Min webcam..


..Fungerar!






Valborg

Jaha, då är det valborg där hemma! Det firar man inte här inte. haha. Så kan det gå, så det blir ingen brasa för mig iår.. Dock ska jag hitta på en annan rolig sak idag! Ska på konsert ikväll, ska ta med B och hans kompis till Sum 41 och det ska blir skoj.. Inte mitt absoluta favorit band, men det är roligt att gå på konsert oavsett vilket band det är! Om det inte är nått jobbigt hård rocks band eller så, för då kan det bli rätt jobbigt skulle jag tro.. Men första maj imorgon! Tiden går så himla snabbt! Tänk för ett år sedan var det bara 1 månad kvar tills studenten.. Så spännande, och massa roliga saker som hände hela tiden! haha, det känns verkligen inte som ett år sedan, men det var det och tiden har gått GRYMT fort. Ha det bra!

/SORA

Vår!



Kolla så fint vi har det! Med massa blommor, buskar träd och allt möligt som blommar! :)

Kelly Clarkson - I Do Not Hook Up


Hallo!

Sjukt fint v'der asså! Är tvungen att tjata lite till om det, haha. Klockan är 8.50 och det är redan 23 graders strålande solsken, åh, käns som den kalla långa vintern betalar av sig nu! haha. Så jag tror fatiskt att jag ska ta frukost och gå ut och sätta mig i solen! Så härligt! Synd bara att vi inte hade detta fina väder när mina föräldrar häslade på.. Dock så hade det varit jobbigt i NYC.. Kommer ihåg när vi var där i Augusti, det var SÅ varmt så man dog haha. Så jag tror det är roligare med lite kyligare när man ska gå omkring där.. Men ändån..Hoppas allt är bra med er! Nu ska jag sticka ut, hörs senare!

/SORA

Tjuv?



HAHA. Vilken bil.

27 April

..and today is Pat's birtday! Yey. Happy Birthday hun! :) ♥

Igår eftermiddag åkre jag, Izza och L till mallet. L ville dit så vi tog med henne.. Vi hittade alla en del att shoppa haha. Jag köpte ett par nya jeans, som jag VERKIGEN behöver på Forever 21, RIKTIGT bra pris var det, endast 14 dollar! :O woow. Grymt pris. Kankse inte den bästa kvaliten, men dom är riktigt snygga tycker jag och så länge dom är snygga så tycker jag inte att priset spealr någon roll, om det inte såklart rör sig om 500 dollar haha ellerså, för det är ju liiiiiittttteeeee för dyrt, eller ganska mycket för dyrt! haha. Ännu en dag med fint väder och det är riktigt härligt! Träden har typ "slagit ut" med, nästan helt! Det är jätte mysigt och käns verkligen sommar nu! Även om detta är vårväder här så är det som sommar i Sverige! Yum!

/SORA

SORA







Good Morning sunshine

Endast tio på morgonen, men ändå har vi 25 grader och strålande sol! Verkar som att vi får en till lovande dag! Riktigt najs! Igår kväll så åt vi middag utomhus och det kändes så himla somrigt! Kunde sitta i bara shorts och tshirt och så åt vi grillat! Så himla najs! Och ändå är det bara April! Yum, älskar varmt väder, mitt absoluta favortit väder! Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Har inte direkt någon plan, men vi får se om det blir någon, annars kommer jag nog mest vara ute och sola tror jag, får passa på nu ju! Dock ska det vara sånt här väder hela veckan så det är najs! Men man vet ändå inte hur länge det kommer vara.. Men vi hörs lite senare! Ha en bra Eftermiddag/kväll till alla er i Sverige! :)

/SORA

Ikea

Hallo! Allt bra med er hoppas jag! Här är allt bra i alla fall! Dagen börjades med en trip till Ikea med Dessan, Lisa och hennes kompis som hälsar på från NY, Anna. Vi åkte imorse så vi kom nyss hem.. Det blev lite mat-saker som blev inhandlade.. Nu ska jag gå direkt ut och sola! Det är hela 32 graders värme! ÄLSAR det, känns som man är på Mallis! Just great! Hoppas det är fint väder hemma med, även om det inte är lika varmt som här, mohaha.

/SORA

Fint väder

Det vankas fint väder här borta! helgen kommer bjuda på temperaturer som 30 grader! Inte illa det! Idag har det legat runt 20, men RIKTIGT skönt, hade en tunn jacka jag var mycket varm i den så fick lov att ta av den.. Det kändes som sommar i Sverige! Luften här är inte alls samma som hemma.. Det är mycket kvavare och liksom mer hetta.. Hemma kan det vara varmt, och ja då är de ju varmt, men här är det liksom som tropisk värme lite mer.. Riktigt skönt! Som jag har längtat till fint väder! Får bara hoppas att det inte regnar en massa.. Har regnat en hel del i veckan.. Det enda positiva är att regnet inte är kallt.. Det är liksom bara varmt, men med regn så det är lite tråkigt.. Men i helgen så! Kanske man kan sola för första gången i år med! Skönt!

/SORA



Boston, så fint!





Sum 41



Nästa torsdag så ska Sum 41 spela här i Boston och det är ett av B's favoritband så jag ska gå på konserten med honom och hans kompis. Det ska bli ganska kul för jag tycke bandet är ganska bra med :)

J är också ett fan.



Jakie är också ett fan av baseball! :) Visst är han söt? Min lilla glassbägare som han får ha som hatt ^^

Glass är gott



Min nya favorit glass! Pineapple coconut från Häagen-Dazs! Så SJUKT god! Det är coconut glass med pinapple bitar it, mums mums mums. Smakar sommar! Den rekomenderar jag verkligen!
/SORA

Boston Red Sox

Igår kväll så blev det lite surprise surprise! Izza ringde och vi skulle på baseboll inne i Boston, hoho. Jag vet ju verkligen ingenting om Baseboll, men det gör ju inte så mycket. Haha. Izzas värdmamma hade SUPERbra biljetter! Engligt Izzas värdbarn så satt vi på de bästa platserna i hela arenan! Så vi satt i någon loge tror jag.. Heter EMC club och det var riktigt najs! Hade en egen kypare och sånt haha, väldigt trevlig upplevelse.. Var först lite tveksam om jag skulle gå, men är väldigt glad att jag gjorde det för det var faktiskt riktigt roligt! Bjuder på lite bilder!!

Spelet är i gång!

Izza och jag!


In action!




Sen var vu såklar tvunga att testa glassbuffen med.. mums.




USA/SWEDEN

Tänkte skriva lite om kläder och sådant idag.. Det finns ju en hel del olika saker här än vad det finns hemma i klädesvägar.. Finns många affärer som inte finns i Sverige, men som finns här. Några av mina favorit affärer här är American Eagle och Hollister - De säljer mycket fina kläder! AE lite mer casual kläder, fina är dom och Hollister har lite mer beachkläder, avslappnat och så.. Lite svårt att förklara, men jag gillar de i alla fall. Sedan finns det ju såklart affärer i Sverige som jag saknar här, som Gina Tricot till exempel! Skulle varit sjukt najs om de hade haft det här! Sedan är grejjen att kläder är mycket billigare här så om man kollar på märken som Nike, Converse, Billabong mm så är det så himla mycket billigare här! Och då tänker man bara hur man aldrig kommer vilja köpa det sen i Sverige när man vet hur mycket billigare det är här.. Oh well. Jag måste faktiskt säga att shopping i USA är mycket bättre än i Svergie. Så ett plus för USA här.

/SORA

Godnatt

Efter en lång dag ska jag äntligen gå och sova.. Eller jag ska kolla på ett avsnitt av "Greek" - En ny Tv-serie som jag börjar kolla på, innan jag ska sova. Jag har varit ledig nu både måndag och tisdag så det har varit riktigt skönt! Igår så höll jag som sagt på med.. Och idag har jag gjort två olika designer! För Mimi och för Dessan! Blev faktiskt väldigt nöjd med båda! Det är så himla roligt att göra designer och så vill jag ju såklart bli bättre så då får man ju öva! :) Övning ger färdighet, som man säger. Tror Dessan sa att Lisa också skulle vilka ha en blogg design så får se hur det blir med det! Kanske får göra en till då!

Imorgon blir det nästan vanlig dag, eller nja, inte direkt. Det enda jag ska göra imorgon är att köra B till skolan, L är på semester med en kompis så det blir mycket mindre arbete denna veckan. Ganska skönt, men det är tomt i huset utan L haha. Nej.. Nu ska jag kolla på Greek.. Och Jakie ger mig en äkta "stora ögon blick" just nu.. Hm, undrar vad han vill.. Antagligen bli klappad på som alltid! haha. Oh well, det blir väl godmorgon för all er där hemma, men jag säger godnatt!

/SORA

Elton John - Oven Manual Song



Elton John får en liten ugns manual av en person i publiken som vill att han ska göra en sång av den.. Klart lyckas han! Helt sjukt!

Ny design!

Tänkte att det var dags för en ny design nu! Dock så finns det antagligen lite saker kvar att göra på den.. Till exempel måste jag hitta en stil till överskrifterna.. Den jag har nu tycks bara fungera på min egen data.. Synd för jag gillar den, men men, så kan det gå! Så idag har jag mest jobbat med denna nya designen. Det är verkligen roligt att göra designer, men det tar så himmla lång tid! Men det känns ändå som att det är värt det såhär i efterhand! Nu är jag faktiskt jättehungrig och jag ska gå och äta något! Hoppas allt är bra med er! Och ja, jag har varit seg på att blogga den senaste tiden, men det ska det bli ändring på! Kommer bli bättre framöver!

/SORA

Lördag

Hallå! Jag tror att våren är påväg! Träden har börjat blomma och det är varmt ute! Man kan gå i Tshirt utan att frysa! Det är SÅ skönt! Vintern var väl cool, men snö och så, men det blev liiite mycket och jag ser fram emot sommaren SÅ mycket! Det är inte alls länge till sommarlov här nu och då ska vi åka till Martha's Vineyard nästan direkt och det ska bli väldigt roligt! Trelivgt med semester! Idag vet jag inte riktigt vad som ska hända, men någon gång i helgen ska vi till mallet - Jag vill köpa nya jenas! Sedan ska jag, Izza, Dessan och Lisa spela dubbel i tennis någon gång med! antagligen irmgong! ska bli trevligt! Hoppas allt är bra med er!
/SORA

Pictures


Här går jag in i limon som ska ta oss ut till flygplatsen och vår hyrbil!





Här är vi och spelar tennis, Carl i bakgrunden.



Här servar carl!



Här äter vi lunch på mallet! Mums!



Japanese Steakhouse! Här har vi kocken!



Här är jag inne i Boston!



Och lilla Jakie!

Påskmiddag

Hallå! De senaste dagarna har vi hittar på en massa saker och jag har varit så himla trött när vi väl har varit hemma så har inte orkat blogga haha. Men vi har i alla fall varit inne i Boston me Lotte+familj och varit på Quincy Market och nere vid hamnen och det var jättetrevligt! Underbart väder den dagen med :) Så inte alls fel! Vi har även varit på mallet på gånger och det har blivit en massa shopping! Riktigt kul! Jag som inte gillar att shoppa.. haha :D Idag så hade vi påskmiddag och vi försökte göre den som en svensk middag med buffe stil och det var mycket gott :) Vi har även hunnit med en middag med Lotte och dom och min värdfamilj! Vi var på en restaurang vi varit på innan och den är jättegod och gillar den verkligen! Och alla hade det jätteroligt där! Det är ett Japanese Steakhouse, jag har skrivit om den innan och det är jättekul! Ska försöka gå dit någon mer gång för jag gillar den verkligen! Imrgon blir det nog mest lite chill och sedan kankse lite shopping till! Just nu kollar jag och Carl på nån film och mamma och pappa sover! Hoppas allt är bra med her!

/SORA

Tennis

Hejsan! Idag har vi jättefint väder här i USA! Det är riktig vår får jag nog säga! Vi har varit och spealt tennis i några timmar nu och det var mycket roligt! Vi spelade Jag och Carl mot mamma och pappa så det var en bra match får jag säga! Om någon timme sådär så kommer not Lotte m familj att vara framme på sitt hotel och lite senare ikväll ska vi som sagt gå ut och äta allihopa! Ska blir spännande att träffa Erik och Anna igen! Var en massa år sedan jag såg dom sist.. Och resten av familjen har inte träffat Anna än så det blir nog riktig kul för dom tror jag! Imorgon vet jag inte vad vi ska göra än, men nått med Lotte+familj blir det ju i alla fall.. Hoppas att det fina vädret håller i sig nu.. Dock tror jag att det kommer regna i helgen så det är ju lite tråkigt.. Men men! Ha det bra!

/SORA

Onsdag

Hallå! Idag är det onsdag, haha och vi ska snart iväg och shoppa lite! SKa visa dom mallet och lite så! Trevligt.  Igår var vi och bowlade, även med L och hennes vän. Det var mycket kul! Bowling är najs. Imorgon kommer Lotte m familj och det ska bli jätteroligt att träffa dom igen! Vi ska äta på en japansk restaurang då, även med min värdfamlij, ska bli mycket trevligt. Det är så himla god mat på det stället! Yum yum. Nu tror jag att jag så gå och göra mig klar så jag är klar till vi ska åka! haha.

Ha en bra dag!
/SORA

Boston med familjen

Hallå! Då är vi i Boston! Vi kom igårkväll vid 5-tiden efter en biltur från NYC. Det var riktigt kasst väder hela vägen ner, bara en massa ösregn, dimma och allmänt grått, men vi om fram i alla fall och det är det som räknas! hehe. Jag har precis ommit hem från att lämna B och E i skolan och vi ska snart åka till affären och köpa lite mat och så, sedan tanka bilen. Barnen slutar skolan tidigt idag så vi ska bara ta det lugnt idag och inte göra så mycket :) Men det är skönt det med, för under helgen var det inte mycket tid till att ta det lugnt haha. Dock gör det inget, för i NYC vill man ju se så mycket och det händer en massa där så det är full gång som gäller! Nej nu ska jag äta upp min frukost så vi åka!

/SORA

Last day in NYC


Hejsan! Nu är det kväll i NYC! Idag har vi varit på Naturhistoriska muset och kollat på en massa coola saker! Bland annat dinosuarier skellet och en massa utställningar med glmla ulturer som aztekerna. Det var vödigt intressant. Det är ett sjukt stort museum som är flera våningar! Såklart hann vi med lite shopping idag med! Jag shoppade lite på H&M idag! Gillar H&M! Imorgon så ska vi åka hem till Boston igen och spendera en vecka där! Lotte m. familj kommer med ner från Canada och det ska bli jätteroligt att träffa henne igen! :D Nu ska vi nog sova! Godnatt!

/SORA


Shopping in NYC


Hesjan allihopa! Idag är vädret mycket bättre, inget regn, bara lite blåst, men det gör inget! Men idag så är det en shopping dag och vi har shoppat hela förmiddagen, och vi har alla köpt en del grejjer :) Mycket najs! Träffade även Ida snabbt! Hon ska till Miami idag så hon skulle ta nån buss från NYC så vi passade på att ses snabbt! Jättekul att träffa henne med :) Just nu är vi på hotellet och vilar lite, blir mycket gång, så lite vila behöver man! Vi ska dock tillbaka ut och shoppa mer om en liten stund! Kul kul!! :D Hoppas all har det bra.

/SORA


NEW YORK CITY!


Hejsan alla! Igår så åkte jag som sagt till NYC för att träffa mamma, pappa och Carl! och runt 7-tiden så kom de till hotellet! (jag var redan här) och det var JÄTTEroligt att träffa dom igen! Känns som att det var igår man såg dom sist, käns verkligen inte som 7 månader haha. Idag har vi varit på tour runt om NYC och sett en massa saker! Det har regnat i stort sett hela dagen och har först nu klarnat upp, så det var lite fattigt, men gjorde inte så mycket :) Just nu sitter vi och vilar på hotelrummet och jag sitter och äter godis! MUMS! Fick en massa godis! så himla gott! yumyum. Lite senare ska vi nog gå ut och äta och lite så :)

/SORA


Påväg till NYC


Hej! Nu är jag på bussen påbäg till New York City! :D Pappa, mamma och Carl är väl någonstans över atlanten just nu haha. Deras flyg var ganska så försenat, cirka 2 timmar så det var ju lite tråkigt för dom :( Men så kan det gå! Jag bokade en buss till NYC som har internet ombord, haha. Mycket roligare då, resan är ju så himla lång, cirka 4.5 timmar, så tiden går lite snabbare om man kan vara inne och chatta och lite så :) Pratar just nu litte med Mirre ^^ Just nu sitter ingen brevid mig så det är riktigt skönt! Hoppas det inte går på fler.. Vet faktiskt inte om den stannar på något ställe påvägen eller om det går direkt, men jag hoppas på direkt! Helt säkert att ingen kommer sitta brevid mig då! :D Lyssnar lite på Avril Lavigne på min nya itouch med! Älskar den! Riktigt bra är den, superbra köp! Nejmen vi hörs kanske ikväll när jag är framme på hoteller och har träffat mamma, pappa och carl!

/SORA


RSS 2.0