Last Friday Night

Igår var jag, Pey och Amiee på en rock-klubb här i London som heter Voodoo! Var riktigt roligt, vi danasde och hade kul!

 

 

 

XOXO


Peytons Bday Dinner!

 

 

 

 

XOXO

 

 


Royal Wedding

 

Igår var det bröllop här i London! Vi kollade på det på TV och det var så vackert!!

XOXO


Bday Dinner

Igår var det Peytons födelsedag! :D Grattis igen! <3 Vi var på T.G.I.F och åt middag! var jag och peytons två andra kompisar Sara och Anna! Det var jätte trevligt! Restaurangen ligger precis vid Piccadilly Circus så det var nice! Vi fick till och med efterrätten på "on the house" så slapp betala haha! Lägger upp bilder senare, har inte dom nu här i skolan så blir lite svårt ;) Imorgon är det the Royal Wedding här, ska kolla på det hemma hos Peyton, med Peyton (duh) och Amiee som kommer ner till London idag. Have a good day!

XOXO

Great Weekend!

 


Två bilder från Paris! Idag åkte familjen hem igen, men helgen har varit super! Gjort en massa kul! Shopping, Paris, Sightseeing i London! MASSA GÅENDE! Så nu är min ben helt döda haha, men det har det vairt värt! Imorgon är det skola igen efter 6 dagars ledighet.. Men nästa helg är långhelg igen så det ska bli skönt. Ha en bra kväll.

XOXO


Paris!


Nu är jag och mamma påväg till Paris! Glad Påsk!
XOXO

Today's Mission: Shopping!





 

Idag blir det shopping på Westifeld!


Underground


XOXO

Family Visiting

 

Ikväll kommer familjen hit till mig i London! Dom stannar tills måndag! Jag och mamma ska åka till Paris på lördag och pappa och Carl åker till Liverpool och kollar fotboll! Ska bli en rolig helg!

 

XOXO


St James's Park: Old Fashioned

 

 

 

 

Photos by Me


St James's Park

Photo by me


Monday

Nu vecka och nya tag! Om jag har tur är imorgon sista dagen i skolan för veckan..Hoppas! :D Är i alla fall ledig tors-mån, men hoppas det blir ons-mån..  :D Vi har inget påsklov, men kanske för ett litet ändå! På torsdag kommer familjen och dom stannar tills på måndag. :D Ska bli amazing! Mamma och jag ska även åka till PARIS på lördag! Iihh! Vad roligt! Det är väl vad som händer i veckan hehe. Nu ska jag slappa vid datan ett tag, sedan blir det plugg.

XOXO

More Katy!

 

 

 

 

XOXO


ACTION

Som jag berättade i ett annat inlägg så höll dom på att spela in nån Sherlock Holmes när vi var vid slotts-parken i fredags.. Vi skulle precis gå in i själva området när vi såg film teamet! Vi kankse till och med kom med i inspelningen..:D Ganska kul, hehe. Här kommer några bilder..







XOXO

Flowers

Tog denna bilden igår och lekte med den i photoshop.. Detta är resultatet! Måste nog säga att det är min favorit bild so far.

 

 

XOXO


Day Out

Idag så mötte jag upp Katta och Valle som är här och hälsar på sin bror! Vi var lite överallt, Piccadilly Circus, St Jame's Park, Buckingham Palace, Harrods, Govent Garden...osv Vi kom också med i inspelningen av Sherlock Holmes (tv-serien) Efteråt mötte jag upp med Peyton, Nicolle, Joanna och några andra från deras skola och vi gick till Covent Garden igen.. Var en riktigt rolig dag! Mycket mysig :) Tog massa natur kort.. hah på blommor och så, gillar det, blir så fint. Här kommer några:









Cool Fågel!



Och en sista på Buckingham Palace




XOXO

Pey & I

Idag så skulle vi egentligen se på en konsert, men vi var lite sent ute haha, så jag , peyton and sara gick omring i Camden istället, på marknaden där! Så himla massa coola saker över allt! Gillar camden!





XOXO

Katy Perry Live @ Wembley Arena

Katy Perry last night was AMAZING! Konserten var helt otrolig! Vi köade sedan kl 11 på morgonen och hamnade i en kö av 100 pers som blev insläppta före alla andra! Så vi hade perfekt platser i mitten av scenen! Helt underbart.. Det var en grymt cool show och hon hade säkert 15+ klädbyten! Och en massa coola saker.. Var helt lart värt att vänta för! Här kommer några bilder från konserten (fler hittar ni på facebook)..













XOXO

Katy Perry Live

 

Idag så ska jag och Peyton kolla på KATY PERRY! Vi ska köa hela dagen så jag skriver mer när vi är hemma igen ikväll.. Ska blir så spännade! Can't wait ♥

XOXO


Frågetecken

Vet inte riktigt vad detta är för något.. Men tyckte den såg cool ut när jag tog kortet! Vad tycker ni?

 

XOXO


New Design!

Nu har jag äntligen fixat ny design!! Så Nu kan jag tillslut ha en design som förhoppningsvis inte slutar fungera mitt i allt ihop.. hehe. Vad tycks? Tycker den blev fin!

XOXO

Scarf

 

Fick denna fina scarfen idag på posten! Det är en födelsedags present från Amiee! Hon väntade på att få den levererad till henne så jag fick den nu! Fin eller hur?! Tack så mycket!

 

XOXO

 

 


Flowers in the Park

Idag var jag och Pey i parken och solade lite..Har varit runt 25 grader och strålande solsken här idag! Det tackar man inte nej till. Riktigt sommar väder. Hittade dessa fina blommor där :)







XOXO

Panic! At The Disco: The Ballad Of Mona Lisa

 

 


Love The Weather

 


Hello

Mailade blogg.se igår och nu fungerar min blogg igen! Woho! Vad bra heheh. Idag är det 22 grader och solsken i London! Inte illa det! Perfekt väder.. :D Jag tycker det kan vara sånt här väder resten av April! hehe. Kom och tänka på Creme Bruleen jag åt på min födelsedag i USA.. Mums det var gott.. Lite random, men kom inte på något annat att skrive heheh ;) Här är en bild på den!

 

XOXO




.....

uhm blogg.se har typ bestämt sig för att ta bort mina bakgrunds bilder.. :/ Vet inte hur och varför..Men återkommer kankse efter helgen när jag fått tid att göra en ny design.. Förhoppningsvis innan dock!

XOXO

The Inflatable Piano Infomercial

Nick (Andre) hade ett skolprojekt och dom skulle göra nån slags video..Han gjorde denna.. Den är så himla rolig! Tänkte jag kunde dela med mig av den.



Concord, MA

Lite bilder jag tog i Concord i USA! Blir bara helt vanliga oredigerade bilder, men det är ju också fint! Skylten ni ser med "Helens" på dom två nedersta bilderna är ett jättemysigt cafe! Vi åt frukost där på min födelsedag.











XOXO




RSS 2.0