Bye Bye

Idag åker jag till Frankrike/Schweiz för att vara där tills på Onsdag! Det ska bli riktigt kul! Ska besöka Lyon ch Montreux bland annat! Sedan såklart hälsa på min Morbror och hans fru i och med att de var de som bjöd mig XD Jag håller på att packa för fullt! Kollade precis upp när flyget gick och vilken tid jag behöver ta tåget till flygplatsen och så! Ouuf det ska bli rikigt kul faktiskt !! :D Nej jag måste packa vidare annars kommer jag inte hinna! /SORA


10 Dagar kvar.

JIPPIE

Jag klarade uppskrivningen ! :D:D:D:D Var bara tvungen att skriva det !!


Cocktails.

En anna trevlig present jag fick var en drinkbok av Julia! 1001 Cocktalis heter den! Jag satt och bläddrade i den och hittade på intressanta namn. Tänkte dela med mig! Inlägget är till Mimi !

Drink 1: Magnolina Blossom

image23

1 Glas
2 mått gin
1 mått pressad citron
1 mått kaffegrädde med is
Sila ner i ett kylt cocktail glas

ENJOY!

Drink 2: Mimi

image24

1 glas
2 mått vodka
1/2 kokosmjölk
2 mått annanasjuice
Krossad is
En skivka färsk annanas

ENJOY!


/SORA

Från Twinii.

image22

Detta var den fina tavlan jag fick av Anna!!! Kanske inte bästa kvalité på kortet, men det får duga! En massa FIN är den i alla fall! <3 /SORA

18 år idag!

Idag, den 15 Mars, fyller jag 18! Det är inte varje dag man gör det ;)

Igårkväll var en massa trevliga personer här och det var en jättetrevlig kväll! Jag fick en massa fint! Bland annat en mycket fin tavla, från Anna ^^ Sedan fick jag ett armband i guld med lite hängen på av Hedd och Jojjz <3 Och även en väska och en sjal! Sedan fick jag nagellack av Anneli och Dessan och även en fin tavla av Anneli och Godis av Dessan! Och boken "1001 Cocktails" av Julia! Så nu ska jag bli bartender ;) sedan fick jag en påse med lite smått och gott av Ida och Emelie! För övrigt hade vi mycket kul och mycket skratt blev det! Anna och Johanna sov här sedan och vi lämnade dem i stan imorse, sedan var det bara för mig att åka hem och göra mig iordning till släkten skulle komma!

Jag har målat mina naglar svarat med vit spets nu och det blev skit bra! :)

Av släkten fick jag pengar !!!! Det behövs kan jag säga! Av mamma och pappa har jag fått en svart skinjacka, en extern hårddisk, lite spasaker, mitt körkort och sedan träningslägret på Lanzarote! Med andra ord har det varit en mycket bra dag!

Jag pratade med min morbror med innan, på fredag åker jag och hälsar på honom i Schweiz/Frankrike. Han berättade att vi ska till Lyon på lördag, det är för övrigt Frankrikes näst störst stad förrutom Paris, så jag hoppas på att där finns lite coola TH saker.. Sedan ska vi till Montreux i Schweiz med på tisdag tror jag, sen får jag se vad det blir de andra dagarna! Men jag kommer hem på onsdagen i alla fall! Och sedan på SÖNDAG ÅKER JAG OCH ANNA TILL DORTMUND ! Jag längtar så oerhört mycket efter allting! Ska bli obeskrivligt kul!

Nu ska jag fixa lite med datorn..Jag kanske lägger upp lite bilder på mina presenter senare, men jag får se om jag orkar, känner mig lat ! /SORA

Fredag!

Denna veckan har gått otroligt snabbt! Även fast det i måndes kändes som om denna veckan skulle ta för evigt! Har gjort en massa skol+körsaker! Jag är stolt över mig själv, har faktiskt varit en hel del jobb med allting!

Idag hade vi svenska och till allas förvåning fick vi gå tidigare, herregud, man vet inte riktigt vad man ska ta sig till XD Men jag, Ida och Emelie gick i alla fall och åt och tog en riktig lång lunch, vi har alltid så trevliga samtalsämnen när vi sitter och äter! Riktigt intressant är det! Sjukt kul XD Sedan åkte jag och Mami till doktorn, jag fick ta jeffla blodprov igen, suck, jag får sånna blåmärken av det!

Ikväll kommer lite folk till moi, ska ha middag, kommer bjudas på lax och cheesecake! Mumsigt! Anna skulle komma hit vid 5, men missar tåget, och får ta ett annat tåg, ackak, och detta tåg har nått tekniskt fel och kan bara köra i 40 km/h ! HAHA. Ackak dagens tåg!

Nej nu ska jag gå och fixa det sista !! /SORA

Ps. Katta och Valle är i Spain nu, 4 dagar till de ska se TH nu! <3


image21

Stress

Visst har nog alla varit lite stressande någon gång ? Jag har i alla fall varit det och gud, nu kan jag lova att jag är SJUKT stressad! Jag vet inte vart jag ska ta vägen! Satt hela dagen idag på körskolan och pluggade, kom de vid 7-tiden sedan åt jag lite mat och tog det lite lugnt för en sekund. Sen kom jag på att jag var tvungen att göra efterrätt till Fredag idag, så jag ställde mig och gjorde två cheesecakes och nu är jag finished med that! Men grejen är den att jag måste skriva ett tal till imorgon, jag har INGEN aning om vad jag ska prata om, vi har även religion prov imorgon, 50 sidor, sedan ska vi hålla i en idrottslektion med! PLUS att jag MÅSTE plugga på körskolan morgon med och städa mitt rum och allt annat shit. Men jag antar att jag kommer hinna med allt, kanske.. Håll tummarna okej ?

Förresten, jag har skickat in mitt bidrag till OKEJ's M&G tävling med nu! Det blev nog ganska bra tror jag, dock kommer jag ALDRIG vinna, men drömmar är trevliga och hoppet finns där! /SORA

SNART SKA VI TILL DORRAN !!!!!!!!!!!!!


image20
Sånna här dagar behöver man B.K

Skolan & Körning & TH

20 Dagar kvar till D.
23 Dagar kvar till S.

Har precis varit på körskolan..Det går faktiskt riktigt bra med körningen! Jag körde landsväg idag, lite mot Åhus/Viby hållet.  Sedan har jag även bokat halka nu! Det ska bli kul, alla säger ju att det är det roligaste så jag får se vad jag tycker om det! Snart är det uppskrivining med som gäller..Jag får VERKLIGEN hoppas att jag klarar den på första försöket, annars blir jag lite ledsen..Menmen det går inte att påverka så himla mycket tyvärr :/ I alla fall, efter skolan idag ska jag sätta mig på köris och nöta in alla frågor.

Just nu väntar jag på att min första , och sista, lektion ska börja. Som vanligt spenderar jag min tid på THF (http://tokiohotelfans.egetforum.se/forum/index.php) Här hänt lite roliga saker! Tex har CBG börjat skriva där och det är himla kul måste jag säga! Tur att TH finns, utan dem skulle dagarna varit grymt tråkiga -.-

 Som sagt, lektionen jag ska ha idag är Engelska C, ska jobba vidaremed Cambridge provet...Till sommaren ska jag göra Cambridge Certificatem - för att jag vill gå på en utländsk skola. Hoppas det går bra! Det är ett svårt prov.

Nu ska jag gå till lektionen. /Sora

Die Welt

Har varit ute och sprungit idag med! Helt otroligt! Den här gången var det jag och Mami som sprang, det blev hela 5 km! Tro det eller ej ! Men det är faktiskt skönt att springa en runda ibland och det var härligt väder med! Det gör ju inget!

Jag och Mimi har himla roligt åt en TH låt: 1000 Meere live, finns inget roligare just nu ! XD "DIE WÄÄHLT". Detta är orsaken till varför inte TH sjungt den live så himla mycket; Det är i alla fal vad Mimi kom fram till ;)

Jag fixade mina naglar med, men jag fick ta bort det igen. Jag hade inget vanligt svart nagellack så jag fick ta en vattenfast mangapenna, men det blev inte så bra tillslut, men jag ska kanske få nytt svart på fredag ^^ Nu ska jag och Mirre rolla lite! Ska bli riktigt kul faktiskt, man blir ganska besatt av det kan jag lova! /Sora


image19
Slapp dag idag.

Scream

Om varje dag hade haft ett soundtrack skulle mina måndagar verkligen få "scream" som soundtrack. "You get up and somebody tells you where to go to. When you get there everybody's telling you what to do. Thank you, it's been another bloody Monday" Ja. Det är en sjukt seg dag, lektionerna i skolan är duktigt sega och man får anstränga sig för att inte somna. Tack och lov var vår sista lektion inställd idag! (religion) men jag satte mig istället på körskolan och pluggade teori..Uppskrivningen börjar närma sig med stormsteg! Jag har i alla fall klarat fas A-D så det känns riktigt bra faktiskt! Jag kom nyss hem, men ska iväg om 20 minuter igen, blir lite träning, D sa att hennes kompis skulle komma och testa på friidrott idag. Dock undrar jag vem som kan vara så du att de vill börja på friidrott. Seriöst, det är den tråkigaste sporten ever.

Om 5 dagar fyller jag 18 ! Woho. Åh förresten, på fredag ska jag har 18-års middag med! Mina kära kompisar ska komma hit och så bjuds det på lite middag och lite trevligt prat! Nu ska jag gå och byta till träningskläder och ladda upp med nån TH låt!


B.K

Slut på det roliga och tillbaka till skolbänken

Nu är helgen slut men det har varit en mycket trevlig helg måste jag säga! Som sagt har jag varit hos Mirre och igårkväll kom Anna också! Vi hyrde film och köpte massa onyttigt godis, som allt annat som innehåller socker är det för gott för att kunna avstå ;) Filmen vi såg var Mr.Woodcock, den var himla rolig, men helt sjukt haha. Men överallt man går/ser/hör så påminns man om TH, lite sådär halvt jobbigt faktiskt, men jaja, snart ska vi se dem! Bara 21 dagar kvar! HELT SJUKT! Man blir så sugen när man ser alla bilder och videosar från konserterna nu, men man vet att det är snart vår tur! Och jag håller på med mina bidrag till M&G tävlingen med..Hoppas det blir bra, jag får hålla tummarna!



Bill Kaulitz


Jag tog tåget hem tidigare idag och det blev lite plugg, känner mig riktigt stolt över mig själv! Läste hela 100 sidor i den tjocka körskoleboken! Sedan har faktiskt jag och Dessan varit ute och joggat kanske 5.5 KM, det är riktigt bra för att vara oss! Vi har faktiskt satt upp ett litet mål: Vi ska jogga varje söndags eftermiddag! Skitbra faktiskt !

Imorgon är det skola igen, suck, men men det är snart STUDENT! Och på lördag fyller jag 18! Woho! Finally! Det ska bli lite kul faktiskt, sedan kommer tiden gå så snabbt.

Jag bjuder på en bild på mig och Mirre sen helgen .


Mirre und Sara

Hallo.

Ny blogg.

Min tredje blogg i historien, får se om jag lycka lite bättre denna gågnen än de förra, men man säger ju tredje gången gilt ;)

Just nu sitter jag hemma his Mirre och hon har varit så snäll och hjälpt mig att fixa min fina lilla blogg. Snart kommer Anna hit och vi hade tänkt att ha en liten TH-kväll, lite uppladdning inför Dortmund! Vi ska kolla Schrei-live och Zimmer dvdn, ska bli mys.

Idag har varit en sjukt slapp dag vi har inte gjort någonting alls, men sånt är också skönt ibland! Bara TH musik och slapp.

image10

Och som man kanske kan tänka sig är Tokio Hotel mina idoler ;)

RSS 2.0