fyi



...We're in Toronto now!

Sum 41 - With Me

 



 

 


Lizzy and I

 

:D


On my way home!

img00157-2010032 (MMS)

On my way home!


4 days left



Toronto


Montreal


Boston


Niagra Falls




Wallpaper of New York City


Har denna vackra bild som bakgrundsbild över NYC på min jobbdata <3





Onsdag


Mitten av veckan.. Gillar onsdagar för det käns som att det går snabbt till helgen när det väl är onsdag hehe. Igår kollade jag på det nya avsnittet av Gossip Girl - SÅ bra det är! Längtar riktigt mycket till nästa avsnitt, verkar vara amazing. GG har varit lite tråkigt på senaste men nu är det back on track ;) Nu ska jag äta lite choklad som efterrätt på lunchen och sedan fortsätta jobba :)

XOXO


Marc by Marc Jacobs

 

My new sunglasses! Köpte dessa i Frankirke, I love them :) Marc Jabocs och Marc by Marc Jabocs har jättefina saker! Har en Marc Jabocs väska sen innan och även två perfymer från honom. Så nu fick det bli ett par solglasögon. Vill spara ihop till en plånbok med, behöver en ny. Kankse det blir en när jag är i USA!

 




Italy

img00146-2010031 (MMS)

En bild från italien :)


Home..for 1 week


Back to reality.
Nu är jag hemma igen och tillbaka på jobbet. Får ju tjäna lite pengar med till allt resande ;) 1 vecka kavr tills vi åker till Canada, så underbart! Vi ska hälsa på pappas syster i Toronto! Vi ska även spendera påskhelgen i Montreal och sedan ett par dagar i Boston. Kommer bli mycket bilresande, men det ska bli roligt. Det är kul att åka bil i USA, finns så mycket att kolla på.

XOXO


Bild från min födelsedag i Chamonix - Vi åt på en Svensk/fransk restaurang där många kändisar brukar äta ;)


Saturday


Hejsan! Nu är jag hos min morbor i Frankrike! Kom hit igår kväll.. Andres skulle nämligen upp runt 5 i morse för att åka till flyget så det var bäst att jag åkte till Pål igår. Idag har jag sovit länge och ätit frukost nyss.. Idag ska vi till en stad i Schweiz och vara turister haha. Ska köpa choklad. mums. Imorgon åker jag hem igen, så tråkigt att semstern är över.. Men jobbar bara i 1 vecka sedan bär det av på ännu en semester så det är najs. Hoppas allt är bra med er!

XOXO

Skiing in Italy


Hejsan! Idag sa akte vi skidor i Italien! Det var jattekul :) Vi akte lite svarta backar och lite off piste och sedan vanliga backar med, var mkt roligt! Vi at middag med i Italien, sa himla gott var det, pizza at jag och det var mums!! Man ar ratt trott nu efter tre dagars skidakning, men det gar bara bra hehe. ;) Nu ska vi faktiskt sova, alla ar riktigt trotta!

XOXO

Day 1 Skiing + my bday

 

Nu har vi akt skidor forsta dagen :) och vi ar alla trotta och hungriga. Vi ska till en svensk/franks restaurang ikvall och ska fira min fodelsedag :) hiih. Lagger in ett par bilder fran dagen.

Efter en hel dags akning! - Lizzy, Jag, Nick & Ben



Har ar vi i backen, vi ar dom svarta sma prickarna langst bort haha. Vi korde lite puckelpist har.

 

 

 


In France


Hejsan bloggen! Uppdaterar bara lite snabbt.. Ar i France nu! Pal och Malu hamtade mig och korde mig hit till Chamonix och vi hyrde sedan skidor direkt och gick sedan ut och at med The Andres! Mkt trevligt. Vi kollar lite pa olika skidomraden man kan aka pa och vi tror vi ska aka skidor i bade Frankrike, Schweiz och Italen sa det ska bli jattekul! hihi. Nu ska vi sova, tidigt morgon imorgon!

XOXO



Off to Chamonix


Hejsan! Tänkte bara säga "Hej då" innan jag åker.. Kommer hem igen nästa söndah =) Om jag har tid att blogga/hittar en data så ska jag blogga lite när jag är där nere, men vi får se! Just nu packar jag och fixar med det sista sedan tar jag tåget till Köpenhamn och sedan flyget vidare till Geneve i Schweiz. Där hämtar min morbror mig och kör med sedan til Chamonix, Frankrike - Endast 1h bilresa så inte så farligt. Och förhoppningsvis är min amerikanska au pair familj redan där om allt gått smidigt med deras flyg och bil.

Ha en Bra vecka!

XOXO



20-års kalas med släkten & Johanna

 

Igår firade jag som sagt min 20-års dag med släkten och det var mycket trevligt. Fick pengar, presentkort, ett Thomas Sab hänge och en ring från Thomas Sabo (den på bild nedan), ett Pandora smycke och köpte ett Pandora armband. Så det var en jättelyckat kväll! :D

 

 


FRIDAY


ÄNTLIGEN FREDAG säger jag bara. SÅ skönt att denna veckan snart är över! Ikväll kommer släkten och då ska vi fira min 20-års dag som är på måndag. Såklart blir det min favorit lax till middag. MUMS. Längtar så! :D Johanna kommer också så det ska bli kul att träffa henne =) På söndag åker jag som sagt till Chamonix och jag håller på att packa för fullt.. svårt att veta vad man ska ha med sig, men det blir nog bra :) Tittade även på Gagas nya video "Telephone" Beyonce är även med i det. Inte min favoritlåt på hennes nya skiva men videon var grym! Hoppas jag kan se henne när hon kommer hit i maj..

XOXO



Inspiration

 
Satte ihop ett litet collage med kläder/smycken/skor från mina favorit affär i USA, Forever 21.

 


Dogs Unleashed

 




10.03.10


Gillar onsdagar, känns alltid som att det går så himla snabbt till helgen när onsdagen väl är över! Det gillas. Va precis och lunchade på stan och vi käkade på Graffiti (?) jag tog en Kyklingsallad, så himla gott! Med bakad potatis och allt till med, mumsigt! Kikade även lite på Lindex och dom har fått in så sjukt många snygga kläder! Massa snygga toppar med detaljer på axlarna, stickat och skin. Me like it! Längtar tills Canada och USA, som jag ska shoppa då! Sparar typ alla mina pengar tills resorna, känns inte som jag har shoppat på år och dag (I verkligenheten rör det sig om ca 1 månad) men snart så! :) Hoppas ni har en bra dag!

XOXO


Chamonix - France


Bara 4 dagar kvar till Chamonix nu! Tiden går så fort! Ska blir jätte roligt. Kollade på lite bilder från Chamonix, har inte riktigt gjort det innan, men nu när jag kollat ser det ju hur fint ut som helst där. Jätte mysigt! Tycker ni inte? Hoppas att vädret är fint så man kan få mycket sol och bra skidväder :)








Katy Perry - Hackensack MTV Unplugged

 

Jättefin ♥


Tokio Hotel, Copenhagen 1/3



Idag var det 1 vecka sedan TH spelade i Köpenhamn!! Fattar inte vart den tiden tog vägen.. Men det var i alla fall jätte jättekul! Sofia kom till mig redan på lördagen och vi peppade hela kvällen med TH Zimmer 483 Live DVD. Underbart! Vi begav oss sedan TIDIGT på söndag morgonen mot Köpenhamn :) Vi kom fram runt 10-tiden och vi letade upp vårt vandrarhem direkt, det vet nära och lätt att hitta till, perfekt! Vi begav oss sedan tillbaka till tunnelbanan och där mötte vi upp med Pey, Amiee och Bee som hade rest från London ;) Jätteroligt att träffa dom! =) Efter en stund kom vi iväg till arenan där vi fick våra kö nummer och vi spenderade sedan MÅNGA timmar i den kön. Det var kallt och allmänt jobbigt, men det va kul, vi träffade massa andra TH-fans och såhär i efterhand så var det väl rätt trevligt.. På konsertdagen så märkte man att alla var peppade och det vår rätt underbart! Dock var jag inte 100% frisk så var lite nere :( Men när det bara var några timmar innan konserten så kom jag igång lite ;) Tillslut kom vi in, tyvärr kom vi bort från Pey, Amiee och Bee för det var nått konstigt system på insläppet, men jag och Sofia stod längst fram vid Georg! Det var underbart! Och konserten var så sjukt bra. De sjöng på tyska, som jag hade önskat att dom skulle! Dock tror jag inte fansen på vår sida kunde de tyska texterna för det var typ bara jag och Sofia som sjöng haha! Men Tom Bill Gustav och Georg var UNDERBARA och bjöd på en så sjukt bra show! Det var så hima fantastiskt! Hoppas jag kan se dom snart igen! :D Så så underbart!


 

 

 


Sunday



Så är det söndag igen, denna veckan har verkligen gått fort! Sjuktaste.. Redan 1 vecka sen jag och Sofia åkta till Köpenhamn! Sedan om ytterligare 1 vecka så åker jag till Frankrike för att träffa min Au pair familj från USA, ska bli så kul! Men kommer vara så trött efter skidåkningen haha. Får kanske börja packa snart så det inte blir så stressigt..Hm men jag vet att jag ändå kommer packa det mesta på lördag kväll.. Haha! Nu ska jag städa lite!





Carpe Diem


Fixade precis en cool bild, vad tycks?!





Tokio Hotel live in Copenhagen

 

Tokio Hotel. Köpenhamn. Front Row.
SO AMAZING.
Bara kolla och njut av dessa fina bilder. Fler finns på min facebook.



RSS 2.0