Stackars Musse

Stackars stackars Musse, såg så bra ut hela loppet och så när det bara var några stycken fjuttiga hinder kvar så snubblar han och så är allt kört, han låg i täten hela tiden och såg så stark ut. Han såg ut att ha så himla ont, och nu kan man jag undra om VM är i fara....
Imponerade gjorde även Gay på 100m 9,78 men i lite för mycket medvind, annars hade det varit diamant till honom! Kan bli en spännande duell mot Bolt! Vem vinner tro? Jag skulle nog vilja satsa en peng på att Gay kan slå hårt mot Bolt!

Så ser man också att Christian Olsson kommer att få en VM-biljett, HOPPAS att han kan HOPPA, jag menar,,, han går in i en liten pluttävling och hoppar 17,24 där, så får han bara vara hel en hel täving, med kvalhoppande och sen finalhopp, vilket ju varit kärvt innan, så kan han säkert vara med och slåss för en GULD-medalj!

♥HEJA SVERIGE♥

         Mami


Simning&Friidrott

Vi har tittat på simning på TV, är ju helt fantastiskt hur duktiga våra svenska simmare är! Framförallt lilla söta Sarah Sjöström, ja så liten är hon ju visserligen inte, en rejäl tjej är det, men så söt och spontan. Tänk att vinna 100m fjärilsim på VM och dessutom slå ett jättegammalt världsrekord, ikväll simmar hon även till sig en final på 50 m fjäril. Ska bli så spännande att se vad hon kan göra i finalen i morgon. Therese Alshammar är ju också fantastiskt duktig, hon har världsrekordet på 50 m fjäril innan semifinalerna börjar, så är det en ny tjej som simmar fort och snor åt sig rekordet, men säg den lycka som varar, Therese lät henne bara ha det i ca 5 minuter!!! Så var det tillbaka i svensk hamn, nu återstår ju en final i morgon, och i den hoppas vi ju på nya svenska framgångar!

Ikväll är det DN-galan på SVT, ska blir spännande att se om det blir några nya mästerskapsrekord, det delas ju ut medaljer till dem som slår detta rekord! Tyvärr har vi ju inte så många svenska tjejer och killar i år, som kan utmana.. Johan Wissman är väl den som kan överraska framöver, men ikväll gick det inte så bra för honom. Så ska vi ju inte glömma Musse, vårt 3000m hinder hopp, men på honom får vi vänta några timmar till, för det är sista grenen ikväll!

Själva sportar vi som aldrig förr, är ju väldigt bra väder för sport,jogging styrketräning, fotbollsträning, Friskis&Svettis i tivoliparken mm,,, men i morgon verkar de som om att solen skulle göra ett besök över Skåne, så då blir det kanske en liten tur med båten,

ps. Glöm inte bort Sorax Quiz, än finns det tid kvar att tävla!

♥Mami & Papi ♥


Sorax QUIZ

Hej alla bloggläsare!

Eftersom bloggägaren just nu lever livet i Toronto, Canada, tar Mami och Papi över hela ruljansen och anordnar en TÄVLING!!!!!
Temat för tävlingen är "Vad vet du om Sora?"
Vi har försökt att sätta samman frågor som kräver sin kvinna/man. Tänk på att vara noga med att ange din mailadress så att priset kan distribueras till den rättmätiga segraren.
Vad är det då för pris, frågar sig vän av ordning - jo ett födelsedagskort, som du kan ge till ett riktigt eller blivande
Sora-fan, designat av Amia design (alltså skitfint och oerhört värdefullt och dessutom helt unik design, kanske med ett ansikte ni känner igen XD.

                                                   Vinst i tävling


Tävlingen är av typen 1, X, 2. Svar lämnas under kommentar på bloggen. Svara endast med 1, X eller 2 med kommatecken mellan varje svar.

Då börjar tävlingen!!!!

1. Hur mycket vägde Sora när hon föddes?
     1. 3785 gr       X. 2950 gr      2. 3165 gr
Nyfödd

2. Vilken färg på ögonen har Sora?
     1. Grön    X. Blå      2. Brun
3. Hur många gånger har Sora rest till Canada?
     1. 3    X. 4    2. 5
4. Vilket är Sorax personliga rekord på 80 meter häck, som dessutom placerade henne bland de 20 bästa i Sverige som 15-åring?
     1. 12.66   X. 12.44    2. 12.79
5. Vad heter byn där Sora bott i större delen av sitt liv?
     1. Bäckaskog   X. Kiaby    2. Barum
6. Vem lagar Sorax favoritmat?
     1. Mami   X. Papi   2. Burger King
7. Hur många barn bor det i den familj som Sora just nu är Au-pair hos?
     1. 1 st   X. 2 st   2. 3 st
8. Vilken av avenyerna i NYC är Sorax favorit?
     1. Broadway   X. 5th Ave    2. 7th Ave
9. Sorax favoritband?
     1. Tokio Hotel   X. U2   2. ABBA
10. Vilken är Sorax favoritefterrätt?
     1. Creme Brühle   X. Äppelpaj med vanlijsås   2. Chockladpudding

Utslagsfråga vid lika antal poäng:
Hur många "hängmedaljer" har Sorax vunnit i sin friidrottskarriär? Liten vägledning av bilden nedan. 

Alla Saras
 
Tävlingen pågår t o m 2. augusti 2009. Vinsten skickas med post till vinnaren.

LYCKA TILL!!!!

Canada


Hejsan!!! Allt bra med er? sjalv sitter jag hos min faster i Canada!! Najs! Flygresan och sa gick bra, smidigt, men flygplanet var typ det minsta jag sett haha. Oh well! Ikvall lagade Lotte (min faster) stek och det var jattegott!! Med sas o potatis! mumsigt! allt som saknades var gele ;) Langtar till att ata det i Sverige, mums!! Jag ar riktigt trott nu och ska ga och lagga mig :)

/SORA


Bye Bye Boston, Hello Toronto


Nu åker jag till Toronto!! Vi får se när vi hörs igen!




Imorgon!

Hejsan! allt bra med er idag!? :D Min huvudvärk har gått över, känner lite fortf men det är inget att bry sig om! Idag är det strålade sol så ska vara ute och sola idag! Dock ska jag även tvätta, städa mitt rum och packa, haha, så det är en del som ska göras, men det fixar sig! För imorgon åker jag som sagt till toronto och det ska bli jättekul! Ser verkligen fram emot det! Ikväll spelar Katy Perry innen i Boston, jag vill jätte gärna se henne.. Men har ingen biljett, funderar att åka in och baar köpa nån fattigt från någon som säljer på gatan utanför arenan haha.. Hm, vi får se.. Men tror inte det kommer bli så, tråkigt att gå själv :( Oh well! Ha en bra dag!

/SORA

Jason Mraz - Love For a Child



Jason Mraz spelar i Boston om någon veckan, han är verkligen bra live..Funderar på om jag vill se honom :)

Fredag!

Vaknade med typ migrän alldeles nyss, had jätte ont i huvudet igår innan jag somnade, men trodde det skulle gå över.. men icke, sjukt ruttet. Suck. oh well sånt är livet!! Igår så var det en rolig dag! På kvällen hämtade jag och Ben jake på hans "salong" för han blev klippt och så! Sedan gick vi till en restaurang some hetere "UNO's" och åt middag.. Middagen avslutades med att en trollkarl kom upp och gjorde massa trix, haha. Jag fattade ingenting, tycker det var jätte coolt! heheh. Idag ska jag bara vila, vill få bort huvudvärken..Dock kan det ju passa, för det bara regnar här. Hoppas allt är bra med er!

/SORA

SORA IN B&W



Tisdag

Hejsan bloggen!! Hur är allt med er idag? Med mig är det bara bra! Vädret kunde varit lite bättre, det är helt regning, men så kan det vara ibland.. Om en liten stund så ska jag med Jakie till vetrinären, han ska vaccineras mot något.. Alla barnen är borta nu så jag kommer vara ledig i cirka 4 veckor nu haha, najs! Idag beställde jag även biljett till Lars Winnerbäck när han spelar i kristianstad i november!! Ska blir mycket roligt! Hans konsertr är alltid så himmla bra och har aldrig varit på en som varit innomhus innan! Nej nu ska jag gå och göra mig klar!

/SORA

Tokio Hotel

Ohhh idag så kom det ut att TH's nya album kommer släppas den 2 oktober!! Så spännade!! :D Kan inte vänta, vill ha det nu!! Och efter det kommer turnen! Hoppas dom har den i höst, så roligt det skulle vara! åh!! :D Annars idag så skiner solen och det är jätte varmt! Fest igår var mysigt och det fanns en massagod mat!! Yum!! Idag så har B lite appointments och vi har redan varit på ett, ett till senare om ett par timmar, sedan är jag ledig.. Kommer vara ledig hela denna veckan och sedan åker jag till Toronto på söndag! Good times!!

/SORA

Sunday

Hejsan! Allt bra med er idag? Jag mår bara bra! Här förtsätter soler att skina och det är jätte varmt och skönt! Riktig sommar, det gillar jag! Idag så ska vi till mammans syster på någon fest, blir jag, B. L och hennes kompis som åker upp.. Vi åker upp om ett par timmar! Vet inte riktigt vad det är för fest, om den är stor eller liten, eller vad den är för haha, men an ju berätta det när jag kommer hem igen. Nej, nu ska jag gå och göra mig klar! Ha det bra!

/SORA

Boston Harbour

Lite bilder jag tog i Boston Harbour i Augusti förra året! Fint här är, eller hur?




Boston

Hejsan!! Allt bra med er idag? sjalv sitter jag i ett klassrum i Boston och har lite trakigt haha, har rast just nu sa kollar lite saker pa datan!! Kul det i alla fall.. Vi har det enda klassrummet som har datorer har pa skolan sa det gillar jag! Dock sa finns ju inte de tre sista bokstaverna har vilket ar lite storigt, men sa kan det ga!

Var larare vi har har pa skolan ar ganska sa roligt dock.. Han kan en massa sprak och kan lite grann svenska med, tanka sig! Nu borjar lektionen igen, det ar var sista sa vi ska gora nagot test, men lararen sa att det inte skulle varas a svart sa det ar det nog inte heller haha. Ha det bra!

Idag vet jag inte riktigt vadjag ska gora, men jag ska troligen slappa lite, ska spara pengar nu till nasta vecka nar jag ska till Canada och sa, sa jag vill inte slosa en massa denna helgen/veckan.   Om en vecka har jagvarit har i 11 manader!! SA SJUKT! Vart tog den tiden vagen..Det vet man inte..



/SORA

I♥nyc

Några av mina fina bilder (lite omgjorda) från NYC.. I love that City


Times Square

Central Park in colour

Colour + Black&White


Cheesecake

Denna åt jag igår, "Fresh Strawberry" heter den, Mums!

Thursday Night

Ikväll så var familjen och jag ute och åt på Cheesecake Facotry! Det är nämligen L's födelsedag imorgon så vi firade det lite ivkäll :) Mysigt! God mat med, blir aldrig fel där, så gott! haha! Efter det så gick jag in på mallet och köpte en kofta, jag fick ett present kort av Izza på en affär innan hon åkte hem så använde det nu till en kofta! Mycket gosig och fin! Och jag behäve inte betala ett öra! Utan fick till och med 3 cents tillbaka ;) haha. Var egentlien värsta kapet.. Koftan hade kostat $100 innan men jag köpte den for $24.97 - Snacka om bra rea!!

Just nu håller jag på att skriva ner saker som jag måste köpa innan jag åker hem, så som ny resväska etc, och sedan lite grejjer som jag skulle kunna tänkta mig att ha, som till exempel en mugg där det står Boston i stora bokstäver :) Ska tänka lite och så får jag se, har inte planerat att köpa fler kläder, dock kommer det säkert bli nått plagg till, men bara något litet i så fall. Nej, nu ska jag åktergå till det!

/SORA

HP6

Godmorgon/Godmiddag!
Igår så såg vi som sagt HP6! Det var skit coolt ;) Först fick vi stå och köa för det var så många där haha. Det fanns en liten sån har inhängnad de hade gjort speciellt för att köa till HP! Så sjukt ändån.. Men vi fick såklart de bästa platserna, högst upp i mitten ;) Filmen var riktigt bra och så sjukt spännande! Även fast jag visste ungefär vad som skulle hände så var det ändå så himla spännade! Det var inte riktigt som boken, men det är det ju aldrig, men det gjorde inget för jag tycker dom gjorde ett jättebra jobb! Massa coola effekter i den! Och faktiskt ganska så roligt emellan åt, alla satt och skrattade! Riktigt najs.. Att den varade i 2.5 märkte man inte! Den bara satte igång och från första scenen var man helt fast och tiden gick så ruskigt snabbt! Hade kunnat se den en gång till! Så denna måste nu se! :D



Harry Potter and the Half Blood Prince



Ikväll kl 10.30 pm ska Lovisa och jag se HP6! OMG jag är så spänd att jag dör haha, längtar! Vill att dagen ska vara över nu så vi kan se den! Ska bli så roligt! Även om man redan har läst boken så är det ju kul med filmen, nu när serien är slut så finns det ju bara filmerna kvar att vänta på..Så det ska bli jätte roligt!! jag ville sett den igår vid midnatt, men alla förrutom jag jobbar idag så ingen ville gå med mig, haha, det förstår jag, den varar ju ändå i 2.5 h! Så vi kommer va hemma sent inatt, kul!

Jag just nu





Pain of Love



Längtar så mycket till deras nya album kommer, det låter så bra nu!! :D

Night!

Ja, jag kollade ju på Pineapple express innan och gud så rolig den var! haha! Skrattade genom hela filmen så den är definitivt lika rolig som alla säger att den är! Ikväll/eftermiddag tog jag det lugt, men jag sprang en runda och gjorde lite styrka med.. Nu ska jag gå och göra lite popcorn och kolla på film! D sa även nyss att jag typ är ledig resten av sommaren, haha najs.. :) Och just precis så skjöt jag och D en raket haha! Man får egentligen inte göra det i MASS, det är olagligt så vi får hoppas att polisen inte kommer ;) Men den var jättefin!! :D Godnatt!

/SORA

Ny Vecka!

Nu är det måndag igen, tror jag ? haha, håller inte kolla på dagarna alls! Det går så snabbt tycker jag! Snart åker jag till Toronto och Lotte sa att hon planerat några dagar på stranden sen ska vi nog till några av deras kompisars sommar stuga tror jag! Ska bli roligt med lite semester! :) Idag har jag varit iväg på morgonen och shoppat, L fyller år på fredag så var shoppade present till henne!! :) Just nu kollar jag på Pinapple Express, alla säger att den ska vara så bra! Så jag ska kolla in den nu och se om den verligen är så bra! ;) Hoppas allt är bra med er!

/SORA

Ice Age 3


Jag och Lovisa kollade på denna filmen ikväll! Mysigt med lite bio på söndag kväll! Den var i 3D vilket alltid är coolt! Känns som alla filmer här är i 3D just nu, har en massa sånna 3D glasögon som ligger här och där haha.. Men i alla fall! Kritikerna har sagt att detta är den bästa av alla tre filmer och jag måste hålla med! Den var riktigt bra och roligt, spännande med! Blir även like läskigt med 3D när en stor T-rex är med i bilden haha. Men den var verkligen värd att se och skulle lätt rekomendera den till er som gillar Ice Age och roliga filmer med en massa sjuka skämt! ;)

Mission to marzipan



SÅ GOD!

Tjoho

Hejsan! Hur är det med er idag då? Med mig är det bra! Lite trött bara, men kan inte somna om igen haha. Vaknade mitt i natten av att det var oväder..Värsta åskan och blåsten..Plus monsun regn haha! Men så skiner solen och det är 20 grader varmt trots att klockan bara ät 8.30 så det verkar lovande! Hoppas det håller i sig! Igår efter min klass i Boston kom Lovisa hit och vi hade tänk att sola, men vädret blev plötsligt väldigt dåligt så vi kollade på "The devil wears Prada" istället! Kan kolla på den filmen om och om! :D

/SORA

Saturday, July 11

Hesjan! All vakna hoppas jag, annars är ni riktig sega ;) Jag är uppe tidigt idag, har en klass inne i Boston.. Vakande kl 5.45 och kunde inte sova..Inte för att det gjorde så mycket för skulle ändå upp en liten stund efter.. Skulle ha lämnat B hos en av hans kompisar innan min klass, men visade sig att vi kunde vänta tills efter min klass är slut..

När jag kommer hem tror jag att jag ska ut och lägga mig i solen och kommer typ somna haha, är redan så sjukt trött!! Men så kan det gå.. Igår kväll va i alla fall Dessan här och vi kollade på film och hade mysigt! Mycket trevligt var det! Idag har jag inga planer direkt förrutom att sola, får se om jag orkar mer haha.

Men imorgon ska vi i alla fall se på bio! Tror det skulle bli Ice Age 3! Och sedan i veckan kommer Harry Potter ut! SÅ spännade! Längtar verkligen! Premiären är på natten mellan 14-15 kl 00.01 , jag får se om jag hittar någon som vill gå med mig då annars får jag se den på den 15! Löser sig :) Nej nu ska jag packa mat och sedan åka in till Boston för engelska kurs!

/SORA

Revolutionary road

Dessan är här och vi ska kolla på film! Med Leo och Kate ;)


Sara



Färgade mitt hår idag! Syns inte jättebra på bilden, men det är i alla fall i en normal brun färg nu! Mycket nöjd blev jag!

New York City

Lite bilder från NYC!


TwiLite: A Parody

En rolig grej jag hittade! haha! En kille som har skrivit en paraodi på Twiligt! Verkar riktigt roligt! Bara läs uttdraget från den! Så klockrent! Nästan så jag ska kolla upp om denna finns på biblan här!


I’M QUITE CERTAIN that I am going to die today. If I were a betting man, I’d let it all ride on red—blood red—that I’ll get ripped limb from limb in just a few minutes.

But let’s face it—I’ve been dying a slow death living in this godforsaken hellhole of a town these past several months. I gave up Phoenix with its eternal sunshine, palm trees, and strip malls for this? Do I have regrets? Hell, yeah!

For a brief shining moment, I have to stop and think of how my life has changed by coming to Sporks. How my hopes and dreams have been fulfilled beyond anything I could possibly have imagined. How, you ask? Well, I just saved a bunch of money on my truck insurance by switching to Geico. I kid, I kid.

Back to what’s happening here. Standing before me is a particularly disturbing guy with long, pointy fangs who invited me over for lunch, and I’m the main course. I sure hope he fills up on appetizers.

Natti!

Ska gå och lägga mig nu! Ska färga håret imorgon förmiddag, hoppas det blir bra! Pat berättade om massa skumma saker med Michael Jackson innan.. Typ att hans "spöke" finns på neverland och finns en video där man ser nån skum skugga "flyta" förbi den öppna spisen :S Hel skumt.. Sedan var det någon annan artikel som säger att han har varit död i typ 18 år! Att de tydligen hittat hans kropp på neverland med den röda läder jackan på och en vit hanske :S Sakerna folk kommer på blir ju bara sjukare och sjukare :S Så sjukt! Oh well.. Ska sova nu i alla fall :) Godnatt!

Om ni vill se den videon med MJ's "spöke" kolla http://www.youtube.com/watch?v=DjT7M_el_fI och sedan kolla från 0.26 så ser ni en svart liten skugga gå förbi öppna spisen.. :S

/SORA

Bill's shiny teeth! :D



This is so cute
Älskar vid 1.14 när Tom bara "wo!" haha

Godmiddag!

Får väll börja med att säga att smörgåstårtan var riktigt god!! Mumsigt värre var det!! :D Riktigt gott recpet var det, så den kommer göras igen! :D Helt klart! Idag så ser vädret liittee bättre ut än de senaste dagarna, så alltid nått. Idag tror jag att jag ska gå och få mitt hår färgat så att den helt efterblivna färgen det har nu försvinner haha! Vill till mallet någon dag med, det är rea på allt.. Lovely, men jag vill se om de har ett sånt skal till min Itouch, såg ett jättefint på internet så vill åka till mallet och se om de har det där! :) Jag har så mycket saker att ta med hem så ingen kommer på present.. heeh. Sorry!! Så kan det gå!

/SORA

Goodnight!

Är precis klar med att städa mitt rum och ska krypa till sängs nu :) Vädret idag var inte mycket bättre.. Bara ruttet mycket regn, Oh well.. Fina vödret borde väll komma någon gång tycker man! Får hoppas på det i alla fall! Om annat kanske det är fint väder i Toronto när jag ska dit! Bara drygt två veckor tills jag ska dit!! Så kul det ska bli :) Godnatt! Eller Godmorgon för en del ;)
/SORA


Tom :)

Smörgåstårta

Igår så fick jag för mig att jag var jättesugen på smörgåstårta så jag bestämde mig för att testa mig på att göra en ;) Hittade nått recept med lax, räkor, rom och lite sånt gott! Tänkte kan vara smart att göra nu när ingen av barnen är hemma för de gillar inte fisk!

Såhär stökigt blev det, men såklart städade jag upp efter mig!! Ni ser även tårtan ;)

Såhär såg den ut när den var klar! Gott va?!




Godmorgon!

Hejsan! Vaknade nyss :) Efter att ha somnat om innan vid 6, då jag vaknade av att jag hade en sjukt äcklig dröm :S Drömde att min badrum invaderades av skorpioner som var typ helt äckliga och slämmiga och mini råttor :S Mycket disturbing dröm, yuck! Oh well.. Hoppas vädret blir finare idag igår hade vi värsta monsunen och det åskade och blixtrade så sjukt mycket!! Så lite sol och värme idag tack!! Ha en bra dag:)

/SORA

Ny Design!



Har ny design nu! Vet att det kommer se lite annorlunda ut beroende på vilken data man har.. Men såhär ser den i alla fall ut på min data!! Om nu har vanlig data så kommer det se annorlunda ut (jag har en laptop) kommer även se annorlunda ut om ni anväder internet explorer, jag har firefox! Men jag gillar den på min data i alla fall! haha :) Kommer förmodligen göra en ny till snart.. Kände bara för att byta lite nu.. Men ja, kommer väll en ny om ett tag!

/SORA

Gästblogg by Mirre

Då är man här igen och bloggar eftersom Sara Edwardsson ALDRIG bloggar..


Vi i USA, I love you

4th of July

Happy 4th of July!! Idag är det USA:s national dag! Och här är det en väldigt stor grej kan jag lova! Massa festligheter! Ikväll ska vi åka in till Boston för att se alla fireworks! D sa att de i Boston är bland de bästa i hela USA! Så coolt! Ska bli roligt!

Say What!?

Dogs are strictly forbidden from riding in ambulances in Westport, Massachusetts.

During the month of April in Massachusetts, all dogs must have their hind legs tied.

Fowl, particularly roosters, are prohibited from going into bakeries in Massachusetts.

In Massachusetts, you will be ticketed if you drive with a gorilla in the backseat of your car.

According to the law of Massachusetts, goats are not allowed to wear pants

HAHA! Och här bor jag!

Harry Potter The Musical!



HHAHAHAHHAAHAHAHHAAHAHHHAHAHA

RSS 2.0