Tuesday

Hejsan! Igår träffade jag Johanna! Firade hennes födelsedag med hennes släkt.. Hon fyller egentligen år idag men det stackaren ska till sydafrika imorgon och var tvungen att åka till gbg idag för att hinna med ett tidigt flyg imorgon..Inte alls avundsjuk! haha. En gammal kompis var även där, har inte träffat henne på flera år, så det var roligt. Snart ska vi iväg på middag hos farmor.. Mumsigt!

XOXO

Sunday

Hej alla! Idag har varit ännu en slapp dag.. Har inte gjort så mycket, bara varit hemma. Men Dessan och Anneli kom lite nu ikväll, kul att träffa dom igen.. Har inte träffat dom sen i somras. Bra när vi alla 3 är hemma, för vi bor så himla nära! Nu kollar jag någon serie på SVT med mamma & pappa.. :) Ha en bra kväll!

XOXO

Katy Perry - The One That Got Away

 

Love it


Juldagen

Hoppas alla hade en bra julafton igår! Vi firade hemma med familjen, blev mat, gröt och klappar! Mysigt. På kvällen kollade vi på den relativt nya "Robin Hood" - Den var bra och lite nykommen. Idag har vi inte gjort någonting, vi har bara varit hemma och tagit det lugnt. Började dagen med en brunch på det som blev över från igår och sedan har vi nyss kollat på en ny kriminal serie på SVT. Nu ska jag kolla på nån film och jag hittar nån bra! God Jul!

XOXO

My rings

Mina favorit ringar just nu!

 

 

Från Vänster: Thomas Sabo, Silverring

 

 

Från Vänster: Top Shop, Top Shop & Gucci

 


xmas eve

 

 Merry Christmas

Hope everyone has a great day/night! Soon time to hand out all the xmas gifts! I am excited!XOXO

Mybestfriend&I

 


Home in Sweden

Igår, efter många timmars resa, kom jag tillslut hem till Sverige! Woho. Dock är det -20 och sjukt mkt snö! Men det är väl mysigt på julafton i alla fall.. haha. Tog några bilder från vår trädgård :)@ Pey's house

 

Är hemma hos Peyton.. Vi va hos mig igår och nu är vi hemma hos henne! Vi ska alldeles strax sätta på Sagan om Ringen. Var längesen jag såg den, så det ska bli roligt. Vi had laddat upp med coca cola och estrellas Sour Cream & Onion chips. Mumsigt.

XOXO


The Pretty Reckless - Nothing Left To Lose

 

I filmed this during the concert the other day! Nothing Left To Lose!


Still in London

Skulle egentligen ha åkt hem till Sverige idag, men så blev det inte. Alla flygplatser i London är stänga pga dåligt väder.. Suger så sjukt mycket, men så kan det gå. Kommer nu flyga hem på tisdag itsället. Men men, sånt är livet. Nu får jag istället spendera ett par dagar till i London med Peyton! Vi ska kolla på film och käka chips nu hela kvällen (och natten) haha. Hoppas allt är bra med er all!!

XOXO

TPR

Igår var det konsert - Kollade in The Pretty Reckless - Vi hade sittplatser och hade sån bra utsikt över scenen! Helt perfekt =)
Fick inte så många bilder, men här kommer några!


The Pretty Reckless

 

Excited for tonight! Ikväll ska jag, Peyton och Amiee kolla på The Pretty Reckless!! Ska bli skit kul, var längesen jag var på konsert nu.

XOXO


POTC 4 First Offical Trailer

 

CAN'T WAIT!!


Taylor Swift - Long Live

 

Long, long live the walls we crashed through
All the candlelight shined just for me and you
And I was screaming, "long live all the magic we made"
And bring on all the pretenders
I'm not afraid

Singing long live all the mountains we moved
I had the time of my life
Fighting dragons with you


Hyde Park


Lucia

Idag är det Lucia! Och det firades med ett besök till the Swedish Shop i London! En mysig liten butik som är det mesta saker man vill ha.. Köpte knäckebröd, ljus sirap, mannagryns gröt.. mmm så gott! Köpte sirapen för jag tänkte göra knäck!!

XOXO

Xfactor final

 

Sitter just nu hemma hos Peyton. Vi håller båda på att plugga.. Sista veckan i skolan som kommer nu innan jullovet så all har en massa att göra. Prov och inlämningar. Ikväll är det final i xfactor. Det är som idol, men det heter xfactor här. Igår var det del 1 av finalen och ikväll är det del 2. Ska bli riktigt spännande att see vem som kommer vinna. Har en favorit, eller det är ett band. Man får ha band i denna tävlingen, vilket är coolt! Så hoppas att dom vinner. Nej, nu tillbaka till skolarbete!

XOXO


Happy

Skolan jag går på är uppdelad i 6 olika moduler.. Varje modul är 8 veckor lång och efter vaje modul får man ett betyg på den. Jag har gjort 1 modul och nästa vecka slutar modul 2! Idag fick jag reda på mitt slubetyg i första modulen och jag fick Distinction - Vilket är det bästa betyget man kan få! Är så himla glad!! Kändes riktigt skönt att se allt det jobb man lägger ner på skolan ger bra resultat!

XOXO

Weekend times

Hej bloggen! Ännu en helg har gått nu.. Har inte gjort så mycket mer än att plugga.. Har varit hemma hos Peyton sen igår och är fortfarande här.. Vi ska kolla på Xfactor ikväll sedan sticker jag hem. Vi har båda mycket att göra i skolan så det har blivit en massa plugg. Vi har nyss käkat middag och nu väntar vi på att xfactor ska börja! Bara en helg kvar i London tills jag ska hem, så kul!

XOXO

På Gatan Där Jag Bor

Love You


RSS 2.0