Hola

Idag har jag och Mami varit istan och klippt oss :) Det blev mkt bra tycker jag allt! :D Just nu sitter jag och pratar lite med P och V. Mycket kul.. Dock har jag så extremt tråkigt att jag inte vet var jag ska ta hän ._.

Jag har även kollat lite på fotboll och ätit en glass..Intressant? Inte jätte..

Imorgon ska jag not till Mirre iaf, nått kul XD

/SORA

Zwei Wochen

Okej, jobbigt läge..Helt jobbigt nu med Au Pair saket. Ackak jag säge då det. De jefflarna..Får hoppas at de löser sig...Just nu rollar jag lite med Pat. Det är alltid trevligt! :D

Imrogon ska jag och Mami klippa oss och sedan ska hon fixa min studentpresent:Ett "charmbracelet" från Tomas Sabo! Så fint!

/SORA

Sun!

Idag har vi varit på stranden med klassen..Det var kallt! Men här hemma är det i alla fall mycket soligt! Jag har precis kommit hem från stan..Jag och pappa var och provkörde en bil :) mycket trevligt var det måste jag säga!

Ikväll ska väl de flesta ut kan jag tro..Men inte jag hoho. Jag ska sitta hemma STEN Nej skojja, men jag ska inte ut i alla fall :) I helgen ska jag träffa Mirre tror jag bestämt, och imrgon ska jag klippa mig !

Ida och jag var på Bäckaskogslott idag och kollade lite inför balen nästa vecka..Så fint är där! Men det sjukt verkligen..Det är inte ens en vecka tills studenten..Det är fan helt sjukt!

OCH OM EXAKT TVÅ VECKOR SKA VI SE TH !!

/SORA

Tidigt.

Det värsta jag vet är att gå upp tidigt på morgonen..Det borde vara förbjudet att ens tänka på att gå upp innan i alla fall nio, men icke. Jag var tvungen att gå upp kl 6 idag och åka till skolan för jag ska göra två delar i cambridge examen saket idag.. Suck, alla andra är hemma och sover..JAG VILL MED DET! Ajaa.. Om en jeffla vecka tar jag studenten så jag antar att jag kan stå ut! Asså EN VECKA! Det är helt sjukt! Efter massa år i skolan (7-8 år?) så slutar man. Det känns lite konstigt, men mest skönt! Och sedan kommer sommaren..Med TH! Woho.

/SORA

Skattjakt

Idag har treorna där jag bor haft skattjakt! Det var SÅ kul måste jag säga.

Det hela går ut på att man får en lista med saker såsom; Ros, använd blöja, pensionär, långrtadare mm Dessa saker ska man sedan hitta runt om i staden, hihi. Sjukt kul. Och ovan på allt ska man såklart vara utklädda! Jag, E och I var då Emosar som E säger XD Gud asså det var riktigt kul.. Vi hade piercingar och grejjer ;) Dock vann vi inte..men så kan det gå..

Nu har jag precis duschat ur all svart färg i mitt hår och tvättat bort allt smink :) Ska nog kolla lite på Cambridge saket inför imorgon..

OM EN VECKA TAR VI STUDENTEN!

17 Dagar.

Jag gillar tisdagar, först Gossip Girls och sedan Desperate Housewives! Riktigt kul måste jag säga :) Paus just nu i Gossip..

Jag har faktiskt städat idag, känner mig riktigt stolt! Tog lång tid med.. Usch så tråkigt, men ibland får man offra sig..

Imorgon är det skattjakten! Det ska bli riktigtkul, längtar sjukt mycket :D Jag och Ida drar till Emelie imrgonbitti sen börjar vi fixa allt :D

/SORA

Free

Idag är jag ledig från skolan :) Dock ska jag spendera dagen med att städa lite inför studenten och så, så sånt är inte så kul, men hade tänk sätta på Zimmer live på TVn så blir det i alla fall ite roligare! Först ska jag gå och äta lite frulle.. Blir conflakes! Måste typ äta det till frukost varje morgon, annars blir det inte bra .. hih

Mirre kom hem igår med woho, nu kan jag återgå till mitt SMS beoende XD Hon ska berätta allt om Comet sen i helgen när jag ska dit Drool på det.. Och jag tror att Anneli kommer hem från Mallis idag med..Ha en bra dag!

/SORA

By Your Side

Noone knows how you feel
Noone there you'd like to see
The day was dark and full of pain
You write help with your own blood
'Cause hope is all you've got
You open up you eyes
But nothings changed

I don't want to cause you trouble
Don't wanna stay too long
I just came here to say to you

Turn around, I am here
If you want it's me you'll see
Doesn't count, far or near
I can hold you when you reach for me

Your life is meaningless
Your diary full of trash
It's so hard to get along with empty hands
You're looking for the rainbow
But it died not long ago
It tried to shine just for you
Until the end

I don't want to cause you trouble
Don't wanna stay too long
I just came here to say to you

I am by your side
Just for a little while
Turn around, I am here
If you want it's me you'll see
Doesn't count, far or near
I can hold you when you reach for me

If the world makes you confused
And your senses you seem to lose
If the storm doesn't want to diffuse
And you just don't know what to do
Look around, I am here
Doesn't count far or near

I am by your side
Just for a little while
Turn around
Turn around, I am here
Turn around
Doesn't count, far or near
Turn around If you want it's me you'll see
Turn around I can hold you when you reach for me
Turn around, I am here
Doesn't count, far or near

I am by your side
Just for a little while
We'll make it if we trySNÄLLA

JAG HATAR VÅR RELIGION LÄRARE. HAN KAN TA OCH DÖ NU.

Ofta att man ger läxor NU asså SNÄLLA DAMP på honom så irriterad är jag. Våra betyg sattes i torsdes alla lärare har släppt allt, inga lektioner och inga läxor. MEN vår JEFFLA religion lärare kommer NU och ger oss läxor, fyfan asså.

Nej. Vi är lediga imorgon i alla fall lediga imrgon. Alltid nått..

På onsdag är det skattjakt! Vi ska vara utklädda till EMO's HAHAH. Jag typ jag dör av skratt XD Vi köpte fejkpiercingar och hårfärg idag hoho.

Jaja, nu ska jag och Mami ut och gå!

/SORA

?

Jaha..Dagen var ju rolig..kan man tycka.. Hm ja den är svår. Nejmen det var fint väder på idrottsplatsen i alla fall så man kanske blev lite brun i ansiktet, dock hade jag keps på mig så den är tveksam..

Shiit jag är så trött nu! Först av att gå upp så tidigt och sen av att ha varit där inne och hjälp till hela dagen..Jag säger då det..

Jag lyssnade nyss på vinnarbidraget till Eurovision..Kände mig lite tvungen till med, men allt jag säger är ? Hur kunde det vinna? Suck. Dagens Europa asså.

Nu ska jag nog kolla klart på Narnia 2 ..

/SORA

Tävling

Idag ska jag vara funktionär på en tävling som Åhus håller i.. Därför sitter jag nu kl 8 och äter frukost -.- Helt jobbigt måste jag säga, jag hatar att gå upp tidigit. Aja, jag ska i alla fall stå vid spjutet så vi får se. Det blir kankse jättekul..

Imorgon kommer Mirre hem igen, på tiden måste jag säga! Jobbigt att inte kunna smsa eller ringa henne hahah, så besatt i sms är jag..

Nej, nu drar jag.

/SORA

Hallo

Mohaha. Har precis kommer hem från stan.. Jag och min bror var och handlade kläder till honom, ganska kul var det, men jag har ont i huvet. Ackak.

Jag pratade med Mirre innan, asså SHIT! Jag typ dör. Helt underbart hade de haft det igår! *beundr Jag vet typ intr vart jag ska ta hän rikgit. Haha. Och snart ser vi TH tsm :) Ahw längtar så.

Nu ska jag slappa resten av dagen. Kanske sticker till Ida senare, får se :)

/SORA

Godmorgon

Ännu en solig dag ser ut att vänta :) Härligt härlig. Dagen ser väl ut som så att vi först har lektion i nån timme, vi ska lära oss studentsången och bestämma lite saker inför karnevalen tror jag.. Sedan åker jag hem till Ida där vi gör oss iordning, sen bär det va till tivoliparken där vi ska ha lite mys och "förfesta" till 3:3 som vi ska gå till senare ikväll.. Ska bli mycket kul ! :D

Nu ska jag återgå till min frukost!

IDAG SER MIRRE OCH CIRRE TOKIO HOTEL PÅ COMETGALAN !


/SORA

s & a

Dagens Bild
Dagens bild är på Anneli och mig :) Bara för att jag gillar den och hon ska
 på liten semester med klassen imorgon:)

Mys i stan

Idag har varit en mysig dag ! Jag, Ida och Emelie var på House of Bagels och åt kyckling Fenix sallad, det är så gott! Lätt den godaste salladen jag någonsin ätit! Sedan planerade vi lite inför 3:3 imrgonr (vår student fest) temat är beach/pride och vi ska då satsa på beachtemat ;) Vi disskuterade även liten inför skattjaketen, men vi kom inte så långt med det .. Sedan blev det en runda på stan, vi tog bland annat lite resekataloger över USA! Sedan har jag hittat smycket jag ska önska mig till studenten ^^ Nu ska jag återgå till att prata med Cassie i telen, är lite off mot henne nu XD

22 DAGAR TILL DORRAN OCH 23 TILL NIJMEGEN

/SORA

Studentens Soliga Dagar

Idag var sista dagen i skolan innan betygen sätts! Woho. Så skönt och det enda vi gjorde var att gå till idrotten och få reda på lite betyg..Sedan stack jag och Ida till polisen och hämtade mitt pass, sedan åkte vi vidare och köpte skor till studenten! Vi köpte båda svarta pumps, men inte lika dana..Känns riktigt bra faktiskt :) Sedan åkte vi vidare till EKO där vi handlade lite glass som vi åt i solen ! : D Jag och Mami inhandlade även en hel del grejjer till studenten! Shiit det är SÅ nära nu ! :D

Jag bloggade även för Mirre idag, så där man man ju kolla in om man känner för det ;) (Miir.blogg.se)

/SORA

Tomtenisse

Mitt och Cassies stora intresse i livet är tomtenissar XD Nej skojja! Men riktigt kul är det i alla fall! Det är typ det roligaste skämted jag vet just nu..Vi skämtar typ alltid om det..

"EN TOMTENISSE SOM RÖR SIG I SIDLED" - Asså Herregud. Helt otroligt kul!

Nu är jag riktigt trött XD

/SORA

Tagen Gehen Vorbei

Dagen har gått fort..Dagarna går väldigt fort med..Det är sjukt. Man vet inte vart tiden tar vägen! :D Och snart så kommer sommare.. Herregud! Jag längtar så mycket!

Jag och Mamma var precis ute och gick i 45 minuter, riktigt skönt faktiskt! Trevligt att va ute och gå lite så..Bättre väder idag med! :D Inget mer jobbigt grått regnväder..

Jag ska försöka fixa skor till studenten med i veckan.. Kan behövas haha, men det fixar sig nog tror jag allt! Nu ska jag gå.. Hörs

/SORA

<3

This entry is for Pat :) She was supposed to see TH in Belgium this summer, but then some things happened and now she wont be able too :( I'm really sorry hun. It's really upsetting..But one day you'll meet TH darling and like I said to you Tom will only have eyes for you! And then we'll live happily ever after with T&B *giggles* xxxx

image46
Tomi

Regn

Usch det regnar verkligen ute..Riktigt tråkigt måste jag säga. Jag hatar regn det är verkligen det väder som jag gillar minst..Till och med snö är bättre! Allt man kan göra är att sitta inne och tråka..Inte vill man gå ut och bli helt blöt. Ack. Sen blir man riktigt seg de dagar det regnar med..Vet inte om det är den gråa himlen som gör det, men kan blir helt seg och man orkar inte göra någonting..

Funderar över Cassies överraskning..Är sjukt spänd på vad det är för något! Ajaa..3 veckor tills jag får reda på det!

/SORA

Tomi und BilliT&BUnd alles was durch miene adern fließt

Vädret har börjat bli lite tråkigt nu igen..Lite sådär halvgrått/mulet ute..Gillar jag inte alla! Det ska va sommar och sol! På torsdag sätts våra betyg, woho, riktigt skönt! Och denna veckan är mest bara slapp, har ingeting och göra i skolan!

Lyssnar just nu på In Die Nacht, därav rubriken..Älskar den låten, den är så himla fin.. Som jag och M brukar säga, "jag vill med ha någon att sjunga IND för". Snart ska man till och med få höra den live. Helt underbart.

Jag och Cassie disskuterade lite låtval igår..Vi tycker TH ska ha med fler av sina gamla låtar..hade varit kul! Vi satt nämligen och kollade på klipp från gamla OA konserter där de gamla låtarna sjöngs..

Just nu rollar jag med både Pat och Mirre :) Man blir riktigt besatt kan jag lova! Sjukt kul är det med, hihi. Nej nu ska jag ta lite vindruvor och återgå till rollandet!

/SORA


image44
T&B

Söndag

Jag gillar inte riktigt söndagar, man har typ ångest för att en ny skolvecka ska börja..menmen, det är lika bra att få allt överstöka, inte alls länge till studenten nu! Jag kan inte fatta att vi tar studenten det är helt sjukt! Men det ska blir så kul! Sedan väntar sommaren med en massa roliga saker! Helt amazing!

Idag har jag inte gjort värst mycket..Var på Maxi innan och handlade .. Ibland kan jag vara riktigt snäll och åka och handla till mamma och pappa ;) Hihi. Sedan har jag mest suttit vid datan..Spelat lite GH och kollat på film. Pratade lite med Mirre innan med :) Snackade lite om TH och mat XD haha.

Ida verkar ha fått en bra familj nu till AuPair saket, det käns riktigt skänt faktiskt :) Så kul asså! Tänk.. om 3 månader åker jag till USA! Man blir nästan lite rädd när man tänker på det..

Åhhw förresten så beställde jag och Mirre SCREAM USA CDn idag! Kostade typ 83 kr var baar för att dollarn är så låg nu, skit najs! Längtar tills vi får våra skivor : )

/SORA

image41
Så söt bild ^^

Heiko

Igår åkte jag till Johanna :) Det var längesen vi träffades senast och det var mkt kul kan jag lova :D Vi lagade lite tacos, sen körde vi in till stan för att hyra film, blev en rolig och en skräckis..Dock var ingen av dem särskilt bra, men skit samma XD Vi körde även lite singstar tävling och vi kan ju säga som så att jag är rätt duktigt ;) haha. Idag har jag först varit i Åhus och ätit sen var jag och Ida ute i skogen och gick !

Just nu rollar jag lite med Pat och jag och Cassie dampar om sommaren..och om HEIKO! HAHA. Helt sjukt asså. VI hittade Sakis telefonnummer..typ det bästa som hänt !

Jag tror jag håller på att bli sjuk :/ Har ont i halsen och är jätte täppt i näsan .. Nicht gut..OCH HEIDI KLARADE SIN UPPKÖRNING I FREDES! GRATTIS!

/SORAimage40
Star tattoo

1 monat

Idag är det en månad tills vi ser TH i NIJMEGEN! Och då har vi redan sett dem i Dorran. Helt sjukt vad tiden går snabbt, ser fram emot det sjukt mycket! Och inte nog med det, vi har tagit STUDENTEN då med ! Shiiit asså, tiden bara flyger iväg.

image39
Bill, Avalon, 13/5


Gick upp 6.15 imorse..klädde på mig träningskläderna, åkte in till stan och hade friidrott! Woho, precis vad man vill kl 8 på morgonen, nej. Sedan hade jagliten håla sen blev det NK och idrott igen..Sjukt trött var jag när jag kom hem så jag skulle vila en liten stund..Slutade med att jag somnade vid 4 tiden och vaknade först nu.. 20.40. ackak. Och jag som skulle plugga för religionsprovet imrgon..Nu får jag helt enkelt sätta mig nu och göra det :/ Käns ganska så jobbigt faktiskt, men men, detta är i alla fall i stort sett det sista jag kommer göra detta året i skolan :)

Th hade för övrigt sin först hela konsert sen Bills operation igår i Hollywood, Avalon! Det gick super bra och Bills röst är helt underbar! Längtar ännu mer nu tills vi ska se dem!

/SORA

image38
Tom und Bill, Avalon, 13/5

1 månad

Idag är det exakt en månad tills vi ska se TH i Dortmund och imorgon en månad tills vi ser dom i Nijmegen. Jag kan inte fatta att vi faktiskt ska se dem! Det käns så overkligt! Jag och Cassie pratade över 2 timmer innan om resan och allt.. Och om USA och om TH'S NYA ALBUM SOM KOMMER I HÖST som för övrgit ska heta "Nächtelang" (all nights long) jag är så himmla spänd på det! AA!

Sedan har jag och Ida disskuterat lite om skattjakten..Vi har lite alernativ till vad vi ska klä ut oss till ^^

Imorgon ska jag ha spec.idrott måste gå upp 6.. palla det. Usch, men men så kan det gå!

BARA TRE VECKOR TILL STUDENTEN KAN INTE FATTA!

/SORA

image34
Tom und Bill

M&P

Jag och Mimi har suttit och pratat om Bill nu i nån timme..Det finns så mycket att säga om honom..Det tar aldrig slut riktigt..Vi kom inte direkt fram till någonting egentligen. De enda var att vi faktiskt kom fram till att vi måste hitta vår egen Bill, så det ska vi göra :) Hihi. Detta låter knäppt, men det är planen..Sen har vi såklart lite andra planer med den riktigt Bill med muhaha, men det är vår hemlis!

GRATTIS HEIDI SOM FYLLER 18 ÅR IDAG OCH KLARADE UPPSKRIVNINGEN !

Som vanligt vid den här tiden rollar jag med Pat.

/SORA

image33
Bills leende.

Guten Nacht

Idag var en ganska trevlig dag tycker jag nog! Jag har tränat ikväll, första gången jag var nere i Åhus på evighter! och träningen var typ så jobbig att jag dog. ackak. men så kan livet va ibland! Kan inte alltid vara lätt..Jag skulle tankat bilen med, men det glömde jag XD Så det slutade med att jag fick ta bilen imorgon istället woho så jag kan tanka den i stan..ska köra mamma till jobbet vid halv 8 sen börjar jag vid 11 i skolan, så det e ganska chill! Ska ha andra delen i mitt Engelska C prov imrgon! Hoppas det går bra!

Som vanligt rollar jag och Pat. Ska återgå till det nu!

/SORA

Guten Morgon

Idag är jag ledig! Riktigt skönt, gillar när man kan sova ut! Tack vare att vi har Engelska C prov igår och imrorgon fick vi idag ledigt! Najs najs! Dock behöver jag plugga lite idag, men vi får se hur det går med den saken .. Kommer sluta med att jag sitter där dagen innan :| helt off. Men men så brukar jag göra och det brukar fixa sig!

Det är fint väder här just nu i alla fall! Solen skiner som bara den och det är riktigt varmt ute på vår altan, funderar på att ta med mig datan och sätta mig och sola lite!

Jag har blivit matchad med en familj med i USA. Jag kommer åka den 25 Augusti till New York City och kommer sedan spendera ett år i USA cirka 45 minuter därifrån! Gud jag är helt nervös, men det käns bra!

Ikväll blir det träning..Första gången på ett tag som jag åker ner där och tränar XD Menmen, det kan ju vara lite roligt!

och.

DESSAN FYLLER 18 ÅR IDAG ! GRATTIS GUMMAN! OCH HON KLARADE NYSS SIN UPPSKRIVNING <3 Vilken härlig 18-års dag! Najs najs najs!

/SORA

image31
Tom Kaulitz

Tomteluva .

Idag hvarförsta gågnen jag var i skolan på 17 dagar, kändes väl lite sådär halv segt, plus att vi hade Engelska C Essay i ett antal timmar , hoppas det gick bra! Sedan kommer man hem så vart det en massa krångel med Holland o shit, men vi ordnade det nu! HAHA asså gud. jag OCh Cassie är för roliga, våra skämt asså, jag typ dör. Längtar så mycket till i sommar ! :D:D

10/6 - Cassie kommer till mig
11/6 - JAG, MIRRE, CASSIE, CIRRE OCH LUDDE åker ner till Dorran och ska köa inför konserten
13/6 - TOKIO HOTEL LIVE IM DORTMUND
14/6 -  TOKIO HOTEL OPEN AIR IM NIJMEGEN
15/6 - vi åker hem till Sverige och Cassie stannar hos mig
21/6 - Cassie åker hem och jag åker till Bulgairen

ASSÅ KAN DET BLI BÄTTRE!? NEJ !

OCH TACK MIRRE OCH CIRRE för ni ringde hotellen ! <3 NI ÄR ÄNGLAR !!

Ja. Annars har dagen varit najs. Har köpt studentkläder! Blev en skojrtklänning typ i vitt linne typ och ett par vita city-shorts! :D Sen vart jag och handlade lite, kom på att det är gasnka roligt att köra Bil i alla fall! I alla fall när man har TH på typ högsta volym ! :D

Nej nu ska jag och Pat rolla vidare ! :D

/SORA

image30

DORTMUND 13/6

OMG!

Vi ska till Dorran !! OMG ! och HOLLAND! asså jag tror jag dör av lycka just nu!
Jag, Mirre, Cassie, Cirre och Ludde ska dit ^^ asssååå jag kan ej fatta detta är så himla glad just nu!!!!
VI HAR PRECIS BOKAT BILJETTER TILL ALLT ! AAAAAAAAAAAAAAA

Kärlek till TOKIO HOTEL ♥

image29
Sexy Sexy

REDEN

STEN

Jaha ja. Just nu är jag hos Mirre DAMP. Vi har inte gjort ett skit hAhA det är så jeffla kul typ som natalie franz *beundr nej skojja. (HH) Vi har hmm inte gjort mkt hottom men vi har kört runt en del i Mirres lilla Bil ja. WIR WOLTEN FICKEN MIT DER KAULITZ ZWILLINGE JETZT JA. Vi har pratat lite om magng och cbg det är alltid jeffla kul. Vi åt på M&D med, ganska gott ja hotgeor. Just nu tömmer Mirre tvättmaskinen tror jag.. hon vandrar mest runt här hemma och ser allmnät sexy sexy ut asg Ganz gut NEIN.

Vi ska göra pannacotta hotgeor med saffran GANZ MEHR hotgeor Mirre övergick från tvättmaskinen till att göra Pannacottan mums. Vad vi ska göra ikväll vet inte ens X så det får man se.

Vi va på HEMMAKVÄLL med DAMP alla jeffla marsmallows va slut, helt otroligt asså, mirres und mich favorit candy. Ackak. Men vi har nuts.

WIR WOLTEN TOM UND BILL .

/SORA

RSS 2.0