart tjcoktrjöa, lite längre, och sedan en väska med att ha handbage i! Käns mycket bra faktiskt! Sen åt vi lite på Wok kitchen, riktigt gott var det faktiskt! Kyklingspett med jordnötsås och ris! Sen har vi varit och lämnat Miirs mamma och sedan var vi en runda hos Mirres kompis och sist på Maxi för att köpa lite grejjer..Nu ska vi göra smoothies och kolla på en film! "I know who killed me" med Lindsay Lohan.

haha, en rolig sak hände när vi var på maxi, haha eller rolig och rolig, i alla fall så vart det en som fes RIKTIGT illa luktade det och vi luktar fan det fortfarande och vi är hemma nu! GUD så äckligt! Man borde inte få fisa så på ofentliga platser, borde vara straff på det haha.

/SORA

Goddag

HALLO! Hoppas alla mår bra idag! Själv mår jag hyfsat, lite tröt och så, men det är inget att klaga över! Idag ska jag till Mirre! Det ska bli KUL :D Måste dock börja göra mig klar snart och packa, sitter fortfarande i pyjamas, men pallar inte göra nått haha.. Igår var jag hos Dessan, vi kollade lite på TV och åt popcorn, men mest snackade vi om USA. Hon ska med åka som Au Pair förresten, men lite senare än jag och Ida. Igår fick jag, på tal om Au Pair, hem en massa papper. Det var lite flyg info, info om vilka som ska åka samtidigt som oss, försäkringspapper och telefonkort! Käns verkligen som att de närmar sig med stormsteg och det gör det också! Jag la till och med ned mina första saker i resväskan igår, det pirrar lite i magen när man tänker på allt, men är ändå nervös..FICK PRECIS sms av Ida nu med "Tio Dagar kvar" stog det bara, liksom TIO DAGAR det är ju ingenting! Shit, så spännande! Nej nu ska jag gå och packa för helgen. Ha en bra dag!

/SORA

Grattis Tokio Hotel

Idag för tre år sedan släpptes DDM och nu tre år senare är allt fortfarande lika underbart!




(Bild gjord av mig för THF)

Tokio Hotel: New Jersey

Känner för att lägga upp lite bilder från när TH var i NJ och spelade på Starland Ballroom! Bilderna är tagna av Mark Sullivan.

Bill






Tom






Georg




Gustav



Godmorgon

Ännu en dag! Tiden går så himla snabbt! Jag tycker det precis var torsdag och vi skulle till Lasse, men nu har det gått en vecka, ackak. Idag ska jag hem från Johanna, sista gången jag är här på ett år, lite sorligt får jag nog säga .. Menmen hon ska komma till USA och hälsa på mig i alla fall! Idag tror jag att jag sja träffa Dessan och det var ett tag saen jag gjorde det hoho. Får se vad vi ska hitta på! Nu ska vi käka frulle sen ska vi sjunga lite singstar innan jag åker hem!

/SORA

Mr.Brightside

Bara för att jag slåg rekordet på Singstar på Mr.Brigtside igår på singstar ska johanna TVUNGET slå det nu. GUD! Jag har hört på den låten nu, när hon och Olivia sjunger duett på den i de senaste tre timmarna, skojjar inte, jag vill SPY på den låten HAHA. Gud!

25/8

/SORA

Tell everybody I'm on my way..

Just nu sitter vi och ska kolla på Björnbröder hoho. Vi gör sånthär "totem-test" på dvdn haha. Jag är Uttern, typ jag sprider tydligen glädje och humor haha. Så kul! Det finns sån låt i filmen som börjar så "Tell everybody Iäm on my way and I'm loving every step I take" Phil Collins sjunger den, så himla MYSIG är den! :)

Innan gjorde vi efterrätten till ikväll, det blir panacotto med hallon och digestive kex! Rikitgt gott`! Mirre lärde mig att man kan ha Saffran i också, RIKTIGT gott blir det, men det ville inte Johanna ha i ackak. Vi ska snart ta lite och äta sen ska vi laga middagen senare ivkäll, vi ska äta vid 7-tiden tror jag..Hoppas maten blir god och att alla gillar den!

Imorgon åker jag hem från Johanna sen ska jag packa inför helgen när jag ska till Mirre :) Vi vet inte rikgit vad vi ska göra, men i alla fall äta någon god mat och så, kanske gå ut, gå ut och äta eller nått sånt! Jaja, det ska bli kul i alla fall!

/SORA

Mittwoch

Hallo! Jag och Johanna har precis ätit frukost. Det blev yoggi och havrekuddar för mig! Nu hade vi tänk att skriva en liten inköpslista för vi ska laga middag till hela hennes familj idag, hoho. Vi vet inte riktigt ad det blir än, men vi har i alla fall en idé vad alla tre rätter ska inehålla i alla fall :) Igår kväll kollade vi på en film sen på sex and the city, mycket roligt!

Ha en bra dag!!

/SORA

S&J



Bjuder på en rutten bild på mig och Johanna från Winnerbäck konserten..Just nu spelar vi singstar. JAG VINNER!

12 Augusti

Hallo! Hoppas alla mår bra! För det gör jag, lite tröt bara..
Igår var jag som sagt i Åhus. Det var mycket trevligt! Vi åt glass på Otto's. Vi fick dom största glassarna någon av oss någonsin har fått, RIKTIGT feta var dom verkligen! Sedan åkte vi hem till Ellen hoho. Där kollade vi på OS och tramsade oss mest, haha, men det var roligt! Trevligt att träffa alla igen! Var ju ett tagsen vi sågs..Och sista gången jag träffade alla med nu innan jag åker till Usa.

Mirre ska med åka till USA nu! Blev matchad med hennes familj igår, så kul, nu kommer ja ha någon att smsa med haha XD.

Idag ska jag och mamma köra och fixa lite grejjer tror jag sedan ska jag till Johanna lite senare och vi får se vad vi ska hitta på :) Men det ska bli kul i alla fall!

/SORA

Världens bästa Bill


Måndag

Om exakt två veckor sitter jag på Kastrup och väntar på att flyget ska lyfta kl 14.00. SJUKT! Jag ser fram emot det så mycket, även om det såklart är lite läskigt :)

Idag gick vi upp tidigt med, Johanna skulle träna vid 11 och jag skulle till doktorn för att göra en åsn häsloundersökning som Cultural måste ha innan man åker. Så jag är trött idag med ackak. Ikväll ska jag ner till Åhus och träffa tjejerna jag bodde med på Lanzarote! Ska bli riktigt kul, var sålänge sen jag träffade alla!

Imorgon ska jag till Johanna, haha, var faktiskt längesen jag var där hemma, ska bli trevligt! Sen på fredag åker jag till Mirre! Det ska bli så kul, saknar henne så mycket! Jag kommer bli så uttråkad i USA, ingen att smsa med haha. Eller ringa, men jaja, jag kommer ju få nya kompis..Men kommer sakna alla här hemma så mycket!

/SORA

Loppis Dag 2

Idag började dagen med att vi gick upp 8.50 (TIDIGT!!) RIKTIGT trötta var vi, inte alls på hugget för att gå upp och ut i det kalla regnet..Men tillslut kom vi upp till idorttspltsen haha typ 5 över 9, vi skulle äta frukost där uppe var det tänk, men det fanns bara fattiga mackor så vi gick hem igen och käkade frulle..Sen började slitet. Jag och Johanna var i textil-tältet ackak. Sjukt jobbigt, vi håll på att packa upp massa saker typ i 3 timmar. Sen vid tt tiden var det insläpp och alla sprang som galningar. Det var jobbigt, tråkigt och slitsamt. Vi var typ vakte, gud asså. Alla försöker verkligen med alla knep. Sedan vid 4 allt var över skulle det som var över plocaks under och typ 3 timmar seanre var det klart och alla fick mat..Och vi slog pengar-rekord med, riktigt bra, med tanke på det HEMSKA väret. Gud så vi frös! Så vi stak hem och tog en dusch och nu kollar vi lite på OS.

Jag somnar snart.

/SORA

Tom Kaulitz



Tom!
Bytte bakgrund på datan idag till denna! Gillar den, så fin!


Loppis Dag 1

Idag börjar den årliga loppisen..Varje år fixar vår fotbollsförenign en loppis, som är den största i Skåne (!) och den håller på i två dagar, eller tja 2.5 kankse. På fredagen sätts alla tält osv upp och idag är det alla saker som ska upp! Sedan imrogon vid 13 tror jag är det insläpp till loppisen! Haha. Det är så himla kul att se alla människor som springer som idioter för att få tag på det dom vill ha ackak.

Inatt kunde jag INTE sova, helt sjukt. Sen tillslut somnade jag kankse vid 4-tiden och sen vid 5-tiden går BRANDALARMET på mitt rum! Asså jag satt upp i sängen och liksom Wtf är det som hörs? Fick sjukt ont i öronen, fattade inte att det var brandalarmet, det brann ju inte någonstans, men det gick igång ändå. Trevlig natt? Nej. Sånt här händer BARA MIG!

Om några timmar kommer Johanna så jag ska hämta henne i Bäcka sen ska vi vara uppe på idrottsplatsen och hjälpa till lite :)

/SORA

Winnerbäck -08 i Halmstad del 2

Lite bilder som jag tog :)

Vi tre!



Scenen!



Lasses gitarr!



Miss Li och Lars sjöng "Om du lämnade mig nu"



:)



Lars och bassist!



Gillar denna bilden på nått sätt



Denna med:)



Lasse är kung !


Winnerbäck -08 i Halmstad del 1

Igår vid fyra tiden åkte jag till Hässleholm för att hämta upp Johanna och Emelie! Sedan började vi köra mot Halmstad där vi skulle se Lasse! Vi hade vår lilla vägbeskrivning som jag skrivit ut från nån jeffla sida och den ledde oss faktiskt rätt..Dock var den lite svårläst för man skulle följa gatuskyltar och det är inte alltid det lättase, och speciellt inte vid 6-tiden när ALLA åker hem från jobbet etc.

Men iaf, vi kom fram! och vi kom in på området! Först såg vi Emil Jensen, Miss Li och en annan artist som jag inte kommer ihåg vad han heter..De var typ förband. Det fanns två scener, en stor och en liten, kändes lite som Nijmegen, aw. Men aa när det närmare sig 9-tiden när Lasse skulle börja spela stod vi där på andra raden ungefär och väntade :) Sen började han och där stog vi I ÖSREGNET! Jag lovar det ÖSTE ner, helt sjukt. Efter ett tag lugnade sig dock regnet och man kunde ta lite kort som tur är!

När konserten sen drogs mot sitt slut började det åska och inte lite heller och sen ÖSREGNA ännu mer än innan! Och vi sprang till bilen som var typ 1 km därifrån, helt sinnessjukt, vi var så blöta! Min skinjacka vägade typ 5 kg av att den var så blöt! Johannas mobil blev vattenskadad och gud asså. Sen fick vi ju byta om mitt på gatan i ösregnet med haha. Ackak, men det var riktigt roligt! Vi var hemma vid 2 tiden ungefär :) Det var riktigt kul!

/SORA

Lars winnerbäck



Om några timmar åker jag för att plocka upp Johanna och Emelie i Hässleholm! Sen ska vi se LASSE!

Guten Tag

Än så länge har det inte regnar idag! Hoppas bara attd et håller i sig hela dagen! Tråkigt när vi ska vara ute hela kvällen på konsert om det ska regna..Ajaa. Just nu sitter jag och ska börja rolla med Mirre hoho, så kul är det! Vaknade för några timmar sen så har precis ätit frulle och satt mig här :)

Kom och tänka på massa med Tysklands-resan idag! Gud, det var så himla kul! Vill bara ta tillbaka tiden och göra om hela resan! Vi hade verkligen så himla roligt, går inte att beskriva! Även om det var kallt och regnigt och det var jobbigt att både köa och köra så hade jag gjort om det vilken dag som helst, för vi hade liksom ändå så himla roligt under resan! Man kan typ tycka att köra i 10 timmar är mkt jobbigt och visste det var väl lite jobbigt, MEN RIKTIGT KUL! Gud asså, så satt jag och kollade på fler av mina bilder från resan med..Snyft. haha. Jaja, det kommer bli fler TH-resor i framtiden så man får se fram emot dom bara!! (:

/SORA

David Jost



Gud asså, David Jost, jag säger då det! XD

Tjo

Hallo! Idag vaknade jag faktiskt i ganska bra tid, vid sådär halv elva tiden! Måste komma in i en bra rytm nu innan USA. För där kommer det itne direkt vara sovmorgon varje dag..Idag ska jag och Ida till stan, ska nog inte köpa något, mest bara kolla lite och så :) Vädret är fortfarande riktigt kass..Hoppas verkligen det blir bättre imogon när vi ska se Winnerbäck, men med tanke på att jag och Johanna alltid har sjukt mycket otur skulle det inte förvåna mig om det både ösregnar och åskar ackak. Sedan i helgen är det loppis och en än gång, med tanke på vår otur, kommer det nog regna haha. Nu ska jag hoppa in i ducshen.

/SORA

Bring mich zurück

Jag har så många bilder från Dorran som jag inte har visat..Satt och kollade på dem lite nu, jag bjuder på fyra bilder:

Panorama bild tagen under "Rette Mich"


En härlig bild på Bill



Twinsen..Jag älskar denna bilden, vet inte varför, men jag bara gör det :)



En rolig bild på Bill



Bloggen förstör kvalitén på bilderna..Dåligt.

Tidigt

JAG ÄR UPPE SÅHÄR TIDIGT! Och jag har REDAN varit i stan!! Helt sjukt verkligen. Vår ena bil skulle till verkstaden på serving och pappa ville ha hjälp så vi kunde göra två bilar dit så han slapp cykla hem 3 mil haha. Så jag gick upp kl 06.55 imorse (SJUKT!!!!) och körde bilen till stan! Dealet är att pappa betalar när jag ska till Mirre nästa vecka och det är bra:) Så det var väl värt det..Men nu har jag ont i huvudet och är almmänt supertrött, kommer vara helt off hela dagen.

Igår kollade jag på tre filmer.."The phantom of the opera", berättade jag ju om, men sen också "Forgetting Sarah Marshall" den var riktigt roligt och sist "Step up 2" Sjukt bra var den med!

Idag ska jag mest ta det lugt, jag och johanna ska bestämma planer inför torsdagen då vi ska se Lasse..Måste kolla upp karta med för ingen av oss har någon som helst aning om var "brottet" i Halmstad ligger -.-' Ajaa det fixar sig nog! Nu ska jag gå och lägga mig i sängen igen tror jag.

/SORA



The Phantom of the opera

Jag har nyss kollat på "The Phantom of the opera" med pappa..Den varar i lite mer än två timmar, men jag älskar den! Kan se den hur många gågner som helst, är en av mina absoluta favorit filmer! Helt underbar är den. Det är en musikalfilm så det är jättemycket sång och dans i den och det är helt fabulous. Jag rekomenderar verkligen alla att se den. <3


Bild från filmen.

Mirre und Ich

                               

Jag och Mirre i bilen i Dorran. <3.

raindrops keep falling on my head

Godmorgon! Idag är det allt annat än fint väder! Regnet bara öser ner..Sitter här på ovanvångingen och kolllar ut genom fönstret och ner mot sjön..Dock ser man inte så värsta mycket för regnet är rätt tugnt..Vaknade för 40 min sen av att Mirre ringde, tycker synd om henne som jobbar ackak, men det är ju pengar och det är sjukt najs! Varken jag eller Miir kunde sova igår, vi låg och tänkte en massa..Tur för mig var jag inte tvungen att gå till ett jobb. Gud nu är jag riktigt hungrig! Ska gå ner och ta en skål cornflakes och sätta på en bra film..Hörs senare!

/SORA

Ida här

Idag har Sara köpt 3 kilo godis. Planen är att hinna äta upp allt innan klockan 24.00. De kommer bli en lätt match.

Just nu har hon ett yoga pass samtidigt som hon övar tyska. Ett tips till er alla om ni har tråkigt är att lära er ett nytt språk. Bara att ladda ner något program från internet och sen pratar man nästan flytande.
Sara har även varit med om en ny smakupplevelse idag; blomkålsstuvning. Det är hennes nya favorit.
Nu väntas ett dopp med tvättning i sjön innan filmkvällen sätter sprätt. Här luktar svett!

Kiss


schrei

Ska snart till Ida :) Kollar på Schrei - live medans jag gör mig klar! Det blir man pigg och glad av, just nu spelas Gegen. Jag och Ida ska mest ha en lugnt dag, vi tänkte spela lite spel, typ monopol, sedan gå en runda och kanske ta ett dopp i sjö, Senare hade vi tänk kolla på lite film, får se om Emelie med kommer.. Igår kollade mamma, pappa och jag på en mycket sorlig film..Handlade lite om Irak kriget ovh hur de påverkade soldaterna i USA och så..Det var inte alls kul, himla vemodigt ochsorligt, men den var himla bra..I slutet spelade dom en sång med; Lost med Annie Lennox (Hon som sjunger i Sagan om ringen filmerna) Den var jättebra! Passde så himla bra in på filmen..

Veckan som kommer nu ska bli riktigt rolig! Föst är det Lars Winnerbäck konsert i Halmstad med Johanna och hennes komps, sen ska Johanna vara hos mig hela helgen :) Loppis och sånt är det då! Känns så konstigt, dagarna går så snabbt, men ändå så sakta..På ett sätt vill jag åka till USA typ imrogon, men sen vill jag ändå vara kvar här hemma :) haha. Jaja, jag längtar i alla fall sjukt mycket!! Ha en bra dag!

/SORA

vma

Tokio Hotel blev nominerade i kategorin "Best pop video" till VIDEO MUSIC AWARDS! AA! Så kul, verkligen helt amazing! Så nu kommer de vara där i Hollywood på röda mattan med allandra världsberömda artister! Det är så himmla kul attt det går såhär bra för killarna! Och när awardsen är kommer jag till och med vara i USA, dock på andra sidan, men ändå haha.

Idag ska jag och mamma in till stan, vi ska försöka köpa presenter till familjen i USA, så vi får se vad det blir av den saken :) hihi. Det fina vädret är borta dock..Det regnar och är molningt, som tur är är det inte kallt, utan ungefär 20 grader :) Have a nice day!

/SORA

An Deiner Seite (Ich Bin Da)



Jag älskar denna.

Freitag

Nu är det fredag igen, och den första augusti. Asså denna månaden ska jag åka till usa! Sjukt, jag vet att jag babblar om USA hela tiden, men jag förstår inte att jag ska dit! Det är helt sjukt.. Menmen. Det är mycket fint väder idag får jag säga! Ska snart ut och sola, har precis kollat en film med mami och papi, hoho.

Igår var Ida och Emelie här som sagt och jag och Ida åkte lite wakeboard! Det var mycket kul får jag säga! Ida är dock liite bättre än mig, men jag får skylla på att hon faktiskt har åkt vattenskidor på typ elitnivå väldigt länge haha.

Pratade just med Mirre, hon jobbar på, bra det! Känner mig s lat när jag bara sitter här hemma och gör ingenting haha, men det är skönt..För sen i USA kommer jag få jobba hårt..Jag kommer verkligen sakna alla här hemma i Sverige så himla mycket, men det ska ändå bli riktigt kul att få bo i USA i ett år! Verkligen ett minne för livet..

Nu ska jag ta min bok jag läser, Gåtornas Palats av Dan Brown (han som skrev Da Vinci koden) och gå ut i trädgården och lägga mig och sola! Ha en bra dag!

/SORA


RSS 2.0