After a hurricane comes a rainbow

Jag och Peyton hade en liten photoshoot igår, här är 3 av bilderna :)

 


Monday Night

Hej! Så var det måndag igen, undrar lite vart tiden tar vägen..Har varit här i 4 månader nu och det märks verkligen inte! Har ingen aning om var tiden tagit vägen haha. På torsdag kommer Malin hit och hälsar på över helgen, ska bli riktigt kul! Får se vad roligt vi hittar på =) Efter hon har åkt hem är det 3 veckor kvar tills jag med åker hem, haha. Så snabbt asså.. Är hemme över jul och nyår! Ska bli mysigt. Nu ska jag återgå till att försöka bli vän med iTunes som precis deletade allt jag hade på min iTouch hmm..

XOXO

Hurricanes & Suns

Tokio Hotel's new song. I love it.

http://tokiotube.org/audio/175/th-hurricanes-and-suns-madradio-premiere


Some of my shopping from today

 

 

 


I am a Material Girl


Cam bilder = dålig kvailté
Thursday

Hej bloggen! Hoppas allt är bra med er 2 läsare jag har.. haha, skojja. Hoppas jag har lite mer än 2 läsare =) Sista dagen i skolan denna veckan! Just nu i skolan jobbar vi med ett grupparbete.. Varje grupp har valt ett 3 eller 4-stjärningt hotel i London som vi ska undersöka. Vi ska försöka lista ut vad som är fel med detta hotellet - genom intervjuer, reviews, internet, etc När vi sedan har gjort detta ska vi föreslå vad hotellet kan göra för att förbättra det dom är dåliga på! Riktigt kul! Imorgon är det som vanligt ingen skola, dock ska vi gå och och äta med skolan. Vi ska till ett hotel som ligger på Oxford St och äta i deras restaurang!

här ska vi äta imorgon =)

 

XOXO


Today I met Katy Perry

Idag så var Katy Perry på Selfridges i London och släppte sin nya perfym först i världen! Jag och Peyton var där och vi var 2 av 100 som träffade henne! Fick prata med henne, fick autograf och en bild! <3


My New BootsFick ett par nya vinterstövlar av mamma och pappa när dom hälsade på! Dom kommer från Timberland. Love them!


Family is here :)

Hejsan! Hur är allt med er? Med mig är allt super! Igår kom mamma, pappa och Carl hit! Så roligt att träffa dom igen!! Dom ska stanna tills på söndag! Igår så åkte vi hem till mig och dom sov där inatt.. Denna kvällen, och imorgon, sover vi på hotel i Central London! Precis vid Oxford st så kan inte bli bättre! Idag har vi mest shoppat.. Vi var först på mallet där jag bor och efter åkte vi in til hotellet och checkade in. Pappa och Carl gymmade sedan medans mamma och jag gick på Primark! Vi avslutade dagen med en god middag :) Imorgon ska vi börja dagen på The british Museum, och sedan får vi se vad som händer.. Hoppas allt är bra med er! :D

XOXO

RSS 2.0