TAGE

Idag har jag gjort NADA! Har pratat med Ida en del i telen, hon har lite problem med sin nya data ja ackak. Sedan pratade jag med Cici i telen, mkt telefon idag. Jag ska kanske åka till Cirre däör vide den 11, 12 nått, ^^ Sedan har jag rollat med Pat stora delar av dagen haha, har saknat det så sjukt mycket! OCH jag har ätit riktigt mat! MUMS! Så sjukt gott. haha eller riktigt och riktigt, hemma lagad mat i alla fall! Ackak, nu börjar Naruto nere i Bulgarien och här sitter jag och missar avsnitt haha XD Blev besatt i det programet asså.

Fotboll på TV'n nu.

/SORA

HEMMA

Hallo! Nu är jag hemma från Bulgarien igen! Det har varit riktigt härligt! Mycket sol varje dag har det varit, mkt mkt varmt måste jag säga! Så nu är jag allt lite brun hoho. Men veckan har i alla fall varit mycket trevlig, vi har badat, solat, shoppat och åkt lite jet-ski :) Hihi, det var myyycket kul! Längtar tillbaka lite faktiskt, men det är mest skönt att vara hemma tycker jag..Har faktiskt saknat alla här hemma en del..

Vi har haft roligt också i veckan, massa roliga skämt haha, så kul. Berättar inte dom här för ingen kommer fatta det ändå XD

Hörs senare.
/SORA

Hejdå Kalla Sverige

Om några timmar åker jag och familjen till Bulgarien och stannar där i en vecka! Ska bli så himla skönt! att komma bort från Sverige och all skit. Ackak. Håller på att packa min resväska nu..Kommer inte blogga nått denna veckan, eller kanske, vi får se ;)

IKVÄLL SER MIRRE TH LIVEPARC DES PRINCES! HA SÅ KUL BB! (L)

/SORA


Hotellet vi ska bo på :)

Köttbullar, nypotatis och gräddfil.

Cassie och jag har nyss ätit, det som står i rubriken, riktigt midsommer den maten för mig! För jag är inte någon fantast av sill eller liknande.. ussh. Jaja, midsommar och det ösregnar och åskade gjorde det med innan, lyckad ? Tja, för oss för vi är inne, men jag tycker synd om Jojjz som ska tälta idag hoho.

Just nu sitter i vid varsin data och tar det lugnt :) Vi har under de tre senaste dagarna kollat klart på hela sensongen av Gossip Gril, shiit asså vilken spänning! Det var meningen att vi BARA skulle kolla på ett avsnitt vi missat, men vi kunde inte slita oss så vi laddade ner de resterande 6 el 7 avsnitten! RIKTIGT BRA!

Hoppas alla får en riktigt bra midsommar i alla fall!

/SORA

JIPPI

Har hittat min ipod. *glädjeskutt*

GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA!!!!!!!!!!!!

/SORA

BOO

Min jeffla ipod är borta, helt sjukt, JAG VILL HA DEN TILLBAKA NUUUUUU!!!! GAAH! Hatar sånt här jag vill typ dö.

Jaja. Fan assåm måste hitta den innan jag åker på lördag i alla fall.. men den dykerväl upp får jag hoppas .. <3

/SORA

Godmorgon/lunch

Hallllooo.
Nu har Cassie och jag precis käkat frulle..Blev det normala frullen för mig: cornflakes o Cass åt macka och yoggi med conrflakes :) Najs najs najs.

Idag har vi inte riktigt bestämt oss för vad vi ska göra..men vi får se vad det blir! Innan i veckan har vi gjort aboslut ingenting haha, så slöa vi är! Men TH resor tar på engergin kan jag lova! hoho.

Snart åker Cassie hem, buu, och det ena possitiva med det är att jag åker till Bulgarien samma dag. Ackak. SJukt asså så snabbt tiden går det var mer än en vecka sen nu Cassie och Cici kom hem...Och imorgon är det en vecka sen vi såg TH live i Dorran, SHIT!

Jaja, nu ska vi ta tag i våra liv haha.
/SORA

Woho *ironi*

Skrev ju igår att min data var sönder och idag var pappa inne med den för lagning och gissa vad !? Det kommer ta 2-3 veckor för dom att laga den! 2-3 veckor utan min egen data! Jag kommer fan dö! Erkänn, sånthär händer bara mig. Och ovan på allt har jag inte mina mobil heller för den är med inne på lagning! Jeffla skiit. Så nu sitter jag vid Carls data..Men här kan man sitta max 5 minuter innan han ska ha den igen..Och mamma och pappas data är allmänt cp..PLUS att tagenterna till den datan hörs så jeffla högt attman väcker hela byn om man sitter uppe sent. Fan asså.

Jaja, just nu duschar Cassie och snart ska jag med, sedan ska vi kankse ut och gå? Vad vet jag..Hon stannar tills lördag i alla fall :) Och när jag släppt henne vid tåget åker jag vidare nästan direkt med familjen till Kastrup där vi flyger till Bulgarien där vi ska ha lite familjesemester! Riktigt skönt ska det bli!

/SORA

HAGEN!

HAha. Gud asså. Jag är så trött och ändå sitter jag uppe och lurkar asg.

Jag fick sms av Mirre innan och hon har kommit fram till Paris, allt gick bra och så :) Hon har även köpt sånna fina TH bilder till mig som bara finns i France :) Najs najs najs!

Cassie sover och jag sitter och fixar med datan..Skärmen är typ sönder så den ska in på lagning imorgon så jag måste lägga över allt på den externa.. Ackak.

Jag rollar just nu med Pat, mkt kul faktiskt! Var så längesen sist! :D

Imrgon ska jag och Cassie nog ut och gå en runda..Idag har vi endast slappat..Sjukt mkt..

HAH vi ringde hem till Saki med igår, hans fru svarade, riktigt kul!

/SORA

Bilder från Dorran


Här är fem av de många bilder jag tog på Dorran konserten..Detta är förminskade så de är såklart större i vanlig format :)

Bill


Tom


Tom och Bill



Georg


Tom




TH-Resan

TH var så underbart. Jag kan inte beskriva det.

Jag skrev ett litet inlägg om resan på THF, klistrar in det här med ;) Detta är endast om Dorran, får se om jag skriver lite om Nij sen!

Vi kom natten till den 12 ocv typ i bilen för att vänta på Vanessa,hon som hade hand om köningen.. Hon vaknade vi tio tiden och då fick vi våra nummer, typ 330 nått hade vi sedan så gjorde vi inte mycket, Vädret var asdålig, . Sedan säger Vanessa att vi ska vara där kl 4 på morgonen den 13 för att kön ska bli organiserad då. Vi fick då nya nummer och blev sedan förda till hallen där vi stod i sånna staket saker hela dagen.. När sedan VSD kom dit fattade vi att "shiit nu ska vi snart se TH". Tobi pratde lite kort med oss och lite så.. Sedan kom insläppet, det var typ 1 h försenat, men vi kom in och jag kom typ längst fram vid den saken som går ut i mitten, dock blev jag knufad till 2-3 raden efter criak 3 låtar..

Men ändå mkt nära.. Själva konserten var helt underbar! jag fattar inte riktigt det fortfarande för vi var så nära killarna! Det var lite konstigt med ljuden under inlednignne och Vergenssene men inget stort.. Bill var helt underbar under konserten, jag kunde knappt slita mina ögon från honom.. Men Tom, Gerog och Gustav var helt grymma med! Serdan under IND tappade Tom sina byxor precis innan AHHA så kul det var! Han blev generad! Sedan kastade någon en sko på Toms gitarr och tvillingarna skrattade..

Sedan kom G'en ut på scen och då skrek jag och en tysk tjej "HAGEN HAGEN!" och då kollar Gerog ner på mig och kollar mig i ögonen sedan bara ler han as stort, sånt Georg leende! Sedan kom ADS och fan då kom nästan tårarna.. Sedan kommer glittret och Billas" VIElEN DANK!" sedan tar han av sin handduk runt halsen kolalr lite runt omkring sig, sedan kollar han rakt på Mig, Cassie och Cici och sklänger den på oss!!!!! Sedan inna man ens fattat det håller vi i den, men då kommer typ 20 tyskar och slänger siog över oss, ajg och Cassie låg under dem på golvet, asläskigt, men det slutade i alla fall med att jag numera har EN DEL AV BILLS HANDDUK! och efter konserten kom några tårar kan jag säga.. men.

DET VAR DET BÄSTA JAG VARIT MED OM!

/SORA

IMORGON!

IMORGON ÅKER VI! CICI O CASSIE ÄR HÄR NU!

Kommer inte blogga förrän måndag. PUSSSSSS!!!

/SORA

CC

Nu har jag nyss lämnat mamma på jobbet så vi kan ha bilen idag :) Jag ska snart gå och göra mig iordning för sen ska jag åka in till stan och hämta Cassie och Cici vid tåget ! ^_^ Sedan ska vi göra lite ärenden på stan och grejja.. Hihi

FÖR IMORGON ÅKER VI TILL DORTMUND! AAA!

/SORA

Bal


Bal på Bäckaskog slott.
Jag.

Sommar och sol

Jag, Anneli och Dessan sitter ute på vår altan och goar oss lite i solen ;) Dock sitter vi under ett parasoll hihi. Sedan står et en kladdkaka inne i ugnen och väntar på att den ska bli klar!

Vi har disskuterat lite om gårdagen och vi kom fram tilla tt vi alla har haft kul! ^^ Dock lite skoskav och grejjer, men så kan det gå hihi.

Imorgon kommer Cassie och Cirre hit och sedan åker vi på onsdag ! :D Shiit asså det ska bli så kul!

/SORA

Måndag. 2 days.

Igår var det balen på bäckaskogslott :) Det var faktiskt mycket kul måste jag säga! :D Har precis vaknat..lite sleten får jag nog säga, men så kan det gå ;) Sitter framför TV:n med datan och äter lite cornflakes! Nu ska jag äta klart sen måste jag börja packa inför onsdag..har ingen aning om vad jag ska ta med mig ackak. Hiih.

/SORA

Bal

Idag är det bal på bäckaskogslott! Det ska bli kul tykcer jag allt :) Får man äntligen använda sin fina klänning och grejjer! Hihi.

Igår fick jag en ny familj på Au Pair saker..Hm, vi får se hur det blir med den, tror jag ska tacka nej. Barnen var för små. Ackak.

Nu måste jag gå och börja förbereda saker inför eftermiddag.

/SORA

SOLSKEN

Idag skiner solen som bara den! Riktigt varmt är det! Jag och Mami var inne i stan för att byta en bärlock till mitt armband jag fick i studentpresent..Och det kändes som man var utomlands för det var så varmt och skönt! Nu ska jag ut och sola sen kanske det blir ett litet dopp i sjön ;)

Imorgon är det bal! Och på tisdag kommer Cassie och Cirre, sedan bär det av på Onsdag. Sjukt.

HA DET BRA IDAG !

/SORA

Happy Sara


För jag tog studenten igår!

en vecka



OM EN VECKA STÅR VI UTANFÖR WESTFALENHALLEN OCH VÄNTAR PÅ ATT BLI INSLÄPPTA TILL TOKIO HOTEL KONSERTEN!


wow

Jag kan fortfarande inte fatta allting! Gårdagen gick så HIMMLA snabbt att det är helt osant ._. Men kul hade vi och kvällen/natten blev mycket lyckad, jag och Adi kom hem till mig runt halv 4-4 tiden, lagom det ;) Nej, jag är oerhört nöjd med studenten, tack så mycket till alla!

Lycka till Mirre på SM i helgen :)

/SORA

FEST

Nu har jag öppnat presenter, ätit mat och tårta. Anneli kommer snart.. Sen ska vi hämta Dessan och G, sen sticka in till stan! SEN ÄR DET FEST!

SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGA DAR! LÅT DOM OSS FRÖJDAS I UNGDOMES VÅR!

Någonting sånt.

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN FYFAN VAD VI ÄR BRA!

SEE YOU LATER SUCKERS!

/SORA

Imorgon smäller det


STUDENT 2008

STUDENT 2008

OMG JAG HAR TAGIT STUDENTEN !! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

NU FORTSÄTTER FESTANDET!

/SORA

Dagen innan..

IMORGON TAR VI STUDENTEN !!
Helt jeffla sjukt. Jag har varit hos Emelie och vi har fixat lite saker inför vårt släp imorgon, mkt bra blev det får jag säga!

Nu pratar jag med Cassie i telen, vi snackar om lite TH, studenten, nötter XD haha.

Jaja, nu ska jag återgår till städandet :)


Stampe r.i.p ♥


/SORA

Tivoliparken

Ikväll har Adi och jag varit i Tivoliparken och myst..eller ja myst och myst vi har emst varit lite på jakt efter en sak..
Det är nämligen så att IDOL OLA skulle spela där ikväll..och det är L's stora idol så vi skulle fixa kort osv. För övrigt var han killen som sjunger "ingen kickar fotboll som han Zlatan.." ja nu vet, den killen var där.

Men i alla fall OLA! Ja, vi tog kort till L och jag fick till och med röra Ola och fick hans autofgraf med personlig häsling till L, hon blev SÅ glad när hon fick den! Dock var jag 14is nummer ett och jag vet knappt vilken låt Ola har gjort..hoho det var kul.Tog det som uppvärmning inför Dorran och Nij ;)

/SORA

Karnevalen

Idag var det karneval, vi var BAYWATCH! Det var riktigt kul och det hände en del intresanta saker inom klassen så att säga under tågets gång.. hoho.

Ikväll kommer Ola till Kristianstad, men inget emot den killen jag och Adi hade span på i tåget..

Jag och Mami käkade precis lite grilladkykling från Maxi, riktigt gott måste jag säga!

Nu ska jag fixa lite.

/SORA

Nacht

Ouuf min blogg har blivit flyttad idag elelr igår så jag har inte kunnat uppa den, ackak. Ja Cassie, jag åt en capricosa elelr hurfan det stavas XD OCH JULIA JAG HAR OTUR! Så sjukt mycket, men tur ibland.. Och Hmm jaa, jag har gått ett år mindre i skolan än alla andra för jag har hoppat över en klass.. hoho. Nu svarade jag på kommentarer i ett inlägg, stabilt? Jaja det tycker jag allt.

Imorgon är det karneval och vi ska vara BAYWATCH, woho. Det ska bli lite intressant..

Åkte hem från Mirre tidigare innan ivkäll, vi har fixat med en massa saker, tröjor till Dorran och allt! Rikigt najs! Vi fixade även det sista med vår lilla bil vi ska hyra och köre med till Dorran och Nij :) Känns så bra nu!

STUDENTEN PÅ TORSDAG! SÅ SJUKT!

/SORA

Hbg

Nu är jag hos Mirre i hbg :) hoho. Vi har ätit PIZZA, hör du det Cassie ;) ? Det var gott i alla fall..
Vi handlade lite smått o gott på maxi med..som vi ska ha ikväll :)

Snart sticker vi till Tyskland/Holland..Jag och Mirre hade tänkt och skriva en liten lista på vad vi måste köpa och så inför köandet! Riktigt sjukt att det är såhär snart vi ska åka..

Nu dör typ batteriet på Mirres data..

/SORA

RSS 2.0