USA/SWEDEN

Till skillnad från Sverige så är USA mycket striktare. Till emxepel, hemma i Sverige så kallar vi alla "vuxna" vid deras förnamn, även våra lärare, doktorer osv. Här gör man inte det! Vissa kanske kallar sina kompisars föräldrar vid förnamn, men oftast inte. Man kallar inte singa lärare vid förnamn heller, verkligen inte. Utan det är Mr. Mrs. eller Miss. som gäller här! Det käns ganska ovant med tanke på att vi inte alls direkt anväder sånna "titlar" i Sverige. Så det blir lite ovant sådär.. Jag tycker ju själv att det är så himla lätt och bara säga förnamnet och det är ju inget konstigt med det i Sverige så det blir mer komplicerat här tycker jag nog allt. Förstår att det säkert handlar om att visa respekt för de som är äldre än du och så, men ändå.

/SORA

ha ha ha ha

Hur var det nu med räkningen?
Detta provet skulle ju vara roligt att göra..

Detta var minst sagt intressant..



Ja men detta var ju fina katter..

Haha så roligt

Tummen upp

Sommar! Nu ?

Sol, bad och sommar! :D Vill ha!



(Bilder från Maine i somras)

Jason Mraz ft. Colbie Caillat - Lucky

En jättefin låt!




Update

Jo, jag var på mallet innan och jag köpte itouchen! Kändes som den rätta saken att göra haha. Jag är VÄLDIGT nöjd med mitt nya köp och sitter just nu och pysslar med den! :D Jätteroligt! Sorterar musik och kollar på spel och sånt man kan ha på den! Så spännande! Tänkte bara berätta det! Over and Out. Lägger in en riktigt bra låt med ;)

/SORA

Right Round - Flo Rida (Som vissa säkert märker så är hans namn Florida haha för han kommer därifrån, men man utalar det som Flow-rida)


Itouch



Jag funderar på att köpa en itouch.. Hade tänkt att åka till Apple Store idag och kolla på den, måste kolla så att det går att ändra den till svenska och få åöä på den! Så vi får se, men om man kan det lutar det nog mot att jag tänker köpa denna!

Jakie



Igår kom Jakie hem! Wii!

Tennis

Hallå! Allt bra med er !? :D Hoppas det i alla fall! Igår så fick jag Gossip Girl Season 1 hemskickat! Beställde den från amazon, blev så sugen att se det! Och det är så himla bra! Annat som hände igår var att jag och Izza var och spelade tennis! Det var jätteroligt! Älskar tennis! Dock han vi inte spela jättelänge för det blev mörkt, men ändån! Det är gratis och allt så man kan spela när man vill så det är nice! Idag är det våffeldagen och såklart har vi ätit våfflor! Mumsigt värre! ^^ Just nu är vädret här jätteinft och varmt och skönt! Dock var det kallt igår och i förrgår så vi får se om det varma håller i sig, men jag hoppas det! Såg några vårblommor i rabatten idag så det är ju ett bra tecken!

/SORA

Bilder från SLC, Utah


Bild från flyget, Rocky Mountains (Klippiga Bergen)! De berg vi åkte i, hoho.

Bilder tagna från parkeringen på ena skidanläggningen!



Uppe i backarna!






Här bodde vi! Fint med bergen där i bakgrunden!




Hemma


Tja! Nu är jag hemma i Boston igen! Kom hem igår natt och Izza hämtade mig på flugplatsen! :) Hade all skidsaker (skidor och pjäxor) med mig så det var en massa packning, men det gick bra! När jag flög ut så kollade jag på "Twilight" och nu nar jag flög hem kollade jag på på "Burn After Reading" - Twilight är helt klart bättre haha. Burn After Reading var en konstigt film, men ganska så rolig! Just nu sitter jag och äter lite Nachos med salsa till frukost.. Det fanns inget annat hemma och jag orkar inte köra att handla just nu haha. Barnen är i Florida så jag är ledig hela denna veckan och D kommer hem ikväll. Men resan var verkligen jätterolig och jag ska försöka få upp lite bilder under dagen!

Här är en bild på mig i backen! Det fanns fotografer som stog på vissa ställen i backen som tog kort på en och sedan läggs de upp på en hemsida, så här är i alla fall ett kort som han/hon tog på mig! Visst ser jag grym ut ;) ?



/SORA


Sunday in Salt Lake


Tja! Allt bra med er? Det ar Sara som bloggar igen, bara sa ni vet haha. Vi haller pa att packa klart allt just nu, sedan ska vi aka till ett mall och sedan aka lite skridskor tror jag! Igar var sista dagen for skidakning och det var jatteroligt! larde mig battre att aka puckel pist och det ar jatte roligt! Dock ganska svart sa man far ta det lugnt! Jag kommer komma hem i natt, Boston tid, sa jag kommer blogga igen imorgon sakerligen runt eftermiddagen for alla er dar hemma! Men det har varit en jatterolig resa och har massa roliga minnen fran den! Kommer aldrig glomma den :) Trots allt min forsta skidsemester med och det blev inga brutna ben haha. Bara lite blamarken! Men det far man ta! ;) Hoppas allt ar bra med er och sa hors vi imorgon!

/Sora

Bjuder pa en fin bild pa mig sen efter mitt fall ;)



Ett gott skratt..




Har har vi en fin liten video som jag pratade om innan.. Den ar tagen precis efter mitt lilla fall haha och man ser aven den "lilla" nedforsbacken som jag slid down. haha. Det ar roligt, sa ja, alla har tycker den ar valdigt rolig i alla fall och hoppas att ni med tycker det! haha. Nu ska vi sova och imorgon ar det den sista dagen med skidakning och pa sondag ska vi gora natt annat och sen gar vara flyg vid 5 pa kvallen.. :) Sa ja detta blir nog sista gangen som jag bloggar! men ha det bra och godnatt eller godmorgon!!
/SORA


Sara is here!


Tja! Izza gor ett bra jobb..hmm, jo jag rakade komma in pa en "Dubbel Black Diamond" backe igar.. hehe. Det gick bra hela backen forrtuom till sslutet da det blev valdigt brant och moguls, jag vet inte om det ar pist eller off pist vi sager, men i alla fall haha. Sen blev hela sparet VALDIGT smal och sen sa gled jag ner. Det var valdigt roligt for alla, inklusive mig.. Video finns frpn precis nar jag kommit ner och den kommer val sa smaningom att laggas upp haha. Har ar det i alla fall jattebra! och idag har jag haft en privat lektion med en skidlarare som gick valdigt bra! Han sa att jag var en mycket duktig skidakare, mohaha :D sa det var najs! Ar riktigt trott nu, sitter vid D's data som jag fick lana och ater lite glass! Mumsigt. Det ar riktigt najs har! Det ar tydligen en av de basta skidresorterna i varlden vi ar pa och det marks verkligen, for det ar sa himla fint! Vi aker skidor pa 3000 m och det ar riktigt coolt! Har aldrig varit sa hogt upp innan tror jag och utsikten ar underbar! Har tagit bilder saklart sa kommer lagga upp dom nar jag kommer hem! Vi har varit pa tva olika resorter, de heter "Alta" och "snowbird" och jag har akt en massa svarta backar sa kanner mig valdigt stolt! :) Jaja, kommer kankse blogga igen innan jag kommer hem, annars blir det nasta gang pa mandag! Men jag har det jattebra och det ar jatteroligt med skidor! Trakigt att detta ar mitt forsta ar, men om jag ska ga i skola i Montreux kommer jag bo precis vid en skidbacke sa det ar riktigt najs!! Ha det bra allihopa och hoppas ni har lika kul med vad ni gor som jag har har!! :)

/SORA


izza här... igen


Tjollahop alla människor! Har precis kommit hem från att spelat lite baseboll. Jag är grym! (tänkte jag skulle försöka få in det lite fint eftersom Sara antagligen inte kommer nämna hur otroligt bra jag är på baseboll). Sara har tydligen lyckats komma in på backar där hon inte borde va o lyckats göra ett jättefint dyk mitt i backen. Sorgligt nog så finns det inga bilder eller videor från fallet. Måste erkänna att jag är lite besviken faktiskt. Fortfarande inga brutna ben... Vi får hoppas att hon klarar dem resterande dagarna lika bra så ska hon nog komma hem med endast några blåmärken och stela ben ^^
Nu ska jag dra till bion... kram / Izza



izza här!


Kan inte riktigt komma ihåg om det var jag som lovade Sara att jag skulle blogga åt henne eller om hon bara sa till mig att göra det. hmm... Men iaf, pratade med Sara på telefon för ett litet tag sedan. Hon har nu varit borta i 1dygn 3h och 49min, men vem räknar... Flygresan hade gått bra och hon hade fått extra mkt plats på planet eftersom sätet brevid hade varit tomt. Lite najs! Det är tydligen 20+ i SLC och varmt och svettigt i backarna. Inga brutna ben... än så länge. "peppar, peppar, ta i trä". Får se om det blir nån mer intressant update innan Sara är tbx.
Ha det bra! /Izza


Hallo Leute

Allt bra idag?? Igår var jag som sagt på konsert och såg Britney och PCD! Det var jättebra! PCD var super grymma, deras dans är grym! Sedan Britneys framträdande var jättecoolt! Det var som en stor Circus och en massa cricus artister var med och scenen hade tre runda upphöjningar som såg up som en cricus! Var jättegrymt! Jag och Izza hade jätte dåliga platser, men vi gick inte ens till dem, vi stod på andra ställen! Mycket bra! haha. Jag ska alldeles strax iväg till flygplatsen så jag hinner inte skriva så mycket, men lägger upp ett par bilder från konserterna, dock fick jag bäst bilder på PCD för vi stog närmare när de uppträdde! Under tiden jag är i Salt Lake City kommer jag inte ha tillgång till internet, men Izza ska blogga åt mig! Ha det så bra allihopa så hörs vi på måndag!

/SORA

Pussycat Dolls



Britney


Britney Spears! Live!



Om några timmar så är jag och Izza på Britneys konsert! Ska bli väldigt roligt!! Hoppas det blir bra, men det tror jag! Ida såg henne i helgen och hon sa att det var riktigt bra! Så hoppas på det denna gången med!

/SORA

Tom!

Kolla vilka fina bilder Katta och Valle hade gjort till mig på min födelsedag! hehe!







Surprise Surprise!

Hallå! Tänkte berätta lite om mitt överrasknings party igår! heheh. Jag hade varit på mallet med L och så kom vi hem och då hade D, med hjälp av Izza, fixat ihop alla mina vänner här hemma! Och så vart det fint dukat med svart och vitt! På både tallrikar, servetter och ballonger! Aww jätte fint! Blev verkligen jätte överraskad! Sedan hade D beställt kina mat så vi hade alla middag! Sen fick jag öppna presenter och jag fick en massa fint! Bland annat ett nytt smycke till mina Thomas Sabo smycken, kasett så man kan spela ipoden i bilen, värme tofflor, doft ljus, Tokio Hotel tröja och pengar! :) Blev så himla glad! Sedan spealde vi Guitar Hero och åt snacks och drack läsk! haha. Det blev rätt sen och alla utom Izza åkte hem.. När alla hade åkt kollade jag, Izza och N på en skräckis! Den var faktiskt bra! :D Familjen åkte till salt lake idag så jag körde dem dit för ett tag sedan och nu ska jag och Izza äta lax och sedan kolla på Björn dvdn! Jag åker sedan till Salt lake på tisdag, efter Britney Konserten!

/SORA

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!!


♥ Denna blogg har blivit hackad av 3 ökända hackare från Kiaby/Sweden. Vi vill härmed påkalla allmän uppmärksamhet - idag är det nämligen Sorax födelsedag. Eftersom vårt största I-landsproblem är att vår dotter/syster är 600 mil hemifrån måste lite speciella metoder tas fram för att nå uppsatta mål. Hackingaktionen är av en godartad typ och har egentligen endast ett syfte.
SORAX FYLLER 19 ÅR IDAG - GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN - HURRA - HURRA - HURRA - HURRA!!!!!!!!!! ♥


Saturday!

Tjabba Tjena Hallå! Allt bra idag? Med mig är det bra! Lite trött bara, sitter i min säng vid min data och gör inte så mycket.. Imorgon är det som sagt min födelsedag och vi ska äta lax! Mums haha. För att det brukar jag göra när jag fyller år :) Ska bli mumsigt! Familjen åker även till Salt Lake City imrogn, sen ska jag åka dit på tisdag :) Ska nämligen kolla Britney konsert på måndag så jag fick lov att flyga ut ett par dagar senare! SKa bli jätte roliga kommande dagar!! :) Nej, nu ska jag göra mig klar! Ha en bra lördag!

/SORA

Hon är helt ute och reser

Tjej 1 ~20: Åh, vad skönt, jag är ledig imorgon, det ska bli så skönt att vara ledig imorgon! Anna tog mitt pass.
Tjej 2 ~20: Vad skulle hon göra med det?
Tystnad.
Tjej 1: Jobba.

--
Sånt här kallar man "FAIL"

USA/SWEDEN

Hallå! Ett tag sedan jag skrev ett sånt här inlägg nu! Var tvungen att tänka på lite saker haha, hade slut på idéer haha. Men i alla fall, jag kom att tänka på en sak häromdagen när jag var ute och körde..Så var det utryckning.. Så branbilar kom.. Och när de kommer så kör alla bilar ut hel snett i väggrened och ställer sig. Kommer ihåg första gången det hände och jag fattade nada varför alla ståg konstigt lutade i vägkanten haha, men jag stannade ju med såklart och sedan kom det brandbilar och när de hade passerat - Genom att köra i mitten av vägen så började alla köra igen. Jag vet ju iofs inte hur det är i Sverige när detta händer, men jag har aldrig sett ala bilar stanna i vägkanten såhär för att släppa förbi, men en ganska bra idé tycker jag!!

/SORA

Avril Lavigne - Fall To Pieces


Björn.

Min mamma skickade ett mail med lite roliga bilder! Kolla denna! haha! Roligt och man bara EY! DET ÄR EN BJÖRN BAKOM DIG! Jag tror nog att jag skulle trott personen skämtade med mig.. Ackak. Jeffla björn asså! Idag så är det jättetråkigt väder ute.. Bara grått och regn.. Vädret är typ helt cpigt.. I söndes var det 15+ och i Måndes var det snöstorm..Sedan igår var det varmt igen, men idag är det kallt och regnigt :S Very odd. Jaja! Hoppas vädret är lite bättre i Sverige då! /SORA






TUESDAY

Tjoho!! Har inte haft så mycket att skriva så det har varit lite dåligt med uppningen! Och jag har faktiskt inte så mycket att säga nu heller! Men på söndag fyller jag 19!! Och då är det även St Patricks Day och så! På måndag så ska jag och Izza se Britney in The Garden! Ska blir RIKTIGT spännande!! Sedan på tisdag eftermiddag åker jag till Salt Lake City för att möta upp familjen där och åka skidor där!! :D Så detta är susta veckan innan två veckors lov! najs! Nu måste jag rusa!!

/SORA

Melissa Horn - Hanna



En jättefin låt! Hittade denna artist nyss på youtube genom att hon har gjort en duett med Winnerbäck! Superfin räst verkligen har hon!

Funny Dog



"MMMMMM!! JAG VILL HA DOM DÄR MUFFINSARNA"
(Även mångas reaktion till Bills nya hårstil.)

sten

Igår när vi åkte hem från att ha ätit på Cheescake Factory (jag åt jättegod Teryaki Chicken med Ris) såg vi en spännande nummerplåt! Den hade det namn som vår favvo smilis på MSN, haha, nämligen STEN!

Såhär ser "STEN" på Msn ut : Allas favorit smili!!
Och här har vi denna fina nummerplåt vi såg! Klockren!

Slogan Fail



Asså. T.T

Torsdag

Halloj! Sitter nere i köket och äter frukost nu! Ska snart iväg till gymet, så får äta lite mat innan :) Igår hände det inte så mycket.. Dock var det gäster är på kvällen så vi hade fläskfile med ris och äppelpaj med vanlijsås. Det var gott! haha. Imorgon är det fredag igen och helg! Snart bara en vecka tills jag fyller 19 med, spännade spännande. Sen är det Britney konserten och sen skidåkning i Salt Lake City! SKa verkligen bli roligt! Ser fram emot det! Ha en bra dag!
/SORA

Rolig min




Troligtvis den roligaste minen som finns.. För övrigt även Izzas och Min signatur min..


Vienna Teng - Gravity



Love this!

SNOW TUBING



Jag och Lina ute i kylan igår när vi var och gjorde Snow Tubing! Det var jätteroligt!! Gick väldigt snabbt och ja det var riktigt kul måste jag säga!! :) Måstr jag testa göra igen för det var himla roligt!! Det bästa var att det gick snabbt med, så det blev riktig fart! För övrigt är Snow Tubing när man sitter i typ ett däck med botten och så och sedan åker ner för en bana! Mycket roligt!  /SORA

Söndag

Halloj! Nu är det söndag igen och den första mars! :O Vart tog den tiden vägen? Min födelsedag är snart med, woho. Igår så var izza och jag och kollade på hockey med hennes värdpappa och värdson! Det var mellan Harvard och Princeton! Det var jättekul! :D Innan matchen så var vi inne i friidrotss hallen som ligger precis brevid och de hade haft en tävling hela dagen, så spännade! Övertalade Izza att kolla på friidrott där med mig någon dag! :) Om ett par timmar så är det Au Pair möte.. Det blir snowtubing. Ska bli spännande har aldrig gjort det innan! :D Ha en fortsatt bra söndag kväll!
/SORA

RSS 2.0