Onsdag

Hallo! Idag är det onsdag och IMROGON SKA JAG SE TOKIO HOTEL OH MY GOD!!!!!  Jag är så glad!! Igår kunde jag typ inte sova så jag var skittrött imorse när jag vaknade T.T Så jag åkte direkt hem och sov vidare när jag släppt av L och B. Sen vakande jag igen vid lunch och då kom Izza hit. VI var här ett tag åt lunch och så, sen åkte vi til nagelstudion och jag fixkade min naglar och sen stack vi tillstarbukcs. Vi drack en Thai latter var och åt nån lemon sak. Gott gott. VI kom på att de har trådlåst internet på starbuks så man kan typ ha lan där om man vill, inte för att vi vill men ändå XD SÅ vi ska åka dit med våra datorer och testa XD haha. Interssant eller hur?

Nu ska jag gå och packa. Vet inte vad jag ska ha på mig imrogon. Det ska typ bli snö överallt -kallt med andra ord och vi ska va ute hela dagen.SÅ något varmt, men sen inne på konserten kommer det typ va cp varmt haha. Svårt detta. Jag ska inte glömma att packa min Sverige flagga i alla fall! :D wie.

/SORA

..wir wollen Tokio Hotel..



Idag är det helt tråkigt väder. Det regnar lite smått och är allmänt grått. Rimmade det? haha. Idag måste jag börja fixa allt för konserten för jag åker imorgon kväll. OMG. Jag har inte riktigt fattat att jag ska se TH i över morgon ännu och kommer nog inte gör det förrän jag verkligen ser dom haha. Igår lyssnade Katta på en cell cert och hon sa att Bills röst är amazing! Wie! Oh sen när jag har sett dem e det bara några dagar till Miir och Cici ser dom på EMA galan! så sjukt kul ju! I alla fall så måste jag bestämma vad jag ska ha på mig, måste kolla upp vad det ska vara för väder i NYC, sen måste jag även fixa mina naglar, men tror att jag gör det imorgon, hinner nog inte idag..Sen måste jag tvätta också haha. Kanske tanka bilen med..och köpa mat. Hmm. Sen hämta barnen, ja det är nog min dag idag. Tidigt dag för L idag. Förresten kommer detlajerna för fan partyt idag med! Ska bli spännande att se vad det är man ska göra för att få vara med och få chansen at vinna biljetter.
/SORA

Au Pair möte

Igår kväll hade vi au pair möte här hemma hos mig! Vi var ungefär 15 Au Pairer här tror jag och vår LCC. Vi kollade på film och åt popcorn haha. Filmen vi kollade på heter "The nanny diaries". Den var faktiskt ganska bra! Handlar om en nanny som jobbar för en familj som bor på The upper east side i NYC. (Och på Tal om upper east så är det Gossip Girls ikväll). Filmen är baserad på en bok som är baserad på verkligea händelser så det var faktiskt riktigt intressant! Och rolig med var den. Upper East är där alla rika männiksor bor i NYC hah, riktigt fint är där! Och riktigt dyrt är där att bo..haha.

Bara 3 dagar kavr till TH nu :D DAMP


/SORA


Saw V



Igår såg Jag och Izza Saw V. Var faktiskt riktigt bra! Och precis som postern säger, "You Won't belive how it ends"

EDIT: Mirre är AVUNDSJUK!

Bio och mat

Igår var jag, Lina, Iza, Therese och hennes pojkvän vid Natick mall! Vi åkte dit runt 7 tiden och beställde biljetter till en film, var en komedi, men det började inte förrän 10.45pm så vi fick till LA pzza eller nått sånt heter det haha och åt! Jag åt en Thai rätt, nudlar, kykling och jordnötter, mycket gott var det!! Sedan gick vi runt på mallet i de olika affärerna och kollade lite! När det stängde vid nio så åkte til vidare till starbucks. Jag drack en Chai latte, yummie. Sen stannade vi där tills filmen började! Det var en jätterolig film! haha. Dock kommer jag inte riktigt ihåg namnet. Den slutade innan ett nån gång och sen körde vi hem! Sen hade jag sovmorgon idag! hoho. Najsnajs.


/SORA


Fredag!

Idag är L ledig från skolan så vi har pysslat med like olika saker. Vi var på CVS och jag bestämde mig för att vara vampyr på halloween så vi köpte tänder och smink till det sen var vi på starbucks och drack varsin Starwberry Frapp. Mkt gott är det! Sen fick vi den underbara ideen att vi skulle köpa pumpor och göra haha. Så vi har suttit med varsin pmupa nu den senaste timmen haha. Det blev faktiskt mycket bra får jag säga! Fina pumpor tycker jag allt! haha. Roligt är det med, mahah. Ikväll ska jag och några andra svesnka tjejer ut och äta sen nog kolla på bio :) Ha en fortsatt trevlig fredag!!

/SORA


Våra awesome pumpor!

1 vecka



OM EN VECKA SER JAG TH LIVE NYC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Hallo

Igår var typ alla svenska au pairer härimkring på starbucks :) Mkt trevligt var det. Det starbucks ligger precis vid en bokaffär/bibliotek så det är jätte mysigt att sitta där och fika! :D Just nu kollar jag på en film, The Bourne Identity, heter den! Ritkigt bra är den, kan rekomendera den får jag säga :D Intressant inlägg? Eller inte. TH släpper ny dvd i december, så det är ju najs! Woho

/SORA

Mirre och Sora


Jag och Mirre i Dorran.
Saknar henne! ♥

(har redan lagt upp denna bilden, men den är fin så skit samma haha)

Hehe

Igår var vi som sagt på det här halloween saket. Det var faktiskt riktigt läskigt! Man blev rädd...VI gjorde tre olika saker. Först gick vi i Draculas labyrint haha. Det var nog det minst läskiga..men det var bra att värma upp med ;) haha. Sedan gick vi vidare till en sån här vagn. Man åkte efter en traktor på ett släp genom en mörk skog. Det var en guide som åkte med som berättade om olika delar av skogen man åkte igenom..VI stötte på häxor, motorsågsmän, zombier med mera. Det var läskigt och alla attacjerade mig och Maggie. ackak. Sen slutade det hela med ett stort spökhus. Det var läskigt haha. Men det var jättekul faktiskt! MEN det var så himla kalt! Hade min vinterjacka på mig så frös inte på överkroppen, men särskillt fötterna var som is.. ackak. Jag hade tänk ta bilden, men precis när vi skulle åka kom jag på at batteriet på min kamera var slut :/ meh.

/SORA


Halloween

Snart är det Halloween här (31/10) och det märker man! Många har dekorerat sina hus med en massa läskiga grejjer och alla affärer säljer halloween godis och det finns speciella halloween dräkts affärer och allt! Haha, så kul är det, synd att det inte är lika stort i Sverige får det är kul att se allt. Så nu ska vi snart iväg till en sån halloween themepark! Gud, alla säger att det är jätteläskigt...Får se om det är det med. Dock är det utomhus så ikväll bli första gången jag andvänder min vinterjacka här. Just nu är det 9 grader och solen har inte ens gått ner..Kallt..Och vinden och luften är med kall. hoho. Menmen. Så är det! Ha det bra!

/SORA


Helg

Nu är det lördag och helg igen! hihi. Idag spelade L fotbollsmatch det blev lika sen har vi nyss varit på köpcentret hon och jag. Trevligt :) Vi köpte båda like saker :) Sen lyssnade vi på Katy Perry i bilen haha. Så jag jobbar idag, sen har jag ledig på söndag och måndag istället :) Det är jättekalt idag här. Imorse var det 1 grad och nu är det runt 10, men luften är så himla kylig, käns precis som vinter hemma i Sverige. ackak.

Ja och nu är jag helt klar med att städa mitt rum woho! Är helt fint nu :)

/SORA

Fredag

Hallå! Idag är det fredag igen! Just nu håller jag på att laga mat, L hjälper med till lite :) Jag lagar fläskfile med chilisås och ris! Älskar det, hoppas det blir lika gott som hemma i svergie ;) Idag har jag gjort en massa ärenden. Först på Best Buy sen kollade jag in på TJ-Max. Det är ett jättestort varuhus där de säljer ut märkessaker jättebilligt så det är lite roligt hoho. Dock köpte jag ingenting. Se var jag och handlade och grejjade. Var tvugen och köpa maten tills nu ikväll och sen behövde jag nytt shampoo, balsam, dushtvål, handtvål och mascara haha. Ja det var en del det. Sen städade jag lite till på mitt rum, börjar få ordning på det nu hoho. Nu ska jag gå!

/SORA

MTVLA - B.K



Bill när de uppträdde på MTVLA ikväll!

God Morgon/God Middag

Idag hade jag lite sovmorgon för N hade det haha. Så jag fick sova en timme längre! Wiie! Jag håller på att bli lite sjuk dock, har ont i halsen och sånt, kändes lite som jag hade feber igår med, men mår mycket bättre idag. Idag ska jag köra B till flygplatsen och lite sånt så då får jag in i Boston en gång till hoho. Boston är en mycket fin stad tycker jag, gillar den. Även om jag knappt varit där inne haha. Igår gjordes det pumpabröd här..Det är jättegott! Degen luktar precis som pepparkakor, men det smakar inte riktigt så..Men det är alldeles fluffig och så ^^ Mums.

Ha en fortsatt bra dag!

/SORA

Hot N Cold



Hot N Cold med Katy Perry
:)

Hihi


Johanna, jag och Oliva :)

Tisdag!

Hejsan! Idag är jag trött haha. Resan hem igår gjorde mig trött, tog sån tid, men det gick bra! Idag har jag mest vilat och städat och lite så. Pratade med Mirre innan med :) (L) Förresten har jag fått reda på nu att Dessan hon har fått famlij typ 10-15 minuter från mig i typ "Byn" brevid haha. Så himla konstigt! men kul :D Det var osså jättekul i helgen hos Ida får jag säga :D Idag ska jag laga köttbullar sås och potatis till middag, ska bli lite gott haha :) Ska börja med det snart så det blir klart..Tar ju sin lilla tid att göra. A. Hoppas alla har det bra!

/SORA

Ida och Sara


Ida på Ikea!
Bakom kan man se Newark flygplatesen utanför NYC!


Jag uppe på rockefeller center i NYC!

Shopping

Allt bra? Med mig är det jättebra! Lite trött bara efter en hel dag med shopping! Igår var vi som sagt på ikea, Ida köpte lite saker till sitt rum och så, men det vi var ute efter var ju den svenska maten haha. Jag köpte Marabou, vaniljsocker (det jag tog med håller på att ta slut), sirap för knäck till jul och glögg! Det vill man ju inte vara utan sen till jul! Sen åt vi köttbullar och drack julmust haha

Idag har vi varit på ett köpcenter och där köpte jag en kofta som är grå från American Eagle. Jag har kommit fram till att det typ är min favorit affär i USA! Älskar deras kläder, så fina är dom! Sen köpte jag en svart kort kofta, mycket fin! Just nu väntar jag på Ida som är i duschen se ska vi spela Guitar Hero och sen ska vi iväg och köpa lite glass till ikväll. Vi ska bara ta det lugnt. Sen imorgonbitti åker jag hem, ganska tidigt, sen är jag väl tillbaka i Boston runt 3 tiden.

Ha det bra!

/SORA

Ikea!

Hej! Bussresan igår till Ida gick mycket bra! Just nu sitter jag och väntar på henne medans hon tar en dusch och snart ska vi till IKEA! Ska bli lite trevligt! Igår var vi ute och åt på nån rolig restaurang, sen hyrde vi film och köpte ben och jerrys. Dock var filmen kass. Skulle vara en läskig film, men den var mest töntig så vi kollade inte klart på den utan vi gick och lade oss för båda var så himla trötta..Igår var verkligen en lång dag. Tog så lång tid med bussarna hit. ackak. Nu ska jag klä på mig!

Ha en bra dag!

/SORA

New Jersey

Hallå! Nu är det fredag morgon här i USA och jag håller på att fixa det sista inför min lilla utflykt över heglen..Jag ska häsla på Ida i NJ! :D Det ska bli jättekul! Jag tar bussen kl 10.00 från Boston sen kommer jag väl vara framme hos ida vid 4-5 tiden i eftermiddag! Idag ska vi kanske gå ut och äta och prata en massa och sånt! Sen imorgon bär det av till Ikea, hoho. Roligt att åka dit. Har precis lagt ner det sista i min väska, så nu är det bara laptopen som ska ner med! Älskar min laptop för övrigt! Riktigt bra är den, kan verkligen rekomendera folk att köpa en Sony Vaio laptop. De är bra och har snygg design! :D

Jaja, nu ska jag göra det sista!

Ha en bra dag, så hörs vi sen!

/SORA


Tokio Hotel



30/10 (L)

10.09.08

Hej och hå! Hoppas alla mår mår idag! Jag mår fint är bara lite trött! Imorgon ska jag till Ida i New Jersey! Det ska bli kul att träffa henne, över en månad sen vi sågs nu. Vi ska bland annat åka till IKEA :) Hennes värdmamma ska köra oss dit så vi ska göra köttbullar, potatis och sås, med lingon (inte för mig dock haha) som tack för att hon gör det! Sen hade vi väl tänkt oss att shoppa lite och sen bara ta det lugnt typ! Ska bli kul..

Så idag ska jag tvätta lite och sen packa vad jag ska ha med mig i helgen, sen ska jag laga mat ivkäll, försöker komma på något gott som jag kan göra haha. Jag har några ideer så jag får se vad det blir sen..hehe

Ha en bra dag!

/SORA

Sora



Jag i somras ute på sjön med mamma och pappa! :D Jag hade nyss åkt wakeboard! Wii!

Tisdag

Hej och hå! Idag är det tisdag hoho, men för vissa är det redan onsdag..För klockan där hemma är efter midnatt, här är den 8.25 pm i alla fall! För er som undrar är PM efter Lunch och fram till midnatt och AM efter midnatt och fram tills lunch, så, lärde ni er något nytt med! Igår skypade jag med mamma och idag med pappa, roligt att se dom :D Jag skypade med Mimi med imorse haha. Skypar hit och dit! Idag sprang jag en runda :) Var skönt. Nu så tar jag det mes lugnt är gör inte speciellt mycket, är inne och kollar lite på THA och så bara :) Roligt att göra det med.. Är sjukt spänd på den här festen de ska ha asså, så roligt för all er där hemma (TH fans då) :D Ni kommer säkert ha jätteroligt tror jag! Idag så är Ida i NYC och kollar på den lilla sjöjungfrun på Broadway! SÅ COOLT :D tihhi.

Ha det bra!

/SORA

Peach shortcake

Igår åt vi peach shortcake, det är typ någon kaka som ser ut som en scone XD sen lägger man persika och grädde över! Mums! Riktigt gott var det!


30/10

TH LIVE: NEW YORK CITY


Söndag

Hallå! Igår var jag på ett köpcenter med några och jag köpte en sånhär vaniljparfym från body shop! Den luktar så himla gott! :D Idag så ska jag bara ta det lugnt, sitter lite och pratar med Mirre, saknar henne och ala våra sms haha. Men snart kommer hon! Mindre än en måndad tills hon åker som Au Pair! :O Tiden går snabbt..Förresten på tal om, Dessan hade fått en familj, men nu kan hon ej åka! För den familjen skulle flytta till texas nästa sommar och där finns ingen LCC så nu kan hon ej åka ._. Hel skumt! Jaja, nu ska jag gå.


Ha det bra!


/SORA


wow



Hittade denna bilden helt ranomdly när jag googlade, kolla, TH konsert. Och när jag ska se TH nu är det exkat ett år sedan denna bilden togs!
(L)

Ack

Jag orkar inte med denna designen mer idag haha. Jag ska göra en ny header, men det tar ju lite tid..Så designen får bli klar när den blir!


/SORA


Renovering

Jag ska göra om min blogg idag hade jag tänkt, så ni vet varför det kanske kommer se konstigt ut! haha.

/SORA

27 dagar

Så är det fredag igen! Wow, veckorna går verkligen snabbt! Just nu har jag nyss duschat och sitter här lite och borstar tänderna medans jag lyssnar på Xtina! Igår var jag och den andra svenska au pairer på köptcentret! Det var trevligt! Jag köpte lite saker, två koftor till exempel! De är från American Eagle, mycket fina, gillar dom verkligen! De är vit och den andra marinblå! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, mest ta det lugnt tror jag! Senare idag kommer deras farmor och farfar, så ska träffa dom då! Jag köpte bodybutter med på BodyShop igår hoho, kostar hälften av vad det kostar i Sverige, sjukt.

Ha det bra!

/SORA

Tjoho!

Hm jaha torsdag idag är det! Idag tror jag att jag ska träffa en annan svensk au pair harifrån, vi ska möigtvis åka till ett köpcenter, ta en fika och lite så! Dock måste jag åka till köpcentret i vilket fall sm helst, för jag ska hämta ett par glasögon till N hih.

haha idag när jag var och handlade hade jag ming Billtröja på mig och hon bakom kassan bara "Är du från texas?" jag bara ehm nej det är jag inte.. sen hon bara "nehe jag trodde det i och med stjärnan på din tröja, texas nationalsymbol ser typ ut så" HAHAHA. Jag dog typ jag bara "Ehm nej det är en symbol för ett band typ..XP" haha riktigt kul ackak. så det kan gå asså. Texas stjärna ser dock inte riktigt lika dan ut som denna, men såklart är likheten stor, men kul i alla fall XD haha. Jaja nu ska jag gå och göra mig iodrning!

/SORA

TH



TH kommer till USA igen om en månad

RSS 2.0