New Week

Hejsan! Så vart det ny vecka igen.. Och vi började på vår nya kurs som sagt och gud vad mycket jag kommer ha att göra dom kommande 4 veckorna :S vet inte riktigt när jag ska hinna med att göra något annat än att plugga..haha. Men det ska nog bli bra. Idag var jag och Pey och handlade på Tesco (mataffären) sedan åt vi middag och kollade på Gossip Girl - det började igen förra veckan efter en liten paus, så det var kul att det är tillbaka igen.

Jag gjorde nyss klart första reporten för min nya kurs så nu tänkta jag krypa ner i sängen och kolla klart på "Love and Other Drugs" som jag började kolla på igår. Natti!

XOXO

2 from this morning

 

 

 

Som ni ser är mitt hår lite mörkare och lite kortare, me like!

XOXO


Sunday 30.1.11

Hejsan! Så vart det söndag igen..Och morgon är det ny vecka med nya utmaningar. Imorgon så börjar vår nya kurs i skolan.. Vi har jobbat med Front Office & Housekeeping i fyra veckor nu och imorgon börjar finance and accounting. Den ska tydligen vara den svåraste kursen i mitt program, men det ska nog gå bra tror jag. Ska snart ta och diska lite, sedan böja laga middag, tänkte ha kyklingklubbor och ris idag. Mumsigt. Hoppas alla har en bra söndag.


XOXO


My New Dress


Fyndade denna söta klänning igår på Zara! På rea för £9,99. Perfekt pris tycket jag!

XOXO

Saturday Night

Hejsan bloggen! haha. Idag så var jag och klippte mig! Det ser typ lika dant ut som innan, men kortare och mycket fräschare! Färgade även mitt hår igår, så nu är det väldigt mörk brunt, men det är ganska så fint! Det är så mycket rea på mallet nu så jag kollade runt lite i affärer medans jag väntade på min klipp-tid.. Köpte en fin klänning på Zara...Ett inlägg med bild kommer upp imorgon så får nu se den! Ikväll har jag varit duktig och pluggat, har faktiskt fått klart en hel del, så nu är det inte mycket kvar innan allt är klart woho! Sitter här och är hungrig och funderar på vad jag ska äta.. Önskar jag hade frukt hemma, men det har jag icke! haha. Får väl bli knäckemacka eller flingor. Hoppas alla hade/har en bra lördags kväll!

XOXO

Swedish Fashion in London

 

"Swedish Summer" Verkar vara det senaste modet i London... Igår så såg jag på Top Shop's hemsida att deras startsida hade "SWEDISH SUMMER" skrivet över hela startsidan! Och idag inne på River Island hittade jag linnet på bilden ovan.. Även fast designerna kankse borde ta lektioner i svenska språket! haha. Men ganska roligt, eller hur?

 

XOXO


Ny Design

Vad tycks :) ?
Har gjort det själv, so I'm proud!




New Shoes

 

Idag var jag och shoppade lite nytt till våren! Dessa svarta skor var det ENDA svart jag köpte.. haha måste vara ett rekord för mig! Men i alla fall.. För några veckor sedan köpte jag mitt första par Jeffrey Campbell shoes; Då vart det ett par combat/military boots (dock har jag ingen bra bild), som jag ÄLSKAR! Denna gången fick dessa Wedges följa med hem. Klacken är låg och jag blir inte för lång, dessutom är dom så oerhört sköna att gå i! SORA ♥ Jeffrey Campbell.

 

XOXO


Taylor Swift - Love Story

 

Gammal sång, och kankse lite uttjatad.. but I Love It ♥

(videon verkar va lite konstig..men dubbelklicka på videon så kommer den att spelas upp i nytt fönster iaf!)


sora


Onsdag morgon

Har inte bloggat på några dagar nu.. Sorry! Har haft andra saker för mig.. I måndes så var jag först i skolan, sedan hade jag 1 timme hemma för att äta och byta kläder sedan bar det av till Four Seasons, jobbade där från 5-12. Var riktigt kul faktiskt! Serverade människor från City Bank, cirka 115! Det var mycket roligt faktiskt, var lite nervös en det gick bara bra! Nu: Sub från Subway!

XOXO

Love and Other Disasters

 

Kollade på denna filmen. Brittany Murphy är riktigt bra! Rolig var den, kan jag rekomendera! E typ en romantisk komedi =)


Sunday Night

Så var helgen över igen... haha. Idag så var jag och Peyton på Brent X, köpte några bas tröjor på H&M för en billigt peng hehe. H&M = Love. Alltid så bra och billigt, och bra plagg man alltid behöver! Nu ska jag sätta mig tillrätta och kolla på en film.. Kan berätta senare vilken det blir!

XOXO

Outfit

 


For Mimi ;)

Berättade till Mimi om mitt rosa diskmedel som luktar som bubblegum.. Lovade att ta ett kort på den, så här är det mimi! haha ;)



Dinner with P&S

Härom kvällen så häslade Peytons kompis Suna på.. Hon bor egentligen i USA, har hört mycket om henne så var kul att träffa henne! Vi år middag på Nandos och kollade sedan runt i lite affärer. Mycket trevlig.




 

 

 

XOXO


From Last Night

Igår var det Mary's (min kompis i skolan) födelsedags middag. Så jag och två andra från skolan, plus hennes kompisar, var ute och åt middag. Var mycket trevligt! Här kommer några bilder.

 

 

 

 

 

 


pic from tonight


school times

Sitter just nu i skolan och väntar på att skolan ska börja.. Eller ja, vi började precis. Vet inte riktigt vad vi ska göra idag, men nått blir det väl.. haha. Är redan hungrig..och det är så länge till rasten! Ihp. Men vi ska nog ha grupparbete så kan gå och köpa snack nu =)

XOXO

2011-01-18

Igår var det mammas födelsedag! ♥


Idag i skolan hade vi ett Housekeeping game. Vi var tvugna att lösa, i grupp, en massa problem som har uppstått i verkligheten. Det fanns 10 problem att lösa och hur man löste tidigare problem påverkade hur man kunde lösa senare problem. Vissa problem var lätta att lösa och andra lite svårare. Det var ganska så kul faktiskt, lite annorlunda skoldag. Imorgon ska vi diskutera vad vi lärde oss idag för att sedan skriva en report på ca 2500 ord om varför housekeeping är svårt osv. Nu ska jag strax sova.

XOXO

"He's just got it.."

 


Four Seasons

Idag efter skolan så ska jag, Mary och några andra från skolan till Four Seasons Hotel i Canary Wharf. Canary Wharf är ett jättefint område i London, som ligger precis vid floden. Vi hade chansen att signa upp till en "Training course". Four Seasons har ofta stora events och dom behöver personal till, så idag ska vi dit och får gratis träning. Om dom gillar en, skriver dom upp ens namn och ringer in en om dom behöver hjälp på ett event. Ska bli jättekul, hoppas det går bra.. Första gången jag kommer att göra något praktiskt i hotel-branchen. I love Peyyytonina.

 







Fint eller hur?

Picture From Yesterday

 


NEW SONG FROM TPR


Ego Pics








Friday

Min highlight på dagen var att mitt varmvatten äntligen är fixas! Woho. Så jag kan äntligen duscha i varm vatten igen! Inte helt fel det, haha. Annars har jag pluggar, och lagat mat. Lagade en kykling wok, blev mycket gott. Kollade även klart på Prince of Persia som jag började kolla på häromdagen, mycket bra är det! Kan jag rekomendra om man gillar lite fantasy äventyrs filmer!

XOXO

The Plaza, NYC

Kanske det mest berömda hotellet i NYC.. The Plaza.. Ligger på 5th Avenue vid hörnet av Central Park South... Kan det bli bättre? Detta hotellet är nog mitt Nr.1 dröm hotell att jobba på! Men en dag så..

 




Hard Work

Sitter just nu och pluggar.. hehe. Håller på att skriva om olika lagar som gäller i jobb-samanghang och sedan hur dessa lagar påverkar jobbet som görs i ett hotell. Det är ganska intressant, men det är svårt. Vi ska bara skriva kort om varje lag, och det finns så mycket fakta om varje lag, så det är svårt att veta vad man ska välja att skriva om. Men nu är det i alla fall ingen mer skola denna veckan, så 3 dagars ledighet som väntas. Dock ska jag spendera stor del av den ledigheten med att plugga. Men sånt är livet som student! haha.

XOXO

Counting Crows - Holiday in Spain


Empire State of Mind

Take me back ♥

 

 

 

 

Picutres taken by me

 


Stockholm Syndrome

Muse - Stockholm Syndrome - Live At Wembley Stadium ♥



pluggpluggplugg

Håller på att plugga för fullt.. Eller jag, jag håller i alla fall på att plugga. Det är svårt att veta vart man ska börja, så jag har börjat lite smått på olika saker. Ska skriva cirka 5 olika buisness reports, så har gjort layoutsen på all, sedan skrivit bullet-points på vad jag ska skriva om. Nu är det bara till att börja hitta källar så jag kan stärka mitt arbete, inte det lättaste. Måste även skriva allt på ett snyggt sätt, även det inte det lättaste. Men det ska nog gå bra! Det som jag ska skriva om är Front Office Management och Rooms Division Management, så det är ganska så intressant. Bara svårt, i och med jag aldrig har jobbigt med det själv.

XOXO

From around London

Jag och min Kompis Nemo inne på Disney store =)

London Eye

 

Big Ben


2 months

2 månader kvar tills jag sticker till USA!





Boys

 

 

Idag efter skolan var jag och Mary & käkade på detta stället. Dom serverar thai mat och det var så himla gott. Vi gillar både spicy food, så vi beställde in två rätter: bläckfisk och kykling, som båda var riktigt hot! Var himla gott. Vi brukar gå till ett annat thai ställe, men vi kände att vi ville testa ett nytt ställe idag och vi tyckte båda bättre om detta nya stället!


XOXO


5* Hotel in London

 

 

 

Idag så hade vi ett grupparbete i skolan och vi var tvunga att välja ett 5* Hotell som vi ska besöka och jämnföra med ett 1* hotell... Vi besökte hotellet på bilden ovan, ett hotel som ligger i Piccadilly Circus! Så himla fint är det. Efter vi hade frågat personalen några frågar satte vi oss på ett fik vid Piccadilly och gjorde klart vår powerpoint som vi ska presentera på onsdag. Mycket produktiv dag.

 

XOXO


Sale @ The Body Shop

 

Det var tag 4 betala för 3 =)

Fick med mig hem ett MEGA duschtvål, jordgubb 750 ml. Sedan tre saker från Cranberry (Jul serien) Ett duschtvål, Shimmer lotion och ett Body Butter. Allt för cirka 150 kr.


1 week down

Då har första veckan på skolan gått och imorgon börjar vecka 2. Är redan stressad över allt som ska göras.. Vi har vår första inlämning den 31 januari så det går snabbt dit. I veckan var jag bara i skolan, sedan målade jag mitt badrum lite, målade om allt trä i ny vit fräsch färg. Blev fint, och så luktar det gott! Nu i helgen har jag tagit det lugnt.. Va på middag hos min granna sedan hemma hos en av Peytons kompisar och träffade hennes vänner från skolan. Igår var jag hos Pey och vi slappade bara och kollade på tv/film. Idag har jag tänkt att plugga lite, om jag orkar! Men lite ska jag nog få gjort.

XOXO



School times again

Idag var det första dagen på skolan! Det började väl bra, men är redan stressad över allt som måste göras.. Men det kan ju vara kul. Vi startar med ett grupparbete och imorgon ska jag och min grupp till Savoy Hotel - Ett av de finaste 5 stjärniga hotellen i London - Och kolla in hur saker och ting fungerar där. Ska bli riktigt skoj tycker jag.

Famlijen kommer även och hälsar på mig i April! Ska blir kul. Mamma och jag sticker äver till Paris över en dag, medans pappa och Carl sticker upp till Liverpool och kollar fotboll. Ser fram emot att åka till Paris igen, var ju där förra September med Peyton :)

XOXO

What a Wonderful Day


M & S on New Years Eve




Back in London

Nu e jag tillbaka i London igen, kom hit igår kväll. Allt gick bra med resan hem, inte en enda försening woho! Idag så tar jag det bara lugnt innan skolan börjar igen imorgon. Peyton är här och vi bara slappar. Ska snart laga mat.. Blir nog nån kykling wok, yummy. Som sagt börjar skolan igen imorgon, ska bli rätt kul att komma in i vardagen igen tycker jag.

XOXO

Gott Nytt År/Happy New Year


RSS 2.0