♥♥

 

XOXO


1 år!

Idag var det ett år sedan jag och Sofia stack till Köpenhamn och mötte upp Peyton, Amiee and Bee för att kolla på Tokio Hotel! Tänk vad fort tiden går..




XOXO

Last Saturday Night

Igår följde jag med Peyton och hennes kompisar till ett gig som hennes vän hade. Här kommer lite bilder :)

 

 

 

 

XOXO


Piccadilly







XOXO

Dinner by Piccadilly Circus

Ikväll åt jag middag vid Piccadilly Circus med Mary och hennes kompis, det blev lebanese food! Så gott! Hoppas alla har en mysig och bra fredag.

 

 

 

 

 

 

XOXO


2011-02-25

Fredag! och solen fortsätter att skina, I LOVE IT! Hoppas allt är bra med er idag, allt är bra med mig, har lite huvudvärk bara, men inget att klaga på. Har gått en vecka nu sedan jag köpte min nya kamera and jag älskar den! Den är så bra. Tar sånna fina bilder och t.o.m videoinspleningen på den är riktigt bra, men bra kvailte! Är nog en av mina bästa födelsedags presenter ;)

XOXO

ELF

 

XOXO


Yummy Dinner

 


Yummy dinner for PeyPey and I.

XOXO


I'm walking on Sunshine

 

Väder för imorgon i London! CAN'T WAIT. 14C sol.. Åh så skönt, hoppas väder mannen har rätt ♥


.These are the shells of the sky

 


När jag flyttade in här hängde detta vindspelet utanför min dörr.

XOXO

Natti

Nu är dett läggdags för mig! Hade pluggat i eftermiddag och sedan mötte jag upp Peyton på Brent X (Mallet) för lite middag.. Eller middag och middag, blev Mc Donalds... Hm, men sånna dagar finns det ju med, var helt enkelt alldeles för lat för att fixa nått att käka idag.. Imorgon är en ny dag! Godnatt.

XOXO

Close-Ups From Today

 

 

 

 

XOXO


Green & Pink


2011-02-22

Tisdag! Somnade tidigt igår, dock vaknade jag 5.30.. Så sugigt! Men så kan det gå.. haha. Sitter just nu i skolan och väntar på att vår klass ska börja.. Vet inte riktigt vad vi ska göra idag, men nått blir det väl. Efter skolan måste jag plugga, vi har inlämning på måndag så mycket som måste göras klart innan dess. Håller på att lyssna på Twilight ljudböckerna.. Har såklart läst dom alla innan, men det är najs på tunnelbanan på morgonen att bara lyssna, plus att det stänger ute det höga dånet från tunnelbanan. haha. Nej, nu är det class. Ha en bra dag :)

XOXO

Black & White

 

 

 

 

XOXO


2011-02-21

Ny vecka! (igen) Idag har jag varit i skolan, blev massa jobb i Excel.. Vår lärare var sjuk hela förra veckan, men han var tillbaka idag. Bra det. För övrigt hade jag bara tänkt att slappa idag, är riktigt trött, men så kan det gå. Ha det :)

XOXO

 


Off Out

2 bilder jag nyss tog.

 

 

 

XOXO


2011-02-20

Söndag igen! Vart tar veckorna vägnen? Sista veckan i februari nu, sedan är det mars.. Helt sjukt! Men skönt, våren kommer närmare och närmare. Har varit kallt här nu i två dagar, suger.. Ikväll så ska jag till en typ kareoke bar med Peyton och några från hennes skola, hon ska sjunga där, så får kolla in det! SKa bli roligt. Imorgon är det skola igen och sista veckan med accounting, YES! Nu ska jag gå och laga lite middag, blir kykling.. Som vanligt hehe.

Pink Candles

 

XOXO


2 From Today

 

 

2 pictures with my new Camera =)


Early Birthday Present

Idag var jag och köpte en Nikon D3100! Blir en tidig födelsedags present för mig.. Är som sagt i USA när det är min födelsedag så ville passa på att köpa kameran innan jag åker dit och dessutom lära mig lite bättre om hur den fungerar! Är riktigt glad just nu. Ska strax hem till Peyton och vi ska ta lite kort, väntar bara på att batteriet ska laddas upp. Kameran på bilden nedan är typ samma som jag har, men jag ha ett annat objektiv på min, annars ser den lika dan ut! Så nu ska jag ta en massa kort, woho. Köpte även med mig en liten kamera väska, alltid bra!

 

 

XOXO


James Blunt - I'll be your man

New from James Blunt, love it! Such a happy song :)

 

Slide over here let your hands feel the way
There’s no better method to communicate


Feathers

 

 

 


Day out

Idag mötte jag upp Mary vid Leicester Square.. Vi tog en fika och sedan gick vi runt lite, kom bland annat till China Town :) Det är alltid så fint och mysigt där.. Vi avslutade dagen med lunch/middag på en Dim Sum restaurang vid Oxford Circus.. Var en mycket trevlig dag, med god mat och bra sällskap:)

 

 

 

 

 

XOXO


Winter


Katy Perry + Kanye West "E.T."

http://ryanseacrest.com/2011/02/16/listen-to-katy-perrys-new-single-e-t-featuring-kanye-west-audio/

Katy Perry & Kanye West gör Katy's "E.T." låt, LOVE IT!

Shakira - The One

 

Gammal fin låt med Shakira :)


2011-02-15

Hejsan, har inte bloggat idag än.. Har inte hunnit :) Var full rulle i skolan, vi arbete i excel med att göra ett bank reconciliation (vet inte vad det heter på svenska...) och efter det jobbade vi med att jämnföra lite sale and revnue siffror och ta ut statistik.. Accounting är ganska roligt när mab väl vet vad man ska göra, för jag gillar att jobba i excel, men riktigt svårt när man inte har någon aning om vilka formler man ska anväda! Nu hade jag tänkt att kolla på Eclipse, har bara sett den 1 gång på bio så vill kolla igen! Ha en bra kväll.

XOXO

Happy Valentines <3


Happiness

XOXO


Katy Perry with her "Grammy"

 

How cute is this ?!


2011-02-14

Hejsan! Så var det ny vecka igen och denna veckan händer ingenting speciellt. Sitter just nu i skolan och pratar om hur man öppnar ett nytt företag, och mer speciellt  hur man öppnar en restaurang.  Som sagt har vi finans kurs i skolan nu så det är mycket prat om hur man lånar pengar och var man får dom från, vad man behöver när man öppnar ett företag and so on. För övrigt är jag riktigt trött!! Haha, händer alltid på måndagar.. Sover länge på söndagen och kan inte somna på kvällen, så sover lite mellan söndag – måndag.. Men så kan det gå! :D Hoppas alla har en bra dag!

XOXO


British Museum


2011-02-13

SUNDAY.

Har inget att skriva, inget har hänt haha. Roligt! Uhm vi började kolla på THe Kings Speech i fredes, men den var rätt konstigt, vi såg aldrig klart den. Kanske får göra det någong gång. Annars har jag bara pluggat...Har massor att göra nu med denna finans kursen. Ja..annars är det nog inte mycket mer att säga, hehe. Ha en bra söndag.

XOXO

Mr Snowman


En bild jag tog på julmarknaden i Hyde Park i vintras. Vad tycks?

XOXO


Malin & I

Bild från när Malin häslade på i höstas (:

 

 

XOXO


2011-02-11

Hejsan bloggen. Hur är det med alla idag? Med mig är det bara bra. Så är det fredag igen, skönt tycket jag. Idag ska jag plugga lite under dagen sedan kommer Peyton hit ikväll. Vi ska kolla på film, tror the blir The Kings Speech. Den ska vara bra har jag hört, så det ska bli spännande att se den. Återkommer senare och berättar hur den var!

XOXO

Tower Bridge

Bild tagev av mig. Tower Bridge, London.

 

XOXO


New York New York

Satt och kollade igenom mina NYC-bilder igår och drömde mig bort... Här är 3 stycker jag aldrig visat innan! Bilderna är tagna innifårn en buss därav ser det lite konstigt ut på tex försa bilden, men jag älskar ändå bildera. Vad tycker ni? Ser det inte helt underbart ut?!

 

 

 

 

XOXO


@ the premiere







XOXO





2011-02-10

Torsdag och helg för mig! Perfekt. Idag kom vi till skolan och vår lärare var sjuk... Så vi gjorde nanda, bara sat, sedan gick vi hem vid 10.30. Så kan det gå! haha. Nu hade jag tänkt sätta mig och kolla nån film eller tv serie, får se vad det blir (: har inte så mycket mer att säga faktiskt, haha!

XOXO

Chalet Girl Premiere @ Westfiel with Ed Westwick

 

 


 

 

 


Best Day Ever

Igår vad det bästa dagen ever! Träffade Ed Westwick!!!! Och med risk att låta som jag är 13 kan jag berätta att jag kramade honom och fick ett kort, haha. Har viljat träffa honom så länge! FÖr er som kanske inte känner igen namnet Ed Westwick så spelar han Chuck Bass i Gossip Girl. Slänger upp min bild med honom, och lägger upp lite fler bilder från premiären av hans film senare! Jag och PeyPey hade i alla fall en underbar avslutning på dagen.

 

 

 

XOXO


2011-02-08

Igår så blev det ingen presentation för många lärare var sjuka så vår lärare fick ta hand om alla klasser..haha fail. Så idag gjorde vi den iställer! Och det gick superbra! Min grupp fick bästa betyg wo! Nu håller jag på att göra mig klar sedan ska jag och Peyton på premiären av The Chalet Girl med Ed Westwick. Den hålls i Westifield shopping centre.. Är gratis och kommer inkuldera någon konsert och sedan Q&A med "stjärnorna" från filmen. Ska bli så kul! Woho! Ha en bra dag!

XOXO

From Today








Gives You Hell

 

Denna låten påminner mig om USA, inte för att USA gave me hell utan för den spelades på radion varje dag jag körde barnen till skolan, heh. :)


2011-02-07

Godmorgon! Idag skulle vi egentligen ha gjort en grupppresentation, men det var inga andra lärare förrutom våran idag så han är tvungen att springa mellan alla klasser så vi får göra presentationerna imorgon istället. Så kan det gå. Efter skolan idag ska jag nog inte göra så mycket, kanske skriva en report om jag orkar, annars ska jag nog se klart på filmen jag började igår - The Green Hornet. Den verkar ganska så bra än så länge.

XOXO


2011-02-06

Sunday! Igår var jag hos Peyton och vi städade sen festen och kollade på 3 filmer, mycket slappt och nais. Idag har jag inte gjort väldigt mycket. Har dock gjort klart mitt skolprojekt som ska lämnas in imorgon, eller idag om man nu vill det. Vi laddar upp allt online så kanske gör det sendare.. Det blev i alla fall 70 sidor i words och 15 000 ord.. Roligt ju! Men nu är det klart, dock har nästa projekt redan börjat och det kommer vara ännu mer! Är redan stresad inför inlämningen den 28 februari.  Nu hade jag tänkt laga lite mat och sedan bara slappa och sätta på nån film. Hoppas ni har en bra söndag

XOXO

Oh My God

 

 

OMG! På tisdag har Ed Westwicks nya film, Chalet Girl, premiär här i London och jag och Peyton ska gå dit! Inte på självs premiären, men dom ska ha massa performances och sånt för allmänheten och så kommer jag troligvis se en skymt av my future husband haha.. Nejmen skämt o sido, ska bli roligt!

 

XOXO


2011-02-04

Yay äntligen är det fredag vilket betyder att jag är ledig 3 dagar nu över helgen! Älskar att vi inte har skola på fredagar, är så skönt att alltid ha 3-dagars helg. Igår var jag hos Peyton, hjälpte henne att städa undan lite för festen hon ska ha ivkäll. Vi åt även och sedan kollade på på Pulp Fiction, som är gjord av Quentin Tarantino - Hans filmer är alltid så bra, älsar tex Inglorious Bastards.

Roligt quote från "Pulp Fiction"

- And, in Paris, you can buy a beer in McDonald's. You know what they call a Quarter Pounder with Cheese in Paris?

- They don't call it a Quarter Pounder with Cheese?

- No, man, they got the metric system, they don't know what the fu** a Quarter Pounder is.

XOXO


Sara Potter?

First Hogwarts Express!



And then to the Ministry of Magic..


2011-02-03

Last day in school before the weekend! YAY!

Var så trött imorse när jag vaknade, snoozade i 35 minuter! Blev lite stressigt när jag väl gick upp, men det var skönt. Idag har jag först skola, sedan ska jag hem en stund sedan iväg igen. Ska träffa en gammal kompis från friidrotten! Hon har med flyttat hit till London, ska bli roligt. Efter ska jag nog hem till Peyton och hjälpa henne fixa för imorgon, hon ska ha en liten fest!

Nu: Skola

XOXO

<3

CB 4x13 Damien Darko - blair-and-chuck fan art

 

CB 4x13 Damien Darko - blair-and-chuck fan art

 

CB 4x13 Damien Darko - blair-and-chuck fan art


Life As We Know It

 

Kollade nyss klart på denna filmen, den var riktigt bra. Ta en titt på trailer och se om ni tycker den verkar vara nått, men jag kan absolut rekomendera den!

XOXO


Dress with Hearts

 


Två ny klänningar jag köpte i helgen! Detta är den ena! Man fick passa på nya på den sjuka rean!! Hade bara 1 klänning innan, typ, så jag passade på att köpta ett par nu när dom var så billiga. Love it!

Right Now

 

Mary & I


2011-02-02

Har precis kommit till skolan nu, idag ska vi göra en massa arbete på våra inlämningsuppgifter! Efter skolan ska vi stanna kvar ett tag och jobba med det grupparbete som på påbörjade igår..Efter skolan ska jag hem och ta det lugnt tror jag, är så trött! Hatar att på up kl 6, kommer aldrig att vänja mig vid det ack ack. Kollade aldrig klart på filmen igår heller, så kanske gör det senare med.. Nu börjar klassen när som så jag får avsluta inlägget nu hehe.

XOXO


Charlie : Candy Mountain <3

 

-Wake up Charlie
- Yea Charlie WAKE UP!
- We have found a map Charlie
- Yeah charlie a map !! A map to candy mountain!
- It's a land full of sweets and joy ... and joyness!!



- Heeeey guys we seriously should get off this thing!!
- Charlie
- Charlie
- Charlie
- Charlie
- YEAAAH WHAT IS IT IM RIGHT HERE!!!
- ... We're on a bridge Charlie!!


Haha I LOVE CHARLIE! Kolla in den här om ni inte redan sett den:
http://youtube.com/watch?v=JPONTneuaF4

Daim

 

Igår på Tesco såg jag att dom hade denna Daimtårta..Så vart tvungen att köpa den haha! Ska ta en liten bit nu :)

XOXO

2011-02-01

Så vart det februari igen, januari gick snabbt. Skönt det, vill att vinterna ska vara över nu.. Är inte allt för kallt här, men har varit runt 0-5 grader nu ett tag med kalla vindar, så nu tycker jag det kan vara bra. Tycker även det kan vara nästa månad NU, för längtar till mars! Idag så var jag och Mary och besökte 3 banker efter skolan för skolarbete..Vi undersöker hur man går tillväga om man ska ta ett lån när man är ett litet företag. Ganska svårt för bankerna kan inte säga mycket utan att öppna ett konto.. Oh well, det blir nog bra :)

XOXO


Mary & Sara

RSS 2.0