Onsdag

Hejsan! Hoppas det är bra med er, allt är bra med mig, är lite trött bara. Sitter i mitt klassrum och väntar på att skolan ska börja, idagska vi jobba på en powerpoint presentation vi ska göra över 9 stycken olika hotel. Vi ska presentera lite om deras histora, kundkrets osv Efter skolan ska jag inte direkt göra något alls, bara slappa! Ska blir skönt =)

XOXO

Paris <3

Hej bloggen! Söndag idag.. Igår så var jag och Peyton i Paris!! Vår dag började med att vi gick up runt 4 tiden och gjorde oss klara och tog tunnelbanan till King's Cross Station där vårt tåg avgick 6.55 till Paris! Man var tvungen att va där ett tag innan, därav fick vi gå upp kl 4. Det är typ som en flygplats där man checkar in och går genom pass kontroll osv Vid 10 tiden kom vi till Paris - Gare Du Nord. Vi åt först frukost på Subway och sedan bar det av mot
Notre Dame







När vi var klara där gick vi till Musée du Louvre





Vi fortsatte att gå mot Place de La Concorde



Efter det gick vi mot Champ Elysees & Arc de Triomphe





Sedan Eiffeltornet





Var en underbar dag! Bloggar mer sen och visar fler bilder! Bara ett litet smakprov nu ;) Vi tog cirka 600 bilder så.. heheh.

XOXO


New Ring

Köpte denna vackra ring för några dagar sedan! I love it!

Next stop Paris!!

Bloggar från mobilen ifall detta inlägg ser konstigt ut, haha. Men nu e jag och Peyton på plats vid tåget och we're off to Paris!! Bloggar mer när vi e hemma igen, typ nån gång imorgon! Xoxo

Onsdag

Hejsan! Allt bra med er? Med mig är det bara bra! Sitter just nu hemma hos Peyton och vi ska snart äta lite =) Idag har jag först varit i skolan och sedan fixade jag abonemang till min telefon. Det är Så svårt att göra det här! Massa creditchecks och shit dom måste göra och det verkar typ helt omöjligt haha, men det fixade sig tillslut. Woho. Imorgon är sista dagen i skolan för denna veckan och sedan är det helg och det väntas roliga saker! yay.

XOXO

Thai Bistro

Hej bloggen! Så vart det ny vecka igen.. Vaknade kl 6 och stog kl 7.10 och väntade på tunnelbanan och tog av köldskador haha, skojja. Nejmen 7.10 väntar jag alltid på min tunnelbana, tar en som går 7.14 - kul att veta? Kommer till skolan 1h senare, med ett byte. Faktiskt rätt skönt att bara sitta och slappa/sova/lyssna musik en timme innan skolan! Efter skolan stack jag och Mary (min bästa kompis i skolan) och letade efter ett ställe att äta och vi valde "Budsara - Thai Bistro" och GUD vad gott det var, vi dog. Vi käkade springrolls till förrätt och till huvudrätt blev det två olika väldigt spicy rätter, kommer inte ihåg vad det var i dom, men gott var det! mums! Dit kommer vi gå fler gånger!



XOXO

Sunday 2010-09-19

Hej bloggen! Vaknade för en timme sen och sitter nu i Peytons soffa, kollar tv och äter lite frulle. Igår så var vi på ett mall som ligger en bit bort och shoppade lite. Mest i 99P store så det var mycket billig shopping! Köpte tandkräm och nått godis. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, men nått kommer vi väl på att göra! Amiee sticker hem senare ikväll med, sedan blir det skola imorgon.

Have a good day! XOXO

Weekend

Hejsan! Fredag igen och jag är ledig! Trevligt ju. Idag kommer Amiee hit och hälsar på Peyton och mig - hon stannar över helgen.. Får se vad vi hittar på, men vi ska nog gå och se SALT på bio - Angelina Jolie's nya film, hoppas den är bra. Idag väntar jag på en home delivery med lite saker jag har beställt som dammsugare och mikro - Alltid bra att ha ju hehe.

Skolan i veckan har varit roligt, vi har jobbat lite om hotel-historia. Började bara lite smått denna veckan och ska fortsätta mer nästa. Vi får lära oss om vi de stora hotelkedjorna såsom Hilton, Sheraton osv bildades och höra lite roliga historier bakom det!

Nu ska jag städa lite. XOXO

Morning

Hejsan! Alla pigga och glada? Är väl i alla fall glad, inte pigg haha. Gick upp för 40min sedan, 6.10 - och sitter just nu och äter frukost och ska snart gå till tunnelbanan. Igår så öppnade jag ett bankkonto - Äntligen! Käns skönt att ha det fixat.. Beställde även dammsugare, strykjärn och mikro igår. Kommer hemleverans på fredag. Smidigt. Käns ju lite jobbigt att vara tvungen att bära omkring på alla dom sakerna på typ en buss hehe. Nej Nu ska jag gå innan jag blir sen! Ha en bra dag!

XOXO

12.09.10

Hejsan! Snor min grannes internet igen hehe. Igår var det lördag.. Spenderade kvällen hos Peyton! Vi kollade på X Factor - typ det brittiska Idol :) Varje lördag kväll går det, är roligt!

Idag har vi varit på ett shopping center ca 30min härifrån. Dom hade 1 pound och 99p stores! Skit najs. Hade massa bra saker och riktigt billigt med ju! Det var inte bara skit saker heller, utan märkes. Köpte mest lite body butter, face scrubs och så, men det blev lite godis med. Nu har jag precus duschat och ätit kvällsmat. Ska komma i säng runt 10 hade jag tänkt, sedan blir det att gå upp klockan 6 imorgon - skola igen! Efter skolan imorgon ska jag till banken och öppna ett konto, finally.

Goodnight, XOXO

Friday

Hejsan! Idag var jag ledig woho! 3 dagars ledighet nu. Snor min grannes internet fortfarande.. Får mitt nästa vecka om jag har tur, hehe. Idag har jag inte gjort mycket.. har handlat mat, bokat tid på banken och varit på posten. Snart ska jag börja laga mat! Ska göra stir-fry med biff. ska bli gott! Ris till det blir det. Ikväll ska Pey va här och vi ska kolla på Friends! Har alla säsongerna så det är perfekt. har även tvättat lite idag..Roligt roligt. Imorgon ska jag försöka köpa damsugare, strykjärn+strykbräda och mikro. Får se om det blir av hehe. Ha det bra!

XOXO

My Flat :)


Welcome to my house
















Goodnight!

Tackar den person som bor i mitt område som inte har lösenord på sitt bredband haha. Kan anvädna det lite, går lite segt och stänger av sig lite då och då, men det är internet i alla fall! Får mitt egna internet nästa vecka! Woho.

idag var det Dag 2 i skolan för mig och det var mycket roligt! Vi pratade en massa om hur turism började osv och bara lite alämnna saker om hur det är att jobba på hotell här! Människorna i min klass är himla roliga, vi är bara 11 stycken så det är perfekt! Imorgon tror jag att vi ska göra nått slags collage.. Vår lärare är från Frankrike btw - Han har jobbat på cruise-ships i Caribbean, LA, NYC osv skit coolt! Han hade massa roliga historier att berätta för oss! På tal om en hitsora han berättade är att om man jobbar på RITZ här i London i nån position där man kan få tip så kan man tjäna ca £300 i VECKAN på tips! Helt sjukt ju! £1200 i månaden på tips! Och det är skattefritt för det är tipp.. haha jag dog.

Efter skolan åkte jag Peyton och Sara (Peytons kompis) till Ikea! Vi gick runt och köpte lite saker till min lägenhet såsom ljus och tavelram och sånna där hemtrevliga saker, men fick även med mig två täcken och kudde hem! Köpte en Orkidé för £3 billigt eller vad !?! Jättefin är den!

Bilderpå min lägenhet kommer imorgon! Detta internet är för segt för att ladda upp bilder, så ska göra det imorgon hos Pey! Nu ska jag sova! Ska up om 7.5h! yay! haha..

XOXO

Update

Hejsan! Hoppas allt är bra med er! Jag mår super. Flyttade in i min lägenhet igår! Och hade även min första dag i skolan som var väldigt kort haha. Kom till skolan runt 12 och visades runt och träffade min klass, en liten klass som består av ca 10-15 personer, så lagom! Ska ha morningclasses från 8.30-12 sedan ledig resten av dagen! Kommer förmodligen vara ledigt många fredagar med! Idag blev det ingen skola pga tunnelbana strejk, går inte att komma någonstans. Men imorgon blir det är gå upp kl 6 och sticka till skolan! Efter det blir det IKEA!

Igår flyttade jag som sagt in med och jag och Peyton spenderade hela kvällen med att städa den, var lite smutsigt efter den senaste som bott där ackak. Men nu är det rent och fint! Har även packar upp mina resväskor så det är bra! Köpte lite saker igår med såsom tallrikar, bestik, glas och såklart massa mat! Fick några bra deals på kött! Ikväll ska jag göra en kykling sallad och käka =) Peyton ska jobba, men efter hennes jobb ska vi kolla FRIENDS och dricka cola haha.

Är hemma hos Peyton nu och anväder hennes internet, beställde nyss mitt egen och det kommer inom 7 dagar. Bra att Peyton bor så nära mig så kan får tillgång till internet! Finns även internet på min skola :)

XOXO

Ready Set Go

Nu ska jag iväg och signa kontraktet för min lägenhet sedan bär det av till skolan! Vi hörs när jag har internet igen!

XOXO

Last day of Freedom

Godmorgon! Idag är det söndag och min sista lediga dag innan skolan börjar imorgon! Får även min lägenhet imorgon, så det blir en spännande dag! Igår var vi inne i London och shoppade på Primark - Köpte lite saker till min lägenhet som nån filt, kuddar, plastburkar, handdukar och lite så. Vi ska nog till ikea nästa helg så jag kan käpa resten av sakerna jag behöver! Så som tallrikar, bestick och lite så. Idag ska jag inte göra alls mycket, Peyton jobbar så jag ska bara slappa! Skönt! Nu ska jag käka lite frukost.

XOXO

The other day in London we looked like..

..THIS





Westfields

Idag så har vi varit på Westfield London Shopping Centre - Som är Europa's största innerstads mall! Skit najs! Vi spenderade i stort sett hela dagen där! Kom dit runt 2 kankse och åka hem en stund efter 9! Vi käkade även lunch på Nandos - Vi åt där härom dagen med, riktigt god mat! Ni som kommer hit och häslar på - vi måste äta där! I alla fall.. Jag köpte en del saker (såklart) köpte lite smink från Inglot och ett par mjukisbyxor från Hollister och en topp från H&M. Sedan blev det lite saker som jag behöver för min lägenhet. Nu är det  sängdags! Godnatt!


Ett par bilder på mallet


XOXO

Katy Perry - London - Radio 1

Idag så stack jag och Peyton in till London och hoppades på att få träffa Katy Perry! Vi åkte till Oxford St och sedan gick vi mot Great Portland Street där BBC's studio för Radio 1 är! Vi köpte med oss Subway påvägen och tillslut, men hjälp av några snälla människor hittade vi till radio stationen. Det var rätt många som redan var där och jätte många paparazzi's. Hade en svensk flagga med oss och allt så alla trodde vi hade kommit från Sverige bara för att se Katy haha! Så roligt.. Efter ett par timmars väntade så kom hon ut och sa hej till alla och vi fick några riktigt fina kort av henne!

Vi stack sedan vidrare till hennes hotel för att se om vi kunde se henne där med och vi väntade i några timmar, men det visade sig att hon inte använde huvudingången så vi missade henne där. Fast det gjorde inget för vi hade roligt ändå! Pratade med dom andra fansen och med alla paparazzi's som väntade med oss. En paparazzi visade oss sina bilder på hans laptop av massa kändisar han plåtat! Skit coolt! Så allt som allt var det en jätterolig dag!




XOXO

Amiee's Birthday

Carnaby Street

Me

Birthday Girl, Amiee :)

Trafalgar Square

hehe

Amiee & I

Peyton & I

Krigare från Starwars va där.. hehe

Jag och Gandalf mohaha

Piccadilly Circus

P&S

Tall man

XOXO

Hotbill

Mimi skickade denna bilden på Bill! Den är så lik smilin på msn som vi har döpt efter Bill.. haha. So cute!

RSS 2.0