exteme x 4

 

 

 

 

 


Valborg


1 maj imorgon! Vart tog de första 4 månaderna på det här året vägen? Det vet man inte riktigt..haha. Gick riktigt snabbt och om bara 3 månader börjar skolan i London! Shit så spännande, ser verkligen fram emot det. Håller på att kolla olika boenden och allt, hoppas jag kan hitta nått OK ställe att bo på, vill inte få i värsta fattiga lägenheten haha.  Lyssnar på Matty in the Morning på KISS 108 - min favorit kanal i USA - hittade den på media spelare online! Riktigt najs, kan lyssna på hela showen här på jobbet! I och med att det är en morgonshow där börjar den bra här vid 12 och varar till 16! Perfekt ju! Lyssna här: http://www.kiss108.com/mediaplayer/?action=music&item=13431 om du är intresserad ;) Bra musik och roliga talkshows.

XOXO


London, Great Britain


Publicerade lite bilder från min favoritstad NYC igår så nu tänkte jag bjuda på lite fina bilder av London - som jag ska flytta till i Augusti.












XOXO


2010-04-29

 

Så var det torsdag - nästan helg! Gud vad skönt, gillar helg. I helgen vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Vi ska se Avatar på lördag i alla fall, gud så bra den filmen är. Har inte sett den sen vi kollade på den på bio i Februari så det ska blir najs att se den igen! Synd bara att man inte får 3D ny på sin TV hemma. Men alla säger att Blu-Ray verisionen ska vara riktigt bra med, så det ska nog bli bra.

Igår beställade jag förresten två böcker on New York City - Den ena hade bilder och fakta och olika saker i NYC och den andra hade bilder från staden tagna ur New York Times arkiv - ska vara hela 744 sidor den boken! Ska bli riktigt spännande at få hem dom. Beställde från UK så det tar nog någon vecka.

XOXO


New York City, I Miss You

 
"The Present in New York is so powerful that the past is lost."
~ John Jay Chapman


  








XOXO


2010-04-27



Hejsan! Så vart det nu vecka på jobbet, var ledig igår =) Käns som det är måndag nu dock, skönt att det är tisdag, kommer veckan gå snabbare! Igår var jag och Mirre i stan och shoppade och fikade! Köpte ett par leggings och lite smink! Dom hade rea på cubus så allt deras smink var jätte billigt, skit bra.

And Happy 18th Birthday Peyton hope you have an awesome day!

XOXO



Söndag


Hejsan! Nu är det då söndag haha. Jag och Mirre sitter här i sängen vid våra datorer haha. Igår kväll kollade vi på en av de nya Beck-filmerna , "I stormens öga" JÄTTEBRA var den. Ivkäll ska vi kolla på bio - flickan från ovan. Får hoppas att den är bra =) Ska väl ta mig till dushen och tvätta mitt hår haha. Hoppas allt är bra med er, med oss är det super och solen skiner ;) haha.

XOXO


Fr(i)eeday


YES FREDAG! ÄNTLIGEN! Det ska bli så skönt med helg - ska ha lång helg till och med, ska vara ledig på måndag =) Ikväll ska jag till Johanna, ska bli jättekul har inte träffat henne sen nån dag innan min födelsedag så det var ju ett tag sen nu.. Sjukt så snabbt tiden kan gå.. Sedan imorgon kommer som sagt Mirre! :D Mycket rolig helg att se fram emot! Hoppas allt är bra med er! =)





Jag idag


Please Vote



Har gått vidare i LÄKEROL tävling om att vinna 100.000 :D Plus att man även vann en års förbrukning av läkerol tugummi! MEN RÖST! PLEASE VOTE

www.hundratusen.nu/mix/U9rh





Min smak


xoxo


Nu är det onsdag och snart är veckan på jobbet över.. haha. Jag tycker alltid det känns som att det går så snabbt till helg när det väl är onsdag! Skönt ändå.. I helgen kommer Mirre och det ska blir så roligt att träffa henne har inte setts sen hennes födelsedag i Februari! :O Mycket dåligt asså.. haha. Vi ska nog mest bara ta det lugnt, kolla massa film och äta goda saker hehe :) Ska blir kul i alla fall! Hoppas allt är bra med er, snöar faktiskt lite här.. Liksom WTF !? Hur hände detta. Ska vara VÅR nu inte VINTER. Vulkanens fel ?

XOXO


Nostalgia


We've been on the run
Driving in the sun
Looking out for #1
California here we come





20 April 2010



Hallo! Har verkligen ingenting att blogga om haha, så rolig är jag! Sitter på jobbet och jobbar. Är excited för säsongs avslutningen av Gossip Girl, men det är några avsnitt kvar innan den är. Hm, annars har det väl börjat bli lite mer vår, rätt kallt på morgonen, men ändå.




Owl City - Vanilla Twilight

 

Älskar Owl City's skiva. De flesta känner väl igen "Fireflies" men denna låter är nof min favorit på skivan. Den är så himla din, texten är underbar.

 

I'll watch the night turn light-blue
But it's not the same without you
Because it takes two to whisper quietly

The silence isn't so bad
'Til I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly


Oh darling, I wish you were here.

 

 


'Cause our world is spinning at the speed of light.



I'm moving to London in August & I'm SO EXCITED!!! That's all I have to say. Peace out.



Pey & I


Today I'm Wearing Red

 

 

 


Good Morning


Hejsan! Hoppas allt är bra med er idag! Med mig är det bra, försov mig lite imorse, men det var lugnt. Eller ja egetligen försov jag mig inte jag var vaken, men var lite för lat för att stiga upp. hehe. Idag var det TVÅ ÅR sedan jag tog mitt körkort! Och med det menas även att prövotiden är över! Så skönt. Men så snabbt de 2 åren har gått.. Kommer ihåg när jag tog det och det känns inte alls som det var särskillt länge sen.. Så sjukt hur snabbt tiden går egentligen. Idag är det i alla fall torsdag och jag ser fram emot helgen, ska bara lata mig och göra inget. Är jättetrött efter resan fortfarande och har inte riktigt kunna vila ut ordentligt så sa verkligen bara sova ut och ta det lugnt i helgen. Ha en bra dag!

XOXO



Lady Gaga Headphones


Fick dessa av min morbor när jag fyllde 20! Har behövt nya hörlurar till min Itouch jättelänge nu och äntligen har jag fått ett par riktiga! Dom är jättebra och kan verkligen rekomenderar till någon som behöver nya! Dom är jättesköna och har en superfin design, sedan får man ett coolt litet fodral att förvara dom i med. Klockrent!







Oppenheimer - Breakfast In nyc


En härlig sån från Gossip Girl-soundtracket OMFGG. Gillar det verkligen, den är mysig och påminner mig och Chuck & Blair i serien.





The Imaginarium of Doctor Parnassus





Såg denna filmen på flyget på vägen till Canada och jag blev grymt besviken. Hade förväntat mig att det skulle vara mycket bra - man har hört så mycket om den, men nej. Det var den konstigaste filmen jag någonsin sett.. Handligen var nog det skummaste ever och liksom hela filmen var bara skum :S nog för att jag älskar skådisarna i filmen, men detta var inte bra.. Tyävrr :(


I wont bite..



Got this in the US! In one of my fav stores "Pacsun". The T-shirt is from Billabong. It goes great with black pants and a black blazer ;)




Monday


Att jag är trött är nog en underdrift.. Haha. Sov 3 timmar i natt, gick upp klockan 6 och har varit på jobbet sedan 7.30.. Nu är klockan endast 13.40 och det är drygt 2 timmer kvar tills jag slutar.. Vill bara hem och sova bort detta jetlagget nu! haha. På jobbet väntade i alla fall en STORT påskägg fyllt med en massa god Choklad, MUMS - me like. Så sitter och mumsar på det nu =) Ikväll ska vi kolla på två avnistt som vi missade av Desperate Housewives som vi missade när vi var borta.. Får se om vi orkar se båda avsnitten, det kanske blir och och sedan sängen direkt ;) hehe. För övrigt är allt bra med mig, hoppas ni mår bra med!

Tänkte visa lite kläder som jag köpte i USA med sen! kanske kan va roligt :)

XOXO



En fin liten bild jag tog i vintras på Tivoli i Köpenhamn


my new (baby) bracelet



Köpte detta när jag var i USA :) Har viljat ha det jättelänge och nu hade jag pengar från min 20-års dag som jag skulle köpa ett smycke för och detta armbandet blev det :) Kommer från Tiffany & Co. på heart-taggen står det "Please Return To Tiffany & Co. New york"

I love it!

 

 


Pics from Toronto/Montreal/Boston/Niagra Falls



Här kommer lite bilder från resan! De är helt random men roligt att kolla på kanske? :D








Some pictures of me







Boston to Niagra Falls



Hejsan! Tänkte kunde blogga nu! hehe. Nu har vi varit i Boston! Hälsade på min Au pair familj och det var jätteroligt! Vi var ute och åt i Måndes kväll med dem. I tisdes shoppade vi en mass! Hela mallet fick stänga när i var klara..hehe. Och på kvällen åt vi middag hemma hos The Andres! Igår åkte vi vidare till NIagra falls där vi är nu, vi bor på ett jättebra hotel! Värst jacuzzi i rummet och allt! Mohaha. Tyvärr är det jätte dimmigt så man ser inte fallen så bra..men har redan sett dem typ 3 gånger innan så det är lugnt! Snart åker vi tillbaka till Toronto och imogron bär det av till Sverige igen..Åker på kvällen här ifrån så kommer vara hemma i Sverige på Lärdag förmiddag :) Ska lägga upp bilder när jag kommer hem och berätta mer om resan!

XOXO


Montreal


Godmorgon! (for mig ar det morgon i alla fall) Idag ska vi aka vidare fran Toronto till Montreal! Roligt det ska bli! Har aldrig varit dar innan sa det ska bli riktigt kul att se. Verkar som det finns en massa roliga saker att se dar. Pa mandag aker vi sedan vidare ner till Boston.. Vet inte hur mycket jag kommer blogga for vet inte om jag far tillgang till internet i Montreal.. Annars blir det i Boston! GLAD PASK!

XOXO



Happy Easter


Hejsan alla! Hoppas allt ar bra med er idag! Just nu ar vi hemma hos Lotte och det forbereds for paskmiddag, mums! Idag har vi varit och tagit lite kort pa oss pa ett stalle som kallas "Badlands" It was pretty sick! Kolla bilder nedan, skitcoolt! Det var sa sjukt varmt, dog typ haha sakert 30 grader sol, men jag klagar inte! hade pa mig for mkt klader bara! hehe. okay gotta go!





"Badlands"


Toronto


Hejsan! Hoppas allt är bra med er! Allt är bara bra med oss. Vi kom fram i Tisdes kväll och blev då hämtade av Pete, min fasters man. Vi åt sedan middag och sen blev det sängen direkt. Vi var så trötta. Igår tog vi det lugnt och var på ett outlet mall och shoppade lite. Jag köpte ett par skor, en tshirt och en blazer! Blev mycket nöjd! På kvällen var vi i mina kusiners skola och kollade på en school-play dom gjorde, jätteroligt att se faktiskt! :D Idag ska vi in till Downtown Toronto - Vi ska kolla runt lite och besöka ett jättestor mall, hockey hall of fame osv. Ska bli roligt! Nu måste jag gå, för vi ska åka, klockan är 9.15 på morgonen just nu btw.

XOXO


RSS 2.0