Tschüs

Dagen började med att jag gjorde Engelska C prov sak, men det var det enda jag gjorde idag så jag var hemma vid halv tio imorse igen :) Jag hade nämligen bilen, muhaha. Riktigt skönt att köra till skolan måste jag säga!

Sen kom jag hem, gjorde läxa direkt..Så jag skulle ha det gjort. Jag satte på Schrei DVDn sen började jag packa i min fina resväska ! Kom på att jag inte hade solkräm så jag fick köra till Eko och köpa . Smart att jag kom på det idag liksom. Sedan har dagen varit ganska lugnt. Har pratat med Mirre lite granne, kommer ju inte kunna sms el prata med någon på en vecka, sjukt. Jag är tyå besatt av sms. Har nyss målat naglarna, woho, hoppa det håller hela veckan..jaja annrs får det vara skabbigt .. lala.

Vi fick även träningspassen inför Lanzarote idag. Det ser väl gasnka okej ut tycker jag, lediga på tisdag är vi i alla fall! Hoppas nu bara att det är sol där! För vädret där kan vara lite ostabilt! Nej nu ska jag åka hem till Julia. Ska sova där inför imrgon, sedan sticker vi väl vid 05.00 nån gång, jobbigt värre, men flygresan är lång så man kan sova på flyget. Sakna mig inte allt för mycket, nej jag skojjar. PUSS OCH KRAM /SORA

image27
B.K

Eins, zwei

Idag gjorde jag mitt tal. Detta tal har lärarna skrämt oss med sedan ettan, herregud säger jag bara. Vi kom dit jag skulle vara nummer två, MEN så vart det en lärare som inte var där så jag var tvungen att göra det först ._. Men det kändes bra i alla fall, tror det gick bra med! Dock var jag sjukt nervös, kunde knappt andas de första meningarna, hihi. Men det blev bättre och bättre tycker jag allt! Jag betalade även in de 675 kr till balen så nu får jag gå mohaha. Dagen avslutades med idrott i tivoliparken, suck, vi hade "orientering" kanske inte jätteseriöst och jag och Ida gick in för att få den lilla kontrollen man andvände att pipa så många gånger som möligt...

Oh förresten, jag såg en bil med RSG <- Dock MIRRE satt jag i bussen denna gången så jag cyklade inte ner i ett dike...men jag slog huvudet lite lätt i rutan..

Jag ska göra det sista pluggandet innan träningslägret nu, sedan ska jag köra och köpa lite saker till resan. Jag hämtade förresten itt körkort igår, det är fult. Imrgon åker jag sedan hem till Julia och stannar tills vi åker ^_^ Jag tror att vi kankse ska kolla lite på Zimmer dvd:n.

Ouuf jag kommer faktsikt att sakna alla här hemma, dock inte vädret. Men det är bara en vecka. Sedan är det vandring med klassen, 3 dagar ute i en jeffla skog, jag kommer dö. Ska vandra med Jojo, Adrian, Marcus och Mimmie, vi får se hur det kommer gå..Vi planerade i alla fall lite med maten idag. Vi ska även boka allt inför Holland när jag kommer hem ! EEK! Inte länge kvar till vi ska se TH nu!

Nej, nu ska jag plugga engelska C.

/SORA

image26
Bill

2 dagar kvar..

..TILLS VI SKA TILL LANZAROTE PÅ TRÄNINGSLÄGER!
Jag håller på att fixa inför resan litegranne. Har köpt lite nya kläder och en trevlig aftesun! Som jag förövrigt tvingade Julia med att köpa ^_^ Eller ja, tvingade och tvingade. Jag övertalade henne helt enkelt. För jag är bra på att övertala männiksor. Vi var förresten också och lämnade tillbaka våra TH-biljetter till Stockholm, kändes lite jobbigt..

Men snart ska vi ändå beställa nya till Holland, Nijmegen, OPEN AIR! Som det ser ut nu är vi 13 personer som ska dit, det ska bli riktigt kul! Vi har dock lite problem med hotell..men det fixar sig!

Jag har nyss skrivit klart mitt tal inför mogrondagen. Jag ska prata om maffian (H). Mirre ringer lite senare så ska jag säga det för henne! HAHA. Ja. Jag och Mirre pratade när jag åkte buss och cyklade hem, ackak. Jag är fan cp. Jag lovat. Världens klantigaste personer är vi två! Men sånt är livet! Jag berättade bla när jag en gång höll på att bli överkörd av en bil när jag cyklade: Jag fick cykla ner i diket! Men lyckas om inte jag?

Skolan idag var tråkig, hade bara engelska c dock. Men Cambridge sakerna skulle i alla fall vara inlämnade idag, suck. Så jobbigt, men jag var klar! Skolan dödar mig just nu! Så mycket att göra, men när vi åker iväg på fredag har jag nästan allt bakom mig! Så grymt skönt!

Nej, nu ska jag nog köra iväg och hämta mitt körkort! Det kom idag.. Om affären är öppen vill säga..Men jag hoppas det.

/Sora

Mirre här

ÄNTLIGEN! Eftersom Sora inte bloggar så får väl jag göra det.. HAHA! Längger in en bild på oss från idag! Nu ska vi nörda.. Tänkte kolla på en film till men de pallar vi nog inte. BAJ BAJ!!
ser ni hur jag liknar STEN på msn mina vänner? Sora är lite lik XP fast utan handen för munnen! hAhA

GODNATT
image25

RSS 2.0